Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Simas_Rexxas

#RLS IN REAL LIFE

Recommended Posts

Hey, RLS'o tauta ir visi kiti skaitantys šį mano pirmąjį, bet tikrai ne paskutinį blogą.

[FANMEET]

Taigi pradėkime, šiandien norėsiu padiskutuoti, pasidalinti mintis, apie RLS bendruomenės susitikimus realiame gyvenime, realiai idėja yra tikrai nebloga, tik reikia veiksmo jai išpildyti, tai va šiandien turėjau tokią situaciją, kuri yra šiokia tokia cringe, bet viskas pavyko super.  Žodžiu sėdžiu pamokoj ir 13:28 gaunu žinutę iš Ryčio "atvarysiu šiandien į kedus, ateik prie stoties", na tada viską susiderinom ir šiek tiek po 17h susitikom, iš tikrųjų buvo keista, visą laiką tesikalbėdavom per teamspeaką, na, o dabar turėjom progą ir susitikt, tai va su Ryčiu eidami link miesto galo pakalbėjom apie RLS reikalus, naujas reformas, bekalbėdami greit daėjome miesto galą, užsukome pas Rytį, jog šis pasidėtų savo pc ir kitus daiktus, tada Rytis pakišo tokią idėja, jog reikėtų pamėgint offensivą pasikviest, sakau ko gi ne, iš pradžių slėpiaus už krūmų nes nežinia ar būtų išlindęs, bet vis dėl to jis išlindo, na tai pasisveikinom ir pradėjome savo keistą kelionę miškų keliais, ilgai vaikščiojome po visur, toliau pasikalbėdami apie RLS'ą.

[GENIALI IDĖJA]

Na vaikščiodami nusprendėme aplankyti traukinių stotį kuri mums buvo pakeliui, ten buvo sustojęs gan nedidelis krovininis traukinys, išsipurvinom visas rankas, apžiūrėdami vagonus, tada nusprendėme judėti ant traukinių pervažos tilto, turėjome nemažą kelionę palei bėgius, prasilenkėme su keliais traukiniais, keista, bet visi buvo visi geros nuotaikos, Rytis visiems pamojuodavo šie mums atgal, priėjome mūsų traukinių tiltą ir nusprendėme užsilipti ant jo, vos užlipus šiek tiek prisėdom, pagavom keletą gražių kadrų, tada Rytis a.k.a savižudis, nusprendė peršliaužti platformą, jam pavyko (RYTI DAUGIAU NEBANDAI), tada dar kelias minutes laukėme pravažiuojančių traukinių, na ir už gal 5 minučių, atvažinėjo keleivinis traukinys, jam pradėjus važiuoti per tiltą, šis ėmė gan stipriai judėti, gaila, kad tas truko gal 10 sekundžių, bet visi likome patenkinti.

[THE END]

Na mūsų genialios idėjos išseko, tada nusprendėme nueiti iki artimiausios parduotuvės, kadangi buvome ištroškę, vėliau šiek tiek prisėdom, pakalbėjom apie reikaliukus, bei pradėjom kelionę link miesto centro, atėję į centrą šiek tiek laiko praleidome prie gražių fontanų bei Rytis su Benu mane nusprendė palydėti link namų, na jų palydėjimas baigėsi ties viena Kėdainių miesto mokyklą, atsisveikinęs su jais, ėjau per žoles, nieko daug neįtardamas, bet ten buvo vienos tiurzlos... (dq ryti) Taip ir baigėsi mūsų fun kelionė po Kėdainius, šiaip man patiko šis meet'as ir jeigu yra čia iniciatyvių žmonių mėgstančių pajudėti, parašykit man į forumo až, galbūt susiplanuosim meet'ą kitame mieste, ir manau taip pat smagiai praleisim laiką, dėkoju kas skaitė šį blogą į galo, čia keletas nuotraukų iš patvinusio Nevėžio ir Ryčio savižudybės, laukite naujų blog'ų ateityje.

@Rytis_Gun @Benas_Offensive

-Rexxas 2017

Spoiler

bsVeGwk.jpg

Spoiler

hXg6Ijm.jpg

Spoiler

wjZgJxE.jpg

Spoiler

lcViT8l.jpg

Redaguota . Redagavo Simas_Rexxas
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

1 minute ago, Benas_Offensive parašė:

Mldc geras foto blogas, rytoj pratesim

Ačiū, būtinai!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

11 minutes ago, Lukas_Karosas parašė:

Visai įdomus :)

Ačiūū, stengsiuos tobulėtt (thx)

8 minutes ago, Arnas_Audi parašė:

Smagu žiurėt :)

Ačiū, Arnai, nepyk kad tada pasikarščiavau, piktas labai tą dieną buvau :D(thx)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

LOL RYT LAUKIAM KROVININIO TRAUKINIO E OK

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Rytis_Gun parašė:

LOL RYT LAUKIAM KROVININIO TRAUKINIO E OK

Nebegerk Ryti ir mokesčiai susimokės ir algą gausi <3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

4 minutes ago, Simas_Pinokis parašė:

Kai aš atvariau pas tave tu man neatidarei  durų 30 min ką *keiksmai*?

Veikiausiai buvau girtas ir apgavau, arba labai išsigandau :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Simas_Rexxas parašė:

Veikiausiai buvau girtas ir apgavau, arba labai išsigandau :D

Dar hata parodei kuri ir ble atvariau bučiau akmenimis langus išdaužes

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Simas_Pinokis parašė:

xDDDDDDD Normalus

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

4 minutes ago, Simas_Pinokis parašė:

Toćnai tas variantas kad apgavau :DDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Smagu, kad tęsiate #RLSIRL projektą! Tikiuosi, jog prisijungsit prie kitų susitikimų ;) O šiaip smagu, kad parašei blogą, tikiuosi, kad tai tikrai, kaip ir sakai, ne paskutinis.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 11 valandų, Jonas_Pain parašė:

Įdomiai skaitėsi xD 

Ačiū Peinai.

prieš 10 valandų, Jason_Harris parašė:

Smagu, kad tęsiate #RLSIRL projektą! Tikiuosi, jog prisijungsit prie kitų susitikimų ;) O šiaip smagu, kad parašei blogą, tikiuosi, kad tai tikrai, kaip ir sakai, ne paskutinis.

Ačiū, Džioraldai, tikrai stengsimės prisijungt prie kitų susitikimų, ir taip manau tai ne paskutinis mano blog'as xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

tiek ilgai su Ryčiu bazarinot bet negalėjai paklaust kur buvo dingęs 2 savaites kad net priž prarado

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 18 valandų, Tazas_Romero parašė:

tiek ilgai su Ryčiu bazarinot bet negalėjai paklaust kur buvo dingęs 2 savaites kad net priž prarado

Paklausiau ;) Jam kažkas buvo su sveikata, gulėsi į ligoninę ir neturėjo galimybės susisiekt ir pranešt, kad neaktyvus yra :/

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.