Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Neįdomi eilučių žaismė.

Recommended Posts

92ceaaa583cb073e1b888097c31a176116.gif

Mažas blogo apibendrinimas:

- MUMS REIKIA DAUGIAU KONKURSŲ !

- MUMS REIKIA DAUGIAU LAIKO PASIRUOŠTI KONKURSAMS !

- MUMS REIKIA ATNAUJINIMŲ !

- MUMS PATINKA ŠIS ATNAUJINIMAS, O KADA KITAS?

- PERKELK ZONAS Į FC !xd

Konkursai.

Visu pirma, kam yra daromi konkursai? 1. Per daug monei banke. 2. Norisi surinkti dafiga +rep (sw turbo). 3. Padaryti veiklos žaidėjams. Kaip manot, kuris? Dabartinė konkursų situacija mane žiauriai nustebino, kad net prisiverčiau parašyt šitą šudą. Dariukas daro nuolatinius konkursus, kad jums būtų kažkas netradicinio, pasidalint idėjomis, laimėt iš to pinigų. - MES NEBENORIME KAITINTI 24/7, DW EVENTU AR KONKURSU AGI. Okay, no problemo el hombres. Pist padaro konkursą, o ten NIEKAS nedalyvauja. What. Kodėl? Pinigų laimėt nori visi, o kad kažką parašyt, pafotkint jau nebenori niekas. Žinot tą seną patarlę lietuvių, kad tipo " gal už tave dar sukramtyt maistą? ", tai čia šitas pričiūdas gan pritaikomas. Maisto norit? Norit. Mes jį padarom, padedam ant lėkštutės, o jūs vis tiek nevalgot, nes tigi reik pačiam kramtyt, pačiam dėt į burną. Tipo mes turim jums ne tik, kad padaryt tą maistą, supjaustyt, bet dar ir į burną įdėt, kad jums teliktu skonis. Belekas seni. Piskman kulką į kaktą. Juokingiausios istorijos konkursas buvo baisiai lengvas. Juk visi kažką prisimenam iš samp'o, kas tikrai buvo gan smagu, netradiciška, ir vis dar keliančio šypseną prisiminus. Jums tereikia tai parašyti, ir fsio, easy 50'000€ pareina į rankutes. Praėjo diena, dvi, trys, keturios - vis dar tema tuščia. Blem sakau kas čia yra, reik pačiam random šudą parašyt, gal pramušt ledus tereik. Parašiau. Nieko. Black'as kažką irgi papaišė, tai ir likom dviese. Paskutinę dieną parašė dar 2 žmonės, iš kurių vienas daunas, o kitas nuoširdus. Samp_Troliukas vienintelis, kuris parašė realią istoriją įvykusią serveryje, kuri jam tikrai sukėlė šypseną. Rašė atvirai, nuoširdžiai, pusiau lenkiškai aišku, bet jis bent rašė. Už tai jam ir būčiau davęs pirmą vietą ( nesiparink troliuk, duosiu aš tau 50k tuos ). Tai va, per konkurso savaitę laiko, sugebėjo no troll tipo istoriją parašyt vos vienas žmogus. Belekas. Parašyčiau /s KAM REIKIA 50K?? Iškarto pareitu floodas į /sms. Parašyčiau /s KAS NORI PAAUKOT 10MIN DĖL 50K? Būtų /sms toks pat tylus, kaip mafijų bosam darant atrankas į mafijas. Manot Dariukui lieka motyvacijos dar kažkokį konkursą galvot, kai dalyvauja vos pora žmonių? Nemanau. Čia kaip ir su TS3 koncertų event'ais: prizus gaunam didelius, tiek pinigais, tiek kreditais, o kad kažkas bent kažką dainuotų, reik maldaut. Reason'as koks? Bijot? Gėda, kad koks Robertuxas išsipisinės paskui? Jezz žmogau, tu padainavai, nors ir nekaip, bet padainavai, o jis nesugebėjo net padainuot, o tik dirbt savo riebaluotas pirštais rašydamas, kaip jis padainuotų, bet tigi nėr mic nėr klaviatūros, nėr monitoriaus, nėr IQ and so on. 

