Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ray_Allen

Prisistatau Ray_Allen

Recommended Posts

1. Jūsų vardas realybėje: Julius 
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Ray_Allen
  3. Jūsų pravardė (nebūtina): Kaip ir pavardė - Vičius
  4. Miestas, kuriame jus gyvenate: Plungė
  5. Amžius, gimimo data: 18, 2004-11-23
  6. Pagrindiniai charakterio bruožai: Atsakingas, darbštus, nuoširdus, sąžiningas, linksmas, per daug geras kitiems žmonėms. 
  7. Kiek laiko žaidžiate SA:MP?: Manau patį sampą jau nuo kokių 2012,kai dar buvau kokių septynerių ; - D 
  8. Kada pradėjote žaisti RLS projekte bei kaip jį atradote?: 2013. Žaisdavo brolis, pusbroliai. Visi vyresni žymiai. Buvau tikrai labai mažas, kai brolis padėjo susikurt paskyrą. Bet buvo lengviau, nes ištisai žiūrėdavau, kaip brolis žaisdavo. Pradžioj kaip ir visi dirbau paprastuose darbuose, apsauga, np, medikai. Paaugus, supratus, kaip viskas vyksta, nuėjau į teisėsaugą ir ten tikrai užsibuvau. Pirmą kartą į mafiją priėmė mane kalbant per tikrą telefoną, neatsimenu kodėl xd. Ir šiaip realiai geras dalykas buvo tas samp'as. Susipažįsti su žmonėm, augi, mokaisi spręst problemas, rodyt save, kalbant apie rinkimus ir pnš. Labiausiai užaugau prie Outlaws. Kai buvau trylikos metų,(netrukus suėjo 14) iškart po 2mėn. išbūvimo apsaugos direktoriumi, pakvietė jaunuolį į gaują. Užaugino mane. Tai čia maždaug prieš 4 metus. Sunku patikėt realiai, kad jau tiek prabėgo. Ir dabar jau vat išliko žmonių, su kuriais gali kalbėt, žaist ir net realybėj bendraut. 
  9. Jūsų pomėgiai ir hobiai: Futbolas, buvimas su draugais. Mėgau važinėt motociklu. Mėgčiau ir dabar, bet pardaviau lol
  10. Kuo užsiimate laisvalaikiu?: Lankau futbolo treniruotes, žaidžiu rungtynėse. 
  11. Kokius filmus/serialus mėgstate žiūrėti?: Realiai visokius. Serialus geriausius matęs tai: Vikings ir The 100. O filmai, tai labiausiai patinka Marvel, DC ir visokie šitokio tipo filmai. Taip pat žiūriu istorinius, karinius, komedijas. Palei nuotaiką. 
  12. Kokios muzikos klausotės?: Visokios, nuo savo lietuviškų, iki Kentuko rusiškų gabalų. 
  13. Ar turite brolių, seserų, ar gerai su jais sutariate?: Brolį, labai gerai sutariam. 
  14. Ar auginate kokį nors augintinį?: Turiu šuniuką, Bestą. 
  15. Gal turite kokių nors išskirtinių bruožų, kuriais galėtumėte pasigirti? Kokie jie?: Rašau bei valgau, metu į krepšinį su kaire ranka, daugelį kitų dalykų darau su dešine. Stalo tenisas, kvadratas, kamuoliuko metimas ir šiaip visokių kitų veiklų. Tai toks abiejarankis. 
  16. Kokie šiuo metu yra jūsų tikslai gyvenime, kokie jūsų prioritetai ir ko siekiate?: Išsilaikyt egzaminus ir tada bus matyt. Tikslas statybos inžinerija. Bus matyt kaip. 
  17. Papildomas laukelis jūsų prisistatymui (jame galite ką nors pridurti, kas nebuvo paminėta, tačiau nebūtina): Neturiu ką veikt, tai galvojau pratęsiu tento bičiuko prisistatymo mintį šiam niūram RLS laikotarpy. 
  18. Jūsų nuotrauka (privaloma): eikit į ig - juliusvicius. Va čia spauskite Neprivatas, bet galit ir paffolowint. Taip pat mano ig galit pamatyt, kaip atrodo @Kentuks_Papajuks
Redaguota . Redagavo Ray_Allen
del kentuko tai visiskai ne clickbaitas :D nors gal
  • Patinka 16

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Gera ideja davei!!!

Bet jo, Svarke gerai sako, uzauges jau tolka tak

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 12 valandų, Lukas_Svr parašė:

O da pamenu laikus kai moltenui buvo 13 metu… eh kaip laikas bega..

grn svarke, grn

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2023-03-06 at 00:10, Ray_Allen parašė:

Tikslas statybos inžinerija

opa ateik i ktu, numesiu matkes atsakymus

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.