Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Danillo_Karpiz

Pagalbininkas Ridas, jo laužomos taisyklės ir kt.

Recommended Posts

Iškarto pasakau, kad Ridas nedėtu įspėjimo - kadangi ši skiltis yra skirta kaip ir jos aprašyme yra rašoma „Blogas - tai yra internetinis dienoraštis, kuriame gali dalintis savo mintimis, publikuoti nuotraukas, sulaukti komentarų ir daugiau.“

Visai dar neseniai visi norėjome, kad atsirastu serveryje pagalbininkas d0ntui, kuris padėtu jam. Bet tik atėjus Ridui_Rls į pagalbininko postą prasidėjo nesąmonės, vienų jų yra „imunitetas“ - tai, kad negalima bausti jo už tai, kad pažeidžia bendrąsias serverio taisyklės, jis dėl to sakė, kad pagalba reikia suteikinėti, bet kiek teko šiandien, vakar daryti ji /pzu - stovi amžinai AFK xD Tai koks čia pagalbos teikimas, kad AFK visuomet tūpi serveryje? :D 

Šiandien nubaudžiau Ridą serveryje už įžeidimus, keiksmus 1800 sekundžių patylėjimui, nuotrauka su jo įžeidimais bus pačioje pabaigoje. Ši karta pažeidžiau visiškai kvailą taisyklė apie kuria minėjau viršuje, tai imuniteto taisyklė (ar kaip ten ji vadinasi :D:D). Prieš tai buvau iš'kick'inęs ji iš serverio už AFK, kadangi atsistojo prieš darbo treniruotė kur visi sustoti turėjo darbuotojai ir neliečiamasis žmogus serveryje nuėjo AFK, už tai aš ji iškickinau ir vėl gi, tai buvo palaikyta kickų už nieką (free kick'as). Visi įrodymai bus įkelti kaip ir sakiau apačioje.

Šiandien aš buvau nušalintas nuo serverio prižiūrėtojo posto, visos to priežastys matomos šioje nuotraukoje:

1e10ae3ce567fcd1efdc9dbd9e5d5d3e304.png

1. Kokia nepagarba? Kam ją rodau? Tau Ridai rodžiau nepagarba serveryje? Teamspeake? Forume? Įdomu. Papasakok plačiau apie tai.
  2. Kokie free kickinimai neturint įrodymų? Vienintelis free kickas kuri šiandien padariau Pro_Mode'i už kurį turėjau gauti maksimaliai vieną įspėjimą, kadangi taip taisyklėse yra rašoma (http://image.prntscr.com/image/0bd40c966839477185589b801da74277.png). Dėl visų kickų visus įrodymus turiu :')
  3. Dėl kokių apgavysčių kaltinimai? Kalbama apie Ignas_Mafiso skunda? Kodėl nebuvau užblokuotas jeigu aš ji tikrai apgavau?
  4. Dabar sėdėjau forume, ėjau per visus papeikimus kuriuos esu gavęs aš ir nerandu tokio papeikimo kuriame elgčiausi negražiai, nepagarbiai. Gal man parodysi kur aš elgiausi nekultūringai, kokiam papeikime?

Šiandien po bano, įspėjimų. Paklausiau tavęs discord programoje sukurtame RLS.lt žaidėjų chate kuriame gali burtis rls.lt žaidėjai už ką buvo gauti 3 įspėjimai, atsakymas kaip iš pagalbininko man labai patiko! Pažiūrėkit patys:

c5ff9fc9313f4057810ab2ffc0e710d7.png

Ponas pagalbininkas, nesilaiko visiems pritaikytu bausmių ir baudžia ne pagal jas. Vėl gi klausimas: ar taip dera elgtis tokias pareigas užimančiam žmogui? Taisyklių nuotrauka: http://image.prntscr.com/image/763fc1c623044f328e3a633815cbeb69.png

Banas kurį gavau aš ir ji gavau tik už vieną free kicką, o taisyklėse yra rašoma, kad MASYVUS komandų naudojimas ne pagal paskirti: http://www.part.lt/img/6170e96aa4f613e28f166cd1a28dd974421.png

Toliau... Vakar (2017-01-30) vakare atnaujino savo būsenos atnaujinimą iškart gavęs baną už tai, kad užmutino vėl gi Ridą už įžeidimus, šį kartą įžeidė Hipsterį. Būsenos atnaujinimas dingo keliolikos minučių bėgyje ir Hipsteris gavo įspėjimą forume. Už ką? Įžeidimus? Okey, pavadino daunų, bet jeigu gavo įspėjimą ar turi būti trinamas visiškai būsenos atnaujinimas? Tikrai ne. :) 

