Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tazas_Romero

gerai, o dabar rimtai

Recommended Posts

dabar kai visi jau pagalvojot kad aš HEITERIS :DDDDD nenorėjau palikti šios skilties tiesiog su sarkastišku/ironišku blogu (kai kurie vistiek nesuprato jo paskirties, oh well). Nes taip nesijaučiu. Apie tai ir dar daugiau apačioje.

Norit neironiškų idėjų serveriui? Va keletas:

1. Reikia daugiau papildomos veiklos žaidėjams. Be darbų ir jų direktorių įvestų sistemų, nelabai yra ką veikti serveryje. Gali nueiti į Exitą ir išgerti netikro alkoholio, gali nueiti į kazino ir pralaimėti savo pinigus, gali išmokti kelis kovos stilius, bet maždaug tuom ir baigiasi viskas. Ką dažniausiai tada veikia žaidėjai? Kaitina XP transporte, važinėjasi su draugais ir t.t. Ką daryt?
    • Galėtų serveryje egzistuoti normali verslų sistema. Galėtum galėti susikurti fiktyvų verslą, startup'ą, vadinkit kaip norit, ir jį tobulinti, įdarbinti kitus žaidėjus (ar NPC), tobulinti savo verslo techniką, pardavinėti kažką, gaminti, kurti, vystyti. Ir net nebūtinai viskas taip sudėtinga turi būti. Gali būti ir tokia pati verslo sistema, kaip yra namų sistema: nusiperki basic verslą, tada jam gali pirkti patobulinimus, turėtum jį prižiūrėti, kad nežlugtų, mokėti mokesčius, kurti produktą, jį parduoti, gauti pelną. Jau nebekalbu apie galimybes susieti šiuos dalykus su serveryje egzistuojančiais darbais: "kuriamos" detalės TRV, padangos transportui, medikamentai medikams, visų šitų dalykų transportavimas RC išvežiotojų pagalba, verslų reklamavimas radistų pagalba ir t.t. berybės galimybės su šita idėja.
    • Okey, naujokai, nėra pinigų verslams. Ką gali veikti jie? Kodėl negalima padaryti užduočių naujokams, kurias įvykdė, jie gautų xp + pinigų? Nuvažiuok ten, pamatyk tą, užlipk tenais, savotiškas tutorial'as, vietoj nervuojančių ir praskipinamų GUI lentelių. Galbūt sukurti įdomesnių darbų be pakvietimų, kurie nereikalautų kažkokio tai didelio kiekio patirties? Kodėl tarkime taksistai, mechanikai, medikai, ar kiti negalėtų turėti "praktikantų"? Tai yra naujokų, kurie būti priimami į darbus siekiant juos supažindinti ir sudominti serverio reikalais ir realijom. Panašias sistemas gali naudoti direktoriai, teikdami paslaugas naujokas nemokamai. 
    • Laisvalaikio zonos. Gali palenktyniauti keturračiais, kartingais ir t.t. (su savo sistemom aišku, o ne šiaip sustatyti kad bet kam paimt). Gali pasišaudyti DM arenoje. Gali paparkūrinti per pastatytus objektus (kaip Apsaugos bazėje). Gali šituos ir dar daugelį dalykų.
  2. Kodėl vairavimo mokykla yra vienintelė sistema serveryje, kuri yra kažkiek tai realistiška? Kodėl negali būti sistemos, su kuria tu turėtum prižiūrėti savo automobilį, o jam sugedus, kreiptis į mechanikus? Kodėl vis dar negalim į savo namus įdėti įvairius baldus, techniką, perstatyti ją kaip norim? Kodėl negalima padaryti parduotuvės sistemos, kurioje turėtumėt pirkti maistą, gėrimus gi galima. Nusiperki maisto, pavalgai, tavo gyvybės padidėja, nevalgai ilgą laiką - tavo gyvybės mažėja. Nuosavas darbinis transportas? Normalios ekonomikos sukūrimas? Darbo sutartys? Mokesčiai? Baaaaaaaaaaaaik seniuk.
  3. Gaujų ginklai pagal XP - gera idėja. Kodėl to paties nėra mafijoje? Nejaugi eilinis gatvės vagis gali turėti tokius pačius ginklus kaip Tony Montana? Galbūt mafijos galėtų ne tik grobti bankus, bet ir turėtų sistemą, kurios pagalbą galėtų grobti TRV priekabas? Nenorit grobimų viduryje miesto? Okey, pakeliui, plyname lauke. Narkotikų ir ginklų dozavimas, uždėti limitai jų išsiėmimui, atsargų papildymas ir t.t. Aš žinokit galiu sau leisti "heitint", nes idėjų turiu daugiau nei Karbauskis žemės. 
