Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Gintare_Smk

R.I.P. summer, hello school

Recommended Posts

Sveiki visi, nepagailėję laiko ir skaitantys šį blog'ą. ;)

Jau seniai norėjau parašyti ką nors apie gyvenimą už kompiuterio ekrano, tačiau vis nesugalvodavau ką tiksliai, o ir šiaip neskirdavau tam ypatingo dėmesio. O dabar, kai vasara eina į pabaigą, greit prasidės visų be galo laukiami mokslo metai, nusprendžiau pasidalinti savo išgyventomis emocijomis, patirtais įspūdžiais vasaros metu bei, žinoma, šį bei tą papasakoti apie savo gyvenimą mokyklos lankymo laikotarpiu.
    Kadangi labai mėgstu ilgai miegoti, tad vos ne kiekvieną dieną atsikeliu 13:44 ir tada prasideda kasdienė vasaros rutina, kuri spėjo jau nusibosti. Atsikeliu, sutvarkau kambarius, pažiūriu televizorių, pasėdžiu prie kompiuterio, einu padėti tėvams dirbti ūkio darbus, jeigu pasiseka išeinu su pussesere į lauką, o tuomet vėl grįžtu į lovą ir žiūriu televizorių. Iš visos širdies džiaugiuosi, jog mano kaime yra nors vienas žmogus, su kuriuo galiu išeiti į lauką pasivaikščioti, pasikalbėti ir šiaip prastumti laiką. Kadangi su pussesere abi esam linksmos labai, tai sugalvojam ką įdomaus bei įsimintino nuveikt. Na, pavyzdžiui: bėgam nuo karvių, vagiam kitų žmonių žirnius, rėkiam ant šunų, kurie ant mūsų loja bei kėsinasi kąsti į koją, tam, kad jie atsikabintų nuo mūsų, vaikštom tvarte lyg podiumu ir taip toliauu :D. Nors pusseserė dviem metais vyresnė už mane, tačiau sutariam labai gerai. Bet nieko keisto, nes aš visada geriau sutariu su vyresniais už save, nei su bendraamžiais.

Žinoma, su malonumu eičiau dažniau į lauką dar ir su kitais draugais, tačiau arčiausiai esantys draugai (neskaitant pusseserės) gyvena už 7km nuo manęs. Ir ne, nesu iš tų keturiolikinių, kurios eina į lauką su draugais tam, kad pagert, pagarint ir padurniuot. Dar ir dabar per gimtadienį vaikišką šampaną su malonumu geriu. x) 

Visą vasarą namuose tikrai nesėdėjau ir rasdavau kaip paįvairinti dieną, kol pusseserės namuose nebūdavo. Vienas iš variantų- važinėjimas dviračiu. Numindavau po kelioliką kilometrų, kai sugalvodavau kur mint. Žinoma suvažinėčiau ir daugiau, jei ne tas nelemtas užpakalio skausmas dėl nepatogios dviračio sėdynės :D O ir šiaip, labai lievoj vietoj gyvenu, kur važiuosi- ten kalnai. Nemėgstu į kalnus mint, labai daug jėgų atima sakyčiau :D Hmm, ką dar gero nuveikiau per vasarą? Sužinojau, jog per metus susitraukiau 3 cm, tad dabar esu vos 1.65m ūgio:)(darbinio ūgio xd), buvau keliose miesto šventėse, atšvenčiau porą gimtadienių, atostogavau pas draugę bei su draugėm praleidau dieną Palangoje, o ten būnant daug ką nuveikėm, daug ką patyrėm ir vienas iš įsimintiniausių dalykų, tai kaip man į žandą pabučiavo gėjus :)) Bet čia jau kita istorija.:D Kai pasitaikydavo karštesnės dienos, sugalvodavau eit pasidegint, bet ilgiau valandos neišgulėdavau, nusibosdavo labai, tad likau balta kaip sūris.:| 

Vasarai turėjau daug planų, tačiau kaip sakoma- aš planuoju, o Dievas juokiasi..Nu bet ką padarysi, dar ne paskutinė vasara, turbūt.

Taigi, galiu pasakyt, jog vasara buvo tokia plius minus okei, pasitaikė ir gruzo ir džiaugsmo akimirkų. ^^ 

O dabar apie mokslus. Nuo rugsėjo 1 dienos lankysiu 8 klasę (oh shit, standartizuoti xD).Kadangi žinau, jog ateityje norėsiu turėti kiek geresnį darbą nei tualetų valytoja ar gatvių šlavėja, tai ir toliau stengsiuosi nenusivažiuoti moksluose. 7-tą klasę baigiau 9,42 vidurkiu, tačiau nesu moksliukė, kuri visa galva pasinėrusi į mokslus bei neatitraukia akių nuo knygų. Pasitaiko ne vienas prastesnis pažymys ir aišku dėl to į ašaras nepuolu, nes man tie keli prastesni pažymiai nieko nereiškia. 