54c6baf5e46a478410f72950ded76543271.png

Rido įžeidimai/įžeidimai (nuotrauka ne mano, žmogus atsiuntė, gal jis tiesiog bijojo mutinti:))): http://www.part.lt/img/9a20190eff2dd9cfec443f3876a155ad290.png

Ridas stovi afk: http://www.part.lt/img/53912d99974005959217071d9cbbd993789.png

Ką Jūs manote apie tokį serverio pagalbininko elgesy? :) Išsakykit savo nuomonės:)

btw, nebanink, nedėk įspėjimo, nes nėra už ką. pls:)

Gramatiniu, rašybos stiliaus klaidų žinau, kad bus, bet ne tame čia esmė visą.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

FL6Syk7.png

So, it begins..

Nepraėjo dar mėnesis nuo mano būvimo čia, komandoje, ir jau prasidėjo nepasitenkinimas. Neslėpsiu, bet to ir tikėjausi, bet galbūt šiek tiek vėliau, na, bet kuo greičiau viskas išsispręs tuo greičiau galėsim imtis kitų veiksmų.

Jau vien per šiandien sulaukiau daug pletkų ir žaidėjų nuomonių ar aš iš vis čia reikalingas. Pripažinkim, nesu šventas ir staiga "pasikeisti", tapti kokiu nors superherojumi, kuris išgelbėtų RLS, nebūsiu niekada. Tiesiog pasinaudojau šansu sutvarkyti pagrindinius dalykus, kurie mano nuomone buvo per daug nusisenėję, kaip:

• pradėtos tvarkyti forumų paskyros. Kasdien vis mažiau nesąmoningų slapyvardžių ar tokių, kurie neatitinka jūsų žaidimo slapyvardžio. Dabar šitam reikalui skiriu itin daug laiko, kadangi prašymų sutvarkyti paskyras yra daugybę, ir be manęs to niekas padaryti negali.. O peržiūrėti reikia daugiau 16'000 paskyrų..
  • išrinkti forumo moderatoriai, kurie palaikys forumo tvarką, kadangi nuo freepostų serveris tikrai nespindi, o kai kam nors pasiūlai priisjungti į rls, dažniausiai gauni atsakymą "kas ce per sudserveris".
  • sutvarkytos forumo spalvos, ypač džiaugiuosi, kad pagaliau Intoxas gavo spalvą ir žaidėjai, kuriems reikalinga informacija dėl emigracijos, kreipsis būtent į jį, o nebe į mane ar d0Nt.
  • sutvarkyta blogų skiltis, neaktyvūs blogeriai neteko savo subforumų ir atsiverė naujos galimybės rlsiečiam turėt savo subforumus.
  • įvestos taisyklės dėl bankų zonos teleportų. Negi tiek mafijoms, tiek teisėsaugai, nėra taip žaisti įdomiau ir kur kas sąžiningiau? Žinoma, būtent nuo šito reikalo ir prasidėjo keletą nesutarimų su žaidėjais, kadangi ypač "senieji" mafijozai yra įpratę /to ; /get ; /vc gg ez win. ofc. ir patikslintos kelios, kelios paeidintos, zonų reologinimo taisyklės ir pnš. 
  • turim naują oficialią wiki skilties prižiūrėtoją, kuri turi teisę rinkti kitus wiki.rls.lt redaguotojus. Tai naujos galimybės žaidėjams, norintiems "sužybėti" projekte ir naudotis tuo, ką turime vieninteliai.
  • šiek tiek atnaujintas forumas, pakeisti forumo "blokai" (reputacijos, skelbimų hook), įvestos šaukyklos taisyklės, atsiblokavimas joje, atnaujintos komandos narių spalvos, 
  • d0Nt'o pasiekiamumas Jums, žaidėjams, manau per mane tapo tikrai lengvesnis ir jau ne viena ir ne dvi žaidėjų problemos buvo išspręstos. Abejoju ar jos visos būtų išspręstos iki dabar, jei ne aš. Ką jau kalbėti apie neseniai atsiradųsį pinigų bugą.. Aš pats sekiau pinigų bugerius, peržiu chatus, dontui sakiai įtariamųjų sąrašus ir kartu viską greitai sutvarkėme. Jei būčiau paprastas žaidėjas, abejoju ar serveryje dar ir dabar nesitaškytų milijardai...

Už visą savo laiką RLSui, galiu padėkoti tik vos keliems žmonėms, kurie padėkoja, kad kažką darau, kad stengiuos, ir kad įvertina, kadangi tokių žmonių yra itin mažai.. Daugelis iš vis prikaišioja praeitį RLSe (omg draugelei gi esam, susaudyk admin e), tarsi imsiu ir laisva ranka viską dalinsiu.

