Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

RLS.LT Facebook komentarai.

Recommended Posts

Internet nuotrauka.

Prieš pradėdamas šią pievą, šiek tiek papasakosiu kaip veiks blogo skaitymas. 

Čia bus komentaro nuotrauka: 8x5sNdC.png

Čia bus jo citata: " Uma coisa eu sei... Essa careca tem uma quest pra mim... " 

Čia bus visa kita. Jeigu po citatos yra " tekstas ", vadinasi tai yra mintys, kad dėjosi autoriaus galvoje rašant komentarą. : " aš portugalas man px " 

Facebook RLS.LT komentarai

Viena mėgstamiausių mano veiklų, tai yra skaityti durnus facebook komentarus ( realiai visi jie tokie ), ir galvoti, kas dėjosi tų žmonių galvose, arba kaip jie mąsto, kad sugeba parašyti tokį šudą. Pažersiu pora pavyzdžių iš RLS.LT facebook paskyros komentarų. Nieko nenorėjau įžeist tuo. Gal. 

hc8rmDl.png

CQwPvLb.png

" Lipkit iš to samp dugno vargšai "

Kitais žodžiais išvertus būtų " lošdavau į dieną po 400min, per nepilnus metus surinkau 1'000'000 xp, bet mama atpiso kompą, tai nebegaliu prisijungt, todėl kas lošia sampą yra lohai, nes aš jo nelošiu." Šia nuostabia citata jis norėjo pasakyti, kad mes visi esame nevykėliai, o jis ne. Gerbkime mūsų Dievą. Jis geresnis už visus.

hc8rmDl.png

LgRsAml.png

"O seniau kasdienybė su 100 budavo, o dabar giriasi, kad 100 surenka:DD "

Neskaitant 8-oko gramatikos suvokimo, įdomu kas jo galvoje dedasi? Lets take a look inside. " lošiau čia 2013 metais, kai žaidė 100+ žmonių, dabar 2017, yra daug daugiau žaidimų be samp, kurie tobulėja, yra įdomesni, samp'as tampa nuobodus, bet visa tai reikia ignoruoti ir pasijuokti, kad dabar yra 2017 metai, o ne 2013, hahaha. Žiūrėk mama, aš moku skaičiuoti 4-ženklius skaičius ! " Amazing. Žmogus matosi gyvena kitoj epochoj, stumdamas ant tų, kurie yra laipteliu aukščiau už jį. Nu, realiai tokių dabar labai daug, kurie yra apačioj ir juokiasi iš to, kas virš jo. LOL. 

hc8rmDl.png

e9511d2fddc0c442bf1dcd857e8e24de456.png

" Šūdu kruva "

Jeigu tu čia apie savo byckę, tai jo. (inside joke srr). Leiskit išprognozuot jo praeitį. Žaidė po 300min į dieną, nolifino, gavo baną už čytus, nes šudas servas, atsibanino už 5LT, kuriuos mama davė pavalgyt valgykloj, bet žiūri, kad blist gavo. Kas liko? Šudas servas, nes čia baudžia už neleistinas programas, reikia eit į kitą servą, gal ten galima čytint.

hc8rmDl.png

EPr2Zk0.png

" debilai *keiksmai* :D "

Šitas pramušė. " mano laikais nebūdavo jokių konkursų, todėl jeigu aš nelošiu, ir kažkas daro konkursą, jie yra debilai. Aj, dar tie, kas lošia debilai, nes reikia daryti viską, ką darau aš, nes aš ne debilas, o jeigu tu nedarai tai, ką darau aš, tai tu debilas, man 22 metai, aš dar žiūriu kempiniuką, esu baigęs 11 klasių, nes į 12-ą neperkėlė, o ant mano facebook coverio yra E60 BMW su pusnuoge boba."  Reikai tigi jaunimui parodyt, kad dar neišaugo bendrasis pasaulio suvokimas apie žmonių amžių ir pomėgius. Well, he did that. 

hc8rmDl.png

ijX94Uc.png

" Vienas turbut konkurse dalyvavo? "

" kas ce per fotke wtf nufotkino kai saudo nu wtf as geriau padaryciau *keiksmai* cia duhas kazkoks dare va tuoj padarysiu tik ngl db nes smcm ntr ir modu bet va tureciau modu tai padaryciau as tau sakau labai gerai ir as turiu daug ideju tik va nesakysiu nes cia paslaptele bet as turiu labai labai daug ju ir galiu padaryti 10088000 kartu geresne nuotrauka bet nedarysiu nes nenoriu ir duhai jus tai va tiek ". Vienas iš tų /dėdžių/, kur komentuoja kašį, lyg yra žinovai, čia padarytu geriau ,įmestu geriau, apžaistu geriau, bet jeigu duotu kamuolį, tai sunkiai jį išlaikytu rankose. 70proc of our community. NEBESTUMK;DDDDDDDDDDD

hc8rmDl.png

jVW3SEv.png

" agurkai *ižeidimai* "

