Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Bom_Bike

Peikiu

Recommended Posts

Sveikas. Kaip matei nuotraukoje ten mūsų daug, TAIP, nes mes filmavom, buvau su /spalva vien dėl to, kad chate išsiskirčiau ir galėčiau paaiškint kur ką ir kaip daryt, nes vyko floodas. Labai nervuoja tokie žmonės, darbo yra daug, visiem kažkaip išaiškint ką daryt, kur taip padaryt, kur anaip ir panašiai, jau vien dėl to buvau nervinas. O tu jau antrą kartą prie mūsų privažiuoji ir atsitrenki. Taip - į tave šaudžiau, bet be spalvos, pirmoje nuotraukoje šaudžiau dėl to, nes @Monster_Juicenorėjau parodyt, kur jam reikės stovėt, kad padaryt viena iš shotų. Tad kitą kartą netrugdyk, atsiprašyti noriu už tai, kad šaudžiau, BET šaudžiau be spalvos kaip ir minėjau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kadangi esu čia uztagintas tai turbūt turiu teise čia komentuoti taip mes filmavom video įvairius shotus o tu atvariai ir pradėjai trankytis bet kiek mačiau Absolutas į tave su spalva nešaudė o pirmoj nuotraukoje  jis rodė man kur privaryt su masina 

Redaguota . Redagavo Monster_Juice

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.