Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tazas_Romero

pavasaris

Recommended Posts

TTF9lvJ.png

Sveiki visi. Čia Tazka

(esat kažkada pagalvoję kad visi trys pavasario mėnesiai pavadinti pagal paukščius? Ta prasme, ką jie padarė gero visuomenei?????)

Kodėl aš čia rašau? Todėl nes reikia pavasario rašytojo nominacijos, obviously, nes pavasaris jau po truputį baigiasi ir greitai bus belikęs vienas jo mėnuo. Ką aš šiuo metu veikiu su savo gyvenimu? Dar kažkiek lankau paskaitas, pagrindinį savo dėmesį skiriu kursiniam darbui, rašau apie progresyvius gyventojų pajamų mokesčius, *keiksmai* skaityti ir versti ir nagrinėti anglišką mokslinę literatūra kuri didžiąja dalimi makes no fucking sense lietuviškai. Reikėtų pradėti lankyti slovėnų, slovakų ir kroatų kalbos kursus, nes būtent šias valstybes pasirinkau nagrinėti ir bandyti lyginti jas su Lietuva. Žinojot kad Slovėnijoje gyvena čiut čiut daugiau nei 2 milijonai žmonių, bet jų BVP (paprastai tariant – uždirbti pinigai) siekia 44 milijardus dolerių, kai Lietuvos tuo tarpu – 42 milijardai? Arba kad Slovėnijoje minimalus atlyginimas siekia grubiai 800 eurus, kai pas mus – per pus mažiau? Epic ane? Kam ta Anglija ar Norvegija, kai gali nuvaryt į Slovėnija? Nu ne, juokauju. Nors....temperatūra nebloga, ahujenai graži gamta ir daug galimybių, why not?

Kas dar įdomesnio pas mane? Na, visų pirma, pagaliau susiradau darbą. Thank god. Nuo gegužės 7 dienos pradėsiu lankyti apmokymus. Jie truks dvi savaites. Po jų, 21 diena, pradėsiu dirbti..... Booking.com. Ką ten veiksiu? Nieko įdomaus iš tikro – atsakinėsiu į žmonių skambučius ir bandysiu jiems padėti, angliškai aišku. Ai dar tą patį darysiu per elektroninį paštą. Galbūt jums iškilo klausimas – kodėl ten ir kodėl toks iš pažiūros neįdomus darbas? Neeeeees.... jis moka beveik štukę eurų xDDD kai man pirmą kartą pasakė šį skaičių per telefoną, aš nepatikėjau, galvojau gal pasigirdo ar kažkas kažką sumaišė. Tada gavau informaciją per paštą – nu akurat, tas pats girdėtas per telefoną atlyginimas. Galvoju maždaug WTF JUS GAL DEBIL UŽ TOKĮ DARBĄ MOKĖT TOKIUS PINIGUS XDDD bet po to supratau, kad jie netik sau gali leisti mokėti tokį atlyginimą, nes yra tarptautinė kompanija, su visiškai kitokio lygio standartais, bet ir kad šitas darbas reikalauja gana daug atsakomybės – ta prasme nuo mano žodžių gali priklausyti žmonių nuotaika, veiksmai ir net atostogos. Gal mano pagalba jiems išgelbės atostogas, padės imtis kažkokių veiksmų, o galbūt mano teisingas, bet jiems nepalankus atsakymas sugadins jų atostogas ir jie jausis apgauti. Ta prasme, it‘s kinda of a big deal. Pasiskaičiau internetinių nuomonių (žinant kiek jos vertos, ofc) apie šitą darbą, aišku Lietuvoje nieko neradau, nes Lietuvoje bookingo ofisai atsirado šių metų pradžioje, jie šitoje šalyje visiški naujokai, bet overall – jie yra didžiausi viešbučių rezervacijos asai pasaulyje. Aš pats esu jų paslaugomis naudojęsis, manau ir kai kurie iš jūsų ar bent jau jūsų tėvų, pažįstamų irgi yra naudojęsi jų paslaugomis. Anyway, nuomonės įvairios – vieni patenkinti, giria savo vadovus ir sąlygas, kiti vadovų nemėgsta ir sako kad alga per maža (ta prasme tarkim Amerikoje bookingas daug klientų aptarnavimui nemoka). Na, o aš pamatysiu. Kiekvienam skirtingai aišku. Gal mano vadovas bus ahujenas bičas, su kurio dirbant jausiuosi kaip su bff, o gal jis bus antras Hitleris, kuris vers dirbti kaip lageryje, who knows. Blogiausiu atveju padirbsiu per vasarą ir paliksiu, gal sugrįšiu po mokslų jeigu bus vietų ir norės mane vėl matyt. Jeigu susiderinsiu su studijomis, tai papildomi pinigai tikrai nepamaišys, o mokslai įveikiami. Aišku, nėra labai gerai ketvirtam kurse, prieš bakalaurinį, didžiausią darbą per 4 studijų metus, pradėti dirbti, beeeet ne pirmas ir nepaskutinis aš toks.

