Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tazas_Romero

nežinau apie ką rašyt kad būtų daug komentarų ir peržiūrių tai tiesiog rašau įvairias mintis

Recommended Posts

reikia žn kažką parašyt kad gaučiau pavasario rašytojo nominaciją, kaip ir kiekvieną kartą. 

pavasaris ir kodėl aš nelošiu SA-MP'o

taigi, kas gero įvyko per šiuos metus, t.y. 3 su puse mėnesio? Na, nieko per daug įdomaus iš tikro. Studijuoju 3 kurse. Šiaip ne taip praslydau per žiemos sesiją. Įvyko vienas egzaminas, kurio neišlaikė 40 iš 60 žmonių :D aš su 5 (5 yra minimumas) šiaip ne taip praslydau, iš tų 40 neišlaikiusiųjų dar keli per perlaikymą praslydo, bet liko apie 30 žmonių, tai reiškia PUSE KURSO, neišlaikė egzamino. Kodėl? Ar jie nesimokė? Na, ne. Tiksliau garantuoju kad tokių buvo, bet didžioji dalis šito egzamino neišlaikė, nes dėstytojas yra bitch ass nigga. Egzamino klausimus vertina arba 1 arba 0, gali surinkti 10. Kas čia ypatingo paklausit? Na, problema kad vieną klausimą sudaro 5-7 punktai. Neatsakai į vieną iš tų 5-7 punktų - gauni 0 iš viso klausimo, nesvarbu kad kiti tavo punktai buvo super gerai atsakyti. Tai joooo, tokiu atveju galit pamatyt kodėl puse mano kursiokų neišlaikė vieno egzamino ir dabar yra parašė universitetui apeliaciją ir stengsis išsikovoti nemokamą perlaikymą ir dėstytojui užmesti baudų :D nes vistiek, skolą turėti nėra faina, o ir už dalyką reikia atsiskaityti, ankščiau ar vėliau, iki baigimo, kitaip negausi bakalauro diplomo. O ir mokėt nesinori už egzaminus. Ypač už šitą. Sklinda legendos kad pas šį dėstytoją žmonės eina laikytis ir po 4, ir po 5, ir po 6 kartus :D lucky me, right?

Nebenuobodžiaujant ties mokslų tema tiesiog norėjau dar pranešti kad savo kursinį darbą (3 metų universitete ir kolegijose proga rašomas rašto darbas, mini bakalauras) rašysiu apie progresinius pajamų mokesčius ir galimybę juos įvesti Lietuvoje. Galbūt skamba neįdomiai, bet man šita tema labai patinka, vis dėl to tokia specialybė :D šitas PPM (progresinių pajamų mokesčių) dalykai galėtų ahujeeeeeeenai veikti RLS'e ir aplamai SA:MP'e - didesnes pajamas ir daugiau uždirbantys žaidėjai mokėtų daugiau mokesčių serveriui nei mažai uždirbantys. Aišku reikėtų kad serveris tuos mokesčius kažkur panaudotu beeeeeet čia jau kita tema kitam blogui kurio turbūt nebus nes nemanau kad kažkam įdomus yra progresiniai mokesčiai žaidime xDD 

Kalbant apie SA:MP'ą, tai paskutinį kartą serveryje buvau....prieš 3 mėnesius xDDD ilgas laikas ne? Nemeluosiu, nesakysiu kad pasinėriau į mokslus, susiradau darbą ar užaugau ir nebe laikas kompiuteriniams žaidimams :):):):) tiesiog man žiaaaaaaauriai nuoboooooodu jį žaist. Like seriously. Viskas žaista, visi darbai išbandyti, visos pareigos turėtos, turtai turėti, mašinos turėtos, prikolai priskaldyti, bugai pabandyti, ginklai iššaudyti. Taprasme rimtai nematau ką ten veikt man. Dėkoju dievui ar kad ir kas ten aukštai yra, kad yra toks žmogus kaip Jonukas, kuris palaiko tvarką tarp prižiūrėtojų, nes man tokia priežastis prisijungt prie žaidimo nebūtų užtektina. Prižiūrėtojai ne vaikai, čia ne darželis, arba turi proto arba ne juo būti, kažkokios ekstra priežiūros neturėtų reikėti, bet yra kitaip kartais šitame serveryje. 

Kaip jau sakiau, neapsimesiu kad tiesiog neturiu laiko sedėti prie kompiuterio. Žaidžiu ir kitus žaidimus. Turiu PS4. Ten tokių įdomumų ir linksmybių gali patirti, kad SA:MP'as atrodo kaip 18-metis vaikų prievartautojui - per senas ir atsibodęs. Horizon Zero Dawn, Final Fantasy, Witcheris, net FIFA ar Wormsai man kelia suteikia didesnį smagumą (kad ir kiek rage'inu) nei SA:MP'as, sorry. Neatmetu galimybės kada nors prisijungti dar į serverį, bet for now - ypač kai yra IRL darbų, susijusių su studijomis ir netik, ir kai yra daug įdomesnių žaidimų ir veiklų tiek prie PC, tiek prie PS4, tol SA:MP'as bus paskutinėje "To do list" vietoje. 

laikraštis apie tikras serverio naujienas?????