  4. O ką veikia neutralieji darbai? Karo medikai - gera pradžia. O jeigu mechanikai būti atsakingi už darbų transportą, galėtų jį tvarkyti, keisti detales (kad ir per GUI lenteles). O jeigu mirtis būtų didesnis įvykis, negu kad yra dabar? Galbūt žaidėjai būtų suinteresuoti apsauginių darbu, jeigu mirties atveju jiems reikėtų atiduoti daugiau negu 200 ar gulėti ligoninėje ilgiau, negu 30 ar 60 sekundžių (dar viena darbo niša medikams - ligoninėje esančių žaidėjų gydymas, su tikslu paspartinti jų grįžimą į gatvę). Galbūt nušautas žaidėjas turėti laukti medikų pagalbos ilgiau nei 30 sekundžių, tokiu atveju užtikrinant medikų atvykimą? Gal žaidėjas atsakingiau žiūrėtų į transporto priemonės pirkimą, jeigu žinotų kad už jos priežiūrą turėtų mokėti mechanikams.
  5. Galiu netgi paimti vieną idėja iš savo sarkastiškai parašyto paskutiniojo blogo - užtildymų ir įkalinimų limitas. Blokavimai tokį limitą jau turi. Tai kodėl patrakę administratoriai gali įkalinti 15 žaidėjų iš eilės kad ir per vieną minutę? Nemanau, kad reikėtų kokių GUI bausmių, kurios automatiškai nustatytų bausmės trukmę ir priežastį - čia yra eilinis suvaržymas, reikia turėti pasitikėjimo, bet supratot ką turiu omenyj.
  6. Serverio komandos organizuojami konkursai yra gera dalykas teoriškai, bet praktikoje visiem giliai px, nes vistiek visi nepatenkinti (sorry serverio komanda). Bet ne jūsų rankose viskas - čia yra skripterio, d0nto, darbas. 5 eilučių serverio atnaujinimai su 4 eilutėm esant klaidų taisymais nėra atnaujinimai. Taip taip, jis užsiėmęs, turi gyvenimą, nėra laiko, aš suprantu. Bet be jo įsikišimo į modifikaciją serveriui nepadėtų ir 10 pagalbininkų atsakinėjančių į skundus, dedančių adminus ir organizuojančių konkursus.
  7. Dar viena verslo idėja - jau minėtos parduotuvės. Tarkime serveryje leidžiama susikurti 3 parduotuvėm. Atsiranda trys žmonės, tobulina savo parduotuves, konkuruoja su kainom, perką iš radistų reklamą, gyvuoja, žlunga, klesti, smunka. All of that. Irrrrrrrrrrrrrr vėl net nekalbu apie galimybę susieti parduotuves su RC išvežiotojais, TRV, Apsauga,  picų (šioje idėjoje - maisto prekių, panašai kaip Barbora) išvežiotojais, netgi grobimais ir t.t.
  8. O dar primetat jeigu būtų galima sukurti Uberį? Atsirastų konkurencija taksistams, būtų galima dirbti su nuosavomis mašinomis, didesnis mašinų naudojimas vėlgi automatiškai grįžta prie tų pačių mechanikų, uberis nebūtų saugomas vienos centrinės firmos kaip taksistai, žėk ir apsauginiai veiklos turi saugant žmonės nuo galimų mafijozų intervencijų ir pnš. Primenu - tiek kiek Karbauskis žemės turi.
  9. O gal galėtų atsirasti mini darbai? Darbai, kuriems nereikėtų jokių pakvietimų (gal net ateityje - darbo sutarčių) ir galėtum juos dirbti savo malonumui ir siekiant šiek tiek prisidurti? Tas pas jau minėtas Uberis (taip, suprantu kad niekas netrukdo tau dabar įsėsti į mašiną ir vežioti žmones, bet tu nebūtinai už tai gausi pinigų, nebūtinai atrodysi kaip žmones vežiojantis asmuo, ir neturi tave ir kitus vienijančios sistemos, arba kalbant sampo terminais - "klubo" ar įstaigos), žvejyba su laivais (kas sukurtų dar viena niša daug kam, savą sistema, taisykles, licencijas, nuomas, kainas, ir t.t, bet nebe pradėsiu) ar be jų ir pnš.
  10. O jeigu, just jeigu.....žmogus, padaręs smulkų nusikaltimą, vietoje to kad sumokėtų kelis šimtus eurų baudos, turėtų atitinkamą laiko tarpą....atlikti viešuosius darbus? Ir šitas izi būtų, nes tiesiog reikėtų perkopijuoti kelių prižiūrėtojų darbą. Jeigu pažeidėjas neatlieka darbų - gauna dar didesnę bausmę, tą patikrinti galėtų teisėsaugininkai, per visokias GUI lenteles, bet šitų dalykų aiškinti jums nereikia