Aišku, su pajamomis ateis ir pasikeitimas gyvenamojoje vietoje – tikrai nuomosiuosi butą Vilniuje ir išsikraustysiu iš bendrabučio. Bendrabutis yra gerai, kokius pirmus du metus (priklauso nuo aplinkinių šiaip, gali atsibosti ir po mėnesio), bet po to tikrai atsigyveni jame. Atsibosta gyventi viename kambaryje su dar 2 žmonėms, prie jų taikytis, derintis. Atsibosta eiti į tualetą ir matyti ten nenuleidžiamą šūdų kalną. Atsibosta eiti į virtuvę plauti indų ir matyti ten viską paskendus. Atsibosta privatumo neturėjimas. Atsibosta ir žmonės su kuriais gyveni, ypač jeigu nesi su jais geras draugas to begin with.

Ko dar reikėtų? Naujo laptopo, naujo telefono (dabartinio ekraną gana apmaudžiai sudaužiau – nepataikydamas įkišti į kelnių kišenę jis iškrito ir krito ant šaligatvio kampu, meaning kad apsauginis stiklas negalėjo niekuo padėti ir telefono ekranas skilo po apsauginiu stiklu :):):):) Bet šiaip – jeigu ieškosit naujo pigaus telefono, 100000 proc. rekomenduoju pasidomėti Xiaomi telefonais – gera kokybė, geri duomenys, geras softas, gera kaina, liuks aparatas. Realių minusų iš savo beveik metų patirties nesutikau), kelių porų sportbačių ir drabužių  xD bet nemėgstu kalbėti apie tokius dalykus neturėdamas iš ko kalbėti, todėl pasilikime šitą ateičiai.

O TAI KAIP RLS? Na, manau su darbo pradžia teks jau galutinai, daugelio džiaugsmui, atsisakyti savo pareigų ir nebetikrinti administratorių papeikimų, palikti šį reikalą Jonui. Ką jau jis darys – ar prižiūrės, ar Ridas norės naujo žmogaus, ar pats tikrins, nežinau ir negaliu pasakyti. Šiaip su mielu noru toliau tikrinčiau papeikimus, man patinka tai daryti, manau kad didžiąją laiko dalį priimu teisingus ir pasvertus sprendimus. Gerbiu taisykles, palieku vietos interpretacijai ir visada stengiuosi įsigilinti. Nuoširdžiai sakau, kad tikrai nėra daug žmonių kurie gali tai daryti pastoviai, papeikime po papeikimo. DAR NEŠAUKIT ŠAMPANO NES DĖL ŠITO DALYKO PRANEŠIU RIDUI ASMENIŠKAI PRADĖJĘS DIRBTI, bet didesnė tikimybė šiuo metu yra kad atsisakysiu. Nežinau, matysiu kaip pavargstu nuo darbo – jeigu grįšiu nusipisęs ir emociškai pavargęs nuo skundų, keiksmų ir riksmų per telefoną 8 valandas per dieną – tikrai nesikankinsiu dar labiau, narpliodamas ir skaitydamas internetinio žaidimo papeikimus su pusiau troliškais pareiškimais, pasiteisinimais ir dramomis. Tipo darbe jau būsiu to atsiklausęs. Bet jeigu taip blogai nebus – tikrai norėčiau tęsti savo pareigas, nebent yra kažkoks tai didelis priekaištas iš jūsų ar kitų komandos narių, tuomet tikrai nesėdėsiu laikydamas iš paskutiniųjų.