Gruodžio mėnesį parašiau šitokį blogą - https://forumas.rls.lt/index.php?/topic/65985-laikraštukas-saldainiukas-arba-kodėl-niekas-nerašo-serverio-naujienų/. Jeigu kas skaitėt ir pamenat, jame iškėliau vieną esminį klausimą - kodėl niekas nerašo laikraščio apie tikrus, serveryje ar forume įvykusius dalykus, o ne apie išgalvotas avarijas, premjerus ir t.t.? Ir šiandien prieš 2 minutės pagalvojau - gal kas norėtų tai daryti....kartu su manim? Taprasme, duo? Amigos? O gal ir 3? Konkretaus skaičiaus nėra. Bet svarbiausias aspektas - TIKROS NAUJIENOS IR NUTIKIMAI. Kaip tai atrodytų? Vienas žmogus parašo vieną straipsnį/pastraipą, tarkime apie Colos atsistatydinimą, tada kitas parašo straipsnį/pastraipą tarkim apie kažkokį tai naują išrinktą direktorių, paima iš jo interviu, tada kitas parašo apie TAI KAIP TAZAS TURĖTŲ ATSISAKYTI SAVO PAREIGŲ JAU PAGALIAU BLE :DDDDD nu ir taip kokie 5-6 ar daugiau pastraipų/straipsnių ir viskas po viena tema, su vienu unikaliu pavadinimu. Tai gali būti ir laikraščio formatu - ale skaitai nuskenuotą laikraštį, kaip madinga dabar daryti, arba tai gali būti paprastas tekstas, kaip yra dabar su šituo blogu tarkim. Kažkas panašaus žodžiu į STB, jei kas tokį dar pamenat. Gal visai fun būtų? Aš aišku apie įvykius serveryje nelabai galėčiau rašyti dėl suprantamų priežasčių xDD bet na galimybės su šituo dalyku yra endless: tyrimai, interviu, aprašymai, pamąstymai, apžvalgos ir panašiai. Endless. Jei kam būtų įdomu tokią idėją vystyti, kad ir be manęs, tiesiog pakomentuokit šitame bloge, tiesiog būtų įdomu sužinoti ar yra kažkokia paklausia tokiam ar panašiam dalykui, vėlgi, kad ir be manęs, AŠ PATS NORIU TOKĮ DALYKĄ IŠVYSTI.

onelaineriai

A perfectly timed, short, witty remark. Used to put someone in their place, put someone down, make a humorous remark or observation, or to simply show the world how awesome you are. Arba tiesiog tyngiu apie tai rašyti pastraipą, tai rašau trumpus sakinukus.

• Matėt Rusai darė RINKIMUS :DDDDDDD į PREZIDENTO :DDDDD postą. Ai dar pašalini vienintelį savo realų konkurentą iš rinkimų nes tipo jis kažkokius teisinius dalykus pažeidžia, nors žinai kad jis vienintelis gali tau malkų įpist :DDDD Oh Putin, never change. 
  • Noriu padėkoti @Lukas_Cola už jo darbą emigracijose. Tai vienintelis komandos narys pas kurį teko būti namuose xDDD good run seni, group chat'as be tavęs nebebus toks lit. 
  • Man nelabai patinka A. Tapinas. There, I said it. 
  • Man reikia susirasti 0,5 etato darbą, bet nenoriu būt kasininku ar tampyt sunkius daiktus, nes už**stu ir mano nugara nepaneša. Gal turit pasiūlymų? GAL KAS MOKAT UŽ BLOGŲ RAŠYMĄ? :)
  • Vakar bandžiau pirmą kart žaist Fortnite. Baigės tuo kad pašaudžiau į savo team'ą, pastačiau daug laiptų ir miriau nepasiekęs 40-uko. Bet buvo smagu. 
  • Gal kas žinot kaip Tom_White sekas? 
  • Palikęs savo pareigas Cola perėjo prie youtubes. Čia foto iš jo pirmo video: https://scontent.fvno1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/29365568_1667809693313719_6008740267367071744_n.png?oh=a00f0352f66dc7b1bf087a2059da61c7&oe=5B2F550F
  • Ir pabaigai vienas trumpas:  ble prie šito punkto legit sėdėjau gal kokias 15 minučių ir nieko nesugalvojau xDD bšk gėda, bšk px, GERIAU NIEKO NEI LIEVAS BAJERIS :) vo, gavosi geras moralas, geriau nei būtų buvęs hujovas bajeris

nepamirškit subscraibint, palaikint ir pakomentuot, ypač dėl to laikraščio. Taika. 

• Patinka 11
  • Cha Cha 3
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

#OnVamNeDimon NAVALNI FOR PRESIDENT

Darbų daug yra seniuk, PM parašyk surasiu ;) Jau gal 10 pakeitęs ble :DDDDDDDDDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Uzejau paskaityti ir pazvengti, nes neleidzia blogu skilti ziureti "sveciams" xDDDD

Redaguota . Redagavo Lukas_Cola
PRIGAVO SU TUO VLOGU XDDD JOPAPA NOBODY IS SAFE FROM TAZAS

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

10 minutes ago, Lukas_Cola parašė:

Uzejau paskaityti ir pazvengti, nes neleidzia blogu skilti ziureti "sveciams" xDDDD

Dėkui už eurą seniuk, alučio pasiimsiu prie DBS ;dd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandų, Jahseh_Onfroy parašė:

Emilis rabotina UK'uose gaidys, sekasi px kaip ir, maitinasi 7daysais ir verkia kad svoris pagaliau pradejo augt

nu pagaliau nebebus kaip smilga 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.