Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Danillo_Karpiz

Anti-Teisėsaugos diena

Recommended Posts

Sveiki visi nusikaltėliai, paprastų darbų darbuotojai bei kiti forumo lankytojai. Su jumis sveikinasi Rusų mafijos bosas Danillo Karpiz su Tazo idėją, kuria leido pasiskolinti! Labai ačiū jam už tai!

 

Anti-Teisėsaugos diena

 

Kas tai? - Tai diena, kurios metu, VISI serverio oficialūs nusikalstamo pasaulio atstovai (Grove Street, The Ballas, Rusų mafija ir Cosa Nostra) susivienija vienam bendram tikslui - kovoti prieš teisėsaugą. Vykstant anti-teisėsaugos dienai reiktų vengti pykčių tarpusavyje, nešaudyti vieni kitų, o kovoti prieš savo bendrus priešus - teisėsaugininkus.

 

Kada bus ši diena? 201*-**-** (data kol kas nėra skelbiama)

 

Kas tą dieną vyktų? Yra numatyti MINIMUM 2 grobimai (žmogaus ir banko). Jeigu Cosa Nostra mafijos direktorius Airidas_Freaky ims (tada 4), po grobimų vyktume į miestą užgrobti visų teisėsaugos sričių bazės ir už tai prašyti išpirkų. 

 

Koks tolkas?

 

Pinigai mes, mafijozai ir gaujiniai, mėgstam pinigus. Per šia anti-teisėsaugos dieną realistiškai būtų įmanoma uždirbti beveik 200 tūkst. serverio eurų. Taip, tai nėra didelė sumą (dvejoms mafijoms ir dvejoms gaujoms dalinant šiuos pinigus, tai yra iš vis centai). Bet kiekvienai sričiai pinigo duosim tikrai papildomo, kad visą tą laiką būtume praleidę neveltui.

 

Smagu manau tikrai būtų linksmą, įdomu ir smagu abejoms mafijoms ir gaujoms susijungti bent vienai dienai, pereiti į bendrą barikadų pusę ir pašaudyti teisėsaugą.

 

Kerštas kiek kartų yra jus pagavę agurkai, sudėję star ir pasodinę į kalėjimą? Turbūt net klausti nereikia. Argi nebūtų smagu už visą tai, bent truputį atkeršyti?

 

Suartėjimas mes per daug mušamės, šaudomės, pjaunamės ir keikiame vienas kitą. Teisėsauga turi pranašuma, nes ji iš principo yra vienas ir tas pats darbas. Ar gi negeriau būtų susivienyti į bendrą draugiją, nors vienai dienai, ir smagiai praleisti laiką, dar ir gaunant pinigų?

 

Kas tai organizuoja? Organizuoju aš, Danillo_Karpiz - Rusų mafijos bosas. Pinigus surinktus tą dieną, kaupsiu aš, o gale dienos išdalinsiu juos lygiai kiekvienos gaujos ir Cosa Nostra mafijos bosams (arba bosų parankiniams).

 

Vieną dieną pamirškime visus pykčius, dėl gero tikslo.

 

TEMOS TIKRASIS AUTORIUS YRA TAZAS_ROMERO, JO LEIDIMŲ IDĖJA BUVO PASISKOLINTA NORINT PAĮVAIRINTI MAFIJŲ IR GAUJŲ VEIKLAS SERVERYJE. VISOS AUTORINĖS TEISĖS PRIKLAUSO JAM.

Į visus klausimus atsakyt galiu PM (forume arba žaidime)

Rusų mafijos bosas Danillo Karpiz

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

6 minutes ago, Gabis_Plaipa said:

 

Motyvacinė kalbelė

 

(sr taz,tavo wideo patis gereusi)

nice xddd

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.