Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Miss_Tusinukaslt

Tušinuko era.

Recommended Posts

Tušinuko gyvenimo era, kaip viskas prasidėjo:

Viskas prasidėjo panašiai kaip ir kitų žaidėjų,  nuo draugų... Mano pusseserė Gabrielė_Janko(dabar Galaxy), pradėjo žaisti žaidimą samp. Vieną dieną nuėjęs sakau ėėė ką čia žaidi, ji pasakė, kad kažkokį game brolis įrašė XD, nu k, pasakė pavadinimą(žinojau, kad gta, bet nežinojau, kad yra toks dalykas kaip online xd), bandžiau siųstis neįsirašęs gta, bet tik samp‘ą ir krč nepaėjo L buvau nusivylęs lb, kad aš čia vienas toks lopas, kuris nesugeba gta įsirašyti XD, bet kitą dieną iš kažkur parsiunčiau gta, net neįsivaizduoju kaip ir pyst žiūriu veikia, aš toks OMG užrėkiau ant namų, buvo 22 valanda, jau mama nuo kompo vijo XD, bet vis tiek bandžiau, susiradau kažkokiam sąraše rls serverį(tarp daugelio) ir ką prisireginau buvau iškart nušautas... Nu k. Ateinu kitą dieną į šulę visas toks ekstazijos apimtas ir omg toks, dar atsimenu 2 pastabas gavau tą dieną už svajojimą XDD. Su draugais pasitariau, kad einam dv samp‘ą pažaisti, pasirodo kitas klasiokas Augustas_Ruolia prisiregino irgi į rls, kitas klasiokas Bro_ Gustas irgi rls, be to pasirodė dar ir puskė rls XDDDD, nu ok, ateinu su draugais žaisti, Gustas prasilošęs buvo pas hunigėjų narkotikų prekeiviuose dirbo, tai visi jam darbo pavydėjom, važinėjom su rc autobusiukais 4-iese(squad goals xd) Važiavom maudytis prie jūros kiekvieną vakarą, nesąmonės darėm, atsimenu Augustas visada būdavo nigeriu su kalėdų kepurėlę dar iki dabar prisimenam abu XD, Gustas mum su Gabriele padovanojo po car, omg koks happyyyy buvau, bet po kelių min susprogdinau, po kelių dienų sugebėjau šokti ir užstrigti prie trv bazės, pasikviečiau Gabrielė, ji bandė išstumti ir jos užstrigo XD, išsikvietėm po 30minučių mechanikus, tai tas greitai ištempė. Po to prisijungė ir kitas pusbrolis Šaras_Paras, ans irgi pradėjo nolife su mumis, elegy pirko Gabrielė, tai pavydėjom visi, nes kažkam pačiul...(kappa) Xdd, vieną dieną susigalvojo Gabrielė, kad reikia jai vestuvių susirado jaunikį ir susituokė, buvau jų vairuotojas(limuziną vairavau), pasirodo bevažiuojant sugebėjo Gustas įvairuoti į vandenį, bandžiau gelbėti, bet viskas pasibaigė limuzinu jūroje XD. Kiek daug vestuvių Gabrielė turėjo dar su @Black_DevilXDDDD, vonioje buvau, kai jie ten lovoje fiti miti darė XDDD. Dar žaidė Bro_Punchas(rls fm dirbo, žinomiausias čj iš bro) Bro_Martis, Džiastina_Galaxy xd, kaimynka, Scubiz_Miami draugelis, gaujelė, Zynasz_Meow dbls xd. Daug linksmų prisiminimų patyrėme, tikiuosi, kad prisiminimai liks visam gyvenimui, norėčiau kažkada po 30 metų susitikti juos ir prisiminti, kokie durniai buvome xD 

Kaip mano nick gimė:

Turėjau youtube channelį Tūsinukaslt, tūsintis ale XD, Gabrielės mc serveryje video filmuodavau, bet neturėjau nei vieno normalaus video XDD. Miss‘as gimė random, draugai sako dv prisidėk prie nick Miss, aš toks ai pom, vistiek ilgai nežaisiu ir kažkaip užsikabinau. Vėliau prilipo Tušinukas tai taip ir liko xd.

Pirmasis darbas:

Oj krč nenoriu prisiminti, bet still – swat‘ai, pas Asus_Fungus ir Paulius_Capt, oj kaip aš ten prisimelavau, kad kitame srv mentu dirbau ir viską išmanau, o per pirmą trefkę(tą pačią dieną) buvau išmestas už nemokėjimą padėtį kliūtį XDDD, po to ėjo Apsauga, neprisimenu, kas drk buvo, o po to tikrasis mano pirmasis darbas(bent taip manau) buvo Taksi pas Tomą_Wilson OMG, kaip ten fainai buvo Manvis_Cool, Tošis_Banner ir dar Tonny_Cortez XDDD omg Manvis sakė, kad jis slepiasi mano spintoje tai dėl to prilipo klyčka mano pabaisa, berods su Gabriele ten pradirbome apie 14 dienų, gal daugiau, bet dar iki šiol su Wilson‘u palaikom ryšius ir vis dar gerbiu šį žmogų J

Taip ir pabaigsiu, kitame blog‘e papasakosiu apie drk primąjį XDDD, nebūsiu kaip respė.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pradžia cool, kad taip viską atsimeni, va čia ir yra pats sampo smagumas, o ne " JEI NGAUSIU SHITO DUNE FSIO LYV NU IR JEI DRK NEDOSI IRGI LUIV UOJ LYV* ". Dam, miss these days. :c 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Uch... Prisiminus savo pirmas dienas rls'e... :D Nors realiai į rls atėjau tik laiką prastumti kol atidarys kitą serverį, bet gavos taip kad prilipo labiau man rls :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

27 minutes ago, Jason_Harris said:

nors ir tavo istoriją girdėjau du kartus, bet vistiek buvo malonu ir linksma skaityti tavąjį blogą :) 

IŠ KUR TU GIRDĖJAI? XDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Iš neturėjimo ką veikti perskaičiau, visai patiko, laukiam dar daugiau, geras blogas :) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.