  11. Galbūt žmonės galėtų turėti kažkokių tai įgūdžių? Panašiai kaip tikrame gyvenime, arba panašiai kaip per Sims'us. Jeigu tarkime žmogus nusiperka prastesnį automobilį, kurį reikia dažnai tvarkyti, tai su laiku jis galėtų pats išmokti jį taisyti. Čia pasidaro šiek tiek įdomiau, nes manau būtų įmanoma netgi padaryti kokį taisymo mini game - kaip yra originaliame San Andreas'e su hidraulikos šokiu (spaudi atitinkamas rodykles reikiamu metu. Čia video įsivaizdavimui - https://www.youtube.com/watch?v=jtwl1ZATR6c). Neturint patirties ir pradėjus taisyti, tai tarkime tos rodykles skraidytų po ekraną labai gretai, būtų didesnė tikimybė sugadinti automobilį, negu kad jį pataisyti, bet su laiku žaidėjas pats galėtų iki tam tikro lygio pasitvarkyti savo automobilį neįsikišant mechanikams. 
  12. Lygiai tą patį būtų galima padaryti su kitomis sritimis, tarkime jau minėtu maistu. Jeigu žaidėjas dažnai perka maistą kad pasipildyti gyvybes, su laiku jis galėtų įgyti tarkime "kulinaro" įgūdžius, ir jo gaminamas maistas papildytų daugiau gyvybių negu kad žmogui, kuris rečiau perka ir valgo jį. Čia nereikėtų mini game, tiesiog priklausytų nuo gyvybių pildymo dažnumo, bet galima ir padaryti mini game tokiu pačiu principu kaip ir su automobilio taisymu - iš pradžių sunku kažką pasigaminti, gali netgi nusimažinti sau gyvybių su prastai pagamintu maistu arba tiesiog pasigaminti kažką nevalgomo. 
  13. Nežinau kiek tai įmanoma, bet galbūt galėtų tokio paties principo įgūdžių įgavimas būti ir su ginklais? Kaip ir yra originaliame San Andreas'e. Kai mažai šaudai su tam tikru ginklu, tai jo taikinukas didesnis, tu jį ilgiau taisaisi, gal net apkaboje mažiau kulkų ir pnš. Ilgiau pašaudai su tuo ginklu - tampi įgudęs, tavo taikinukas mažesnis, daugiau kulkų apkaboje, greitai užsitaisai. 
  14. O primetat jeigu tam tikri serverio darbai reikalautų kažkokių specifinių įgūdžių, be kurių negalėtum juose dirbti? Vat tarkime mechanikai reikalautų kad žmogus turėtų didelį automobilių taisymo skill'ą. Tą skill'ą galima išmokti pačiam, arba galima tarkime mokėti pinigus kad užsikelti greičiau (aišku viso šito kulminacija galėtų būti kokia Mokykla ar Kolegija, kurioje tu mokintumeis tokių dalykų, bet čia jau gal too much work). Lygiai tas pats su taksistais - turėtum turėti gerus vairavimo įgūdžius, kurie priklausytų nuo tarkime tavo asmeninio automobilio ridos. Teisėsauga ir nusikalstamos sritys reikalautų gerų šaudymo, vairavimo įgūdžių, kurie vėlgi priklausytų nuo tavo patirties su tais dalykais. Šaudyti galėtum geriau išmokti tapdamas "praktikantu" policijoje - nebūtum pilnateisis policininkas, bet galėtum naudotis inventoriumi, patruliuoti gatves, mokytis šaudymo kokioje nors policijos DM arenoje. Jeigu nenori vaikščioti į DM arenas, savo šaudymo įgūdžius galėtum treniruoti būdamas nusikaltėliu - galėtų egzistuoti sistema, kuri leistų pavieniams asmenims bandyti apvogti parduotuves, Exit'ą, degalines ir t.t. Tokį nusikaltėlį teisėsauga turėtų nenušauti, o sulaikyti (nebent vagis pats pradeda šaudyti, tada jo) - priešingu atveju nukenčia teisėsaugos dfondas, nes juk niekas nežudo eilinių parduotuvių vagių ar ne? O sėkmingas parduotuvių vagis sukaupęs patirties galėtų bandyti kandidatuoti į gaują. Tenais jau galėtų kelti savo šaudymo įgūdžius ir juos užsikėlęs - kandidatuoti į mafiją. Mano manymu tokia sistema būtų žiauriai smagi ir įdomi.  

