Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ridas

Ar pasitikite RLS komanda? Apklausa

RLS komandos narių darbo apklausa  

60 balsai

1. 1. Kuria komandos "institucija" pasitikite labiausiai?

• Pagrindiniu administratoriumi d0Nt
    • Projekto pagalbininku, Ridas_Rls
    • DPKT (Gytis_Malavicku, Lukas_Eptimo)
    • Emigracijų prižiūrėtoju, Lukas_Cola
    • Administracijų prižiūrėtoju, Tazas_Romero
    • Forumo moderatoriais, Mantas_Sviderskas ir The_Smecher
  2. 2. Kuria komandos "institucija" pasitikite mažiausiai?

• Pagrindiniu administratoriumi d0Nt
    • Projekto pagalbininku, Ridas_Rls
    • Emigracijų prižiūrėtoju, Lukas_Cola
    • Administracijų prižiūrėtoju, Tazas_Romero
    • Forumo moderatoriais, Mantas_Sviderskas ir The_Smecher
  3. 3. Kaip verinate VISOS RLS komandos DARBĄ projekte?

• Visus komandos narius vertinu teigiamai
    • Dalį komandos narių vertinu teigiamai, dalį neigiamai
    • Visus komandos narius vertinu neigiamai
  4. 4. Kaip verinate VISOS RLS komandos ELGESĮ/BENDRAVIMĄ projekte?

• Visus komandos narius vertinu teigiamai
    • Dalį komandos narių vertinu teigiamai, dalį neigiamai
    • Visus komandos narius vertinu neigiamai
  5. 5. Kuri RLS komandos "instuticija" turėtų geriau atlikti savo darbą ir labiau pasitempti?

• d0Nt (savininkas)
    • Ridas_Rls (pagalbininkas)
    • Lukas_Cola (emigracijos)
    • Tazas_Romero (administracija, prižiūrėtojai)
      0
    • Forumo moderatoriai (The_Smecher, Mantas_Sviderskas)
  6. 6. Kuri RLS komandos "institucija" jūsų manymu turi DAUGIAUSIAI galimybių patobulinti projektą, pakeisti jį į teigiamą pusę?

• d0Nt (savininkas)
    • Ridas_Rls (pagalbininkas)
    • Lukas_Cola (emigracijos)
    • Tazas_Romero (administracija, prižiūrėtojai)
      0
    • Forumo moderatoriai (The_Smecher, Mantas_Sviderskas)
  7. 7. Kokia jūsų manymu apačioje pateikta problema yra DIDŽIAUSIA projekte?

• Mažas atnaujinimų skaičius
    • Didžiulis čyterių skaičius
    • Nepakankamai greitai sprendžiamos žaidėjų problemos (skundai)
    • Nepakankamai greitai tikrinami unban'ai?
    • Netinkamos bendrosios taisyklės
      0
    • Netinkamos direktorių, darbų (BTT, BGT, BMT) taisyklės
    • Kita, parašysiu komentaruose

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Sveiki, RLSiečiai!

