Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vincente_Delboske

Į kuria pusę kris ar pakils serveris.

Serverio situacija:  

35 balsai

1. 1. Serverio situacija:

• Gerės, nes pasikeitė DPKT pirmininkas, nes senasis pasitraukė iš savo pareigų.
      18
    • Blogės, nes viskas nepriklauso nuo DPKT.
      12
    • Kita(parašyti komentaruose)
      5

Recommended Posts

Krč jau aš nebe DPKT narys tai galiu elgtis ir kalbėt kaip noriu xdd tai krč priviet visiems. Kaip žinot pasikeitė DPKT pirmininkas t.y Džioraldą pakeitė Linas_Killer, manau ne man vienam smalsu į kurią pusę žengs serveris. Daug čia nesiplėsiu, nes nematau tolko čia kažkokias litanijas rašyti, pilnai suprantu Džioraldo pasirinkimą susirinkt šmutkes ir p*zdint iš čia, vien dėl savininko požiūrio į serverį, galvojat aš kaip uodega iš paskos, jog jis paleavino ir aš iš paskos ? tikrai taip nėra, mane jau už**iso mūsų gerbiamojo savininko požiūris į serverį, Džioraldas paliko projektą kuris buvo galime sakyti serverio antrasis savininkas, stengėsi dėl mūsų visų, aišku kiti to nesuprato. O kaip suregavo D0nt'as ? ai px einu csgo palošt išrinksiu kitą DPKT, atnaujinimų nedarysiu, nes žaidžia ištikimi žaidėjai kurių po vieną mažėja ir ateina pažaist dėl draugų, pinigai po biški eina nuo doneito ant audinės salerkos ar ko ten, Linas kaip arklys ars viską darys, o jis sėdės mals š. 

Tai kokia jūsų nuomonė, į kurią pusę serveris eis ?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

„ Į kurią pusę serveris eis ?“ - Jis jau nuėjęs, patys matom kokiu keliu. Gal, jei asmeniškai rašyčiau, iš mano pusės geriau, jog pasikeitė DPKT (Kuo jis geresnis, kuo Džora blogas buvo ir panašiai net neaiškinsiu), tačiau, jei d0ntas priemonių nesiims, leavins kiti. Jei ir toliau, šiam csgo bus svarbiausia, leavinsiu ir aš, ir visi, jog online kaži ar 5 sieks. O ką gi, ramiai sedėsi kokiuose žaliukuose, ar sg nuėjęs, susiradęs kokį servą, ir ką? Viskas bus kk :))) Donto veikla dabar, net prastesnė nei kokio šūdservio (greitai ko gero tai bus geriausias žodis, kaip galima apibūdinti rls), net ir šūdservį tam su us.lt galūne, savininkas stengiasi, o čia. Negyva dvasė. Kažkurią dieną atėjo, 20min pasedėjo, ir vėl pyzdinam csgo lošt.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias Lietuvos_Fanas
20 minutes ago, Justas'Ses said:

jeigu Ridas,paliks pareigas tai manau tikrai serveris kris :) Jis čia vienintelis kažka daro.

Najo Ridas šiaip tikrai daug ką čia padeda. O jai rmt tai d0Nt galėtų susiimt bšk nes krč nesąmonės vyksta jai nrml žiūrėtų žmonių skaičius kyltu.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Čia jau ne DPKT nariai kalti, kad mažėja žaidėjų. Nupirktu scipteri ir būtu atnaujinimu, tai ne... ai žodziu, px savininkui.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

kcG7pFl.png

LOL, kaip gali gerėti kai jau nuo Liepos nebuvo atnaujintas serveris, o ką galima kalbėti apie anticheat sistema? kaip Ridas sakė "Greičiau tobulėja čytai tik ne Rls anticheat" Kas nori crashina kitus, fake kill daro ir pnš per gw net neįmanoma kovoti, nes kažkas pajungia magijas ir viena pusė laimi ez. Tai ne viskas nuo DPKT priklauso ir DPKT renka tik direktorius ir kuria taisyklęs ir daro kažkiek, kad smagiau žaisti būtų darydami turnyrus ir pnš, o to ilgai nedarys jeigu savininkas nesijudins, nes kaip ir sakė vienas žmogus, kad jis DPKT prisidengia jie kažka daro, o Deivis tik csgo lošia, tai ar DPKT turi rūpintis, kad žaidėjai liktu ar savininkas?

