Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Eddy_Electro

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    648
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    5

Eddy_Electro paskutinis laimėjimas - Sausis 6

Tą dieną Eddy_Electro turinys buvo mėgiamiausias!

Reputacija

111 Gerbiamas

Apie Eddy_Electro

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 2000.05.31

Kontaktai

  • Discord
    o kam tau jo

Informacija apie narį

  • Miestas
    Anulienai
  • Lytis
    Vyras

Profilio peržiūros

10.247 profilio peržiūros
  1. Žilvinai, Žilvinėli
    Jei tu gyvas − atplauk pieno puta
    Jei negyvas − kraujo puta!
    (jei tu gyvas – atplauk balta pieno puta, jei negyvas – juoda kraujo puta)
    1. Zilvis_Gang

      Zilvis_Gang

      Atplaukė tik tavo vairuotojo pažymėjimas kraujo puta 😛

    2. Eddy_Electro
    3. Josh_Hokage
  2. Papeikimo, dėl kurio gavote įspėjimą bei draudimą, nuoroda: NEPATEIKTA Jūsų /info lentelės nuotrauka: https://imgur.com/a/Hu7eLuG Jūsų pasiteisinimas bei priežastis, kodėl draudimas turėtų būti nuimtas: Sveiki. bėgdamas nuo policijos pasinaudojau /tpvip esančiais malūnsparniais. Bėgau su savo darbo fūra 4 minutes, tada likusį laiką apie 9 minutes bėgau su malūnsparniu. Galiausiai mane pagavo ipuldami į mane ir mane susprogdindami kai rašiau į /vip chatą. Pagavę mane ligoninėje teisėsaugos nariai sudėjo man pilną įtarimų už mano nusikaltimus. Galiausiai gaves maksimalų įtarimų lygį 255 star aš daugiau nebežiūrėjau kas bus, nuleidęs akis laukiau kalėjimo. Galiausiai išdrysau pakelti savo akis ir pamatęs, kad mano teisės buvo atimtos aš supykau, labai supykau. Serveryje žaidžiu nuo 2014 metų, per kuriuos tą stažą labai stengiausi keltis ir turėjau labai didelį stažą minutėmis. Pasikartosiu - pamatęs kad jį man atėmė labai supykau, galvojau ką daryti? Vis gi jo neatgausiu ir pildydamas skundus serveryje, galu gale nusprendžiau padaryti blogą darbą žmogui kuris man tas teises dryso atimti - uždėjau blokavimą V_P 9999 valandų.Galvojau jis man blogus dalykus daro, aš jam taip pat padarysiu blogų dalykų, gal šis mano išsišokimas nebuvo labai geras, bet na padariau ką padariau. Buvau valdomas emocijų ir to pasekoje taip ir gavosi. Noriu nuoširdžiai atsiprašyti dėl savo veiksmų, dėl kurių buvau nubaustas. Suprantu, kad mano elgesys buvo netinkamas ir nebuvo pateisinamas. Buvo man suteikta administratoriaus privilegija, kad galėčiau padėti palaikyti tvarką žaidime ir užtikrinti, kad visi žaidėjai jaustųsi saugūs ir gerbiami. Tačiau, deja, aš neteisingai panaudojau šias privilegijas ir blokavau žaidėją, kuris nepadarė nieko blogo. Žinau, kad tai buvo klaida ir labai gailiuosi, kad taip nutiko. Suprantu, kad tai sukėlė nepatogumų ir nusivylimą žaidėjui, kurį blokavau. Noriu pažadėti, kad tokias klaidas daugiau nebekartosiu. Suprantu, kad esu atsakingas už savo veiksmus ir kad turiu elgtis atsakingai. Prašau atleisti mano klaidą ir suteikti man dar vieną galimybę įrodyti, kad esu vertas būti administratoriumi. Papildomas komentaras (nebūtina):
  3. Kiek kainavo ta degaline? 

  4. Vardas_Pavardė serveryje: Eddy_Electro Pasiūlymo aprašymas: Labas, norėčiau pasiulyti pakeisti visą teleportų sistemą - teleportuotis galėtumėtė ne tik vietoje, bet ir važiuojant ( arba padaryti taip, kad turėtumėte važiuoti mažiau negu 50km/h greičiu, kitaip neišsiteleportuosi ). Nežinau koks čia pretekstas buvo, padaryti taip, jog turi sustoti norint išsiteleportuoti - tikriausiai dėl teisėsaugos, kai stabdomas žaidėjas išsiteleportuoja... Sumažinti teleportacijos laikus. Nenorite to padaryti? Padarykite galimybę IŠSIPIKRTI teleportacijos laiko sumažinimas // teleportacijos kainos sumažinimas (kreditais). Nemanau, kad kas pirktu tad padarykit kaip buvo seniau please. Na o jau prie to paties padaryti papildomas teleportacijas tokias kaip : /tpdarbas (i darba nutelina) /tpklubas (i klubo baze nutelina) Pridėti naujų teleportacijos taškų ?! Pasiūlymo nauda serveriui: Nereikės relogo daryti kaskart norit kažkur nusiteleportuoti? Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os):
  5. Sumaišiau serveryje esančio žaidėjo ID su tavuoju. Kaip išreiškiant atsiprašyma - pervedžiau į tavo banko saskaitą 35'OOO tūkst europonių.
  6. Kam skiriamas klausimas?: Jums Klausimas (-ai): Kada išvysime pokyčių teisėsaugos srity?? Kada ju update??, Kada vis gi bus atšaldyta Armija??. Kada bus galima pilotuoti Hydra?
  7. 10 LIKE IR PADAROM NUOMONES (VIDEO) SU @Black_Devil

     

  8. Šaunu, arba tiesiog pamažinti greitojo gydymo kainas.
  9. Ko is manes noretum? 😆

    1.numerio

    2.buckio

    3. meiles

    4. pasikalbeti

    5. pasimaudyti prie juros

    6. pasokti

    7. draugauti

    8. susitikti

    9. pasirasinet

    10. sveikintis hugui

    11. grozio i pm

    12. nuomones

  10. Like ir su @Black_Devil  padarysim cinammon challange

    1. Black_Devil

      Black_Devil

      Like ir padarau vasara rls ice bucket challenge

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.