More like " man 15 ir aš nebeatskiriu virtualaus gyvenimuo nuo realybės " 

hc8rmDl.png

Fm8gGNQ.png

" nolaiferiai .. "

Jeigu tu prisijungi vakarais į sampą, kad pachillintum po mokyklos / darbo - tu esi noliferis. Tu neturi gyvenimo, gyvenimas neturi tavęs, tu priklausomas nuo žaidimų. Aišku, jis tai ne toks, jis gyvenime nėra žaidęs žaidimų, nes kas įsijungia žaidimą, jau tampa noliferiu. Taip vyksta gyvenimas. Susitaikykit su tuo, noliferiai. 

hc8rmDl.png

vvmMJuG.png

" 50k :Dddddd glfh "

" 50k už prizą? wtf LOOOOOOOL, kas če per pinigai, aš nuvarau į kita srv, parasau /admin galit monei, ir man duoda 50m ir vazineju su infernusu ir sakau labas pupa gal nori but pora as turiu infernusa ir 3 ranga ;pppp " Ta prasme, vienas iš tų žmonių, kurie nepagauna, kad konkurso esmė nėra prizas, o pats dalyvavimas, progresas jo metu. Jis turbūt varo į kengūros testus ne tam, kad sudalyvaut, gaut 10, o tam, nes duos tušinuką for free.XD

hc8rmDl.png

V15YHC9.png

" Kiek laiko reike koldunus wirti? "

" cha reikia pakomentuoti po samp nuotrauka kazka kvailo nes tigi kas zaidzia samp galvos kad bus komentaras susijes su samp o as paklausiu kiek laiko reikia virti koldunus nors as ju neviriu man mama padaro o parasyta ant pakelio bet jeigu as paklausiu sito klausimo bus labai juokinga visi palaikins mano komentara ir rasys dvitaski dddddd tada as parodysiu ji savo klasiokam benui ir jonui ir dar robertui is 6c klases ir visi juoksis ir as busiu pats populiariausias mokykoje jei paklausiu sito klausimo ". Persipjauk venas.

hc8rmDl.png

Būkit protingi. Jeigu tokie nesat - bent apsimeskit jais. Pabaigai - nuostabi dainelė pailsėti po sunkios darbo dienos.

White.

@Lukas_Fzk Gerai varai. 

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

neturejai apie ka daugiau rasyt, ar tiesiog esi labai butthurt? nes mano nuomone cia yra visiskas sudas :D:D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Gytiz_Kweb parašė:

neturejai apie ka daugiau rasyt, ar tiesiog esi labai butthurt? nes mano nuomone cia yra visiskas sudas :D:D

Šudas ir yra, free post is everything 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pritarsiu kitiems dėl byckės XDDDDDD 

Aš irgi šiandien tuos komentarus skaičiau ir graudu buvo, nes nu nesuprantu realiai.. Gerai, kad nesivarginau atrašinėdamas į kiekvieną bumbukišką atsakymą.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

38 minutes ago, Tom_White parašė:

Šudas ir yra, free post is everything 

puikiai issisukai, uzskaitau x))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

11 minutes ago, Gytiz_Kweb parašė:

puikiai issisukai, uzskaitau x))

+1 pranešimas, labai dėkoju jums

23 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

Manau tas su bycke yra Elvis_Mafija, cn/rm supras ;)

Made my day :DD::D:D:DD:

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš irgi labai mėgstu visur skaityti komentarus FB, geras užsiėmimas :D 

Labai smagi komentarų analizė xDD

Redaguota . Redagavo Ridas_Rls
TAWO BLOGAI SMAGESNI.. AJ PL =DDDDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Respektas_Respektas parašė:

Aš irgi labai mėgstu visur skaityti komentarus FB, geras užsiėmimas :D 

Labai smagi komentarų analizė xDD

Gal kada duo bloga????????????????????????????/

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Koldūnus reikia įdėti į verdantį vandenį, maišant virti kol koldūnai iškils į viršų. Tada dar virti apie 5-7 minutes. Išviso apie 10-12 minučių. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

6 minutes ago, Tazas_Romero parašė:

Koldūnus reikia įdėti į verdantį vandenį, maišant virti kol koldūnai iškils į viršų. Tada dar virti apie 5-7 minutes. Išviso apie 10-12 minučių. 

