Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Edvinas_Minges

Pristatau Edvinas_Minges

Recommended Posts

1. Jūsų vardas realybėje: Edvinas
  2. Jūsų slapyvardis žaidime: Edvinas_Minges
  3. Jūsų pravardė(nebūtina): Serveryje, Mingesas, jau čia hands down :D IRL voverukas
  4. Gyvenamasis miestas: Vilkaviškis
  5. Amžius, gimimo data: 20 metų , 98-02-04
  6. Pagrindiniai charakterio bruožai: Ramus, žinoma momentais ir aš prasisvaidau tikrai nerereikalingais tuo momentu žodžiais. 
  7. Kiek laiko žaidžiate samp?: 6-7 metai jč
  8. Kada pradėjote žaisti RLS projekte bei kaip jį atradote?: Pradėjau jč 2012-2013 metais, bet neužsikabinau ant vienos paskyros, atradau RLS tiesiog ieškodamas kur žaisti
  9. Jūsų pomėgiai, gal kažkuo domitės, sportuojate?: Futbolas, krepšinis bei tinklinis, pagrindinės mano sporto šakos, kai nėra galimybės sportuoti, laiką leidžiu prie pc arba ps4 (pasigyriau) 
  10. Ką veikiate laisvalaikiu?: Manau į šį klausimą atsakiau 9-tam klausime.
  11. Kokius filmus mėgstate?: Veiksmo, komedijos
  12. Kokios muzikos klausote?: Įvairus, bet pirmenybė repui tiek Lietuviškam, Rusiškam bei Angliškam <3
  13. Ar turite brolių, seserų, ar gerai sutariate su jais?: Brolį, sutariu kuo puikiausiai
  14. Ar auginate kokį nors augintinį?: Katiną.
  15. Gal turite kokių nors išskirtinių bruožų kuriais galėtumėt pasigirti? Kokie jie?: Neturiu.
  16. Kokie dabartinio jūsų gyvenimo tikslai, ką turite išsikėlė į viršų bei ko siekiate?: Šiuo metu, dirbu ir uždirbu pinigus, sukaupęs tam tikrą sumą pinigų tiek aš tiek mano visa šeima važiuosim atostogaut toli nuo Lietuvos, neper lengviausią gyvenimą išgyvenom pastaruosiuos 3-4 metus, tad tikrai reiktų atsikvėpti. 
  17. Papildomas laukelis jūsų prisistatymui(jame galite ką nors pridurti kas nebuvo paminėta)[nebūtina]: -
  18. Jūsų nuotrauka[privaloma]: https://prnt.sc/khn3br arba prachekinkit instagrame https://www.instagram.com/voverukasss/
Redaguota . Redagavo Edvinas_Minges
New

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.