Praėjus daugiau nei pusmečiui nuo Tazo surengtos apklausos komandos struktūra pasikeistė. Kiti DPKT, kiti admin ir emigracijų prižiūrėtojai, aš pats tapau pagalbininku. Taigi, norėčiau sužinoti kaip vertinate komandos darba ir ar apskritai ja pasitikite.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kiekvienas komandos narys savotiškai prisideda prie projekto kokybės gerinimo. Kiekvienas supranta savo darbą, nors ir kad padaro klaidų, jas bandoma ištaisyti. Chebryte, nesmerkim jų dėl nenusisekusių dalykų. Taip, iš Deivido pusės galime tikėtis tikrai daugiau, tačiau verta pasidžiaugti tuo, ką turime. Pats projekto įvaizdis nuo praeitų metų smarkiai pakito, argi negalime tuo pasidžiaugti? Serverio prižiūrėtojai serveryje praleidžia po 500 minučių siekdami jums padėti, kovodami su čyteriais. Forumo moderatoriai aktyviai prižiūri forumo skiltis ir registracijas, Cola tikrina emigracijas, Tazas puikiai tvarkosi administracijos prižiūrėtojo darbe, o Ridas? Mūsų Ridukas, aš įsivaizduoju, kaip stengiasi.. Tai yra labai sudėtingas darbas, pats ilgą laiką tą spaudimą jaučiau ir suprantu kaip jaučiasi jie. Dabar tapau WIKI prižiūrėtojumi, irgi toks jaučiuosi pusiau komandos narys, nes jaučiu atsakomybę uż man paskirtą darbą ir jį atlieku. Komanda, mes jumis pasitikime, nors ir Deivis nesutvarko to pinigų bugo ar nesukuria kažko. Taip, nėra tų žaidėjų daug, nors galėtų. Neturime to, ką galime turėti, bet svarbiausia yra žmonės, kurie vardan geresnės kloties aukoja savo laiką ir pačius save. Jie verti mūsų plojimų!!! Pagrindinė problema ir yra ta, kad komandos darbas nesuprantamas, ant jo spjaunama ir tikimasi tik asmeninės naudos. Pakeiskim tą senovinį požiūrį, aš už jus! 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

7 klausimo realiai galėjo ir nebūti, nes aišku, jog tobulinti serverį gali tik savininkas, o kiti paminėti komandos nariai gali tai daryti gavę tam tikras privilegijas, kurias suteikia vienas ir tas pats žmogus xD

Kalbant apie serveryje esančias problemas, tai turėtų būti jų daugiau įvardinta ar bent leidžiama pasirinkti kelis variantus.

Mano nuomone, visos įvardintos yra svarbios, taip pat forume nebegalima laisvai reikšti minčių, ypač prisistatymų skiltyje sugriežtintos taisyklės, asmeniškai, atrodo kvaila, jog nori parašyti "Labas" ir gauni įspėjimą, nes moderatoriai eina ir kiekviename komentare skaičiuoja kiek kas žodžių parašo ir už tai deda įspėjimus xD Tvarkos forume reikėjo, bet gal be tokių beprasmiškų taisyklių... 

Kita problema, bet čia žaidėjų tarpe - naujokų netoleravimas. Kiek iš jų atėję tikrai "prasimuša" serveryje? VIENETAI. Kas tai stabdo? Negailestingai dedami -rep ant jų užduodamų klausimų ar papeikimų, kuriuos rašydami jie nėra dar spėję susipažinti su serverio taisyklėmis, tačiau iškart pajuokos objektu. Paskui sunku ir siekti didesnių aukštumų, kai reputaciją sutepa visiškai nesupratingi žaidėjai, žiūrintys tik į savo žaidimo kokybę xD

Taip pat yra ryškus prižiūrėtojų trūkumas arba netinkami Tazo pasirinkimai. Net ir būdami prisijungę, tikrai ne visi jų suteikia pagalbą, už juos mainus prižiūri 1 ar 2 lygio administratoriai. Suprantama, jog ne visi spėja, bet renkami ne vienas ir ne du, + prioritetas tapus prižiūrėtoju ir yra prižiūrėtojo pareigų atlikimas, kas iš to, jeigu iš visų jų, tik 2 visą dieną pastoviai atlikinėja pareigas, o likę "praslysta"? xD

Direktorių rinkimuose nieko naujo. Nėra ko kaltinti DPKT, kad realiai nauji veidai nepildo anketų dėl pareigų, tačiau per pusmetį matyti tuos pačius direktorius trečią kartą jau tikrai atsibodo. Gal reikėtų kelti motyvaciją, mažinti reikalavimus, skatinti aktyviai įsitraukti ir kitus žaidėjus, nes ne visada taisyklingai parašyta anketa atskleidžia žaidėjo idėjas ir ne visada praeities pėdsakų turėjęs žaidėjas antrą kartą tepsis reputaciją. 

