Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tekashi_Xdd

Peikiu Mantas_Sviderskas

Recommended Posts

1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: @Mantas_Sviderskas
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Administratorių prižiūrėtojas
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?:  Dėjo įspėjimą, už mano ir daugelio manymą, kad naras yra įžeidimas, ir tikrai įsižeidžiau.
  4. Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?:
  • Patinka 8
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Prisidedu prie papeikimo!!! Sausio 19d uždėjau /mute Diz_Notz už tai, kad mane pavadino "naru" Jis man parašė papeikimą, bet jis buvo atmestas, nes Mantas žodį "naras" traktavo kaip įžeidimą. . Papeikimo įrodymai 

• Patinka 6
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Parašius Armandui papeikimą, Tekashis atsakė itin greitai ir sprendimą priimti galėjau vos ne iš karto. Tačiau to nepadariau, nes neapsisprendžiau ar traktuoti "naras" kaip įžeidimą ar ne. Mano neapsisprendimas matosi ir atsakymo laike (papeikimas parašytas ketvirtadienį, atsakiau tik šeštadienį). Mano nuosprendis matosi atsakyme į papeikimą, o prie to privedė ir situacijos, kuomet užtildoma už žodį "vaikas", kuris irgi nėra traktuojamas kaip įžeidimas (laukiu dar 15 papeikimų už šituos atmestus papeikimus).

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Mantas_Sviderskas parašė:

Parašius Armandui papeikimą, Tekashis atsakė itin greitai ir sprendimą priimti galėjau vos ne iš karto. Tačiau to nepadariau, nes neapsisprendžiau ar traktuoti "naras" kaip įžeidimą ar ne. Mano neapsisprendimas matosi ir atsakymo laike (papeikimas parašytas ketvirtadienį, atsakiau tik šeštadienį). Mano nuosprendis matosi atsakyme į papeikimą, o prie to privedė ir situacijos, kuomet užtildoma už žodį "vaikas", kuris irgi nėra traktuojamas kaip įžeidimas (laukiu dar 15 papeikimų už šituos atmestus papeikimus).

Sveiki, nesu ekspertas ties šiuos klausymu, tuo labiau net nesivarginsiu žiūrėt taisyklių ar galiu komentuot, tačiau jeigu žmogus įsižeidžia ir užtildo kitą žaidėją, kodėl pašalinis asmuo, šiuo atvėju tu, turi nuspręsti ar tai įžeidimas ar ne? Nekalbu apie lempinius užtildymus, dabar tu stengies dėl posto, išvadina tave naru, jog gauni, įsižeidi - mutini. Dėl vaiko taipogi bet kuris asmuo gali įsižeisti. Priedu, net pats Tekashis parašė, jog jam tai įžeidimas. 03224c066c676abf2e5df93936314eaf942.png 

Nereikia būt 12-likmetėm mergaitėm, jog už vieną pasakytą žodį įsižeist ir verkt, tada viskas bus gerai

Redaguota . Redagavo Matthew_Kiwi
Taip, aš vėl girtas
  • Patinka 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mantai, kai Tpaba ant tavo sienos prirašinėjo NARAS ir pan. tu sugebėjai įsižeisti ir paslėpti jo būsenos atnaujimus, tačiau kai kiti tai daro  tai jau nebe įžeidimas? Manau laikas apsispręsti :)

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 4 valandų, Mantas_Sviderskas parašė:

Kai Neonui parašė papeikimą sugebėjai atmesti, o mano patvirtinti, tai gal pagaliau atsipeikėk ir priimk tvirtą nuomonę, o jei naras nėra traktuojamas, tai taip, kodėl ištrynei Tpabos būsenos atnaujinimus, kur tavę vadina naru, įsižeidi? - Taip, gal jau metas pabusti ir pažiūrėti į savo pareigas rimtai?? O gal tu tiesiog vadovaujiesi tuo senu tam davė, anam davė, o tam nepasisekė? Jesus christ, @Ridas pasižiūrėk, gal bent tu blaiviai mąstai...

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 11 valandų, Klaudijus_Klaudijuz parašė:

Mantai, kai Tpaba ant tavo sienos prirašinėjo NARAS ir pan. tu sugebėjai įsižeisti ir paslėpti jo būsenos atnaujimus, tačiau kai kiti tai daro  tai jau nebe įžeidimas? Manau laikas apsispręsti :)

prieš 8 valandų, Tekashi_Xdd parašė:

Kai Neonui parašė papeikimą sugebėjai atmesti, o mano patvirtinti, tai gal pagaliau atsipeikėk ir priimk tvirtą nuomonę, o jei naras nėra traktuojamas, tai taip, kodėl ištrynei Tpabos būsenos atnaujinimus, kur tavę vadina naru, įsižeidi? - Taip, gal jau metas pabusti ir pažiūrėti į savo pareigas rimtai?? O gal tu tiesiog vadovaujiesi tuo senu tam davė, anam davė, o tam nepasisekė? Jesus christ, @Ridas pasižiūrėk, gal bent tu blaiviai mąstai...

Matosi, kad abu skaitot tarp eilučių, tad nueikit ir dar kart paskaitykit mano atsakymą į Tpabos papeikimą dėl būsenos atnaujinimų. Nematau čia prasmės tuščiašodžiaut iš tuščio į kiaurą, kaip jūs, bandydami viską suverst į vieną krūvą.

• Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Yra jau toks papeikimas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.