Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Bws_Nivalit

Naujasis "sw nesaudyk jaile plz" direktorius!

Recommended Posts

9add28ae73a5c37102023b93a03d9ef6908.png

Sveiki, per praktiškai penkias dienas Policijos Departamento rinkimuose sulaukėme trijų kandidatų. Tai buvo pirmieji sudėtingi rinkimai man, nes reikėjo labai gerai apgalvoti, kuris kandidatas yra verčiausias užimti direktoriaus pareigas. 

Agne_TavoLabas, Ernestai, anketoje trūko išsamumo. „Efektyvumo didinimas“ rašai, kad įvesi tam tikras užduotis, o kokios tai užduotys bus, ką reikės daryti, anketoje 0. „Darbo diena“ vėl tas pats, nori kažką sukurti, o kaip viskas atrodys, pats net nežinai ir neparašai. Taip pat rašai „darbuotojų skatinti nereikės, nes jiems atsiras įdomumas“. Kaip darbuotojams bus noras pas tave dirbti, kai jie dirbs už AČIŪ, ar aš kažko nesupratau? Toliau skaitant tavo anketą, nepyk, bet labai prajuokino tavo parašyti žodžiai, kad iš darbuotojų norėsi, kad jie tik KET laikytųsi? ; - D Suprantu, tai BTT taisyklė, viskas gerai, bet kaip supratau bendradarbiavimo, aktyvumo ir visų kitų dalykų iš jų nereikalausi? Reziumuojant visą anketą, tikrai turi kur stengtis, visos idėjos tai tik pavadinimai, o kaip jos visos atrodys neaprašei. Siūlyčiau pradėti nuo pavaduotojų pareigų, nes direktoriaus pareigos, bent šią minutę tikrai ne tau.

Deimantas_Hip Sveikas, esi labai patyręs teisėsaugininkas, turėjęs nemažai direktoriaus ir pavaduotojo postų. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad nebūna pareigose viskas idealu, tad rašydamas anketą paminėk, kas būtent labiausiai nesisekė, iš kokių klaidų pasimokei, o gal priešingai, kas labiausiai sekėsi ir ko išmokai. Einant prie tavo paminėtų idėjų, patiko policijos mokykla, viską aprašei tvarkingai, viziją turi gerą, bet labiausiai nepritariu budėjimų idėjai. Kitą kartą išsikelk sau klausimą. O kam to reikia teisėsaugoje? Ar man tai būtų įdomu? Taip, gal taksistuose tai ir įdomu, aišku jeigu yra keleivių, bet policijoje prasėdėsi mašinoj valandą laiko, kad per tą laiką geriausiu atveju pamatytum fūristą važiuojantį non rp? Man nereikia milijono idėjų, man patinka unikalesnės idėjos, kurios tikrai neštų vertę tavo darbui. Pokalbio metu pasirodei gerai, nustebino tas, kad kalbėjai visiškai be pauzių ir į visus man rūpimus klausimus atsakei ir tikrai tuo esu patenkintas. Per praktinę užduotį abu su Marčiu pasirodėt apylygiai. Bet pagrindinis aspektas, kodėl nenorėjau duoti direktoriaus Tau, kadangi kiekvienas tavo vadovavimas labai monotoninis, atrodo kaip dar vienas medalis kažkur ant sienos ar taurė kažkur garaže,  kiekvienas direktoriavimas panašus į praeitą, norėjau išbandyti kažką naujo, o Martis atrankos metu pateisino mano lūkesčius.

Martis_Forsas – Labas, esi tikrai įdomi persona, kad ir kaip patiko skaityti koks tu esi, bet jau šiek tiek viso šito buvo per daug. Kalbant apie anketą leidai suprasti, kad turi didžiulę patirtį SAMP‘e ir jo veiksmuose, kas yra pagirtina. Labai nudžiugino tavo supratimas apie teisėsaugą ir jos vedimą pirmyn, apie lyderio poziciją ir koks jis turi būti, parašei viską aiškiai. Šaunuolis! Pagrindinis minusas anketoje buvo tavo idėjos, kurių praktiškai nėra, keletą minėjai pokalbio metu, kas tikrai davė tau didelį pliusą, bet jų nebuvo anketoje. Šaunu, kad pokalbio metu į visus man rūpimus klausimus atsakei puikiai be jokių papildomų abejonių ar dvejonių. Didelį bonusą tau duoda tai, kad turi surinkęs savo draugų komandą, kurie gali priešintis mafijoms ir įneš daug intrigos veiksmams. Blogasis faktorius kuris gali nutikti, bet pats pokalbyje pasakei, kad to nebus – SF priežiūra. Tikiuosi su direktoriaus pareigomis, ne tik koncentruosiesi į grobimus, bet ir į naujokų priežiūrą, padėsi jiems kilti aukščiau ir duosi tai, ką pats turi savyje. Su tavimi prisiimu labai daug rizikos, bet tikiuosi, kad neteks nusivilti.

Martyno nesėkmės atveju per 14 dienų, pareigas perims Deimantas

• Patinka 6

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Už bendrą kavos puodelį per pietus,
Už valandėlę prie kavos po darbo…
Už kolegas ir už bendrus draugus
Šiandien keliu draugystės taurę!

Tave pabūt kartu kviečiu
Pačiu brangiausiu man svečiu…

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.