Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Gang

Gangas traukiasi a.k.a pasisiko vel ir bega

Recommended Posts

image.jpeg.49b46a0f25c5f08ed1a7713816a02986.jpeg

Viskas turi savo pabaigą bet man tas "viskas" net nespėjo prasidėti ir tenka palikti viską kaip yra. Visų pirma visi "geriausi bosai", "vertingesni rm dyriko negu gangas", "mama as kriminalas, o gangas *ižeidimai*" bei "tu nevertas buti dyriko" rūšies komentatoriai tiesiog dinkit ir negadinkit temos komentarų skilties. Taigi, nuo ko pradėt?

Gangas *ižeidimai*, nevertas drk

Taip, buvo tikrai vertingesnių už mane žmonių tuose nelemtuose rinkimuose ir vienas iš tų žmonių buvo mano pavaduotojas - @Vincentas_Skol. Esu jam begalo dėkingas už buvimą mano pavaduotoju, už tą š kurį jis turėjo grabalioti bandydamas pastatyti rusų mafiją ant kojų ir už tas kančias patirtas būnant su manimi komandoje. Jis, tikriausiai, yra vos ne nuoširdžiausias ir paslaugiausias žaidėjas kurį esu sutikęs šiame serveryje. Aš net neįsivaizduoju kaip jam nenusibodo būti su manimi kartu šioje smėliadėžeje ir vis statyti tuos namus iš smėlio vėl, vėl ir vėl ? Jis buvo, tikriausiai, vienintelis dėl kurio aš nepalikau direktoriaus po pirmos savaitės, nes pradžia buvo tiesiog tragiška ir beviltiška.

Namai iš smėlio, huh?

Turėjau omeny savo, pačioje pradžioje, sugalvotą tikslą - vėl sujungti visas keturias nusikalstamas sritis į vieną kumštį. Iš pradžių rusų visada būdavo po 10+ online, kai kitų sričių (mafijos/gaujos) vos po 2-3 darbuotojus ir kai Smečas paliko GS bosą mums teko laukti kol išrinks ką nors normalų į jo vietą. Vakaris tapo TB direktoriumi, o pasiklausęs jo kalbas per TS aš nieko bendro su juo turėti nenorėjau ir todėl buvo karas tiek su TB tiek su CN. Kol esu prie CN mafijos tai galiu drąsiai pasakyti, Dainiau - į komandą buvai prisirinkęs tokių vaikų, kad eik tu velniop (gaila negalima keiktis frm). Net pats monstras būdamas RM po 5 minučių man į /sms parašė "aš negaliu čia būti" nu nes tokias palevas šnekėjot per tą /rm, kad aš negaliu. Ne tau tuo direktoriumi būti Raketa (bent jau ne mafijų ar tssg). O grįžtant prie temos, tai mus tas laukimas ir pražudė nes vienas po kito darbuotojai pradėjo palikinėti darbą su priežastim "nėra veiksmo". Mums buvo labai sunku ką nors paimti nes teisėsaugos sritys yra 4 ir kasdien jų sedėjo bent po 5-7 iš kiekvienos iš jų (20 prieš 10, easy paimt turėjom ane). Nenustebsiu jeigu dabar Gabis išlys ir sakys "mes gi easy paėmam tai ir jūs galit verksniai" tik skirtumas tas, proto bokšte, kad kas pas tave yra suėjęs ir kas pas mus, kada tu gavai direktorių ir kada aš (mano atveju teisėsauga buvo daug stipresnė (in their prime kitaip sakant), o pas tave iš jos atėjo nemažai snukių ir jinai automatiškai tapo silpnesnė). Todėl tos, kaip seniau vadinomės, "holy quatro" sąjungos atkurti nepavyko. 

Netoli tikslo

Taip, mes buvome labai arti tikslo užvakar, kai RM, GS ir TB kartu ėmėm viską bet kažkuriam iš šitų trijų valdžios pasidarė per tuščia kišenėse, manau atspėsit kam. Ta prasme, pats pratylėjai, kad gavai išpirką nes "jūs neverti, lopaij rm" tai kodėl mes turime su tavim lygiai dalintis? Tu sugalvojai, kad mes ale už tavo paslaugas turim ir papildomai šaibų duot? Tipo tu gali mums sakyt "jūs neverti" (ką aš priiminėdavau už juoką, nes kažkaip px) o kai tau tas pats pasakoma tu pradedi čia kaip diva rodytis prieš visus ir išpyzdėji visu gražumu. Žinok, gali sakyt kaip nori "gangas verkia ir bega", "be musu jus nieko nepadarytumet", "gg rm nes gangas drk" tu vistiek busi teisus, ką tokiems sakyt ir įrodynėt :) tema yra sukurta tiems kurie nežino visos situacijos (nu arba žino ją ne iš tos perspektyvos).

