Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Gintare_Smk

Haštag Siemkės vasara ir nesibaigiantys nuotykiai

Recommended Posts

37419674_1795705940550740_9049257550188380160_n.thumb.jpg.aef6cf7d08cb51fe56220625ec76e8a8.jpg

Sveiki draugai ir nevisai!

Pasiilgot? NElabai. Buvo tokių, kurie vis klausė "ė, kada naujes blokas?" ir taip jo nesulaukė (iki šiol, žinoma). Jau net nebeplanavau kažką rašyt, bet negi atsisakyt tokios progos, kai kažkas už tave patį sugalvoja temą ir dar vipą duoda? Nu žinot, man paspangt vėjus yra visiškai nesunku, dar ir veiklos va gaunu. Ir pripažinsiu, mažiausiai norėjau kažką rašyt, nes sugalvot apie ką rašyt yra baisiai sunku, bent jau man. Tad ačiū Dariui už sugalvotą temą, palengvinai man viską keliskart. :D 
  Šį kartą sugalvojau kiek mandriau padaryt viską, tai čia bus kaip ir interviu apie mano vasaros nuotykius. Kai kuriuos klausimus paprašiau, kad draugai užduotų, o šiaip tai dažniausiai kalbėsiu pati su savimi, kaip visiškai sveikas ir NEadaptuotas žmogus. Sooo, let the show begin.

1. Ką dažniausiai veiki tokiomis karštomis dienomis?
       Kad ir kokie orai būtų, dažniausiai mano diena prasideda apie 12:30, kartais net vėliau, kadangi tik tada išsiraitau iš lovos. Per visą dieną nieko ypatingo neveikiu, nebent būnu kažką suplanavusi su draugėmis, bet šiaip dažniausiai visas dienos rėžimas būna SLEEP-GAME-WORK-REPEAT. Šitas jau knist pradeda, bet įsivaizduoju kokia smagi vasara tiems, kurie per dieną dirba po 10 valandų, tad nuoširdžiai užjaučiu jus. :D 

2. O tai ko į lauką neišlendi ir šiknos nuo kėdės nepakeli?
       Bijau sušalt, o tai kai +30 būna, dar oda šiaušias. O jei rimčiau, tai išlendu kartais pasidegint, o tiksliau iššvaistyt valandą laiko, kadangi nekimba saulė man išvis. Atrodo iš pradžių viskas čiki piki, žie koke ruda oda, nueini išsimaudai ir nebelieka to įdegio. Mama sakė dažniau praustis reikia, o tai ten ne įdegis, o prikepęs purvas, bet pff, ką tos mamos išmano. Dar retsykiais su pussesere išeinam pasivaikščiot, bet jos namie nebūna beveik, o kaime normalaus jaunimo nėra daugiau, tad esu čia baisiai lonely. Nu dar į lauką kasdien išlendu, kai reik eit dirbt, tėvams padėt, tad šikna kol kas su kėde dar nesuaugo.

3. Nu pasigirk kiek kartų maudeisi ežere, upėj ar dar kur šią vasarą.
      Šitą klausimą norėčiau praleist, nes pačiai gėda, kad dar tik vieną kartą tesimaudžiau tvenkiny:) Šiaip galėčiau visą kaltę suverst pusseserei, kuri nėra didelė mėgėja maudytis, arba draugams, kurie neatvažiuoja manęs aplankyt ir kartu pasimaudyt, bet ką čia benusimazinsiu, jei labai norėčiau, nueičiau ir viena pasimaudyt. Pasistatyčiau baseiną, bet toj vietoj, kur visada laikydavau, dabar vyksta statybos (tiesiai po mano langais, tai kartais baisu, kad per snukį neužvažiuotų su kranais visokiais). O vidury kiemo gi nestatysi, teks kažkaip kitaip suktis iš padėties arba likt be baseino.
(Tries not to cry)