Šiais mokslo metais nusprendžiau pradėti lankyti dar vieną būrelį. Nuo pirmos klasės lankau šokius, o dabar norėčiau lankyti dar ir futbolą arba dramą. Pirmenybę teikiu futbolui, tačiau dar neaišku ar susidarys pilna merginų komanda, ko aš labai tikiuosi. Nes jau nusibodo žaist futbolą su vaikinais, ir tai- vien per kūno kultūros pamokas.:D 

Su malonumu lankyčiau kokį boksą, bet gimnazijoje, kurią lankau, tokio dalyko nėra :( Anksčiau buvo, bet brolis sakė, kad tas treneris nusigėrė ir nebevedė treniruočių.xd Nors man net nereik bokso lankyt, aš ir taip galiu neblogą Einikio kablį kirst;):DD

Atsiprašau, kam sugadinau nuotaiką primindama mokslus, nemuškit:) O nerašiau apie serverį, nes jo ir taip visur pilna. Tikiuos šiam kartui tiks ir kažkas iš mano gyvenimo.

Ačiū už dėmesį! Šikau visą mėnesį. 
                                                                                                   Džintare_Smk                                                                                                                                         (Niekada nesužinosit, ką tas smk reiškia ;))                  
                                             3f1204dc065b5144e8de91faf1cf6a16.jpg.fd6344446f07fed4dce15e688f215fab.jpg                                                                                                              Btw, tam, kad gaučiau armijos pavą, Doviui nudes nesiunčiau x)

Redaguota . Redagavo Gintare_Smk
  • Patinka 6

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Miss_Tusinukaslt parašė:

Smagu buvo paskaityti, lauksiu kitų blogų! ;)

Malonu, jog patiko! ^^ O dėl kitų blogų dar neaišku :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Benas_Master parašė:

najo toks fani blogs buvo kur pazhvengt da sukurk kazka xD 

Ačiū labai, jei atsiras įkvėpimas- sukursiu :D^^ 

3 minutes ago, Domantas_Browse parašė:

Ohh girl. Pirma kartą paskaičiau blog'ą iki pačio galo. Lauksim su @Miss_Tusinukaslt kitų tavo blogų, sekmės!

Oo, kaip fainiaii :3 Ačiū!^^

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

e tai kai liewaj kad nesusitikom, butum viliotini pašokus ane:)))))))))))))) NICE BLOK KRČ JO, (EZ STANDARTIZUOTI TIE) (NEBIJOK LABAJ) (Gintare_Smauko) jo lauxiu kito ;))))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Disq_Warm parašė:

e tai kai liewaj kad nesusitikom, butum viliotini pašokus ane:)))))))))))))) NICE BLOK KRČ JO, (EZ STANDARTIZUOTI TIE) (NEBIJOK LABAJ) (Gintare_Smauko) jo lauxiu kito ;))))

Tu man geriau;)))))  

AČIŪ, NURAMINAI LABAI.

Lops:*

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Darius_Blogizzz parašė:

Viski irgi taip sakė kai TPV pava gavo iš manęs, kad nieka nesiuntė ;]]] 

Merginos niekad nemeluoja ;]]]

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

hmm, nesugadinta mergina, kuri neveipina, negeria, nerūko, vidurkis geras, lanko šokius(!), quite strange

čia tautiniai šokiai? jei jo, koks kolektyvas?

p.s tie standartizuoti too ez pz

Redaguota . Redagavo Adomaz_Gfx
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Adomaz_Gfx parašė:

hmm, nesugadinta mergina, kuri neveipina, negeria, nerūko, vidurkis geras, lanko šokius(!), quite strange

čia tautiniai šokiai? jei jo, koks kolektyvas?

Labai didelę įtaką draugai turi, o aš kadangi su draugais ne taip dažnai susitinku pabūt, tai ir nepersiduoda man tas mėgimas gert, rūkyt. 

Jo, tautiniai. Salantų gimnazijos jaunių šokių kolektyvas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Gintare_Smk parašė:

Labai didelę įtaką draugai turi, o aš kadangi su draugais ne taip dažnai susitinku pabūt, tai ir nepersiduoda man tas mėgimas gert, rūkyt. 

Jo, tautiniai. Salantų gimnazijos jaunių šokių kolektyvas.

oj ble, nepažįstu tokių :D dalyvaujat dainų šventėse?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Adomaz_Gfx parašė:

oj ble, nepažįstu tokių :D dalyvaujat dainų šventėse?

Mūsų dar nesiveža, tipo per jauni dar :D vyresni dalyvauja. 

Redaguota . Redagavo Gintare_Smk

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Adomaz_Gfx parašė:

aa, nu aišku :D i feel bad for you

Nepamenu šiais ar dar kitais metais dalyvausim :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Simas_Pinokis parašė:

@Pelkiu_Vanda @Gabis_Plaipa Girdėjau ,kad fuliorai pasiūlikit kažko

Gerz blogz

Dzekuii, Simai! ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

6 minutes ago, Simas_Pinokis parašė:

Šjp man ir bus standarizuoti tai galėsim abu verkt jai kas

Sutarta:DD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Jack_Hennessy parašė:

Buvo įdomu skaityt, lauksiu kitų tavo blog'ų ;)

Džiaugiuos, kad patiko! ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.