Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Džioraldas_Golden

Prisistato pirmininkas

Recommended Posts

1.Vardas: Džioraldas
2.Pravardė?(Nebūtina): Džiode, džiora, džiofke, dziolda(ane zipai :D), žora, intelektualas ir t.t :D
3.Amžius: tuoj gimtadienis bus, tai pamatysit :D
4.Zodiako ženklas: mergelė ^^
5.Kur gyveni: Šiaulių centre :)
6.Kuo domiesi, gal kokius būrelius lankai: domiuosi muzika, filmavimu, politika bei filosifija. Būrelių nelankau, nes tiesiog jiems nėra laiko :D
7.Ką veiki laisvalaikiu? Kuriu muziką(tipo DJ Goldenas x)), užsiimu operatoriaus/montuotojo darbu, žaidžiu porą klasikinių kompiuterinių žaidimų(GTA SA, Mario ir CS 1.6, nu dar CS:GO), sportuoju, dar dažnai gadinu savo gyvenimą prisigalvodamas įvairių nesąmonių ir gadinu gyvenimus kitiems, kišdamas tas filosofines nesąmones. Apie DPKT nekalbėsiu, nes čia ir taip visi žino kaip čia kas. Dar realybėje užsiimu marketingu, idėjų generavimu ir idealizavimu. Taip pat esu mokinių savivaldos, LMS narys, dirbu viešųjų ryšių komitete, esu buvęs mokinių pirmininku porą metų ir seniūnu 10 metų iś eilės. Žodžiu labai visko daug pasakot, o kam įdomu - pasiklaus :)
8.Kiek laiko žaidi serveryje? 4 metus šioj eroj ir metus prieś šią erą(rls.wu.lt)
9.Ar ilgai žaidi SAMP? Nuo 2011
10.Kokius filmus mėgsti? Komedijas ir siaubo filmus ypatingai <3 dar patinka veiksmo trileriai, mistika.
11.Kokios muzikos klausai? Pop'so, elektroninės muzikos(electro house, progressive house ir kt.)
12.Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Karališkąjį taksą Dendį ;D - ilgą bačką su trumpom kojom ir 100kg talpos skrandžiu.
13.Turi brolių, seserų? Brolį Oskarą ;)
14.Koks tavo gyvenimo tikslas? Pradžiai tikslas yra sėkmingai pabaigti 12 klasių ir pradėti socialinės politikos + filosofijos studijas. Dėl studijų tai gal dar pakeisių nuomonę :D nežinau.
15.Kokie tavo privalumai? Iš tikro sunku pačiam juos nusakyti.. Na, manau, jog esu draugiškas, bet ne tiems, kurie su manim nedraugiški, malonus ir aktyvus. Taip pat geras psichologas, tik sau padėt nemoku :D
16.Kokie tavo trūkumai? Esu per daug atviras, taip pat kartais pesimistas kai kuriais klausimais, nors šiaip esu optimistas.
17.Įkelk savo nuotrauką (juk visiems įdomu pamatyti!) Kas mane pažystat, tas pažystat. Nuotraukų galit rasti FB, kurį irgi galit rasti. Jeigu ateinate tik dėl nuotraukos, tai turėsiu jus nuvilti. Sėkmės :)))))

• Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas, Džiore, malonu xD 

17 minutes ago, Džioraldas_Golden said:

12.Ar turi augintinį? Jei taip, kokį? Karališkąjį taksą Dendį ;D - ilgą bačką su trumpom kojom ir 100kg talpos skrandžiu.

Bent augintinio nuotrauką įkelkite, prašau xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

4 minutes ago, Cynthia_Hand said:

Labas, Džiore, malonu xD 

Bent augintinio nuotrauką įkelkite, prašau xD 

Jis per daug baikštus, neišeis :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Džioraldas_Golden said:

Jeigu ateinate tik dėl nuotraukos, tai turėsiu jus nuvilti. Sėkmės :)))))

a ko čia dar ateit, pažėt kur gyveni? xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.