Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Hero_Master

Aš žadu būti...

Recommended Posts

tiny school GIF

Sveiki forumo lankytojai, projekto nariai ir visi kiti protingai bent kiek sugebantys mąstyti asmenys. 

Manau visi suprantate kokia tema norėčiau padiskutuoti su Jumis... 

Taigi Aš pasirinkau po 10-os klasės studijuoti melioraciją, kuri pagal pavadinimą kai kuriems kelia įvairių minčių, pvz.: "Ką tas Hero per š**ą studijuos ir kuo užsiims gyvenime?".

Taigi melioratoriai dirba su pievomis, tvarko jų drėgnumą ir panašiai...  Na Man kiek žinau, kaip ir mano grupiokams, yra gan nedidelę galimybę dirbti pagal specialybę, kadangi Lietuvoje yra tik keletas (Max 8 gal kiek žinau) įmonių užsiimančių pievų melioravimu. Bet su šia specialybę gauti galima ne vienas teisės gan pigiai, pavyzdžiui gali gauti ekskavatorinio krautuvo, buldozerio, ekskavatoriaus didelio/mažo teisės ir kitas priskiriamas teisės specialybej, išskyrus automobilio. Taigi su šiomis teisėmis galima dirbti kur nors kitur, pva su ekskavatoriumi galima dirbti prie kelių, t.y ruošti pagrindą keliams ir panašius darbus dirbti. Taigi melioracijos darbas gan smarkiai sakyčiau susijas su kelininkų darbu... 

Šį kartą užteks apie mano mokymąsi. 

Klausimas Jums - Ką žadate studijuoti baigė 10imt klasių ar jau studijuojate ką nors? 

P.s  Norėčiau normaliu atsakymų, o ne ten kažkokių Š... Dėl to norėčiau jog moderatoriai prižiūrėtų komentarus, декуы молераторыаы!

Redaguota . Redagavo Hero_Master
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Studijuos baigus 10 klasių? 

Šiaip va, baigsis abitūra, jeigu pasiseks studijuosiu psichologija arba dizainą, jeigu ne, Šveduose strokės ir rašinėsiu visiem jog Lietuva šūdų krūva, egmigruokit

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Heyy. Visu pirma pats esu dešimtokas ir pagaliau užbaigus 10 klasių planuoju eit į gimnazija ir pabūt dar tuos 2 metelius ir baigt pilnai 12. Šiaip pagrindinis mano manymu sunkumas bus po 10-tos klasės, pasirinkt dalykus, kuriuos noriu pasilikt, kuriuos pasiimt aukštesniu lygiu, kadangi šiuo metu labai abejoju, kuo noriu būti ir kas man patinka. Šiaip pastaruoju metu mane labai domina videografika, pati filmavimo/editinimo sritis, bet aišku visas šitas kelia ir didelę baimę, kadangi nežinau ar Lietuvoje yra didelė paklausa, šitos srities specelistų. Taip pat, seniau mane labai domino ir programavimas, bet kuo ilgiau kišau savo galvą į visą tai, pastebėjau ant kiek tas dalykas gali būti skausmas galvoje ir kažkaip tas noras dingo. Tai šiuo momentu galvoju, kad stosiu ten, kur mane labiausiai trauks. Bei jei kas žinot kokių universitetų/kolegijų kurios moko videografikos parašykit až. (Kaune labiausiai tiktu, kadangi kiek pats ieškojau nelabai radau :d)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

15 minutes ago, Nobody_Ellse parašė:

Heyy. Visu pirma pats esu dešimtokas ir pagaliau užbaigus 10 klasių planuoju eit į gimnazija ir pabūt dar tuos 2 metelius ir baigt pilnai 12. Šiaip pagrindinis mano manymu sunkumas bus po 10-tos klasės, pasirinkt dalykus, kuriuos noriu pasilikt, kuriuos pasiimt aukštesniu lygiu, kadangi šiuo metu labai abejoju, kuo noriu būti ir kas man patinka. Šiaip pastaruoju metu mane labai domina videografika, pati filmavimo/editinimo sritis, bet aišku visas šitas kelia ir didelę baimę, kadangi nežinau ar Lietuvoje yra didelė paklausa, šitos srities specelistų. Taip pat, seniau mane labai domino ir programavimas, bet kuo ilgiau kišau savo galvą į visą tai, pastebėjau ant kiek tas dalykas gali būti skausmas galvoje ir kažkaip tas noras dingo. Tai šiuo momentu galvoju, kad stosiu ten, kur mane labiausiai trauks. Bei jei kas žinot kokių universitetų/kolegijų kurios moko videografikos parašykit až. (Kaune labiausiai tiktu, kadangi kiek pats ieškojau nelabai radau :d)

Na šaunu, jog Tave tai traukia, na darbas su klipais ir panašiai. 

Kalbant apie mokymosi trukmė, tai man asmeniškai reiks mokytis ne 12 o 13 metu iš viso, 13-ti metai - praktika, atsiskaitymai susiję tik su profesija ir panašiai...

Šiaip kiek žinau ir melioracijos darbuotoju kyla paklausa nes šiai dienai Lietuvoje jų neperdaugiausia, o nemaža melioracijos įrenginių šiai dienai jau prašosi būtinų atnaujinu, nes jie  yra likę nuo sovietinių laikų, o be šių įrenginių kaip žinoma dregs pievos ir neis nieko sodinti... 

