Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Darius_Blogizzz

Bendruomenė ar pora atskirų?

Recommended Posts

Nu zdarow RLSiečiai, skaitantis šitą nuobodų tekstą. Šiandien kažkaip užklupo įkvėpimas kol važiavau iš darbo, tai reikia jį kur nors panaudoti. Išreikšiu mano SUBJEKTYVIĄ ASMENINĘ NUOMONĘ apie RLS.LT bendruomenę, jos ypatumus ir kitą.

Visų pirmą, kas yra bendruomenė? Tai yra žmonių grupę, kurią sieją emociniai ryšiai (šitą atmetam) ir bendrumo jausmas, bet mūsų bendruomenė kaip gaila, tokio neturi. Pažiūrėjus iš šono į mūsų "bendruomenę" gal ji ir atrodo kaip eilinę, bet įsigilinus į ją ir pabuvus joje ne vienerius metus, galima pamatyti, kad turim atskiras bendruomenes, išskirsiu kol kas tris iš jų.

• "Verčem valdže nes mes 14mečei turim daugiau proto nei jie" - Tai yra mėgstamiausia mano sub-bendruomenė. Susirinkę paaugliai  (ble malalėtkom pavadinčiau ir vėl skundą gaučiau), dažniausiai būna du "lyderiai" ir porą pakalikų, bando versti serverio valdžią, nors jie ir neturi jokios adekvačios priežasties, argumento to daryti, jie nori ją nuversti ir pasiimti visą valdžią sau. Paskutiniu metu daug su tokiais susidūriau, kadangi gavau 3 skundus, (sw Agentai xDD). UŽ vieną skundą atsiprašiau viešai, o paskutinis skundas buvo dėl mano būsenos, kur sarkastiškai išreiškiau nuomonę apie serverio žaidėjus kurie naudoja atmazus kaip "Pzda čia keiksmas? tu durns seniuk aš su mokytojom visoms taip bendrauju". Ar jūs esate protiškai atsilikę, ar per daug pasikėlę ir manot kad Tazas ir Jonas tikrai pagalvos "Akurat, gi ne keiksmai čia"? Nežinau kuris iš šių variantų, tačiau nei vienas nėra teisingas. Jau dauguma žino, kad konkretus asmenys, renka įrodymus kad nuversti Luką nuo DPKT pirmininko posto. O kas iš to...? Bus nauji rinkimai, ir kas tada eis? Negalvojat apie pasekmes. Šiuo metu, komanda yra stipriausia kokią serveris tėra matęs. Visiškai nešališki, turintis protinio sugebėjimo žmonės, aukoja savo laiką ir nervus, kad jums padaryti serverį geresnį, ypač žmonės kaip Emilis ir Ridas. Jie yra daugiau pastangų įdėję į šitą serverį nei jūs per visą savo 7 klasę, o kuo atsilyginat? Hate ir debiliškumu, nothin' more. 
  • Teisėsauga vs Mafija - Šią sub-bendruomenę sudaro teisėsaugos ir mafijų/gaujų vilkai, kuriems serveryje reikia tik vieno dalyko - VEIKSMO. Asmeniškai pats kai kurį laiką priklausiau šiai sub-bendruomenei, ir jinai iš tiesų yra nepakartojama savaip, tačiau yra didelis minusas, žmonės per daug įsijaučia (sw Elemo lul). Pradžioje, visada būna linksma, jokių pykčių ar isterikos priepuolių, tačiau praėjus laikui, žmonės pamiršta kam čia atėjo - malonumo gavimui. Hebryte, kam jūs taip? Kam jus į /vc ir /c chatus pradeda spaminti "EZ";"Cheatas na*uj";"Pala kitas mūsų ez bus", o kartais ir blogesnius, šlykštesnius dalykus? Jūs pamiršot visi tą jausmą, kada tu žaidi ir tos 200 minučių kurias pražaidei, kiekviena minutė suteikė tau malonumo, jokių negatyvių emocijų. Taip, kartais būna visko, nesėkmių, fail'ų ir juodų tarpų, tačiau nepamirštam - "dažniausiai juodas gyvenimo takas būna pakylimo taku". Nustokit hate'inti, reikšmintis ir gaudykit malonumą, dėl kurio galu gale mes čia visi ir susirinkom.
  • Žmonės atėję tiesiog pabendrauti, pasijuokti - Tai yra geriausia sub-bendruomenė serveryje. Žmonės, ateinantis tiesiog pabendrauti į žaidimą, per Teamspeak'ą ar dar velnias žino ką, ir serveryje tiesiog gaudo geriausius ir linksmiausius momentus, būtent iš jų ir turėtume visi mokytis. Jie neturi jokio pykčio, nesusireikšmina dėl niekų ir iš musių nepadaro dramblių, jie tiesiog ŽAIDŽIA, ir tai yra nuostabu. Jiems nerūpi jokios serverio problemos, dramos ar kitą, jie tiesiog bando išgauti iš žaidimo tą, kam jis ir buvo sukurtas, malonumą. Jeigu serveryje būtų daugiau tokių žmonių, mūsų bendruomenė taptu tokia, kokia ir buvo prieš 4 metus. Visi buvo draugiški, visi gaudė malonumą ir visų mamos buvo nepistos.

Nežinau ką prirašiau, bet jau seniai norėjau tai išsakyti, bet tik dabar kažkaip pirštai daėjo. Tikiuos labai neužpisau tokia gan durna tema. DAB ON 'EM HATERS DAB DAB DAB DAB CYA

• Patinka 7
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svvv, geras blogas. Man irgi buvo kažkada tas laikotarpis, kur kiekvienam ppk/grubų/blist rašydavau, ir nežinodavau ar jis gaus tą įsp ar ne, svarbu parašyt ppk, arba parašyt į /vc ez bankas tssg *ižeidimai* atvarykit į rm. Bet db po bšk išaugu šias nesąmones. Pačiam db man 14 metų, bet jau nebe toks daunas kaip seniau(MAN ATRODO XDD).

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Man tai įdomu ar tie visi ,,riteriai'' skaito tokius blog'us, jč ateina, permeta akis palei tekstą ir išeina toliau rodyt savo debiliškumą. Shit community yra, serverio populiariausias žodis stpdvj yra ,,ppk'' ,,čytas'' nu bet jau čia nieko nepakeisi, yra kaip yra. 
btw geras blog'as

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nežinojau, kad planuoja nuversti Luką. Galvojau, baigėsi dramos, bet kažkam dar vis neatsibodo apie tą patį ir apie tą patį :\. Džioraldo nematau serve (gal prasilenkiam).. ką į Luko vietą statytų.. ar tada Džiora grįžtų? I don't believe they can overthrow Luke, but I believe I can fly :D

think, stupid girl, think (think)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 5 valandų, Gabis_Plaipa parašė:

kur cia dabar save priskyrus... :s

Prie nep*** mamų sakyčiau :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.