Taip pat ne kiekvienas supranta, jog aš nesu koks nors d0Nt'o kambariokas, jog kai kam nors jo prireikia, iš karto jį Jums pristatyčiau. Visi žinot, kad savininkas nėra itin aktyvus (ir tam nelabai ir laiko yra, juk studijos) ir po truputį tampu atpirkimo ožys.

Kaip pavyzdį galiu paimti dabar aktualią dikusiją dėl dizaino keitimo. Štai, mano pokalbis su temos autoriu, Danillo:

x002TXW.pngMZMPSk8.pngDHGtzuU.pngvde5zO6.pngqtnApP3.pngJZW6aqk.png

Jei perskaitėt koks pokalbis buvo, tai manau praded suprasti ir patys, kodėl Danillo buvo nušalintas nuo prižiūrėtojo ir gavo 48h ban... Iš mokyklos grįžęs 19.30h (8 pamokos + šimtadieniui ruoštis + kitam dalykui ruoštis), nei vandens neatsigėręs visą dieną, grįžtu namo, susitvarkau, pavalgau, prisėdu prie PC, peržiūriu gautas žinutes/email laišus/fb klausimus ir dar esu kaltas, jog nieko nepadariau, kad dizainas kitas būtų... Na, juk nesu transformeris, turiu ir savo gyvenimą ir net nuo pamokų pradedu nusisukti, kad tik greičiau čia ką nors padaryčiau. O ar jūs, kai į jus taip kreipiasi ir rašo žinutes, tiesiog numotumėt ranka? Ne tai, kad serveryje viską darau nemokamai, savu noru, tačiau dar ir esu kaltas, kad kažko nepadarau, kas man visiškai nė nepriklauso. Net pasiūlymas nebuvo parašytas, o jau esu prie stiebo kalamas, kad neįkalbinėju donto keist dizaino... 

Taigi, pačiame serveryje jokio malonumo žaisti nebematau, kadangi jame pastoviai esu apkalbamas ir matomas kaip koks "freebaneris, freeisp deliotojas" ir pnš. Vos prisijungi į serverį ir chatuose "o ne ridas atejo" ir pnš. Tarsi būčiau liaudies priešas ir visus bausčiau iš oro..

Taip pat labai stengiuosi išmokti ignoruoti taip, kaip dontas, kadangi kai koks žaidėjas ką nors pasako, visada visiems atsakinėjau, o dabar prie kiekvieno mano žodžio yra prikimbama. Būtent dėl to ir įsivedžiau imuniteto taisyklę, jog bent jau nebebūčiau pastoviai sekamas, stebimas. Juk kiekvienam yra malonumas pvz. užtildyti pagalbininką..

Dar kartą pakartojau ir pakartosiu - nesu šventas ir juo nebūsiu. Kaip elgiatės su manimi, panašiai ir bus elgiamasi su jumis. Nors ir gan greit atsileidžiu, nepamirštu to, kas buvo daryta man. Taip, įžeidžiau kelis žaidėjus, taip, galbūt kai kurių užblokavimų gal ir galėjo nebūtų, bet patikėkit, neturiu pencininko kantrybės ir ištisai žiūrėti kaip iš manęs yra tyčiojamasi - neketinu. Atėjau į projektą su entuziazmu jį keisti, ne tik lengvinti jums žaidimą, bet ir įvesti griežtas taisykles, kuriomis būtume panašūs į tvarkingą ir naujų žaidėjų vertą projektą. Bet ar toks projektas galim būti. kai naujokai mato vaizdus kaip "/lban 6 zdarowa ir ate" "/kick 69 *keiksmai* *keiksmai*" ir pnš., kai radistų ir reporterių chatai visiškai nekontroliuojami, kai /vc tapo skelbimų lenta ir pagrindine donatinimo vieta, kai serverio prižiūrėtojai gauna skundus už apgavystes (nu čia durnam būt nereikia, kad suprasti, jog Ignas_Mafiso iš oro Danillo SK nepardavė už 1eur.. ).

Taigi, dingo mintis, kurią dar norėjau parašyti, tačiau jei jums manęs čia nereikia - sakykit. Nebūsiu RLS nekenčiamas stabdis, pagrindinius dalykus kaip ir nuveikiau. Jei manot, kad projektas su manimi tampa prastesnis, o ne geresnis - sakykit drąsiai savo nuomonę. Kai į projektą atėjau, buvau užsibrėžęs galimą palikimo ribą - vasarą, bet jei reikės, paliksiu projektą kad ir šiandien, būtent todėl ir prašau jūsų nuomonės.