Žodžiu chebryt, kaip jūs gyvenat? Žinau kad neverta tikėtis komentarų, bet vis tiek paklausiu, labiau optimistas esu žinai. Kokie vasaros planai? Kaip artėjantys egziukai (tiems kas juos laikys)? xDDD nepeikit mokyklos dėl jų, ne jos kaltos. Džiaukitės mokykla kol galit, nes po to, kad ir ką pasirinksit – darbą, profkę, kolegiją ar universitetą – bus tik sunkiau ir lengviau nepasidarys. Nebent esat sportininkas ar verslininkas, tada normaliai. O turint omenyje kad prisistatymo temose du trečdaliai yra vienokio ar kitokio tipo sportininkai - tai all good. 

Su ta gaida, tariu sudiev ir laukiam čempionų lygos pusfinalio bei žalgirio vs olympiacos šiandien.

Redaguota . Redagavo Tazas_Romero
  • Patinka 16
  • Dėkingas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Moksleivis esu tai čj gyvenu taip kaip ir visi kiti moksleiviai, mokslai ne kaip, bet visad reik stengtis nu bet ;dd Vasarą su šeima planuojam aplankyt gimines užsienį. 

Sėkmės tau tam darbe. ;) 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

30 minutes ago, Tazas_Romero parašė:

atsakinėsiu į žmonių skambučius ir bandysiu jiems padėti, angliškai aišku

Nežinau kodėl, bet šita vieta man labai priminė 

• Cha Cha 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sad jei До конца paliksi tą vargšą rls, vienas iš nedaugelio kuris atlaikė tiek daug sht vykusių rls (ypač po anos vasarosxd), likdavai pozityvus. 

Mano nuomone tai palikdamas viską Joncei tai tirkai nesuklysi, mldc baxuras.

Gerai kad moksleivis esu, dar ta klasė kurioj nereikia jaudintis dėl egzų, standartizuotų ar pnš, ar taip ar taip sportininkas tai px:d nenejk mokykla swarbu ira.

Sėkmės darbe, gyvenime!

o zalgiris onfire sndn vps dfq

• Patinka 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 15 valandų, Jack_Benneton parašė:

Nežinau kodėl, bet šita vieta man labai priminė 

xDDDDDDDD buvau pamiršęs šitą, legendary...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Man mokslai kolkas puikiai, 7 metai iš eilės esu pirmūnas, nu žn lengva daug kas sako, bet tai kodėl ne visi jais būna? :D gaila jei paliktum serverį. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sekasi gerai, va išsilaikiau regitroj teorija, beliko laukt HB ir skint klevą, bet nesiseka sankaba minkyt xdd. Vasarai dirbt planuoju dar nežinau kur jaučiu į runkelius arba į kokius danus. O Šeip tai gaila, kad galimai paliksi postą, nes fainas žmogus esi, nors ir nesam bendrave normaliai, bet paskaičius blogus ar tuos papeikimus, kur atsakai galima susidaryti nuomone, kuri iš mano pusės labai gera.

Redaguota . Redagavo King_Vegeta
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Hello! Džiugu, kad radai darbą ir viskas tvarkoje pas tave su gyvenimu. Pas mane irgi panašiai, aišku atmetant tą, kad darbo negavau po praktikos, nu bet jo.. :)

Praktikos įspūdžiai pasiliks ilgam. Darbas geras, bendradarbiai labai geri(ant bajerio dažnai, niekur neskuba), ofiso darbuotojai kažkokie atsipūtę pituxai, kurie ko gero nematę įrankių ir jais nesinaudojo, na bent pavaišina viena cigarete(NERŪKAU IŠ KARTO SAKAU). Ką labiausiai išmokau praktikoje tai montuoti suknistus ratus :DDD Galim sakyti, kad mažiau praleidau prie lėktuvo pačio, nei prie ratų ir pačio landing gear'o. Tad jei kažkada turėsit lėktuvą ir su ratais bus problemos, AŽ ;) Po praktikos grįžau atgal į mokymo įstaigą ir su nekantrumu laukiu rudens, kai mus vėl išsius į praktines darbo vietas! Vasarą planuoju dirbti Vilniaus Oro Uoste bet ne prie lėktuvu... o prie suknistų ratų! Domėjausi rekvizite, kad vidutinis atlyginimas LABAI DIDELIS kaip ratų montuotojams, tad worth of shot right? 