RLS IRL #2

Situacija tokia pat, kaip ir per pirmąjį RLS IRL konkursą. Tuo metu buvo viskas LYGIAI taip pat. Paskelbiu konkursą, gaunu ~20 žinučių per sampą, fb, ts, ir visur kitur, kad čia pzda tuoj prisiųsiu aš tau fotkių, va esu sugalvojęs belekaip seniukai čia ez man bus, aš karočhe menininkas esu sawo kūryba i rls.lt puslapi metu mane draugai maironiu vadina seniukai tuoj mes čia tau priduosim vaizdu tu tik nenukrysk no kėdės ok??? Realybė: lieka 1 diena, turiu 1-ą nuotrauką. Koks atmazas? Laiko nėra tigi. Per savaitę niekaip neatrado laiko kažką random nufotkint, kas primintu RLS. Ledas. Net Ridas atsiuntė kažką, kad nebūtų vos 1 dalyvis, nors jam tie kreditai reikalingi, kaip man 7-okų sampinių grasinimai. Nu aišku, pafloodinau per /s, būsenos atnaujinimus, prisiuntėt kažką, bet tas " kažkas " nereiškia, kad laimėsit. Pasukt galvos praktiškai nesukot niekas. Ant tiek situacija yra bad, kad net fotkinat ir siunčiat duos dalykus, ką aš rašiau KAIP PAVYZDĮ. Ta prasme, wtf. Nufotkinkit kokį senelį liūdną sėdintį ant suoliuko, parašykit " TB po naujų mafijų taisyklių " ir pist pirma vieta, už originalumą. Nope. Ką gaunu, tai tą patį, ką ir pats rašiau. Kai kurie aišku pasiklausinėjo asmeniškai idėjų, bet jomis pasinaudojo vos vienas iš dalyvaujančių. Būtent todėl ir yra prizinė vieta 1, nu ir antra galim sakyt, nors ten paguodos prizas toks. Jeigu žinočiau, kad dalyvautų daug, padaryčiau netgi taip, kaip darėm su koncertų eventais - padainuoji, gauni prizą už dalyvavimą. Vietų nėra. O dabar, durns seniuk. Nebeprikolink. Karočia, prašot, norit, kai paduodam, niekas nedalyvauja, bet vis tiek visi rėkia, kaip nori konkursų. Duskit. Prašau. Ačiū. 