Man visiškai nesvarbu ką jūs šitoje temoje parašysite ir to nežadu imti į širdį, tad tikiuosi negalvojate, jog man padarę ką nors blogo nebesulauksit pagalbos iš manęs.. Visada, kol dar esu komandos narys, galit kreiptis ir rašyt.

ar Danillo teisus, kad aš "truputį" padarau nesamonių ? TAIP. 

bet ar dar kartą taip pat pasielgčiau ir nušalinčiau danilo nuo prižiūrėtojo pareigų? TAIP.

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Ridas_Rls said:

Palauksiu daugiau nuomonių, tada ir ką nors atrašysiu, o iki to laiko, pabūk mano autoritetas, kurio žodžiai man į širdį šilumą atnešė:

uXsPdUb.png

http://imgur.com/a/4HTWu

Apsiverk dabar dėl to įžeidimo daune. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Normalus jis žmogus toks padėjo man žiauuuriai. tik šnd nžn ką jis dare iš oro atsiteleportavo į pd bazę ir afk išėjo xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

As uz, puikus atnaujinimai. Ne as cia tikrai nesakysiu, kad Ridas yra ne kaltas (ne tiesiogine prasme xdd), abu kalti, gerai, ten tam forume nzn kaip buvo, ten pratryne bla bla ir ner, del kick, nu jo.. as nesigilinsiu, nk tiksliai nzn, Redi, nebuk kaip Tpaba, tik nepasidaryk kaip anas "pagalbininkas", laikau uz tave spygas, kad serveri siek tiek iskelsi auksciau, na zinai apie ka as sneku, buk paprastenis, maziau kreipk i tuos izeidinejimus ir tiek, duok durniui kelia kaip sakanat, realiai tai abu kalti ir tiek.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nenustebau, kad Karpis ėmėsi įžeidinėjimų taktikos, kadangi, pats Ridas nevengiantis vieno kito leptelti, tai ką norėti iš kitų žaidėjų, bet čia ne apie tai xD

Turiu ką pasakyt ir aš apie Ridą, ką ir jis žino - imuniteto sukūrimo klaidą, kuri tikriausiai ir iššaukė visas esamas problemas. Nebėra ką ir bepridurti, nes nebėra tos taisyklės, tačiau, manau, kiekvienas administratorius, pastebėjęs serverio komandos narių nusižengimus ir už tai teisingai (kiek mačiau, visi buvo pelnyti) nubaudęs ir pats likęs kaltas, tiesą pasakius, turėjo jaustis neįvertintas. Atlieka pareigą serverio labui, baudžia pelnytai ir laikantis serverio bausmių, tačiau gauna /lban 24 ar 48 h, neprisimenu, + įspėjimą, kai tuo tarpu RLS.LT serverio komanda sėkmingai naudojasi savo neliečiamumu. Šiek tiek absurdiška, tiesa?

Asmeniškai, nepatinka man ir Rido landumas. Suprantama, kad serverio pagalbininko privilegijos aprėpia visą serverį (žaidimą, forumą, TeamSpeak), tačiau jis vienas viską apsiimt, pavyzdžiui, administratorių papeikimus, nesu tikra, bet tikriausiai jie su Ieva susitarę, tačiau gal reikėtų pareigomis dalintis, jeigu vyr. prižiūrėtoja nebespėja atlikti visų paskirtų pareigų? Tam labai tiktų Tazo įkomponavimas, bet čia tik tarp kitko. 

Bet iš kitos pusės, jeigu ne Ridas, ar dabar turėtume naujus forumo moderatorius? Jeigu ne Ridas, ar turėtume naujovių forume? Jeigu ne Ridas, ar būtų kam suversti visą kaltę? xD Čia pamąstymui.

Kai Ridas lašas po lašo skinasi vis didesnes privilegijas, kurios galbūt jums atneštų ir tų trokštamų atnaujinimų, susilaikykim nuo beatodairiško kritikavimo ir akivaizdaus žeminimo, o prisidėkim, kelkim problemas, ieškokim jų sprendimų, bet ne atvirai niekinkim ir verskim iš pareigų. Vis gi, kaip ir pats Ridas sakė, dirba nemokamai, aukoja savo laiką serverio labui, kai tuo tarpu galėtų mokytis ar kitaip prasmingai jį praleisti. 

Po šito, galiu garantuoti, kad Ridas pasidarys išvadas ir jas pritaikys taisyti esamai padėčiai. 

