Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Marozas_Legalus

Peikiu The_Vodkius [ATMESTA]

Recommended Posts

1.         Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @The_Vodkius

2.         Pažeidimo aprašymas: Taigi mūsų mielas prižiūrėtojas The Vodkius mane užmutino dėl to kad pasiūliau medikams 3x3 per /d iš 30,000 tūkstančiu kas mano manymu nėra blogai nes taip tikrai daro daug kas. Pagal taisykles tikrai negali mutint dėl to.

3.         Pažeidimo įrodymai (foto/video):  ČIA

• Netinkamas /d, /vp, /s, /report naudojimas (pvz. skelbimų rašymas, pasisveikinimas, atsisveikinimas) - 3600 sek.

• Cha Cha 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tai daro daug kas, bei už tai gauna užtildymus. Tai yra tiesiog dėmesio prašymas. Jei tau  rūpėtų ne pasirodyt, bet tikrai norėtum pasišaudyt, tiesiog parašytum į /sms medikų direktoriui, ar pavui, galų gale teamspeake susitartumėt. /d yra tikrai ne tokiem išsišokimam, o atrankų, veiklos skelbimams ir pnš.

Redaguota . Redagavo The_Vodkius
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

44 minutes ago, The_Vodkius parašė:

Tai daro daug kas, bei už tai gauna užtildymus. Tai yra tiesiog dėmesio prašymas. Jei tau  rūpėtų ne pasirodyt, bet tikrai norėtum pasišaudyt, tiesiog parašytum į /sms medikų direktoriui, ar pavui, galų gale teamspeake susitartumėt. /d yra tikrai ne tokiem išsišokimam, o atrankų, veiklos skelbimams ir pnš.

Sakai  dėmesio prašymas ane? Aš tai taip nemanau čia tiesiog normalus pasiūlymas užsidirbti 30,000 tūkstančiu čia tas pats kaip ir rašytum /d Yra norinčių į ... riksiu pavaduotojus taip pat bandai atkreipt dėmesį  į save/savo darbą.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

28 minutes ago, Marozas_Legalus parašė:

Sakai  dėmesio prašymas ane? Aš tai taip nemanau čia tiesiog normalus pasiūlymas užsidirbti 30,000 tūkstančiu čia tas pats kaip ir rašytum /d Yra norinčių į ... riksiu pavaduotojus taip pat bandai atkreipt dėmesį  į save/savo darbą.

Užsidirbinėkit jūs kiek norit, bet serverio žaidėjams tai visiškai neaktualu kad šiuo atvėju medikai ir apsauga pasipelnys pora euronsų, dar kart sakau - nebūtina skelbtis visiems, susitarkit kur norit, bet ne per /d. 

Same kas "/d Siūlome medikams kartu daryti bendrą treniruotę", "/d Sutinkame, renkamės tpdrag";d

Niekam tikrai neįdomūs tie jūsų išsišokimai, net nežinau iš kur atsirado čia tokie išsi*isinėjimai, tačiau jau visi aprimo, suprato, kad to daryt nereikia, nes būna užmutinami, bet tau matau dar nedaeina ;d;d. Ir taip, nerandu jokio kito apibūdinimo kaip tik dėmesio prašymas.

• Patinka 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 10 valandų, The_Vodkius parašė:

Užsidirbinėkit jūs kiek norit, bet serverio žaidėjams tai visiškai neaktualu kad šiuo atvėju medikai ir apsauga pasipelnys pora euronsų, dar kart sakau - nebūtina skelbtis visiems, susitarkit kur norit, bet ne per /d. 

Same kas "/d Siūlome medikams kartu daryti bendrą treniruotę", "/d Sutinkame, renkamės tpdrag";d

Niekam tikrai neįdomūs tie jūsų išsišokimai, net nežinau iš kur atsirado čia tokie išsi*isinėjimai, tačiau jau visi aprimo, suprato, kad to daryt nereikia, nes būna užmutinami, bet tau matau dar nedaeina ;d;d. Ir taip, nerandu jokio kito apibūdinimo kaip tik dėmesio prašymas.

. Tu man taisykle parodyk kad negaliu tai rašyti i /d tai susyja su darbu ir viskas,

Tu vienintelis iš daug prižiūrėtoju mutinti dėl to.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Marozas_Legalus parašė:

. Tu man taisykle parodyk kad negaliu tai rašyti i /d tai susyja su darbu ir viskas,

Tu vienintelis iš daug prižiūrėtoju mutinti dėl to.

Taisyklę?:D Vot 

• Netinkamas /d, /vp, /s, /report naudojimas (pvz. skelbimų rašymas, pasisveikinimas, atsisveikinimas) - 3600 sek.

Man atrodo, ar pasisšaudymas tiesiogiai nesusijęs su medikų darbu, su jūsų - šiek tiek. Beje, aš nevienintelis, gerbiamas DP taip pat tildo už tai, net mafijozus, kai jie tai daro - o šiuo atvejų jūs esate neutralūs darbai. Eikit saugot pastatus ir gydyt žmones, šaudytojai. PEACE

Redaguota . Redagavo The_Vodkius

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

48 minutes ago, The_Vodkius parašė:

Taisyklę?:D Vot 

• Netinkamas /d, /vp, /s, /report naudojimas (pvz. skelbimų rašymas, pasisveikinimas, atsisveikinimas) - 3600 sek.

Man atrodo, ar pasisšaudymas tiesiogiai nesusijęs su medikų darbu, su jūsų - šiek tiek. Beje, aš nevienintelis, gerbiamas DP taip pat tildo už tai, net mafijozus, kai jie tai daro - o šiuo atvejų jūs esate neutralūs darbai. Eikit saugot pastatus ir gydyt žmones, šaudytojai. PEACE

DP mutina  visus nes jam tas pats o jai uždildo tai būna po 1 minutes unmute .

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Marozas_Legalus parašė:

DP mutina  visus nes jam tas pats o jai uždildo tai būna po 1 minutes unmute .

Gerai, nebesvaik tu čia ir ramus lauk sprendimo.

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.