4. Kokie įvykiai labiausiai įsiminė iš birželio bei liepos mėnesių?
       Iš tiesų iš birželio beveik nieko nepamenu (ne todėl, kad būčiau pragėrus atmintį- negeriu ir to nepropaguoju). Tikriausiai nieko tokio įsimintino ir neįvyko tą mėnesį, nes mokykla viską sušiko ir teko dvėst klasėse pusę mėnesio. O vat iš liepos mėnesio, vienas labiausiai įsiminusių dalykų, tai dainų šventė Vilniuje (oo taip, su tuo labai skaniu maistu, nuo kurio daugeliui paleido vidurius. Bent ties šituo man nuskilo muhaha.) Gyvenom savaitę bendrabuty, visai šalia panoramos. Kambarys pakliuvo toks sakyčiau ne prie širdies, kadangi kilo įtarimų, jog jame gyveno gėjūkščiai, mat ant sienų buvo priklijuota pilna vaivorykščių su užrašais "peace". Tuoj aš jiems kai duosiu
peace, nebenorės daugeu. Ant durų nupieštas toks labai fainas Songokas buvo, tik nžn kodėl su trim kojom. Aj nu nebent ta viena visai ne koja turėjo gautis. Va dar ir fotkę to meno kūrinio įdėsiu.
(Spaudžiam ant teksto) Ant vienos sienos buvo nupieštas demonas, kurį pamačius naktį gali tekt keist patalynę, jei esi silpnų nervų. 
O šiaip vėliau susigyvenom su visais demonais ir Songokais, tai ir neberėžė akių. Iš pačios dainų šventės manau tikėjausi kažko geresnio, nors ko tikėtis, kai visas dienas lyja ir žmonės turi būt su šiukšlių maišais ant galvų, tad jokio grožio nesimato. Per repeticijas visad mums gaudavosi zapadlo, nes kol nešokam, tol nelyja, vos ateina laikas mums šokt, pradeda pilt kai iš kibiro. Repeticijos trukdavo nuo 9h ryto iki 23h, tad namo grįžus miegojau kaip užmušta dar porą dienų. Kitas įsiminęs dalykas iš liepos mėnėsio (tikriausiai atsimenu todėl, nes preitą savaitgalį viskas buvo, lol), tai šventė miestely, netoli manęs. Baisiai tingėjau varyt ten, bet draugės tempės, tad sutikau. Vis dėl to pakliuvau kažkur ne ten, nes prisitrynė keli šešiolikmečiai, kurių panų kabinimo būdas baisiai keistas- smaugė ir su šakom akis draskė. Ne kokie vyrai iš jų išaugs, bet čia jau ne mano reikals. Per visą vakarą negavau normalaus deguonies, kadangi iš visų pusių žmonės rūkė. Nepykit tie, kurie rūkot, bet jūs smirdit baisej =D. Bet žiūrint iš kitos pusės, pati šventė nebuvo tokia tragiška, visai smagu prasiblaškyt, susitikt su draugais ir fulę pažaist su vandens buteliu, kadangi niekas normalaus kamuolio neturėjo. :D 
Aj nu dar įsiminė tas, kad 4h nakties (ar čia jau rytas skaitosi? Nes man rytas tik 12h prasideda) snepe siuntinėji viens kitam tokias fotkes, kad po to košmarai sapnuotis gali. Nu bent nuo mano kreivo veido lul=D.

5. Nžn ko klaust (
mano labai originalios draugės klausimas mane pribloškė vov)
      Nu o aš nžn ką atsakyt, tai va pasigirsiu, kad per metus užaugau fakin
* 1,5cm ir dabar nebesu neūžauga. Jei kam įdomu, tai mano ūgis 2 metrai suapvalinus. O neapvalinant tai 1.66m.:)

*(ar tai traktuojama kaip keiksmažodis, net jei parašiau netaisyklingai? Jei ką, šits žodis reiškia visai ką kitą, nei iš pradžių pagalvojote)

6. Kode negrįžti į servą, net jei sėdi prie pc dažnai?
      Servo leavinus nesu, užsuku kartais pasižiūrėt kaip gyvenat, bet nepradedu reguliariai žaist, nes tingiu ir nesugalvoju ką veikt ten :D. Bet va manau prisiversiu grįžt bent keliom savaitėm, o jei vėl užsikabinsiu, tai ir ilgesniam laikui, mat iššvaistyt 14 dienų vipą būtų gaila šiek tiek.
Tai kas priimsit į darbą ė?:)

Nu viskas, draugai klausimų nebesugalvoja daugiau, o pati irgi ne ką beišmąstau, tad manau užteks. Nors pala einu žodžius paskaičiuot, o tai jei mažai tebus, nevarkė kelt, ane?
     Tai va, jei kam kas įdomu- klauskit, nesikandžioju lyg ir.

Closing remarks and goodbye!

Redaguota . Redagavo Gintare_Smk
  • Patinka 7

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Grazvys_Nfs parašė:

O dabar pakelkime rankas tie, kuriems patiko šis blogas ☺

Laukiau šitokio tavo komentaro :D

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

12 minutes ago, Adomaz_Gfx parašė:

Repeticijos trukdavo nuo 9h ryto iki 23h

melage melage per tilta vaziavo

Nu bent mes ten tiek laiko būt turėjom, kadangi šokių mokytoja asistentė buvo ir teko jai anksčiau atvaryt visad :D

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 6 valandų, Adomaz_Gfx parašė:

Repeticijos trukdavo nuo 9h ryto iki 23h

melage melage per tilta vaziavo

MELAGE PER TILTA VAZEVA, TILTAS YGRIUVA MELAGE YGRIUVA TAIP SAKOMA

najs vlog, kaip invalidui zjbs skaites

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Feat_Thompson parašė:

MELAGE PER TILTA VAZEVA, TILTAS YGRIUVA MELAGE YGRIUVA TAIP SAKOMA

najs vlog, kaip invalidui zjbs skaites

Argi ash galėčiau meloti? 

Gaila mano blogai gydomųjų savybių neturi, o tai pagelbėčiau gal nors kiek

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Haštag Domis Kietas ir kai jo nėr, Gintarė serve nesirodo

O, šeip, skaitės greit ir įdomiai, bet tų vėjų galėjai ir daugiau prirašyt. Peacedec

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2018-07-26 at 01:39, Turbo_Butch parašė:

Haštag Domis Kietas ir kai jo nėr, Gintarė serve nesirodo

O, šeip, skaitės greit ir įdomiai, bet tų vėjų galėjai ir daugiau prirašyt. Peacedec

Nėr ką man ten veikt be jo :D 

Dėkuii:)

prieš 21 valandų, Ray_Allen parašė:

Tu iš Salantų? 

Mokaus ten

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

21 minutes ago, Gintare_Smk parašė:

Nėr ką man ten veikt be jo :D 

Dėkuii:)

Mokaus ten

Aa, nes nuo manęs visai netoli Salantai, apie 20km :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 3 valandų, Ray_Allen parašė:

Aa, nes nuo manęs visai netoli Salantai, apie 20km :D

iš kur tu? xd

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.