Tikriausiai tokia mano ir pozicija, stovėt priešingai nei ten, kur stovi dauguma, tad šį kartą tiek xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

21 minutes ago, Cynthia_Hand said:

Nenustebau, kad Karpis ėmėsi įžeidinėjimų taktikos, kadangi, pats Ridas nevengiantis vieno kito leptelti, tai ką norėti iš kitų žaidėjų, bet čia ne apie tai xD

Turiu ką pasakyt ir aš apie Ridą, ką ir jis žino - imuniteto sukūrimo klaidą, kuri tikriausiai ir iššaukė visas esamas problemas. Nebėra ką ir bepridurti, nes nebėra tos taisyklės, tačiau, manau, kiekvienas administratorius, pastebėjęs serverio komandos narių nusižengimus ir už tai teisingai (kiek mačiau, visi buvo pelnyti) nubaudęs ir pats likęs kaltas, tiesą pasakius, turėjo jaustis neįvertintas. Atlieka pareigą serverio labui, baudžia pelnytai ir laikantis serverio bausmių, tačiau gauna /lban 24 ar 48 h, neprisimenu, + įspėjimą, kai tuo tarpu RLS.LT serverio komanda sėkmingai naudojasi savo neliečiamumu. Šiek tiek absurdiška, tiesa?

Asmeniškai, nepatinka man ir Rido landumas. Suprantama, kad serverio pagalbininko privilegijos aprėpia visą serverį (žaidimą, forumą, TeamSpeak), tačiau jis vienas viską apsiimt, pavyzdžiui, administratorių papeikimus, nesu tikra, bet tikriausiai jie su Ieva susitarę, tačiau gal reikėtų pareigomis dalintis, jeigu vyr. prižiūrėtoja nebespėja atlikti visų paskirtų pareigų? Tam labai tiktų Tazo įkomponavimas, bet čia tik tarp kitko. 

Bet iš kitos pusės, jeigu ne Ridas, ar dabar turėtume naujus forumo moderatorius? Jeigu ne Ridas, ar turėtume naujovių forume? Jeigu ne Ridas, ar būtų kam suversti visą kaltę? xD Čia pamąstymui.

Kai Ridas lašas po lašo skinasi vis didesnes privilegijas, kurios galbūt jums atneštų ir tų trokštamų atnaujinimų, susilaikykim nuo beatodairiško kritikavimo ir akivaizdaus žeminimo, o prisidėkim, kelkim problemas, ieškokim jų sprendimų, bet ne atvirai niekinkim ir verskim iš pareigų. Vis gi, kaip ir pats Ridas sakė, dirba nemokamai, aukoja savo laiką serverio labui, kai tuo tarpu galėtų mokytis ar kitaip prasmingai jį praleisti. 

Po šito, galiu garantuoti, kad Ridas pasidarys išvadas ir jas pritaikys taisyti esamai padėčiai. 

Tikriausiai tokia mano ir pozicija, stovėt priešingai nei ten, kur stovi dauguma, tad šį kartą tiek xD 

Man įdomu, kdl tu, su tokiu protu, tik direktorė??? xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Lukas_Eptimo said:

Nes lengviausia knisti protą xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Realiai, vienintelis dalykas ko norėjau iš Rido tai buvo imuniteto panaikinimas, dabar jo nėra - fine.

Nu da galetu forume isp nuimt xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kuomet valdžia buvo tarsi „dievai“, ir už paprasčiausią /kick gaudavai /lban 48 valandas, tai koks naujokas, ką žinau, kaip pagalvotų apie serverį - turbūt leavintų su tokiom taisyklėm, bet tik mes kažkaip liekam... :?(gun)

Redaguota . Redagavo Frank_Monaco`

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Wtf, pagalbininkas jis jum ne drg, vpš 48h gavai dar laimingas būk su priežastim dar paaiškino, vpš Rido vietoj dėčiau baną ir ignorą statyčiau, kur jūs matėt kad serverio pagalbininkams pistu protą? Matosi iš discord, ten tik nedėk ban ar kažką tokio. Imuniteto taisyklės manau vpš net rašyt nereikia ir taip aišku pagalbininkas tai ne koks ožvydas kurį į ts pakviest gali paduxint, o žmogus kuris jum teikia pagalbą, susisiekia su dontu, gerai man būtent gražus tas Adomo dizainas, gal jam pradžioj patiko, pamatė galutinį darbą nebe? Ar tiesiog zajibal jau dontui verkt? Ir man giliai px ką jūs man rašysit, rašykit tada bent su argumentais. *vsio išsireiškiau *keiksmai**

prieš 1 valandą, Frank_Monaco` said:

Kuomet valdžia buvo tarsi „dievai“, ir už paprasčiausią /kick gaudavai /lban 48 valandas, tai koks naujokas, ką žinau, kaip pagalvotų apie serverį - turbūt leavintų su tokiom taisyklėm, bet tik mes kažkaip liekam... :?(gun)

Sakai? Tikriausiai nesi žaidęs kituose serveriuose knisi protą valdžiai rcon ir sedėk ramus, o čia visi pisa protą :D:D

prieš 2 valandas, Lukas_Eptimo said:

Wiki priž irgi gi :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

:hello: Nekurkit čia nesąmonių. Ridas, šjp jis turi forume labai daug darbo, o šjp jis visad būna game nu aišku kartais ir AFK. Ridas - tai labai padedantis, mylintis, gerbia žaidėjus, nėra pasikėlęs. RIDAS MALAČIUS. (thx):D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 13 valandas, Andrius_Crazy said:

Sakai? Tikriausiai nesi žaidęs kituose serveriuose knisi protą valdžiai rcon ir sedėk ramus, o čia visi pisa protą :D:D

Ar čia buvo pistas protas tam Ridui iš Karpio ar topaties Hipsterio pusės? :D Šneki ir nusišneki. Jis pats nesilaikė bendrųjų serverio taisyklių, įžeidinėjo kitus ir gėdyjo (kitaip tariant, kiek fotkei mačiau, per /c stumė ant kito, kad pydar*s, ar kas ten toks), ir todėl už nepagarbą gavo /mute (ar pagal tave, jis gali visus žeminti, įžeidinėti, negerbti? :) ) 

Nekalbu apie tai, kai Ridas dėjo įsp. už nepagarbą, nors pats jos nerodė xD 

Redaguota . Redagavo Frank_Monaco`

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Čia RLS kas turi pareigas tas kietesnis jei neturi tada tu kaip serverio 1% "Ringe aš kietesnis, bet prieš kulka mes visi lygus" R.Morkevičius čia grynai tas pats. Tai bent būkit lygus prieš kitus tada bus bent jau pagal mane viskas normaliai jei norit pasirodyt prieš kitus aš kietesnis tada sakykit sau gal pasijausit geriau. :)

Redaguota . Redagavo Simas_Pinokis

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Frank_Monaco` said:

Ar čia buvo pistas protas tam Ridui iš Karpio ar topaties Hipsterio pusės? :D Šneki ir nusišneki. Jis pats nesilaikė bendrųjų serverio taisyklių, įžeidinėjo kitus ir gėdyjo (kitaip tariant, kiek fotkei mačiau, per /c stumė ant kito, kad pydar*s, ar kas ten toks), ir todėl už nepagarbą gavo /mute (ar pagal tave, jis gali visus žeminti, įžeidinėti, negerbti? :) ) 

Nekalbu apie tai, kai Ridas dėjo įsp. už nepagarbą, nors pats jos nerodė xD 

bent skaitei kas auksciau toj fotkej parasyta? 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 19 valandas, Ridas_Rls said:

FL6Syk7.png

So, it begins..

Nepraėjo dar mėnesis nuo mano būvimo čia, komandoje, ir jau prasidėjo nepasitenkinimas. Neslėpsiu, bet to ir tikėjausi, bet galbūt šiek tiek vėliau, na, bet kuo greičiau viskas išsispręs tuo greičiau galėsim imtis kitų veiksmų.

Jau vien per šiandien sulaukiau daug pletkų ir žaidėjų nuomonių ar aš iš vis čia reikalingas. Pripažinkim, nesu šventas ir staiga "pasikeisti", tapti kokiu nors superherojumi, kuris išgelbėtų RLS, nebūsiu niekada. Tiesiog pasinaudojau šansu sutvarkyti pagrindinius dalykus, kurie mano nuomone buvo per daug nusisenėję, kaip:

• pradėtos tvarkyti forumų paskyros. Kasdien vis mažiau nesąmoningų slapyvardžių ar tokių, kurie neatitinka jūsų žaidimo slapyvardžio. Dabar šitam reikalui skiriu itin daug laiko, kadangi prašymų sutvarkyti paskyras yra daugybę, ir be manęs to niekas padaryti negali.. O peržiūrėti reikia daugiau 16'000 paskyrų..
  • išrinkti forumo moderatoriai, kurie palaikys forumo tvarką, kadangi nuo freepostų serveris tikrai nespindi, o kai kam nors pasiūlai priisjungti į rls, dažniausiai gauni atsakymą "kas ce per sudserveris".
  • sutvarkytos forumo spalvos, ypač džiaugiuosi, kad pagaliau Intoxas gavo spalvą ir žaidėjai, kuriems reikalinga informacija dėl emigracijos, kreipsis būtent į jį, o nebe į mane ar d0Nt.
  • sutvarkyta blogų skiltis, neaktyvūs blogeriai neteko savo subforumų ir atsiverė naujos galimybės rlsiečiam turėt savo subforumus.
  • įvestos taisyklės dėl bankų zonos teleportų. Negi tiek mafijoms, tiek teisėsaugai, nėra taip žaisti įdomiau ir kur kas sąžiningiau? Žinoma, būtent nuo šito reikalo ir prasidėjo keletą nesutarimų su žaidėjais, kadangi ypač "senieji" mafijozai yra įpratę /to ; /get ; /vc gg ez win. ofc. ir patikslintos kelios, kelios paeidintos, zonų reologinimo taisyklės ir pnš. 
  • turim naują oficialią wiki skilties prižiūrėtoją, kuri turi teisę rinkti kitus wiki.rls.lt redaguotojus. Tai naujos galimybės žaidėjams, norintiems "sužybėti" projekte ir naudotis tuo, ką turime vieninteliai.
  • šiek tiek atnaujintas forumas, pakeisti forumo "blokai" (reputacijos, skelbimų hook), įvestos šaukyklos taisyklės, atsiblokavimas joje, atnaujintos komandos narių spalvos, 
  • d0Nt'o pasiekiamumas Jums, žaidėjams, manau per mane tapo tikrai lengvesnis ir jau ne viena ir ne dvi žaidėjų problemos buvo išspręstos. Abejoju ar jos visos būtų išspręstos iki dabar, jei ne aš. Ką jau kalbėti apie neseniai atsiradųsį pinigų bugą.. Aš pats sekiau pinigų bugerius, peržiu chatus, dontui sakiai įtariamųjų sąrašus ir kartu viską greitai sutvarkėme. Jei būčiau paprastas žaidėjas, abejoju ar serveryje dar ir dabar nesitaškytų milijardai...

Už visą savo laiką RLSui, galiu padėkoti tik vos keliems žmonėms, kurie padėkoja, kad kažką darau, kad stengiuos, ir kad įvertina, kadangi tokių žmonių yra itin mažai.. Daugelis iš vis prikaišioja praeitį RLSe (omg draugelei gi esam, susaudyk admin e), tarsi imsiu ir laisva ranka viską dalinsiu.

Taip pat ne kiekvienas supranta, jog aš nesu koks nors d0Nt'o kambariokas, jog kai kam nors jo prireikia, iš karto jį Jums pristatyčiau. Visi žinot, kad savininkas nėra itin aktyvus (ir tam nelabai ir laiko yra, juk studijos) ir po truputį tampu atpirkimo ožys.

Kaip pavyzdį galiu paimti dabar aktualią dikusiją dėl dizaino keitimo. Štai, mano pokalbis su temos autoriu, Danillo:

Peržiūrėti paslėptą turinį

x002TXW.pngMZMPSk8.pngDHGtzuU.pngvde5zO6.pngqtnApP3.pngJZW6aqk.png

Jei perskaitėt koks pokalbis buvo, tai manau praded suprasti ir patys, kodėl Danillo buvo nušalintas nuo prižiūrėtojo ir gavo 48h ban... Iš mokyklos grįžęs 19.30h (8 pamokos + šimtadieniui ruoštis + kitam dalykui ruoštis), nei vandens neatsigėręs visą dieną, grįžtu namo, susitvarkau, pavalgau, prisėdu prie PC, peržiūriu gautas žinutes/email laišus/fb klausimus ir dar esu kaltas, jog nieko nepadariau, kad dizainas kitas būtų... Na, juk nesu transformeris, turiu ir savo gyvenimą ir net nuo pamokų pradedu nusisukti, kad tik greičiau čia ką nors padaryčiau. O ar jūs, kai į jus taip kreipiasi ir rašo žinutes, tiesiog numotumėt ranka? Ne tai, kad serveryje viską darau nemokamai, savu noru, tačiau dar ir esu kaltas, kad kažko nepadarau, kas man visiškai nė nepriklauso. Net pasiūlymas nebuvo parašytas, o jau esu prie stiebo kalamas, kad neįkalbinėju donto keist dizaino... 

Taigi, pačiame serveryje jokio malonumo žaisti nebematau, kadangi jame pastoviai esu apkalbamas ir matomas kaip koks "freebaneris, freeisp deliotojas" ir pnš. Vos prisijungi į serverį ir chatuose "o ne ridas atejo" ir pnš. Tarsi būčiau liaudies priešas ir visus bausčiau iš oro..

Taip pat labai stengiuosi išmokti ignoruoti taip, kaip dontas, kadangi kai koks žaidėjas ką nors pasako, visada visiems atsakinėjau, o dabar prie kiekvieno mano žodžio yra prikimbama. Būtent dėl to ir įsivedžiau imuniteto taisyklę, jog bent jau nebebūčiau pastoviai sekamas, stebimas. Juk kiekvienam yra malonumas pvz. užtildyti pagalbininką..