Aišku, šiuo metu, bent man, didžiausias peilis yra ta serverio nauja sistema, kuri išmeta dėl galimą draudžiamų programų naudojimą, nors 101% nieko nenaudoji ir kas blogiausia, jog prisijungus, vėl kartojasi tas pats. Po penkių kartų bandymo, atšoksta noras jungtis į serverį. 

Tai tiek.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mano nuomonė: vos ne visa komanda esu patenkintas, dabartinė RLS komanda puikiai atlieka savo darbą, gal net geriau, nei kokias 2013-14 metais - tada buvo žaidėjų daug žaidėjų, visai kita aplinka, atnaujinimai pastovūs, o nuo tada(po rekordo ir pnš..) prasidėjo atnaujinimų trūkūmas, pastovūs savininkų pažadai suaktyvėti, tačiau tie pažadai nuėjo veltui - dar kartą daugelis žaidėjų prarado norą žaisti serveryje. Atėjo dabartiniai laikai, esu turbūt labiausiai patenkintas DPKT darbu, kodėl ? - atsimenat 2013-14 metus, kai vieni rinkimai tęsdavosi 1-2 savaites, nesvarbu ar užpildė didelis žaidėjų skaičius, vistiek tuometiniai DPKT nariai "neturėdavo laiko", o dabar direktorius išrenkamas valandos bėgyje, nuo temos užrakinimo, seniau niekas negalvodavo, jog per direktoriaus rinkimus yra labai svarbu stebėti žaidėjo veiklą žaidime, viskas būdavo atsižvelgiama anketoje ir "kibdavo dėl visokių š anketoje", dabartiniai DPKT yra atviresni t.y nenaudoja privatumo galimybėmis visada yra atviri klausimams ir į juos aiškiai atsako, o seniau norint prisišauki Cooler'į šitą galimybė turėjo tik kokia Auksė per skyp'ą. O likusieji moderatoriai, emigracijų/admin priž esu patenkintas, o serverio pagalbininku - manau jeigu nebūtų jis, abėjoju ar mes čia žaistumėme, nes jis vienintelis gali paraginti D0nt'ą greičiau patikrinti unban, išklauso serverio žaidėjus, jiems pataria.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandų, Cynthia_Hand parašė:

Taip pat yra ryškus prižiūrėtojų trūkumas arba netinkami Tazo pasirinkimai. Net ir būdami prisijungę, tikrai ne visi jų suteikia pagalbą, už juos mainus prižiūri 1 ar 2 lygio administratoriai. Suprantama, jog ne visi spėja, bet renkami ne vienas ir ne du, + prioritetas tapus prižiūrėtoju ir yra prižiūrėtojo pareigų atlikimas, kas iš to, jeigu iš visų jų, tik 2 visą dieną pastoviai atlikinėja pareigas, o likę "praslysta"? xD

Noriu šiek tiek paprieštarauti, kadangi pamačiau savo vardą atsakyme.

1. Prižiūrėtojo trūkumo nematau ir manau jog su manimi sutinka didžioji dauguma serverio žaidėjų. Visai nesenai buvo atlikta apklausa apie tai, kaip žaidėjai vertina prižiūrėtojų darbą serveryje - https://forumas.rls.lt/index.php?/topic/63008-apklausa-apie-prižiūrėtojus-ir-sistemą/. Ties klausimu apie prižiūrėtojų poreikį, iš 53 žaidėjų, 28 paminėjo, jog 6 serverio prižiūrėtojų užtenka. Dabar yra 8. Manau 9, 10 ar 11 tikrai nereikia, nebent serveryje pastoviai pradėtų žaisti po 100 žaidėjų, kas yra įmanoma atsižvelgiant į pastarąsias kelias dienas. Prie mano tokios nuomonės prisideda ir faktas, jog prižiūrėtojai yra aktyvus - per savaitę jų bendras aktyvumas tikrai yra didelis, o ir pagalbos nuotraukų vidutiniškai pas vieną prižiūrėtoja būna apie 30 (kalbu apie tuos, kurių nuotraukų yra paprašoma, žinoma). Manau prie to prisidėtų ir faktas, jog nesu gavęs nei vieno skundo per pusantros kadencijos laikotarpio dėl prižiūrėtojų neaktyvumo, pagalbos nesuteikimo ar atsisakymo suteikti pagalbą. 