Tai va, toks mini sąrašiukas mano idėjų, kurias sugalvojau rašydamas šį blogą per pastarąją valandą. Sure, galėčiau sugalvoti jų daugiau, bet ne visai apie tai mano blogas. Taip taip, žinau kad galima kai kurias šitas idėjas pamatyti kituose serveriuose, bet žinot ką dar galima pamatyti kituose serveriuose? DAUGIAU ŽAIDĖJŲ :DDDD nene juokauju :):):):) Laikas pamiršti šitą argumentą "EEEE BET KITAM SERVE TAPATI MACEU". Koks skirtumas. Aš matau tūkstančius žmonių su juodais batais, ar jie blogi žmonės, nes perka tokios pačios spalvos batus? Ne, jie juos perka, nes jiems jie patinka ir + juodi batai lengvai valosi xDDD dėl to nesi blogesnis žmogus, dėl to esi protingas žmogus. Lygiai tas pats su serveriu, idėjomis ir jų įgyvendinimu. 

Be to, aišku, idėjų skiltyje yra dar bent keli tuzinai tikrai gerų idėjų, viskas ko reikia tai jas įgyvendinti. Vat prisėsti, ir įgyvendinti.

Taip pat suprantu kad mano idėjos nėra visiškai 100% tobulos be savo minusų. Bet didžioji dalis jų yra unikalios, didžioji dalis jų yra tai, ko reikėtų šitam serveriui - realistiškumo. Vis dėl to, juk esame Realus Lietuvos Serveris, ne? Juokinga, kad realistiškiausia mūsų serverio dalis yra vairavimo teisių išlaikymas, turbūt mažiausiai aktualiausias dalykas pagrindinei lietuviško sampo demografinei grupei - 12-15 metų vaikams. 

O ką gali padaryti komanda? Komanda yra tarpininkas tarp žaidėjų ir savininko. Nors žaidėjai ir nesirinko serverio komandos, tačiau ją turi. Komanda atsakinga už tai kad, kad savininko sukurtos sistemos veiktų sklandžiai. Tuo ir užsiima atskiri komandos nariai. Komandos nariai gali paįvairinti žaidėjų gyvenimą serveryje įvesdami taisykles ar organizuodami konkursus, bet kaip jau minėjau, mes veikiame rėmuose, kurios platinti gali tik, you guessed it, d0nt'as. Todėl aš neheitinu, tiesiog sakau faktus. Vertinu komandos darbą, jie stengiasi, ir tikrai pasistengė daugiau negu aš per pastaruosius mėnesius.