Toliau net nėra prasmės rašyt nes vistiek liksiu idioto ir nemokšos vietoje. Nenustebsiu jeigu visi pradės smeižt kaip tik įmanoma. Noriu atsiprašyt Monstro už tai, kad nuvyliau ir nepateisinau tų vilčių kurios buvo dėtos į mane. Dėkoju visiems kas pas mane dirbo:

Drift_Maihem - nesi jau toks blogas byčiukas apie kurį girdėjau daug kalbų. Niekada neatsisakydavai ką nors veikti, visada buvai pasiruošęs ką nors grobti, kuriam nors iš mūsų padėti.

Vincentas_Skol - Pasakysiu dar kartą, buvai žiauriai geras ir zjbs pavaduotojas, kokio niekada nesu turėjęs per visus savo direktoriavimus (nors ir turėjau jų neypatingai daug). Jeigu tu būtum gavęs tą direktorių tai manau reikalai būtų kur kas geresni negu dabar bet yra kaip yra. Gali padėkoti ir monstrui, nes jis tave, galima sakyti, parekomendavo kaip pavaduotoją ir norėjo, kad suteikčiau šansą sužybėti (nelabai sėkmingai, atsiprašau).

Lukas_Karosas - Taip pat buvai vienas iš tų dėl kurio darbuotojai pradėjo eiti į tą RM, nemanau, kad bučiau surinkęs padorią komandą jeigu ne tu. Nors ir pabėgai pabaigoje kai to labiausiai reikėjo (gaidys) bet už tą pradžią tai tikrai dėkingas esu.

Nu ir kas? Neturiu daugiau kam dėkot nes realiai daugelis pabėgo, kai atėjo išvis sunkūs laikai. Bučiau atsistatydinęs dar praeitą savaitę jeigu ne tos žaidynės (nenorėjom prieš CN pasišiušklinti ir pabaigai kažką laimėti), o po žaidynių situacija, lyg ir stabilizavosi (surinkom bšk darbuotojų ir t.t.) bet kaip jau minėjau aukščiau viskas žlugo. Savo pavaduotojų ir kaikurių darbuotojų dar kartą atsiprašau už šitą susapnuotą košmarą ir tikiuosi jį pamiršite. 

Pabaigai pabandžiau kažkokį tai vaizdinį atminimą sukurti tai koks gaidys gavosi net nežinau, palieku jūsų kritikai (nėra kaip waito visokie kur už širdies griebia taip, kad dont worry, aš nūbas).

• Patinka 1
  • Dėkingas (-a) 1
  • Liūdnas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sekmės, nepražūk buvai geriausias RM direktorius :(, turėjai kone geriausius ir dosniausius pavaduotojus kurie padėdavo kai problema ištikdavo :).

Faina komanda buvo!

Redaguota . Redagavo Drift_Maihem

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ka galiu pasakyt. Buvo linksma ir tikrai nesigailiu savo praleistu laiku rm. Geras drk buvai tik labai sudinos aplinkybes ir del to gaila. Tikrai tikuosi kad dar grisi. Sekmes tau.

Btw geras filmukas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

4 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

2:39 dėl m4, karosas :DD , gg wp Gang.

DAR PASITYČIOK NUKIRSIU :)))fapoksafljk;al;jfafj;kl

Sad, kad palieki drk buvo fun. Ty už suteikta šansą

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Koks tu daunas *keiksmai* :D

As apie tavo direktoriavima neturejau nei vieno blogo zodzio, o uzemiau del to, nes tesiau gkb ideja, norejau kovot gaujos vs mafijos,bet nesitikejau,jog boba busi ir taip pasielgsi xD

karoce peace einu savo draugeliu prastumt i drk =D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nei tave kas verte, nei kas norejo blogo tau. Gavai spaudimo ir acisakei. Nuhz.

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandų, Gabis_Plaipa parašė:

Koks tu daunas *keiksmai* :D

As apie tavo direktoriavima neturejau nei vieno blogo zodzio, o uzemiau del to, nes tesiau gkb ideja, norejau kovot gaujos vs mafijos,bet nesitikejau,jog boba busi ir taip pasielgsi xD

karoce peace einu savo draugeliu prastumt i drk =D

nu gi sakeu, hah

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.