Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Recommended Posts

ANKETA:

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Darius_Troll
  2. Pažeidimo aprašymas:  Blokavimas už čytus, mano atveju AIM, neįsitikinus, tiksliau net nestebėjus manęs.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): 

Video viską parodo, tik buvo nušautas, iš karto mane užblokavo, nors turėjo mane stebėti ir įsitikinti ar aš kažką naudojau.

https://www.youtube.com/embed/ai4pwV8Ta78

Be to, užblokavimas buvo neteisingas, kadangi @d0Nt pasižiūrėjęs įrodymus mane atblokavo.

http://www.part.lt/perziura/acd21cc94e0a4fb430b1346ba78c7788373.PNG

Administratoriaus @Darius_Troll teigimu, jis tarėsi su kitais prižiūrėtojais ir jie patvirtino, jog aš kažką naudojau. Norėčiau pamatyti nuotrauką ar kažką, kam jis rašė ir su kuo tarėsi, nes kiek žinau, su tvarkos prižiūrėtoju @Dovis_Elemo jis tikrai nesitarė. ( http://www.part.lt/perziura/5ae585b6daf619f4e47c00b2859422e4872.PNG )

@Ridas 

peace

• Patinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

LOL JEIGU NEPATVIRTINO BANO NEMANO PROBLEMOS. AŠ BUVAU ĮSITIKINES JOG TAI AIMAS IR DĖJAU BANA. JEIGU DONTUI ATRODO KITAIP TEBUNIE. PLIUS NETURIU AŠ TAU KO PATEIKINĖT LOL DWJ DEVUČKA. 

• Cha Cha 3
  • Pasimetęs (-usi) 1
  • Liūdnas (-a) 4
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

8 minutes ago, Darius_Troll parašė:

AŠ BUVAU ĮSITIKINES JOG TAI AIMAS IR DĖJAU BANA. 

Matomai nebuvai isitikines, arba neatpazysti aimo, nes kaip matai esu atblokuota x) Nemanau, jog tokie zmones kaip tu turetu buti priziuretojai, banini nebudamas 100% tikras jog as naudoju kazka. Be to, jeigu butum buves tikras jog as naudoju kazka, dontas nebutu manes atblokaves, o kolkas matau tik tai, jog nesugebi atskirti aimo nuo zmogaus kuriam galbut tiesiog pasiseke tave nusauti x)

• Patinka 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Labai atsiprašau, kad čia komentuoju, bet dar per tą eventa kai mirei, veliau belikome mes kokie 4 dalyviai ir tu iš to rage atvarei su kitais žmonėmis ir trugdei eventa, šaudėte. Žema taip daryti būnant serverio prižiūrėtojumi... 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Serverio prižiūrėtojų darbas yra palaikyti tvarką projekte. Įtarė, kad čytini - užblokuoja, o jau d0Nt patikrina buvo čytinta ar ne. Prižiūrėtojai neprivalo būti 100proc. tikri, nes jie nežino visų projekto galimų bugų ir pnš., ką žino d0Nt.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri
  • Šią temą peržiūrėjo

2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Absolut_Jokse  Pink_Nightmare 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.