-DONTAI KADA ANTAUJINIMAS KA

Šita frazė turbūt viena iš dažniausiai naudojamų RLS forumo (aišku be "RESPE GERAS BLOKAS"). Galim kartu susėsti šį gražų pirmadienio vakarą ir pasikalbėti šia tema. Nors. Ne. Aš kalbėsiu, tu skaitysi. Pora faktų: padaryti normalų atnaujinimą kainuoja laiko. Dontas yra studentas, turi ką veikt ir be samp, todėl atnaujinimai kainuotu labai daug jo laiko. Aišku tie normalūs, o ne " padarėm anti dropper, dropper nebeveiks, bet kai šaudysit afk čiuvą gausit kickus. Nu ir dar už car warpą, kai sėsit į savo mašiną. Nu ir dar xp nebekyla. Nu bet va, dropperių nebebus. " Padarė d0Nt'as atnaujinimą apsaugai. Senai lauktas, senai prašytas sujungimas inkasatorių su apsauginiais. Daug kas hypinosi baisiai, kad čia pzda, nauja era rls'o, apsauga best job ever, mano pimpaliukas pirmą kartą pajautė erekciją ir t.t. Praėjo kiek? Savaitė? Fsio, vėl tie patys kaušai " KADA ATNAUJINIMAS AGI XDDD ". Hype'as trunka labai trumpai pas jus žiūriu, o dėl tokių kaušų, kurie visiškai nėra dėkingi už tuos atnaujinimus, dontas jų ir nesimotyvuoja daryt. Kam jam stengtis daryt kažką įdomaus ir originalaus, jeigu vis tiek po savaitės jau tie patys kinderiai rėks, kad reikia atnaujinimų. Nu dar aišku pats community, bet čia kita tema. Svarbu rėkt, nesvarbu ką, nesvarbu kaip, svarbu rėkt. Zjbs. Toli eisim. Aš įsivaizduoju koks servas būtų iš RLS, jeigu mūsų community būtų dėkingas už tai, ką turi. Čia žinai kaip ta patarlė, kad tipo nesupranti tol, kol nepraradai. Panašiai ir čia. Tipo va, įpisa kokį Corleone į blistą, iškarto pareina žinutės koks čia šudas, koks čia gaidys, o ne servas, tada jis nuvaro į gs, palošia pora dienų, ir jau žiūriu su kitu acc sėdi rls'e, nes zonos ten neįdomios, kadangi su c'bugina kai reikalas, žmonės šauda, admin baudžia, nesupranta prikolėlių juokelių. Būtumėm dėkingi, būtumėm motyvuoti, būtų ir rezultatas iš scripto pusės. Manot d0Nt'as still nieko nedarytų matydamas, kokie žmonės pozityvūs čia žaidžia, kaip jie mėgaujasi pačiu žaidimu, žmonėmis, ir nėra kaušai? Darytu kak nada. Ar taip kada nors bus? Boii, nope. Pati serverio valdžia - direktoriai, taip nuteikia savo darbuotojus, o jie tiesiog seka jų pavyzdžiu ir daro tą patį. Kad šitą užsistovėjusią tvarką pakeist, manau reiktu gan daug ką keist ties direktoriais, jų mąstymu apie pačius darbuotojus. Buvau realiai taip daręs aną žiemą, ir gan pasiteisino. Principas buvo atrankose. Kam mechanikų direktoriui prašyt, kad žmogus išmoktu mintinai jo šudinas taisykles, jeigu galima jam paaiškinti viską, priimti, ir su laiku stebėt kaip jis developinasi. Žmonės į atranką imi ne tam, kad atmest, o tam, kad išmokint ir priimt. Šitas dalykas gan lipo, bet tik kokias 2-4 direktorių kadencijas, ir vėl dingo. Reiktų panašiai dirbt su direktoriais, kad jie įpūstu tokio pozityvo, atlaidumo, išmokintų darbuotojus, kad pralaimėjimas yra būtinas kai kada. Tave gaudo teisėsauga, tu bėgi, tave pagauna, pradedi grąsint grubiais ir t.t. Nu wtf, kodėl. Pats žinai, ką padaręs, pats matai, kad niekuom mentas nenusidėjęs, bet vis tiek rėki visi gerkle. Dar juokingiau, kai ir parašo tą grubų aiškuXD. Rašant šitą eilutę čiuju netgi supratau, kodėl taip daro. Realus gyvenimas - Sampas. Tipo jeigu tu realiai esi mėmė, kimarini prie lietuvių kabineto vienas, arba su 1-2 draugais, lošiat su telefonais candy crush, tai tikrai neprieisi prie kokio kaušo, ir nepradėsi jo vartyt. Ne. Tave mama ne taip mokė. Tu bijai. Bet tu po pamokų nueini į samp'ą, o ten jau darai taip, kaip daro " kieti " tavo klasiokai: stumi ant visų, rėkauji, vadini įvairiais būdvardžiais, kietais leksikonais kalbi, ir tave gerbia kiti vaikai, kaip kokį kietą dėdę. Bet ryte, nuėjęs į mokyklą, vėl esi toks pat lopas. Čia nesenai gan pasidomėjau facebook'ais tų, kurie man būnant DPKT prašydavo adreso, dar ko, kad čia prilėks, suskaldys durns seniukai į blistą įpisai db tave naktį subadysiuXD Spėkit ką radau? Nu maždaug nuo 6-os klasės iki max 10-os klasės vaikus. Tipo, wtfXD. Sekmadieniais eini su mama į bažnyčią, parneši jai prekes, padarai namų darbus, ateini į sampą ir grasini 19y/o pacanui, kad jį supyzdinsi pasigavęsXDD Iš mamos prašai 4€ ant autobuso bilietėlio į kitą miestą, kad sudaužyt žmogų, kuris sampe tave nušovė:D Man net rašant juokinga darosi. Visada galit pasidaryt paprastą formulę - jeigu sampe matot kokį " kietaką ", tai jis realybėj bus atvirkštinė versija, nei yra sampe. Jeigu matot kokį ramų žmogų, kuris į viską reaguoja labai ramiai ir pozityviai, jis realiai gali būti agresyvus, nenuspėjamas, dažnas konfliktų sukėlėjas. Simple as that. Internete bandom būti tuo, kuo nesam, arba niekada nebūsim realybėje. Pats save taip prigaunu labai dažnai. Niekad aš nesu optimistas kažkoks, kalbantis, kaip čia reikia tausoti mūsų GIMTAJĄ KALBĄ, bet sampe baisiai nekenčiu, kai kokie žmonės rašo pusiau lenkiškai. Nu principą pagavot jaučiu. Pradėjom donto atnaujinimais, baigėm apie irl ir sampo lyginimus. Blem, tikiuosiu tokie minčių šuoliai yra rimtos ligos požymis. Įdomu kaip būtų kiečiau mirt, ar nuo vėžio, pasigauto sampe, ar nuo Robertuxo, kuris " įniršęs " dėl blisto tave naktį subadytų ? xD Aš labiau antrą variantą preferinu, norėčiau pamatyt jo akis. O jos daug ką pasako. Aišku, jeigu gatvė būtų apšviesta. Nes kitaip tigi nieko nesimato. Nes tamsu. Nes naktis. Nu žinai. Saulė kitoje žemės rutulio pusėje. Tai nebėra šviesos. Ir šalta.