Laiškas Cynthiai

Intro:

My tea's gone cold I'm wondering why I got out of bed at all
The morning rain clouds up my window and I can't see at all
And even if I could it'll all be gray, but your picture on my wall
It reminds me, that it's not so bad, it's not so bad

Dear Cynthia, I wrote you but you still ain't pacitavai mano atsakymą tau praeitame mano ironiškame bloge
I left my atsakymas for you 
I sent my atsakymas prieš kelias valandas, you must not have got it
There probably was a problem at the forumo pranešimų sistemoje or something
Sometimes I scribble my atsakymai per greitai kai tik bandau sureaguot
But anyways; fuck it, what's been up? Man, how's your studijos ir gyvenimas Vilniuje?
Aš suprantu kad tu nesiūlei manęs nuversti, o sakei kad man reiktų pačiam atsistatydinti,

Bet tu turbūt nesupratai skirtumo tarp pasakymo ir idėjos pasiūlymo

Nieko tokio, aš suprantu, mus visus reiktų tobulinti

Aš tik noriu pasakyti, kad mano dienos realiai suskaičiuotos

Ir kad tavo bratka Jonas greit viską perims

Aš čia tik esu, nes man patinka tikrint papeikimus
Ir padalint ar ne bausmes už jų nusikaltimus
Peinas vistiek už prižiūrėtojus jau atsakingas

Jis dirba gerą darbą, tvarkingas
I know you probably hear this everyday, but I'm your biggest fan
I even got the snapchat shit that you did with Ridas
I got a room full of your posters and your pictures, man
I like the shit you did with your blogas, too, that shit was phat
Anyways, I hope you get this, man, hit me back,
Just to chat, truly yours, your biggest fan

Tom_White

Po to, kai DP komandą ir projektą paliko Emilis, kažkaip galutinai palikau jį ir aš. Jo, žinau, kad serve ir taip nesilankydavau, bet kol už jo vairo buvo Tom, tol jautėsi, kad čia viskas gerai, kad yra žmogus, kuris laiko tvarką, kuris motyvuotas, kuris atiduoda save. Realiai tai aš turbūt save mačiau jame, geriausiais savo laikais - aktyvus žmogus, kuris stengėsi dėl kitų, siekdamas sukurti geresnį serverį. Bet man nepatiko DP komandai įvestos taisykles, man nepatiko, kaip komanda (be Monstr ofc) sureagavo į visą šitą reikalą, jie arba buvo pasyvus, arba vos ne "pats kaltas". I mean fuck, aš net buvau prisijunges į serverį prieš Kalėdas, su Tom mieste siautėm, buvo smagu, akimirkai grįžo tas smagumas žaisti sampą, kuris mane buvo apėmęs 2013-2015 metais. Buvo zjbs, buvo smagu, žėk aš vėl kidas kuris laksto po miestą nuo mentų žinodamas kad mane negresia 24h ban už atsijungimą (:):):):)). O dabar serveryje man būtų tikrai sunku. Ir ne dėl to, kad senai jame bebuvau, o dėl to, kad nebėra tų žmonių, kurie man teikdavo džiaugsmą. Sure, kelis sutikčiau dar, bet nebe tokiais kiekiais kaip seniau. Hell, net žmonės kurių aš nemėgau, kaip Ass_Hole, Sniegiuz ir t.t. jau buvo geriau negu dabartiniai "blogiukai" - tie bent turėjo kažkokius charakterius, asmenybes, saviraišką. Dabartiniai gangsteriai tiesiog laksto kaip anonimai po papeikimus skiltis ir visus palieka savo pėdsakus. Dėl to ir kyla visos tos absurdiškos bausmės ir taisyklės, nes su dabartiniais blogiukais neina kitaip kovot, nes jų realiai net nežinai, bet kas gali dabar prisijungti į servą ir puse jo išdropinti, ir niekas negali daug ko padaryti apie tai, tik uždėti baną ir tikėtis kad tai nepasikartos lol. 