2. Nesutinku kad mano pasirinkimai yra netinkami. Tai atspindi jau minėtoje apklausoje 1 ir 2 klausimų atsakymai, su Rls_Auriui esant išimtimi. Prie to taip pat prisideda 8 ir 9 klausimų atsakymai. 

Manau yra 3 veiksnys, apie kurį neparašei, tai yra laisva prižiūrėtojo valia turėti postą. Iš dabartinių prižiūrėtojų pareigas turi Smecheris, Dude, Jason, visai nesenai jas dar turėjo Jonas. Natūralu, jog jie šioms pareigoms teiks prioritetą. Iš prižiūrėtojų neturiu teisės reikalauti, kad jie 100 proc. pasišvęstų savo darbui ir negalvotų apie kitus postus, darbus ar veiklas bei jų nesiektų, nes to tiesiog niekur nėra buvę ir nebus, nei serveryje, nei realiame gyvenime. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

30 minutes ago, Tazas_Romero parašė:

Noriu šiek tiek paprieštarauti, kadangi pamačiau savo vardą atsakyme.

1. Prižiūrėtojo trūkumo nematau ir manau jog su manimi sutinka didžioji dauguma serverio žaidėjų. Visai nesenai buvo atlikta apklausa apie tai, kaip žaidėjai vertina prižiūrėtojų darbą serveryje - https://forumas.rls.lt/index.php?/topic/63008-apklausa-apie-prižiūrėtojus-ir-sistemą/. Ties klausimu apie prižiūrėtojų poreikį, iš 53 žaidėjų, 28 paminėjo, jog 6 serverio prižiūrėtojų užtenka. Dabar yra 8. Manau 9, 10 ar 11 tikrai nereikia, nebent serveryje pastoviai pradėtų žaisti po 100 žaidėjų, kas yra įmanoma atsižvelgiant į pastarąsias kelias dienas. Prie mano tokios nuomonės prisideda ir faktas, jog prižiūrėtojai yra aktyvus - per savaitę jų bendras aktyvumas tikrai yra didelis, o ir pagalbos nuotraukų vidutiniškai pas vieną prižiūrėtoja būna apie 30 (kalbu apie tuos, kurių nuotraukų yra paprašoma, žinoma). Manau prie to prisidėtų ir faktas, jog nesu gavęs nei vieno skundo per pusantros kadencijos laikotarpio dėl prižiūrėtojų neaktyvumo, pagalbos nesuteikimo ar atsisakymo suteikti pagalbą. 

2. Nesutinku kad mano pasirinkimai yra netinkami. Tai atspindi jau minėtoje apklausoje 1 ir 2 klausimų atsakymai, su Rls_Auriui esant išimtimi. Prie to taip pat prisideda 8 ir 9 klausimų atsakymai. 

Manau yra 3 veiksnys, apie kurį neparašei, tai yra laisva prižiūrėtojo valia turėti postą. Iš dabartinių prižiūrėtojų pareigas turi Smecheris, Dude, Jason, visai nesenai jas dar turėjo Jonas. Natūralu, jog jie šioms pareigoms teiks prioritetą. Iš prižiūrėtojų neturiu teisės reikalauti, kad jie 100 proc. pasišvęstų savo darbui ir negalvotų apie kitus postus, darbus ar veiklas bei jų nesiektų, nes to tiesiog niekur nėra buvę ir nebus, nei serveryje, nei realiame gyvenime. 

Rėmiausi patirtimi serveryje per pastarąsias dienas, todėl ir susidarė toks įspūdis xD Jeigu būtum serveryje aktyvesnis pats, susidarytum objektyvesnę nuomonę apie kandidatus ir jų pareigų atlikimą. 