Dar kartą pakartojau ir pakartosiu - nesu šventas ir juo nebūsiu. Kaip elgiatės su manimi, panašiai ir bus elgiamasi su jumis. Nors ir gan greit atsileidžiu, nepamirštu to, kas buvo daryta man. Taip, įžeidžiau kelis žaidėjus, taip, galbūt kai kurių užblokavimų gal ir galėjo nebūtų, bet patikėkit, neturiu pencininko kantrybės ir ištisai žiūrėti kaip iš manęs yra tyčiojamasi - neketinu. Atėjau į projektą su entuziazmu jį keisti, ne tik lengvinti jums žaidimą, bet ir įvesti griežtas taisykles, kuriomis būtume panašūs į tvarkingą ir naujų žaidėjų vertą projektą. Bet ar toks projektas galim būti. kai naujokai mato vaizdus kaip "/lban 6 zdarowa ir ate" "/kick 69 *keiksmai* *keiksmai*" ir pnš., kai radistų ir reporterių chatai visiškai nekontroliuojami, kai /vc tapo skelbimų lenta ir pagrindine donatinimo vieta, kai serverio prižiūrėtojai gauna skundus už apgavystes (nu čia durnam būt nereikia, kad suprasti, jog Ignas_Mafiso iš oro Danillo SK nepardavė už 1eur.. ).

Taigi, dingo mintis, kurią dar norėjau parašyti, tačiau jei jums manęs čia nereikia - sakykit. Nebūsiu RLS nekenčiamas stabdis, pagrindinius dalykus kaip ir nuveikiau. Jei manot, kad projektas su manimi tampa prastesnis, o ne geresnis - sakykit drąsiai savo nuomonę. Kai į projektą atėjau, buvau užsibrėžęs galimą palikimo ribą - vasarą, bet jei reikės, paliksiu projektą kad ir šiandien, būtent todėl ir prašau jūsų nuomonės.

Man visiškai nesvarbu ką jūs šitoje temoje parašysite ir to nežadu imti į širdį, tad tikiuosi negalvojate, jog man padarę ką nors blogo nebesulauksit pagalbos iš manęs.. Visada, kol dar esu komandos narys, galit kreiptis ir rašyt.

ar Danillo teisus, kad aš "truputį" padarau nesamonių ? TAIP. 

bet ar dar kartą taip pat pasielgčiau ir nušalinčiau danilo nuo prižiūrėtojo pareigų? TAIP.

Blogas bloge ;DDD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Agi.. visuomet atsiranda vienas ar kitas veidas, kuris sugebės imti ir parašyti - va, tu blogas. Kiekvienas, kuris bent kartą turėjo galimybę būti kažkuo daugiau nei paprastu žaidėju ar administratoriumi, sutiks su tuo, kad nori nenori - hate bus(najo heiters gonna heit..)

Per daug mano žaidimo metų RLS'e aš mačiau kaip keičiasi serverio bendruomenės veidas. Iš draugiško, linksmaus veido jis tapo niūrus, šiurkštus.. Jau tapo kasdiena matyti "bambančius" žaidėjus, viskuo nepatenkintais ir liejančius pyktį serverio chat'uose.

Ačiū tiems, kas dar bent kiek supranta, koks yra paprastas žmogiškas bendravimas. Ačiū tiems, kurie dar bent kiek supranta, kad pykčiu ir neapykanta niekas niekada nepasiekė, nepasiekia ir nepasieks.

Ridai, ačiū tau :)

#MakeRLSGreatAgain

Redaguota . Redagavo Džioraldas_Golden

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

mp8T0uk.gif

Štai kaip dabar jaučiuosi skaitydamas šiuos du blogus, Rido ir Karpio (kinda xD)

Manyčiau, kad Ridas yra vienas geriausių dalykų kuris nutiko RLS'ui nuo anų metų xD Kadangi Ridas vos grįžęs pasiėmė Pagalbininko postą ir sugebėjo servery tikrai atgaivinti, sukūrė taisykles administratoriams, naujas idėjas, spalvas Didžiausiam Emigrantui Intoxui, Ievai, ir kitiems xd. Taipogi neseniai buvo išrinkti forumo moderatoriai, kurie manau be Rido nebūtų buvę išrinkti. Nes manau d0ntas arba cs lošia arba tyngi arba mokos (net nžn ar jis vis dar mokosi xD). 

Taip Ridas gal kartais suklysta, bet Karpi nesielk lyg pats esi šventas. Tu tikrai esi ne kartą klydęs ir tyčia. Tad todėl kaltės ant Rido nereikia versti. Taip, jis tave "įžeidė", bet tai vadinama Karma ;)))) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 22 valandas, Cynthia_Hand said:

Nes direktore būdama galiu stebėt ir knisti kitiems protą xD 

Seimas tare zodi

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.