Iškarto matosi kas iš serverio studentas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Oho kokie mes izeidus ir nemoka priimt kritikos bei lengvu bajriu XDDD odiev per daug susireiksmini, Dieve

"zvng ngl xdddd"

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 7 valandų, Tom_White parašė:

CQwPvLb.png

" Lipkit iš to samp dugno vargšai "

Kitais žodžiais išvertus būtų " lošdavau į dieną po 400min, per nepilnus metus surinkau 1'000'000 xp, bet mama atpiso kompą, tai nebegaliu prisijungt, todėl kas lošia sampą yra lohai, nes aš jo nelošiu." Šia nuostabia citata jis norėjo pasakyti, kad mes visi esame nevykėliai, o jis ne. Gerbkime mūsų Dievą. Jis geresnis už visus.

hc8rmDl.png

Vargseli tu mielasis tu sneki vejus tu net nezinai kodel nustojau zaist nei ka, tad savo tuos issigalvojimus, kad mama atima kompa tu nebsvaik su tokiais senais bajeriais, sugalvok ka nors naujesnio. 400 min kad pralosdavau tai cia aisku tiesa neneigiu sito fakto, visiems pasitaikydavo tokiu dienu, bet NEKIEKVIENA DIENA ir jeigu sneki taip uztikrintai, kad "nepilni metai ir limonas xp" tai tu bent pasitikslink;).  Bliamb prisigalvoji savo ismastymu kad vadinu taip nesvankiai kaip yra pas tave pamineta.... Taip nera:)) Cia gal buvo visiems nuosirdus patarimus, huh ? Ir pradeti kazka naujesnio, o ne metu metus kapot ta sampa....

Aj jo pamirsau pasakyti, kad komentarai ir skirti tam, kad kazka parasytum ir isreikstum nuomone, cia siaip priminiau

LgRsAml.png

"O seniau kasdienybė su 100 budavo, o dabar giriasi, kad 100 surenka:DD "

Neskaitant 8-oko gramatikos suvokimo, įdomu kas jo galvoje dedasi? Lets take a look inside. " lošiau čia 2013 metais, kai žaidė 100+ žmonių, dabar 2017, yra daug daugiau žaidimų be samp, kurie tobulėja, yra įdomesni, samp'as tampa nuobodus, bet visa tai reikia ignoruoti ir pasijuokti, kad dabar yra 2017 metai, o ne 2013, hahaha. Žiūrėk mama, aš moku skaičiuoti 4-ženklius skaičius ! " Amazing. Žmogus matosi gyvena kitoj epochoj, stumdamas ant tų, kurie yra laipteliu aukščiau už jį. Nu, realiai tokių dabar labai daug, kurie yra apačioj ir juokiasi iš to, kas virš jo. LOL. 

hc8rmDl.png

Dar vienas senas bajeris kuri panaudojo dontas kazkada ir dabar visi kaip atmazkes saudo sita. O tu paziurek kitus serverius pvz "gr**ns*de" serveris kyla, kodel?:)) nes ten puikios sistemos ir paciam teko isbandyti, o kad atmazas "Naujas zaidimas naujas as" Nekazka seni. Servas buvo krites iki tiek, kad vos pasiekdavo vienu momentu 40 zaideju (dabar galit vel nesaudyt atmazkiu del oru ir panasiu sudu kaip visada ) ir padidejo zaideju skaicius, kodel? Nes atsirado kas juo uzsiimtu ir kazka su serveriu darytu, duotu jam demesio, o ne "aj kaip bus taip bus varom atostogu nuo to srv" (apie valdzia as). 

hc8rmDl.png

V15YHC9.png

" Kiek laiko reike koldunus wirti? "

" cha reikia pakomentuoti po samp nuotrauka kazka kvailo nes tigi kas zaidzia samp galvos kad bus komentaras susijes su samp o as paklausiu kiek laiko reikia virti koldunus nors as ju neviriu man mama padaro o parasyta ant pakelio bet jeigu as paklausiu sito klausimo bus labai juokinga visi palaikins mano komentara ir rasys dvitaski dddddd tada as parodysiu ji savo klasiokam benui ir jonui ir dar robertui is 6c klases ir visi juoksis ir as busiu pats populiariausias mokykoje jei paklausiu sito klausimo ". Persipjauk venas.

hc8rmDl.png

@Lukas_Fzk Gerai varai. 

Jeigu jauties axuenas baiges shule ar ne xuj zino tai reiskia, kad gali pyzdavotis is mokiniu? :DDDD nu protelis...

O del venu persipjovimo neaiskink branguti, niekas nesipjaustys del sito servo, o ypac del taves.

Mano galutinis pasakymas jog neimk taip giliai i savo sirdute sito savo mylimojo serverio, jis kazkada zlugs ir ka tada darysi? Nebesijausi afigienas cia pries visus esancius koks esi dabar ir pasidarys liudna. Koks skirtumas kokias pareigas turi ar turejai niekam cia neidomu (gal mazumai ir idomu). Pyzdavojies is moksleiviu, bet argi ne jie uzima didziausia serverio bei apskritai visu zaidimu populiacija? Nu jeigu tu jau tikras vyras ir zaidi zaidimus mamos namuose esi saunuolis! ( Nesakau, kad suauge zmones negali zaisti zaidimu:) )

Paminejai mane sitame poste, tad as irgi sumasciau pasireiksti ir beje brangusis, neprikibk prie manes, kad nemoku rasyti, dabar nelietuviska klaviatura ;)

bye.