Redaguota . Redagavo Ignas_Omny

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai DPKT direktorius renka ir prižiūri juos :D jiems neprivaloma stengtis dėl pačio  serverio, kad čia žaistų daug žaidėjų ir būtų visiem zjbs, jei savininkams pxj, tai va todėl čia visi ir išeina... nu ždž čia jau metus tokios temos gyvuoja, bet serveris koks yra , toks ir yra nusilpęs, čia jau turi savininkas kažką daryt, kitaip manau čia jau nebeliks kam dpkt būt ;d

Redaguota . Redagavo Deshawn_Wilson

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias Tonis
9 minutes ago, Vikarijus_Finger said:

„ Į kurią pusę serveris eis ?“ - Jis jau nuėjęs, patys matom kokiu keliu. Gal, jei asmeniškai rašyčiau, iš mano pusės geriau, jog pasikeitė DPKT (Kuo jis geresnis, kuo Džora blogas buvo ir panašiai net neaiškinsiu), tačiau, jei d0ntas priemonių nesiims, leavins kiti. Jei ir toliau, šiam csgo bus svarbiausia, leavinsiu ir aš, ir visi, jog online kaži ar 5 sieks. O ką gi, ramiai sedėsi kokiuose žaliukuose, ar sg nuėjęs, susiradęs kokį servą, ir ką? Viskas bus kk :))) Donto veikla dabar, net prastesnė nei kokio šūdservio (greitai ko gero tai bus geriausias žodis, kaip galima apibūdinti rls), net ir šūdservį tam su us.lt galūne, savininkas stengiasi, o čia. Negyva dvasė. Kažkurią dieną atėjo, 20min pasedėjo, ir vėl pyzdinam csgo lošt.

Butu gerai, kad nors i serva ateitu 20 min. 

Mano manimu niekas cia nepasikeis, nebent atsiras dar vienas savininkas, kuris scriptins gm ir dar zjbs kad mapint moketu ir padarys dideliu atnaujinimu, kurie pakeis zaidima, nes dabar nieko veikt nera apart mafiju, tssg. Gaujuose irgi nebeidomu, kadangi visi senbuviai leavina ir tik naujokai belike. Daugelis zaideju sako: kai zjbs kituose servuose, kokios sistemos :ooooo ir nori eit zaisti i kita servery, bet jie lieka cia, nes ten nebus draugu, su kuriais zais kartu bei nenori visko pradet is Naujo, bet po mazy daug kas iseina, todel siulau norint pagerint sio serverio zaideju skaiciu reikia atnaujinti daug sistemu bei veliau daryti po mazus, bet daznus atnaujinimus. Manau tada sugris daugelis zaideju ir atsiras daugiau naujoku

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Zmones, nebe 2012 metai, dabar zaidimu tukstanciai kuriuos idomiau zaisti nei ta sampa.. Nu zinoma atnaujinimu trukumas, poziuris i serveri ne toks koks buvo, gi dont'as ne robotas, jis turi gyvenima, nebe 16 metu jam..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

8 minutes ago, The_Smecher said:

Zmones, nebe 2012 metai, dabar zaidimu tukstanciai kuriuos idomiau zaisti nei ta sampa.. Nu zinoma atnaujinimu trukumas, poziuris i serveri ne toks koks buvo, gi dont'as ne robotas, jis turi gyvenima, nebe 16 metu jam..

^

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Visi pisot prota, kad skrudzas nk nedaro, vaflis vps, nors px kad dontas toks pac. Abu is to pacio pasaulio yra, jie yra byby lenke ant sito srw, svarbu saibu bent kiek eina, susipraskit ir leavinkit srw. Siulau surinkt rimta saika, suzinot kur dontelis gyvena ir nulekt i hata, jy bsk ant kiausu pamaut (jeigu dar tokius turi), gal tada susipras. Aciu uz demesi.

Redaguota . Redagavo Jeremy_Lin

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 5 valandas, Vincente_Delboske said:

Tai kokia jūsų nuomonė, į kurią pusę serveris eis ?

Į smerties pusę :)  2dg0ce5.png

Redaguota . Redagavo Erotic_Paradise

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Klausimas paprastas, tik galėjai konkrečiau nurodyti, koks serverio likimas būtent iš DPKT pozicijos, nes į problemas ir pasikeitimus įeina laaabai daug kriterijų, ne vien DPKT pasikeitimas. 

Gerės, nes pasikeitė DPKT pirmininkas, nes senasis pasitraukė iš savo pareigų. 

Blogės, nes viskas nepriklauso nuo DPKT.

(O gal blogės dėl to, nes kaip tik pasikeitė DPKT ir, mano nuomone, senasis buvo kur kas geresnis?) 

Kita(parašyti komentaruose)

Šį neutralų galėjai palikti - "Nuo DPKT tai nepriklauso". 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

dont kažką padarys tai gal ir kils bet db tai kaiptik krenta

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Apklausos variantai tai tikrai nekorektiški :D 

Anyway, čia jau antras kartas iš eilės, kada DPKT palieka savo postą dėl savininkų (Cooleris dėl Skrudžo, Džioraldas dėl d0nt'o), o tai reiškia, kad DPKT ne prie ko - viskas remiasi į savininką. Jeigu taip ir toliau, tai ir Linas gali pasitraukt po kelių mėnesių, o tada jau tikrai reiktų rimtai pagalvot ar beverta kažką daryt ir kažkam apsiimt DPKT pareigas (na aišku, gali duot belenkiam tą DPKT, bet tada serveris kentės ne tik nuo savininko neveiklumo, bet ir nuo DPKT)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš tai siūlau baigti išsipisinėti ir arba uždaryt servą arba perleisti kitam žmogui savininką (jaunesniam, kuriam neatsibodes sampas ir tikrai galėtų užsiimti savininko veikla, bet normalia veikla) kad serveris galėtų vėl klestėti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.