Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Briusas_Pro

Naujasis Grove Street gaujos bosas !

Recommended Posts

Bildresultat för san andreas grove

Dalius_Boy – „Laisvalaikį būnu su draugais, žaidžiam kartu futbolą, krepšinį, tinklinį.” įdomu, kaip toks aktyvus asmuo randa laiko žaist samp :? Pagalvojau, kad gal tiesiog kol lauke šalta – žaidi kompiuteriu. Anketoje rašai, jog esi turėjęs 2 pavaduotojo (ne ”pavaduotojaus”) postus, vienas jų – pd. Tikėjausi rasti informacijos ką įnešei darbui, kokie buvo tavo veiksmai, bet tu tiesiog paminėjai, kad laimėjot grobimus ir ” komanda laikėsi 17-18/20” tai nemanau, ar čia labai tinkama tai minėti, vis gi buvai ne direktorius, o jo pavaduotojas kuris labai didelės įtakos prisijungusiųjų skaičiui nedaro, žinoma, nebent direktorius neaktyvus, bet šito paminėta nebuvo. Ties TB pavaduotojo užsiminimu taip pat nepaminėjai, ką padarei pats, tiesiog ” nepralaimėjom nei vienos zonos, komanda buvo stipri” kas, manau, nėra labai naudinga informacija pildant anketą į direktoriaus postą.  ” Norėčiau gauti direktoriu, nes esu patyres gaujose , nesu buves direktoriumi, norėčiau išbandyti savo jėgas direktoriaus poste.” vienas iš daugelio sakinių kurie turėtų būt perrašomi tvarkingai, pvz ”Atsižvelgiant į tai, jog gaujos patirties pas mane nestinga, manau būtų pats laikas save išbandyti boso vietoje.” Kaip tau? Daug gražiau žiūrisi bei lengviau skaitosi, tiesa? – Mintis liko tavoji. Savo tikslus paminėjai, bet o kur sakiniai rodantys kaip tuos tikslus pasieksi? Gan svarbi anketos vieta – ir jos nėra. Tavo idėja pasiūlyti priešininko komandai rengti kartu treniruotę, nemanai, jog retas kuris sutiktų parodyti savo komandos trūkumus, o tuo pačiu – ir tavo komandai tai nebūtų į naudą. Neskaitant to, skaitant anketą gaunasi taip, jog jeigu TB nesutiktų daryt treniruotės kartu – treniruočių nebūtų, o jos tikrai  praverstų užimant komandą jeigu zonų karai nevyktų itin dažnai. Po to ir paminėjai šaudymą 3x3 vartojant – idėja gera, bet vėl gi, kaip jau ir supranti iš rašomos analizės – anketos išdėstymas ne koks. Apibendrinant anketą tai nebuvo paminėta nei kuom tu išsiskiri iš kitų, nei idėjų (3x3 priskaičiau kaip treniruotę).

Vilius_Unsafe – ” Per šį laiką turėjau užtektinai postų, savo vadovavimo patirčiai įrodytu” nuoširdžiai nesuprantu šio sakinio minties :? Pati anketa parašyta gražiai, sakiniai daugiau mažiau sudėlioti tvarkingai, taip pat ir mintis sakiniuose, nepaisant to pirmojo, nešokinėjo. Tačiau grubiai sakant, 2/3 anketos yra tavo buvę postai – peilis į širdį. Man patiko tavo noras susitarti su direktoriumi, išvydęs ” 7. „Bendradarbiavimas su The Ballas“ ” jau buvau pradėjęs pykt, kadangi pagalvojau, jog laikysit 50/50 ir tiesiog gyvensit. Žinoma, skaičiau toliau ir tiesą sakant nustebau, mintis dėl silpnesnių darbuotojų įdarbinimo man labai, labai patiko. Anketoje kaip ir radau viską, ko ieškojau. Įdomu kodėl po nr.4 iš kart nr.7 tai turiu du variantus: arba pasirinkai nepaminėt visų dalykų kuriuos esi sugalvojęs, arba tiesiog ištrynei kažką, kas tavo nuomone atrodė nereikalinga ir pamiršai pakeist skaičių eilę – bet kokiu atveju, neišduok to, tebūnie paslaptis.

Mano sprendimą lėmė tai, jog stebint Dalių žaidime jis nesutiko važiuoti į miestą kovot su teisėsauga (kai jos buvo 18 online), bet vietoj to jis geriau pasirinko važinėt darbine mašina LS su Tony. Gi negaliu duot direktoriaus žmogui, kuris pasiūlius važiuot dm rašo „nnr“ juolab, gi pildei į gs direktorių, bent apsimest galėjai. Žinoma, sprendimą lemia ir tai, jog Vilius planuoja tartis su TB direktoriumi dėl silpnesnių asmenų prieimimo į darbą – tai man labai patiko. Taip pat, manau, jog Daliui reikėtų užsitarnauti pavaduotoją to darbo kurio direktoriaus norima ir parodyti, kad turint ir 100k mafijos xp galima būti geru valdžios atstovu. Kitam kartui pildant anketą Daliui palinkėsiu pilnai perskaityt mano analizę bent jau tą dali, kuri skirta jam ir ištaisyti savo anketą. Viliui – šiek tiek struktūros ištaisymų, bei svarbiausia – pakeisti anketą taip, jog 2/3 nesudarytų vien pasakojimai apie buvusius postus.

Mano galutinis sprendimas: naujuoju Grove Street gaujos bosu tampa Vilius_Unsafe.

DPKT komanda.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Feato žlugimas incoming. Congratz, netriuškink taip baisei mane.

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandas, Bronius Bradauskas said:

Sveikinu! Tikiuosi pavyks ateityje susitarti su Tavimi dėl kai kurių idėjų! :)

Pasistengsim!:)

Dėkui visiems!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.