Kalbu kandžiai, bet nesikeikiu. Mėgstamiausias mygtukas mute. 

cake GIF

• Patinka 6
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dėl to kad internete mes atvirkštiniais nesutikčiau, nes aš ir IRL bybydėjęs ant visko, man tiesiog gaila svo nervų ir mąstymo parintis dėl kažko. Dėl konkursų, true. Pinigų man nereikia, REP sistemos net nėra tai tiesiog darau kas savaitę kad prastumti laiką hebrai - O jiems poxuj, keep it up hebra, tikrai daugiau konkursų turėsit su tokiu mąstymu. Dėl d0nt atnaujinimų, čia ne atnaujinimų reikia, o puse GM sutvarkyt, tada jau būtų švarus ir lapas be klaidų, su kuriuo dirbti galima, nes dbr prikols kai /pzu padarai ir tave kickina už teleport, lmao. Bet šiaip sutinku, čia reikia ties bendruomene dirbti, ir pradėti nuo direktorių kaip ir rašei, nes jie naujokus ir išaugina.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Turiu vieną idėją padaryti kiek kitokį drift eventą, tačiau vienas to padaryt neįstengsiu. Prizas būtų nemažas, kadangi tai užtruktų ne dieną bei užimtų daug laiko. Be abejo, reikėtų žmonių, kurie prie to prizo galėtų prisidėti finansiškai. Žodžiu, esu apmąstęs jau kažkiek, tik reikėtų pasikalbėti su tam tikrais žmonėmis, kurie norėtų kartu apsiimti ir surengti gan įdomų, neįprastą konkursą.

