Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

*ba dum tss* Naujasis Taxi firmos direktorius !

Recommended Posts

taxi

Laba vakara, taigi, šiandien buvo renkamas naujasis Taxi direktorius. Rinkimai buvo ypatingai sunkūs, prie kurių praleidau galim sakyt puse dienos. 

jiFFUYG.png

Anketų - 7

Atmestos anketos už taisyklių pažeidimus - 3

Kandidatai - 2

jiFFUYG.png

Pagrindiniai kandidatai – Ievukas, Cynthia, Ovis. Rinkimai buvo tikrai vieni sunkiausių per mano DPKT darbo laiką, nes čia teko apsvarstyti labai daug galimų variantų. Kova buvo labai arši, kadangi čia susirėmė 3 labai stiprios ir kokybiškos anketos, su skirtingomis idėjomis, rangų pasikėlimo sistemomis, mintimis. Kiekvienas kandidatas vis kitaip išsiskyrė: Ovis yra naujas žmogus, kuris rodo motyvaciją ir ryžtą siekti direktoriaus posto, kartu su savo atėjimu atsineštų ir kitokių idėjų, darbo pakitimų, aktyvumą, o tuo metu Ieva pasižymi savo patirtimi, yra turėjusi begale daug įvairių postų, visu šimtu supranta taxi veiklą, jos spragas, bet kadangi yra senbuvė – nepasižymi aktyvumu, tuo tokiu „hype“. Cynthia – rimtas ir atsakingas žmogus, kuris visada pasižymi originalumu, „kitokia“ darbo veika, bendravimu su visais ir visada, kokybišku darbu. Šios savybės labai reikalingos būsimajam taxi valdžios atstovui, bet... Buvo pažeista viena iš taisyklių, todėl norom ar nenorom turėjau atmesti jos anketa. Likus dviems kandidatams turėjau išspręsti galvosūkį. Duoti direktorių jaunam žmogui, ar senam žmogui ((ne amžim xdd)). Žaidime abu buvo ypatingai aktyvūs ((guess why)), atlikinėjo savo darbo veiklą, todėl labiau mano balas krito Oviui – vis dėlto, naujas veidas, būtų tikrai įdomu pasižiūrėti ką jis padarys tokio savo pirmame poste, bet... Pradėjęs „naršyti“ apie jį forume radau labai keistą dalyką, kas manau nesidaro brandžiam ir protu mąstančiam žmogui. Pasididinkit, Ovio pranešimas Ievos prisistatyme. Man gėda pagalvot, kad tu vyriškos lyties atstovas, o dėl šitų bajerių stipriai krito visa tavo reputacija. Nemanau, kad tokius dalykus darantis žmogus greitai „taps“ normaliu, o ypač direktoriumu, kuris ATSAKO už savo veiksmus. Taigi, jeigu Ieva neišbus 14-ika dienų poste – jis atiteks tau, antram kandidatui, nors tu jau praktiškai lietei šį postą ranka. Taigi, gero vakaro po tokio tipo analizės, pastaruoju metu mėginu įvairias struktūras ((gal jau pastebėjot)), ir ateinančiu laiku pasirodys kitokie rinkimai į neutralių frakcijų direktorius, o dabar – peace!

jiFFUYG.png

Perliukai:

• Taxi tai gana svarbių frakcijų serveriui, bei žaidėjams
  • nes tikrai nebūsiu meduolis ar arbuzas kuris dalintu savo draugas ((obuolyyy xdd))
  • mėginu sau kaip ir padaryti įšukį tai kiek per savaitę savo aktyvumus sudėjus kiek išviso min. būtu? O taip atsitiko praitą savaitę,kad mano aktyvumas viršijo virš 2500 minūčių,o tuoj labiau apsidžiaugiau,o aš praleidžiau ir taip nemažai laiko žaisdamas kompiūteriu. Bet šeip neesu toks kaip didysis nolaiferis ((taip išeina,kad per dieną pražaisdavai 350min+ ??? Bullshit, nebent į mokyklą nėjai))
  •  yra tekę pasiekti keletą postų tai: The Ballas gaujos pavaduotoja ((o rašo bachuras xd))
  • nes mečiau sampą ir patį kompiuterį ((pro langąąąąąąą velniop))
  • kad šis frakcija ir išliktų įdomi
  • Šeštadieniais ir sekmadieniais dirbsime treniruočių nebus. tik bus įlgėsnes pertraukos per kures surengsim treniruotė ((tai bus ar nebus))
  • Ketvirtadienis- Vigdysim rituolus naujokams ((shamanai))
  • pats neatsimenu ką buvau pasiekęs tikrai esu buvęs ir Direktorius ir Pavaduotojas kelių firmų
  • Dabar aš dirbų F.T.B, vikstų į grobimus, mekstu pavodovauti per grobimus nors visiem nelabai patinka

DPKT komanda.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.