Ir taip, serveryje tikrai yra naujų ir save išreiškiančių žmonių, kurie turi asmenybes ir rodo norą, tą galima pamatyti forume. Problema kad jų mažėja, kaip ir žaidėjų serveryje.

Šiuo blogu noriu pasakyti, kad aš nesu heiteris - man rūpi šitas serveris, nes jame aš patyriau daug įsimintinų ir šaunių akimirkų su aibe žmonių, daugelio kurių jau šitame serveryje nebėra. Ir taip, gali atrodyti, kad aš visiškai atsijungęs nuo šito serverio, bet taip nėra, jeigu taip būtų, tai aš ne "heitinčiau", o tiesiog ignoruočiau. Mano "heitas" yra tiesiog kvestionavimas, neplaukimas pagal srovę ir nepriimimas visko ką man tik paduoda. Būtų smagu, kad žmonės tai suprastų, but I guess lengviau viską nurašyti heitui. Man didžiąją dalimi patinka tai ką daro ir ką nori daryti RLS komanda, bet arba jie nenori, arba jie negalvoja, kad rimtiems pokyčiams reikia d0nt'o pastangų. Taip, jų daromi konkursai ir taisyklių pakeitimai yra geriau negu niekas, bet at the end of the day, tai yra tik menkas pasispardymas prieš didelę audrą. Pagalvokit šitaip: kiek daug gali pakeisti mokiniai pamokos turinio, neįsikišant pačiam mokytojui? Mokiniai gali priekaištauti, gali susiburti į grupę, gali išsirinkti seniūnus, gali teikti pasiūlymus, gali per pamoką pravesti kažkokių tai renginių, bet viskas galų gale priklauso nuo mokytojo ir jo nori keisti kažką. Tai va d0ntas yra tas mokytojas, kuris turi keisti kažką, nes jo mokiniai, žaidėjai, savo norą išreiškia - tiek pasiūlymais, tiek renginiais, tiek taisyklių keitimais. 

serious.gif

Redaguota . Redagavo Tazas_Romero
  • Patinka 16

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Jo, jeigu nebūtų vienas čia veikėjas nardęs ir verkęs Ridui, kad RM neša maišus su JP, Tom_White matytumėm serve atiduodantį visą savę trash'ui RLS'ui, nors žinodamas, jog iš šio servo tuščia vieta likusi su tokiu ahuenu savininku atsidavimu serveriui, gi jam poxui svarbu kažkeik šaibų pareina. O tam narui ir ožiui linkiu nusipirkti didesnį deguonies balioną, gal vėliau nebūtų išmestas į Palangos pakrantę. Kas jis - žino tie kuriems reikia.

• Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Vincente_Delboske parašė:

Jo, jeigu nebūtų vienas čia veikėjas nardęs ir verkęs Ridui, kad RM neša maišus su JP, Tom_White matytumėm serve atiduodantį visą savę trash'ui RLS'ui, nors žinodamas, jog iš šio servo tuščia vieta likusi su tokiu ahuenu savininku atsidavimu serveriui, gi jam poxui svarbu kažkeik šaibų pareina. O tam narui ir ožiui linkiu nusipirkti didesnį deguonies balioną, gal vėliau nebūtų išmestas į Palangos pakrantę. Kas jis - žino tie kuriems reikia.