Faktas, jog 100% atsidavimo nebus, bet jeigu pasiryžti imtis tokių pareigų, turėtum ir daugiau dėti pastangų dėl jų, ne tik suteikti pagalbą tiek, kiek užtektų ataskaitos užpildymui ir Tazas pagirtų, bet kad ir žaidėjai turėtų į ką kreiptis ir matytų šiokį tokį progresą - pagalbos suteikime, event'ų gausa bei švariame ir sąžiningame žaidime be cheat'ų. 

Ir neturėjau omeny visumos, yra ir pavyzdingų prižiūrėtojų, be kurių būtų sunku išsiversti. Tiesiog tai mano nuomonė. 

Redaguota . Redagavo Cynthia_Hand

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 10 valandų, Cynthia_Hand parašė:

Rėmiausi patirtimi serveryje per pastarąsias dienas, todėl ir susidarė toks įspūdis xD Jeigu būtum serveryje aktyvesnis pats, susidarytum objektyvesnę nuomonę apie kandidatus ir jų pareigų atlikimą. 

Faktas, jog 100% atsidavimo nebus, bet jeigu pasiryžti imtis tokių pareigų, turėtum ir daugiau dėti pastangų dėl jų, ne tik suteikti pagalbą tiek, kiek užtektų ataskaitos užpildymui ir Tazas pagirtų, bet kad ir žaidėjai turėtų į ką kreiptis ir matytų šiokį tokį progresą - pagalbos suteikime, event'ų gausa bei švariame ir sąžiningame žaidime be cheat'ų. 

Ir neturėjau omeny visumos, yra ir pavyzdingų prižiūrėtojų, be kurių būtų sunku išsiversti. Tiesiog tai mano nuomonė. 

Prisidedu prie tavęs, Cynthia.

• Manau, kad būtų sąžiningiausia jei KIEKVIENĄ savaitę reikėtų pateikti ataskaitas visiems prižiūrėtojams, kadangi dabar susidaro toks mąstymas. "Oo, manęs prašė praėjusios savaitės ataskaitos, tai šios savaitės neprašys. Tai kam čia vargti ir padėti, ateis mano savaitė ir padėsiu".
  • Kitas, mano nuomone, labai svarbus dalykas yra direktorių atrankos. Aš nepatenkintas analizėmis, galit -rep dėti, tačiau turiu pasakyti, kadangi dauguma nedrįsta, nes po to anketas atmetinės atrankų metu. Taigi, DPKT nariai labai atmestinai žiūri į savo darbą, analizės sumaltos į vieną temą (kalbu apie GS ir RM direktorių rinkimus), "PERLIUKAI" neišrenkami, nes gi tyngi, ir, svarbiausia, tai akivaizdžiai pasakoma ir parodoma "perliuku nebus nes tyngiu ieškot", tai kam tau DPKT pareigos?Smagioji dalis.. Anketų analizavimas, visada pamatysi - "BŪKIT GERI KITĄ KARTĄ PILDYKIT NORMALŪS" - o tai kas pildė čia?, "TU GAL EIK Į LIETUVIŲ KALBOS PAMOKAS, NES NESISEKA TAU RAŠYT". NU WTF. Mieli DPKT, jūs net patys neišskiriat elementariausių dalykų kableliais, užmirštat išskirti net sudėtinius sakinius, tai apie kokia paskatą jūs galit kalbėt, siūlyt eit mokytis lietuvių kalbos, nors patiems nesiseka ji taip ir gerai, kaip jūs įsivaizduojat (L.I - Tam, kad mokytum kitą, turi mokėti pats)? Aš tiesiog negaliu pakęsti tų pasityčiojimų iš žaidėjų, MŪSŲ JAUNŲ žaidėjų. Ir, kaip sakė Cynthia, rinkimuose matome tik tuos pačius veidus, kadangi nauji veidai yra išjuokiami, jų klaidos garsiai aptariamos (remarkų daug, bet ir čia turiu pridėt. PAŠIEPIANČIAI aptariamos). Iš motyvacijos pasidaro tiesioginė baimė, rinkimų/DPKT vengimas. 

