Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Julius_Molten

Cyt

Recommended Posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė:  Ray_Allen
2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Bruno_Fernandes
4. Kaip buvo čytinama: aimux
5. Įrodymai (būtina): https://youtu.be/k2xxzYpmH2E
6. Papildomi komentarai (nebūtina):

1. Jūsų Vardas_Pavardė:  Ray_Allen
2. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Linux_Kill
4. Kaip buvo čytinama: Aimux
5. Įrodymai (būtina): https://youtu.be/T74taYAVJM0
6. Papildomi komentarai (nebūtina): nesu isitikines, ar aimas ar ne,nu bet... :d labai panasi situacija del uzlockinimo šioje temoje. 

https://forumas.rls.lt/topic/78847-čytas-darius_troll/?tab=comments#comment-753378

Randomai kaip vierhas net nekomentuokit. 

Redaguota . Redagavo Julius_Molten
o gal netyčia ir iš savo pusės rasit video? :)
  • Patinka 2
  • Cha Cha 15
  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tu įsivaizduoji, kad  esi pats geriausias šaulys serve ir, kad niekas tavęs negali nušaut ar bent pataikyt į tave, bet pasakysiu, kad taip tikrai nėra. Iš tokio atstumo nušaut žmogų yra žiauriai paprasta, tiesiog pelę truputį palenki į šoną kai šaudai ir vsio, plius vps šitam video net nevisos kulkos buvo pataikytos, suprantu būtų šaudoma iš tolimo atstumo, tada jau galima būtų įtart.... Taprasme čia nematau nieko įtartino šiam videke, aišku video neturiu iš savo pusės, nes tik prisijungiau į servą ir žiūriu tu mūsų bazėj, Pradėjom šaudytis , viskas normaliai ir pyst jau meti į čyterius, nu tai wtf...

• Patinka 2
  • Cha Cha 1
  • Pasimetęs (-usi) 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

36 minutes ago, Linux_Kill parašė:

Bruno atmesta. Dėl savęs net nekomentuosiu, viskas akivaizdu :D:D:D:D

0.3-0.4s Bruno šaudo į tą sieną-tvorą man gyvybės imasi, iš galo jokių kulkų nesimato :Dddd Pati pradžia Bruno nusisukęs, šoku pro jį, kulka užlinkusi į mane ;dd 

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

32 minutes ago, Martynas_Hardas parašė:

Sorry, kad komentuoju, bet kai jie šaudės aš buvau kitoj pusėj ir allen gaudžiau irgi, o kad per sienas imasi allenai nesakyk, nes nugaroj aš buvau ir tavo video nesimato, kai tu buvai už tvoros ir slėptis pradėjai nesimatė tavo pilno kūno ir tai gali būti aš nuėmiau gyvybes. Sorry jei klystu gaila neturiu iš savo pusės įrodymų tada galbūt šansas būtų pažiūrėti ar tai ne aš buvau iš nugaros.

Bet tada turi būti low iq, kad šaudyt į mane ir neužbaigt nušaut kai aš toks low ;dd Bruno nustoja šaudyt - man hp nebesiima. Jei būtum tu šaudęs, būčiau 100proc garantuotai miręs. 

https://youtu.be/7hIFN159sdg

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Gerai, kadangi priekaištaujat, jog atmečiau kažkieno vadovaujamas, pateiksiu argumentus, kodėl buvo atmesta. 

1. Iš tokio atstumo tikrai įmanoma sušaudyt tiek kulkų(kurių nebuvo labai daug).

2. Matosi, kaip kulkos skrenda pro šalį(aimas kabina visas, o low aimas suteikia iškart staigų kreivų kulkų skridimą ir galima tyčia kulkas pro šalį šaudyt, tarkim neatmetu galimybės low:Dddd) 

3. Kai tu užbėgai už sienos, manau kiekvienas normalus žaidėjas kažkiek iki sienos šaudys, NES kai kurios kulkos VISTIEK kabins dar tave. Per sieną matosi, jog nelockinta, nes tu stovėjai vidury grotų, o kulkos skrido vos į pačią pradžią grotų, ne tiesiai į tave. Tai reiškia, jog bėgai, slėpeisi už grotų, o žaidėjas tiesiog vesdamas pelytę dar kelias kulkas iki grotų sušaudė - visiška žaidybinė situacija:Ddd

Pasikartojus tokioms situacijoms, jog komentuojat po pateikto verdikto - sumėtysiu įspėjimus. Prašau negaišint nei savo, nei mano laiko, nes verdiktas priimamas nesavavališkai, o pasitariant. JEIGU tau, Salvi, sprendimai nepatinka - PRAŠOM, rašyk komandos nario papeikimą. Čiau. 

• Patinka 2
  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.