Gal žinai kur nusipirkti, kad toks mandras? ;o 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nu čia tai jo, viskas teisingai ir aiškiai. Dažniausiai kaip paklausi kodėl nėra atnaujinimų serverio administratoriai ir komandos nariai atsako - nes dontui trūksta motyvacijos kažką daryti, nes kaip kažką padaro viskas netinka. Čia tikrai nėra pasiteisinimas, nepakanka to, kad į 3 mėn ištaisytų kelis bugus, paskelbtų temą ir viskas. Galėtų rimtai atsisėsti prie kompiuterio sukurtų kokią naują, orginalią sistemą, gal vieną vieną mėnesį, kitą mėnesį kitą sistemą, ir taip žengtume vis į prieki. Juk čia tikrai nėra eilinis šūdsvervis, jei taip tesis ir toliau tuoj visai čia nieks nežais. Dauguma tų, kurie laiko serverį po truputį atsisako ir galiausiai išeina. Taigi jeigu dontas pradėtų judėt bent truputį į priekį, o ne kaip dabar - atgal, turėtume tikrai dvigubą serveryje žaidėjų skaičių. Dabar atsidaro vis orginalesni ir unikalesni serveriai, kurių savininkai motyvuoti suteikti žaidėjams malonumą ir uždirbti tikrai daug pinigų. Tai va dontai, jei sugebėsi paaukot kelias min ir perskaityt, kas bus serveriui jei toliau taip sėdėsi.

Puikus blogas ryte prie kavos. ;) 

Redaguota . Redagavo Barrio_Guerilla
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

TU RLY???? :DDDD Galvoji, kad D0ntas kažką darys? :DD Na tu ir OPTIMISTAS. GOOD LUCK. KOL D0NTO AUDI VAŽIUOJA TOL NIEKO NEBUS!!!!!!! muhahahah

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

16 minutes ago, Adomaz_Gfx parašė:

pats supranti jog tos idejos ir liks tik idejomis xDD

suprantu, bet čia buvo principo reikalas, kadangi AŠ DAUGIAU NK NEVEIKIU TIK HEITINU SRW

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 3 valandų, Barrio_Guerilla parašė:

Puikus blogas ryte prie kavos. ;) 

ne per mazas gert kava?

stenkis nesistenges,vistiek niekas nepasikeis is dont puses (nu nebent dar reciau kazka darys...aj jo gi ble XDD)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

18 minutes ago, Gabis_Plaipa parašė:

ne per mazas gert kava?

stenkis nesistenges,vistiek niekas nepasikeis is dont puses (nu nebent dar reciau kazka darys...aj jo gi ble XDD)

aš kapučiną geriu, bet kaip mama išvaro tai karoče kavos pasidarau ir spakainei 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Labai gerai pašnekėjai ir labai geros idėjos. Bet, kaip visi žino dontas nieko nedarys.O jis negalėtų kokį patikimą žmogų pasirinkti, kuris galėtų taisyti visus bugus?  Ar taip neišeina? 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

49 minutes ago, Julius_Molten parašė:

Labai gerai pašnekėjai ir labai geros idėjos. Bet, kaip visi žino dontas nieko nedarys.O jis negalėtų kokį patikimą žmogų pasirinkti, kuris galėtų taisyti visus bugus?  Ar taip neišeina? 

kažkada, prieš 2 ar 3 metus, sakiau ir aš taip, minėjau tokį variantą, bet kaip matom, yra kaip yra. d0ntas tiesiog nepasitikėtu kitu asmeniu, kuris turėtų priėjimą prie modifikacijos.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2018-02-04 at 13:09, Justas_Morello parašė:

TU RLY???? :DDDD Galvoji, kad D0ntas kažką darys? :DD Na tu ir OPTIMISTAS. GOOD LUCK. KOL D0NTO AUDI VAŽIUOJA TOL NIEKO NEBUS!!!!!!! muhahahah

Klysti, kaip cs žlugs, tada pereis prie samp'o, ir tada kažką stengsis daryti, idėti naujų sistemų, geras blog 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2018-02-19 at 02:10, Agentas_Linas parašė:

Klysti, kaip cs žlugs, tada pereis prie samp'o, ir tada kažką stengsis daryti, idėti naujų sistemų, geras blog 

Jau kas žlugs tai tikrai pirmiau 2004 metų žaidimas, o ne 2013 metų

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 11 valandų, Benas_Master parašė:

Jau kas žlugs tai tikrai pirmiau 2004 metų žaidimas, o ne 2013 metų

cs žlugs ;ddd major po 1m eina, žlugs saka didžiausias skill-based o ne P2W game ;ddddddddddddd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.