Gyti ir Lukai, nieko prieš jus neturiu. TIK PRAŠAU DAUGIAU TOLERANCIJOS. BE INTOLERANT OF INTOLERANCE.

AŠ NEATĖJAU ČIA TAM, KAD VISIEMS PATIKČIAU IR ĮTIKČIAU, TAD KRITIKOS DĖL SAVO IŠSAKYTOS NUOMONĖS NEBIJAU, O IR BŪTŲ MALONU PAMATYTI, KĄ MANO KITI, KAI JAU ŠIOKS TOKS PAGRINDAS PADĖTAS. [Blmb, chebra, tiek man rašėt dėl šito, va, pasakiau, dabar ir jūs sakykit. Susikursim kitus acc pildyt į direktoriaus postus :) ]. 

Redaguota . Redagavo Torin_Riverdale

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 22 valandų, Torin_Riverdale parašė:

Taigi, DPKT nariai labai atmestinai žiūri į savo darbą, analizės sumaltos į vieną temą (kalbu apie GS ir RM direktorių rinkimus), "PERLIUKAI" neišrenkami, nes gi tyngi, ir, svarbiausia, tai akivaizdžiai pasakoma ir parodoma "perliuku nebus nes tyngiu ieškot", tai kam tau DPKT pareigos?Smagioji dalis.. Anketų analizavimas, visada pamatysi - "BŪKIT GERI KITĄ KARTĄ PILDYKIT NORMALŪS" - o tai kas pildė čia?, "TU GAL EIK Į LIETUVIŲ KALBOS PAMOKAS, NES NESISEKA TAU RAŠYT". NU WTF. Mieli DPKT, jūs net patys neišskiriat elementariausių dalykų kableliais, užmirštat išskirti net sudėtinius sakinius, tai apie kokia paskatą jūs galit kalbėt, siūlyt eit mokytis lietuvių kalbos, nors patiems nesiseka ji taip ir gerai, kaip jūs įsivaizduojat (L.I - Tam, kad mokytum kitą, turi mokėti pats)? Aš tiesiog negaliu pakęsti tų pasityčiojimų iš žaidėjų, MŪSŲ JAUNŲ žaidėjų. Ir, kaip sakė Cynthia, rinkimuose matome tik tuos pačius veidus, kadangi nauji veidai yra išjuokiami, jų klaidos garsiai aptariamos (remarkų daug, bet ir čia turiu pridėt. PAŠIEPIANČIAI aptariamos). Iš motyvacijos pasidaro tiesioginė baimė, rinkimų/DPKT vengimas. 

You got me at " ANALIZĖS sumaltos į vieną temą ". Čia buvo VIENINTELIS kartas, kai per puse metų dviejų direktorių analizės atsirado vienoje temoje. Tai kodėl rašyt daugiskaita, lyg tai būtų kiekvieną mielą dieną? Dabar dėl perliukų. Jie yra gan risky dalykas, kadangi į žodį "perliukai" įlenda labai dvi painios frazės:

1. Perliukai yra karti pamoka tiems, kas juos rašo. Tau juokinga iš jų, ar jiem juokinga? Nelabai. Thats why jie yra anonimiški, neviešinamos anketos po analizės, perliukų autoriai.

2. Kokybė. Ne visuose rinkimuose yra iš ko tuos perliukus surinkti, kadangi jų tiesiog NEBŪNA ironiškai juokingų. Faktas tas, kad analizės yra viešos visiems (nariai, svečiai), todėl turinys jose turi būti kokybiškas, o ne " bl tomas_eserys rase, kad jis normalus xdddd nu nxx ;ddddddd bleee ;-ddddd ".

