Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Naujasis Taxi direktorius

Recommended Posts

giphy.gif

Simas_Pinokis - sakai, kad taxi yra tave dominantis ir žavintis darbas, kuriame yra ką veikti, bet jau kitoje eilutėje sau prieštarauji rašydamas, kad tau trūko veiksmo būnant Taxistu. Treniruotės tavo truputį kertasi su realybę, kaip pvz : " akrobatiniai triukai su  mašinom pas iškietėja jai į sms parošo : Greičiau važiuokite ar kita panašia forma " . Akrobatiniai triukai su taxi mašina? Paskui rašai " Moku gerai rašyti, tvarkingai, kruopščiai, manau niekas manęs nepavadins beraščiu. " nors vien iš mano prieš tai pacituotos citatos matosi, kad nekaip tau sekasi su rašyba :D . Pasigedau direktorių taisyklių, tavo " gerų ir nematytų " idėjų, taigi tikiuosiu kitoje anketoje jau pamatyti tai. 

Titas_Dasbliudas - kandidatūros atsisakė. 

Dainius_Raketa - neapsisprendei kuris geriau atrodo, tai abu idėjai? " Manau kaip per tokį laiko tarpą išties nedaug pasiekiau, tai yra Taxi ,apsaugos) pavaduotojų, taipogi esu buvęs ir  Postų išties esu nedaug turėjęs, bet kadangi pildau į Taxi postą, tai norėčiau išskirti Taxi pavaduotojo postą - Taxi pavaduotojo poste tikrai sekiasi manau neblogai, kadangi buvau su direktoriumi(Jeremy_Lin) surinkęs išties puikią komandą, kuri buvo tikrai, komandos privalūmas buvo toks, kad ji blogyje, mokėjo įžvelgti gėrį. Kalbant apie taxi pavaduotojaus postą, šitame poste irgi sekiasi, gan neblogai, kadangi jau buvau įgavęs taxi vadovavimo patirties, kai buvau Taxi pavaduotojas. Kalbant apie pačią komandą, komanda mano akimis buvo tikrai visai nebloga, kadangi buvom tikrai gan aktyvus, nes į dieną būdavo prisijungusių 8-10 bendradarbių, o tai manau yra išties puikūs aktyvūmas. " Viena iš tavo įdėjų, yra sukurti " Taxi taisykles ", nu aš nesu ekspertas, bet manau kiekvienas direktorius savo darbe sukuria taisykles, tai čia kaip ir nieko naujo. Padirbėjęs su įdėjomis ir KABLELIAIS manau gautum tikrai neblogą rezultatą. 

John_Player - rašai, kad buvai Taxi direktorius ir pavaduotojas, nors turi 1700 taxisto XP. Hmm, kažkapi keista... Neskaitant minčių šuolių, tavo buvę postai užimė maždaug puse anketos, kas nėra labai gerai, o iš jų nemažai kartų palikai postą, nes turėjai būti neaktyvus, todėl manau ilgai atbuvęs kokiame nors pavaduotojaus postą tikrai pasigerintum savo, kaip kandidato į direkorių, reputaciją. 

Skirmantas_Pro - didelį pliusą tau davė didelis Taxi XP turėjimas, bet anketa skaitėsi sunkiai dėl neaiškių gramatikos bei skirybos klaidų. " Būnant direktoriumi tikrai nieko baisiai nebauščiau, nes tai mažintu darbuotojų skaičių. " , jeigu nori stiprios ir atsakingos komandos, manau nelabai šis dalykas tau padėtų ją sudaryti, bet aišku, jeigu tau svarbu tikai skaičius, o ne kokybė, tada taip, tu teisus. 

(3) - Tomas_Shanai. Pagal viską mąsčiau tave paskirti direktoriumi, bet... Direktoriaus taisyklės buvo senos (( tokių dabar nebėra )), anketa buvo prastesnė, nei Smečo ar Colos, įdėjos taip pat nedavė jokio pranašumo. Žaidime tavęs nemačiau nei karto, todėl palieku tave trečiuoju kandidatu. Jeigu jau rimtai nori direktoriaus - suaktyvėk. Tau tai tuos didelį pliusą ! :}

(2) - Lukas_Cola. " Budėjimo vietoje privalo būti tol kol kažkas įsės į automobilį, tačiau jei nėra žaidėjo, tai bent reikia išbūti 30-45 minutes. " nemanau, kad kažkam būtų smagu stovėti vienoje vietoje 30-45 minutes ir laukti, kol kažkas įsės pas jį.. Žaidime pražaidei 80min+, bet kai tave stebėdavau tu visą laiką stovėdavai GS bazėje, pašaudydavai į kitus, tvoras, pašokinėdavai, nu taip atrodo, kad tiesiog " stumei " laiką. Anketa buvo tikrai gera, bet Smečas pasirodė stipriau. 

(1) - The_Smecher. Anketa buvo trumpa, suprantama ir skaitėsi labai lengvai. Esi senas žaidėjas, puikiai nusimanai direktoriavime, esi turėjęs daug postų, kas tau davė didelį pranašumą prieš Colą ir Shanai. Minusai, kad esi nesenai grįžęs, dėl ko gan rizikuoju skirdamas tave naujuoju direktoriumi, bet manau puikiai įsiliesi į Taxi veiklą ir jus pastebėsiu ant kiekvieno kampo. Sėkmės, parodyk, kad dar turi gabumų būti geriausias !

Naujasis Taxi direktorius - The Smecher !

Nu ir kaip tradiciškai jūsų ( bei mano ) pamėgti perliukai : " Noriu būti direktorius, nes turiu gabumų  ir esu. ; Esu simpatiškas ; tesiog atsitatydinau,    nes  turėjau daug mokslų ir buvau prispaustas mokslais ; per 60 sec atvažiuoti i Everesto kalno viršų ; akrobatiniai triukai su  mašinom pas iškietėja ; Tikrai gerai pasirodžiusiems darbuotojams gal skirsiu prizų ; laisvalaikiu būnu su draugais, bei kai lauke šalta, ar lyja savo laisvą laiką praleidžiu sėdėdamas prie kompiuterio ir žaidžiu SA-MP (( tai taip išeina, kad on būsi tik tada, kai bus šalta arba lis lietus )) ; postuose sekėsi gana neblogai, tik į atrankas beveik neateidavo žaidėjų ; Išsiskirčiau savo naujomis idėjomis, apie kurias pakalbėsime vėliau (( ir paskui rašo " šiame direktorevime naudosiu buvusių direktorių naudotas idėjas " )) ;  turiu 14 metų (eina jau 15) ; taipogi esu buvęs ir  Postų išties esu nedaug turėjęs ; surinkęs išties puikią komandą, kuri buvo tikrai, komandos privalūmas buvo toks, kad ji blogyje, mokėjo įžvelgti gėrį ; Taxi užsidirbti greitų  pinigų tai reiktų iš žmonių imti už vežima ; Jei kažko nemokėdavo padėdavau ir t.t. Ant paskutiniųjų dienu. ; Pasakyčiau ką reikia daryti, kad manęs nereikėtu liūdinti. " 

Redaguota . Redagavo Tom_White

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

1 minute ago, Gytis_Malavicku said:

Emili, Idėja, o ne Įdėja :))))))))))))))

Sveikinu Smečą ;) 

ka ce swaigsti pasizhek pats

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandas, Tazas_Romero said:

Gera analizė, sveikinu Smecherį 

xDDD najo

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.