26 minutes ago, Matthew_Kiwi parašė:

Studijuos baigus 10 klasių? 

Šiaip va, baigsis abitūra, jeigu pasiseks studijuosiu psichologija arba dizainą, jeigu ne, Šveduose strokės ir rašinėsiu visiem jog Lietuva šūdų krūva, egmigruokit

Šiaip mane kai kurie juokina žmonės savo pasakymu, jog emigruos į užsienį ir gyvena geriau nei čia, Lietuvoje...

Šiaip manau reik kitus keist nuo savęs... O kad ir tie patys ministrai yra padarę daug ką gero Lietuvoje. Bet čia vėl kita tema diskusijos į kurią nenoriu veltis...

Redaguota . Redagavo Hero_Master

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Šiek tiek gal nukrypsiu nuo temos ir apkalbėsiu, kaip neišsigąsti, jeigu nežinai ką nori studijuoti, kuo nori būti. Kai teko stoti man pačiam, buvo ypatingai daug draugų, turinčių skirtingus gebėjimus, kurie nežinojo kur stoti. Taip, tokia realybė ir kiekvienam gali taip būti. Kai renkiesi egzaminus dvyliktos klasės rudeny, svarbu pasirinkti tai, ką mėgsti ir kur esi gabus. Jeigu yra egzaminas, kurį dvejoji, ar laikysi - pasirink vistiek. Galėsi nenueiti. Bet iki tol apsigalvosi. 

Labai sveikintinas Hero ėjimas rinktis mažai paklausią profesiją. Nereikia bijoti, kad visi stoja į politikos mokslus, teisę ar verslą bei administravimą, o tau itin patinka pedagogika. Būdami dvyliktokais ar jaunesni, ieškokit, kokios profesijos yra, ką galit pasiekti. Taip pat išsiaiškinkit, ką galėsit rinktis studijuoti pasirinkdami vienus ar kitus egzaminus. Žodžiu, research and create the view.

Kitas dalykas - patys egzaminai. Jie kartais gali nepasisekti. Net jeigu ir mokėtės aukštais balais. Nu tiesiog ima ir nepasiseka. Taip, jūs dėl to kenčiat, laidojat savo ateitį ir panašiai. Okay, išsimiegok ir būk ramus. Jeigu nėra taip blogai, o tik mėgsti perdėti - pasižiūrėk, kur gali stoti su turimais rezultatais. Tikrai atrasi panašių dalykų, o gal net gi naujų ir geresnių, kurių nežinojai. 

Svarbu, taip pat, konsultuotis su baigusiais, kurie savo patirtimi gali pagelbėti ruošiantis ir išgyvenant tą visą permainingą laikotarpį. 

• Patinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandų, Nobody_Ellse parašė:

Lietuvoj nelabai ir rasi kur kazkas mokintu kazka su video editinimu, nebent bandyt ieskot uzsieni kazkur, nes dabar video editinimas yra vienas is TOP 5 budu uzsidirbti papildomu pinigu Lietuvoje( nebent atrasi kazkoki tai darba kuria reikalingas pastovus video kurejas xd ).

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Žadu po 10 - tos klasės pereiti į informacinių technologijų mokyklą, taip ten - mokykla, bet tuo pačiu besimokydamasis renkiesi ką norėsi praktikuot, aš pvz. norėčiau kažką su programavimu, ir toje mokykloje besimokydamas tuo pačiu programuoji, duoda įvairiausius uždavinius, tarkim sukurti kalėdinį filmuką ir other shit, tai ten tikrai geras pasirinkimas, o blogesniu atveju varysiu į švedus / islandus

• Patinka 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

51 minutes ago, Absolut_Jokse parašė:

Žadu po 10 - tos klasės pereiti į informacinių technologijų mokyklą, taip ten - mokykla, bet tuo pačiu besimokydamasis renkiesi ką norėsi praktikuot, aš pvz. norėčiau kažką su programavimu, ir toje mokykloje besimokydamas tuo pačiu programuoji, duoda įvairiausius uždavinius, tarkim sukurti kalėdinį filmuką ir other shit, tai ten tikrai geras pasirinkimas, o blogesniu atveju varysiu į švedus / islandus

nerd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

6 minutes ago, Benas_Offensive parašė:

nerd

coffee lol GIF

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Teisė, viešoji politika ir soc. darbas. Visos 3 domima, niekaip nepasirenku vienos. Egzai pasisekė, viskas oki. Šįmet random stojau. Į  teisę ir soc. darbą įstojau, tačiau dar nesu tikras, kurią kryptį rinktis. Tai vat pasėimiau gap year, Danuose virinu šaibas ir bandau kaip sakant atrast save, kad rinktis tvirtai, o ne iš reikalo.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

10 klasę baigsiu jau šiais mokslo metais ir jau pradėjau galvoti kokią specialybę reiktų pasirinkti. Kadangi knygų nelabai mėgstu tai linkstu link IT srities. Labiausiai dabar domėjausi "Kompiuterinės įrangos derintojo" specialybe. Visas pagrindas tikrai praverčiantis ir turint tokį išsilavinimą gali nesunkiai susirasti darbą.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.