DPKT temas dažnai peržiūri ir kitų serverių DPKT nariai, ir aš asmeniškai esu kalbėjęs su populiariausių GRP serverių valdžiomis, DPKT komandomis. Negavau nei vieno " ble kan jus ce rasat, du drk in viena tema? nu bl xdddd i da *keiksmai* kas cia per nik tavo white wtfffffff rasiste tu krwww  ", o kaip tik, pagyrė už temų, analizių kokybes, pasidalinom kartu idėjomis, patarimais. Geri žmonės, tokių RLS'e vienetai. So yea, jeigu tu esi nepatenkintas mūsų analizėm (nu nihuja ne mūsų realiai ;=D), tai nepabijok jiems pasakyti kas blogai, kas galėtu būti geriau. Nepatinka karčios analizės? Okay, kita bus geresnė. 

Prisidėkit prie mažų dalykų tobulinimo, ir pamatysit, kaip tai keičia didelius dalykus.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

44 minutes ago, Tom_White parašė:

You got me at " ANALIZĖS sumaltos į vieną temą ". Čia buvo VIENINTELIS kartas, kai per puse metų dviejų direktorių analizės atsirado vienoje temoje. Tai kodėl rašyt daugiskaita, lyg tai būtų kiekvieną mielą dieną? Dabar dėl perliukų. Jie yra gan risky dalykas, kadangi į žodį "perliukai" įlenda labai dvi painios frazės:

1. Perliukai yra karti pamoka tiems, kas juos rašo. Tau juokinga iš jų, ar jiem juokinga? Nelabai. Thats why jie yra anonimiški, neviešinamos anketos po analizės, perliukų autoriai.

2. Kokybė. Ne visuose rinkimuose yra iš ko tuos perliukus surinkti, kadangi jų tiesiog NEBŪNA ironiškai juokingų. Faktas tas, kad analizės yra viešos visiems (nariai, svečiai), todėl turinys jose turi būti kokybiškas, o ne " bl tomas_eserys rase, kad jis normalus xdddd nu nxx ;ddddddd bleee ;-ddddd ".

DPKT temas dažnai peržiūri ir kitų serverių DPKT nariai, ir aš asmeniškai esu kalbėjęs su populiariausių GRP serverių valdžiomis, DPKT komandomis. Negavau nei vieno " ble kan jus ce rasat, du drk in viena tema? nu bl xdddd i da *keiksmai* kas cia per nik tavo white wtfffffff rasiste tu krwww  ", o kaip tik, pagyrė už temų, analizių kokybes, pasidalinom kartu idėjomis, patarimais. Geri žmonės, tokių RLS'e vienetai. So yea, jeigu tu esi nepatenkintas mūsų analizėm (nu nihuja ne mūsų realiai ;=D), tai nepabijok jiems pasakyti kas blogai, kas galėtu būti geriau. Nepatinka karčios analizės? Okay, kita bus geresnė. 

Prisidėkit prie mažų dalykų tobulinimo, ir pamatysit, kaip tai keičia didelius dalykus.

Čia tiesiog subjektyvi nuomonė. Tekste tavęs neminėjau, kadangi nesi komandos narys. Tačiau, tiesą sakant, buvo gaila matyti, jog išėjai. Nežinau, neteko nei ilgai būti prie tavo taikomų metodų direktoriams, nei bendrauti, tačiau skaitant tavo temą "AČIŪ" gumulas stovėjo gerklėj. (JO, WTF, nors ir nebuvau visą tą laiką, tačiau tavo itin paprasta kalba ir sugebėjimas išspręsti kilusius nesklandumus mane žavėjo). Žinai, paprastumas žavi, o dabartinėse analizėse trūksta paprastumo, kiekvienoje anketoje rasi "eik į lt pamokas", nežinau, tai tiesiog glumina mane, kaip skaitytoją.

Redaguota . Redagavo Torin_Riverdale

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandų, Tom_White parašė:

Tėvelis tarė žodį ;) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.