Redaguota . Redagavo Lukas_Fzk

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

" Lipkit iš to samp dugno vargšai "  - susimąstysiu.

" debilai *keiksmai*  - pasitikrinsiu galvą.

" agurkai *ižeidimai* " - o tai... kaip pomidorus pavadint?

" nolaiferiai .. " - žinau, Rokas Radler man tai jau sakė.

" Šūdu kruva "  - kam nepasitaiko.

" Vienas turbut konkurse dalyvavo? " - kitą kart paskaičiuosiu, nemaniau, kad svarbu.

" 50k :Dddddd glfh " - net ir tiek nesu gavusi, nevykėlė.

" Kiek laiko reike koldunus wirti? " - kol prikeps prie puodo, nemėgstu koldūnų.

"O seniau kasdienybė su 100 budavo, o dabar giriasi, kad 100 surenka:DD " - ką? o.o

Neskaitau komentarų, nes ką į tokius galima atsakyti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

53 minutes ago, Lukas_Fzk parašė:

Vargseli tu mielasis tu sneki vejus tu net nezinai kodel nustojau zaist nei ka, tad savo tuos issigalvojimus, kad mama atima kompa tu nebsvaik su tokiais senais bajeriais, sugalvok ka nors naujesnio. 400 min kad pralosdavau tai cia aisku tiesa neneigiu sito fakto, visiems pasitaikydavo tokiu dienu, bet NEKIEKVIENA DIENA ir jeigu sneki taip uztikrintai, kad "nepilni metai ir limonas xp" tai tu bent pasitikslink;).  Bliamb prisigalvoji savo ismastymu kad vadinu taip nesvankiai kaip yra pas tave pamineta.... Taip nera:)) Cia gal buvo visiems nuosirdus patarimus, huh ? Ir pradeti kazka naujesnio, o ne metu metus kapot ta sampa....

Aj jo pamirsau pasakyti, kad komentarai ir skirti tam, kad kazka parasytum ir isreikstum nuomone, cia siaip priminiau

Dar vienas senas bajeris kuri panaudojo dontas kazkada ir dabar visi kaip atmazkes saudo sita. O tu paziurek kitus serverius pvz "gr**ns*de" serveris kyla, kodel?:)) nes ten puikios sistemos ir paciam teko isbandyti, o kad atmazas "Naujas zaidimas naujas as" Nekazka seni. Servas buvo krites iki tiek, kad vos pasiekdavo vienu momentu 40 zaideju (dabar galit vel nesaudyt atmazkiu del oru ir panasiu sudu kaip visada ) ir padidejo zaideju skaicius, kodel? Nes atsirado kas juo uzsiimtu ir kazka su serveriu darytu, duotu jam demesio, o ne "aj kaip bus taip bus varom atostogu nuo to srv" (apie valdzia as). 

Jeigu jauties axuenas baiges shule ar ne xuj zino tai reiskia, kad gali pyzdavotis is mokiniu? :DDDD nu protelis...

O del venu persipjovimo neaiskink branguti, niekas nesipjaustys del sito servo, o ypac del taves.

Mano galutinis pasakymas jog neimk taip giliai i savo sirdute sito savo mylimojo serverio, jis kazkada zlugs ir ka tada darysi? Nebesijausi afigienas cia pries visus esancius koks esi dabar ir pasidarys liudna. Koks skirtumas kokias pareigas turi ar turejai niekam cia neidomu (gal mazumai ir idomu). Pyzdavojies is moksleiviu, bet argi ne jie uzima didziausia serverio bei apskritai visu zaidimu populiacija? Nu jeigu tu jau tikras vyras ir zaidi zaidimus mamos namuose esi saunuolis! ( Nesakau, kad suauge zmones negali zaisti zaidimu:) )

Paminejai mane sitame poste, tad as irgi sumasciau pasireiksti ir beje brangusis, neprikibk prie manes, kad nemoku rasyti, dabar nelietuviska klaviatura ;)

bye.

https://lt.wikipedia.org/wiki/Ironija 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Lukas_Fzk parašė:

bye.

Aš pizdavuojios iš moksleivių ir ką tu man, malalėtka?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Darius_Blogizzz parašė:

Aš pizdavuojios iš moksleivių ir ką tu man, malalėtka?

Skamba apgailetinai, suauges

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Lukas_Fzk parašė:

kai nebeturi ka pasakyti naujas atmazas su draugu pagalba rastas! Sauniai pasidarbavot, kazkas naujesnio

k

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.