DAUGIAU BLOGŲ KAK FSIGDA IR LINKĖJIMAI IŠ ŠALTO IR NIŪRAUS KAUNO 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 11 valandų, Lukas_Cola parašė:

Hello! Džiugu, kad radai darbą ir viskas tvarkoje pas tave su gyvenimu. Pas mane irgi panašiai, aišku atmetant tą, kad darbo negavau po praktikos, nu bet jo.. :)

Praktikos įspūdžiai pasiliks ilgam. Darbas geras, bendradarbiai labai geri(ant bajerio dažnai, niekur neskuba), ofiso darbuotojai kažkokie atsipūtę pituxai, kurie ko gero nematę įrankių ir jais nesinaudojo, na bent pavaišina viena cigarete(NERŪKAU IŠ KARTO SAKAU). Ką labiausiai išmokau praktikoje tai montuoti suknistus ratus :DDD Galim sakyti, kad mažiau praleidau prie lėktuvo pačio, nei prie ratų ir pačio landing gear'o. Tad jei kažkada turėsit lėktuvą ir su ratais bus problemos, AŽ ;) Po praktikos grįžau atgal į mokymo įstaigą ir su nekantrumu laukiu rudens, kai mus vėl išsius į praktines darbo vietas! Vasarą planuoju dirbti Vilniaus Oro Uoste bet ne prie lėktuvu... o prie suknistų ratų! Domėjausi rekvizite, kad vidutinis atlyginimas LABAI DIDELIS kaip ratų montuotojams, tad worth of shot right? 

DAUGIAU BLOGŲ KAK FSIGDA IR LINKĖJIMAI IŠ ŠALTO IR NIŪRAUS KAUNO 

Kada golfuke alaus inpisim?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Darius_Blogizzz parašė:

Kada golfuke alaus inpisim?

Labai greit. Parašysiu į fb kai bus naujienos :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Martynas_Anonymous parašė:

Drįstu abėjoti tuom, Xiaomi telefonais esu nusivylęs, žada gera kokybe, gauni telefoną, viskas aukštyn kojom.

nežinau ką turi omenyje, bet praeitą rugpjūtį pirkau Xiaomi Redmi Note 4x telefoną. Už jį mokėjau vos 150 eurų + 20 eurų siuntimas. 3 GB RAM, 32 GB vietos,  Snapdragon 625, 4100 mAH baterija, kuri man naršant internete, klausantis muzikos ir multitaskinant laiko kartais net 2 dienas. Kaip už 150 eurų geresnio telefono neįsivaizduočiau. Tokio paties lygio Samsungas kainuotu 350 minimum turbūt. Tereikia įprast prie Xiaomi MIUI interface'o ir viskas, ne stockin'inis androidas, bet man patinka. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Martynas_Anonymous parašė:

Pats turiu Xiaomi Mi max batje 4850mAh, bet nifiga nelaiko, pasijungi koki snapchat batke kitaip tariant "lydosi"..

na nežinau. Man su tokiais dalykais susidurt neteko, youtubėje negirdėjau kad žmonės apie tai kalbėtų, gal tiesiog tau nepasisekė su modeliu. Na ir dar faktas jog šitie telefonai atsiranda Lietuvos rinkoje, ir ne šiaip varle.lt, o ir Telioj ar Bitei, rodo kad yra kuo pasitikėti. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

32 minutes ago, Martynas_Anonymous parašė:

Nelietuvoje as

aš irgi ne lietuvoje pirkau, iš GearBesto :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.