Redaguota . Redagavo Twix_Lion

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nebereikalo skyriau savo 5 minutes. Geras blogas, ačiū tau už šį blogą. ;) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandų, Twix_Lion parašė:

Turiu vieną idėją padaryti kiek kitokį drift eventą, tačiau vienas to padaryt neįstengsiu. Prizas būtų nemažas, kadangi tai užtruktų ne dieną bei užimtų daug laiko. Be abejo, reikėtų žmonių, kurie prie to prizo galėtų prisidėti finansiškai. Žodžiu, esu apmąstęs jau kažkiek, tik reikėtų pasikalbėti su tam tikrais žmonėmis, kurie norėtų kartu apsiimti ir surengti gan įdomų, neįprastą konkursą.

Nu tai kam sakyt 'va pabazarinsiu padarysiu eventa akujenna' - imi ir padarai. Rlse susisiekti nera sunku, o jeigu ir event bus kazkas woow arba netradicinis, prisidesiu finansiskai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

mano pimpaliukas pirmą kartą pajautė erekciją 

gers blogs patika skaityt da  noriu

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

nu ir čia susakei... bet turbūt dar turi ką pasakyt

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

:D angry "biordas" kaip visada.

Nori mirti nuo Robertėlio įtūžio... ou.. (gun) turėsi dar labiau pasistengti, jis lb drovus, nebent, kaip sakei, prie tamsos - daugiau drąsos. Nors ne-a..

Nori rls kietekus kažko pamokyti? Priversk perskaityti bent savo blog'ą. Nes tokie, kur nuolat grasina grubiais, vadina k.., b.. ir kitomis abc raidėmis, NESKAITO blog'ų, naivuoli (coffee) Ar nematei kiek prirašei, ko čia vargini žmones, nėra laiko, reikia "kaitinti" algą o.o paskui pirkti vilą arba kišti pinigus į banką ir NIEKADA neturėti pinigų ant baudos ar tp. Jezz.. o tu čia apie konkursus kalbi.. (ok, kalta, galėjau kažką sugalvoti, srr).

Kažkur skaičiau vieną tokį tavo komentarą, mmhhmmm...nuliūdino - buvau nusprendusi išlaikyti atstumą.

p.s. norėdami pakeisti bendruomenę, pirmiausia keiskimės patys. Čia... aš sau taikau xD

Sėkmės ir dėkui už pastangas, jos matosi.

Redaguota . Redagavo Katerina_Petrova

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 11 valandų, Katerina_Petrova parašė:

:D angry "biordas" kaip visada.

Nori mirti nuo Robertėlio įtūžio... ou.. (gun) turėsi dar labiau pasistengti, jis lb drovus, nebent, kaip sakei, prie tamsos - daugiau drąsos. Nors ne-a..

Nori rls kietekus kažko pamokyti? Priversk perskaityti bent savo blog'ą. Nes tokie, kur nuolat grasina grubiais, vadina k.., b.. ir kitomis abc raidėmis, NESKAITO blog'ų, naivuoli (coffee) Ar nematei kiek prirašei, ko čia vargini žmones, nėra laiko, reikia "kaitinti" algą o.o paskui pirkti vilą arba kišti pinigus į banką ir NIEKADA neturėti pinigų ant baudos ar tp. Jezz.. o tu čia apie konkursus kalbi.. (ok, kalta, galėjau kažką sugalvoti, srr).

Kažkur skaičiau vieną tokį tavo komentarą, mmhhmmm...nuliūdino - buvau nusprendusi išlaikyti atstumą.

p.s. norėdami pakeisti bendruomenę, pirmiausia keiskimės patys. Čia... aš sau taikau xD

Sėkmės ir dėkui už pastangas, jos matosi.

Aš noriu to, ką tu vartojai

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 20 valandų, Tom_White parašė:

Aš noriu to, ką tu vartojai

barankas iš maximos.

Geras blogas, šaunu diamonde

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2017-10-23 at 15:50, Barrio_Guerilla parašė:

Nebereikalo skyriau savo 5 minutes. Geras blogas, ačiū tau už šį blogą. ;) 

Net aš per 5 minutes visko nesugebėjau perskaityti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.