Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Cynthia_Hand

Kaip dantų šepetėlis gelbsti nuo savižudybės?

Pirmojo blogo klausimas JUMS!  

32 balsai

1. 1. Kas kiek laiko keičiate dantų šepetėlį?

• Dažniau nei 3 mėnesiai
      12
    • ~ 3 - 5 mėnesiai
      4
    • Per metus gal vieną kartą xD
      5
    • Su pirštu valausi
      4
    • KAI NETURI DANTŲ, NĖRA KO IR VALYTIS :))
      11

Recommended Posts

fbce2e0158486bd3f301d177faa7141c518.PNG

d432062d045e244d592ae266fd2709be100.jpg

SVEIKI!

Kadangi, dėka Rido, JAU IR KIEKVIENAM yra skirta galimybė pasireikšti rašymo skiltyje, t.y. bloguose, mėginsiu ja pasinaudoti xD

Šiandien noriu papasakoti istoriją, kaip dantų šepetėlis pakeitė mano gyvenimą. 

Ne kiek pakeitė, o kiek padarė jį prasmingesniu.

Tik ar ilgam? :?

uPUom8h.png

PRADŽIA

Turbūt kiekvienas esame išgyvenę monotonišką rutiną, kuri dažniausiai aplanko tuos, kurie dieną iš dienos mokosi, dirba ar kitaip atlieką vieną ir tą pačią veiklą.

Rodos, nieko čia tokio. Laikydamasis plano, kiekvieną dieną darai tą patį, mažiausiai tikėtina, kad teks išeiti iš komforto zonos, patirti stresą dėl nenumatytų kliūčių.

Pasyviems, permainų vengiantiems žmonėms tai uždanga nuo išorinio pasaulio.

Bet kokia to kaina?

Po visų švenčių - Kalėdų, Naujų metų, grįžus į mokyklą vėl kibau į mokslus ir net nepastebėjau, kaip pati įsitraukiau į tą užburtą ratą:

namai - mokykla - namai

lova - autobusas - klasė - koridorius - klasė - ... - autobusas - kompiuteris - lova

1 savaitė.

2 savaitė.

3 savaitė.

Kokios pasekmės?

Paprastos:

- nei aš pradėjau mokytis geriau, nei man tai pradėjo rūpėti xD 

- nustojau valgyti 

- "Karolina, kas nutiko? Ko tokia be nuotaikos?"

- motyvacijos 0

- pradėjau eiti vėlai miegoti, kas, spėju, atsilieps dar mano sveikatai

Na, paprasčiausiai tariant, aš pradėjau degraduoti. O degradavimas lygus savižudybei. Ne fizinei, o moralinei.

Asmenybės savižudybei.

Ką aš dariau?

Nieko.

Gyvenau su mintimi, kad ateis vienaragis iš rožinio pasaulio ir pakeis nusistovėjusią tvarką mano gyvenime.

uPUom8h.png

DANTŲ ŠEPETĖLIS

2017-02-06, kažkas prieš 8:00 val., pirmadienis

Pirmadieniais man visada pirma pamoka yra langas, o per langą aš dažniausiai sėdžiu "Maximoj" ir galvoju, ką teks visą savaitę valgyt.

Atsitiktinumo dėka, žiūriu, akcija burnos priežiūros priemonėms. 

Ai, pagalvojau, kam man? xD Galų gale, teturėjau kelis eurus, jeigu mirtinai reikės, grįšiu.

Nuėjau.

Sustojau.

Prisiminiau, kada paskutinį kartą pirkau šį kasdien naudojamą įrankį.

Grįžau.

Pasiėmiau.

Nuėjau į kasą.

uPUom8h.png

O DABAR PRIE ESMĖS

Gal man tiek ir tereikėjo, kažko naujo, kad nusikratyti to nuobodumo, kuris smelkėsi jau į kraują. 

Bet rimtai kažkas pasikeitė.
Net saulė pradėjo ryškiai šviesti.

Jau ir jaučiu pavasarį.

Ir egzaminus. 

Bet svarbiausia, kad pakeičiau dantų šepetėlį! Ir senąjį be gailesčio išmečiau į konteinerį. 

Aš paprastas, minimalistinis žmogus. Tikiu karma, tikiu viltimi, tikiu, kad viskas bus gerai.

Bet niekada nebūčiau pagalvojus, kad smulkmena, PAPRASČIAUSIA SMULKMENA, gali padėti pakeisti kasdienybę.

uPUom8h.png

Gal blogo tema ir absurdiška, bet labai norėjau pasidalinti savo mažu, bet svarbiu atradimu xD 

Štai mano naujas pirkinys:

41a89479871e55afab91d579238d4218605.JPG       d1307d127efb52723b338b482ef34402127.JPG

O kokius jūs naudojat dantų šepetėlius? xD 

Redaguota . Redagavo Cynthia_Hand

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

47 minutes ago, Sasha_Bogrov said:

Neįprastas toks pasakojimas, Karolina, bet patiko tikrai. :D Laukiam daugiau! 

43 minutes ago, Vilius_Unsafe said:

Kažkaip keistai, bet įdomiai skaitosi :D

Ačiū jums xD

11 minutes ago, Hipster_Limon said:

Varau nusipirkt šikpoperio, gal atsiras gyvenimo prasmė

Juokas nejuokais, bet sėdėdamas ir "gamindamas" produktą, tikrai gali ją atrast xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Gal ant šepetėlio žn kokio kokso buvo priberta, kad iškart viskas taip awesome paliko :D

but yeah, nice blog, finally kažkas, kažką kuria šioj skilty, +rep

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

7 minutes ago, The_Smecher said:

Gal ant šepetėlio žn kokio kokso buvo priberta, kad iškart viskas taip awesome paliko :D

but yeah, nice blog, finally kažkas, kažką kuria šioj skilty, +rep

Visko gali būti xD Ačiū!

3 minutes ago, Briusas_Pro said:

Graži ranka, ranka.

Puoselėju

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ir man teko patirti panašiai kaip ir tau :D patiko skaityt, būsima blog'erė ^^

Redaguota . Redagavo Džioraldas_Golden

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Adomaz_Gfx said:

galvojau kalbėsi apie masturbaciją su dantų šepetėliu, o čia iššvaisčiau keletą minučių :(

dq už idėja

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Adomaz_Gfx said:

galvojau kalbėsi apie masturbaciją su dantų šepetėliu, o čia iššvaisčiau keletą minučių :(

Žinant moterišką anatomiją, reikia ilgo ir storo, tad dantų šepetėlis ne pats tinkamiausias variantas, dar padiskutuosim apie tai :)

5 minutes ago, Džioraldas_Golden said:

Ir man teko patirti panašiai kaip ir tau :D patiko skaityt, būsima blog'erė ^^

Gyvenimas nenuspėjamas xD Ačiū, Džiora

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

7 minutes ago, Andrius_Crazy said:

Ta prasme man vienam atrodo tai virš ribų tiek prirašyt dėl šepetėlio ? :D:D:D

Ne dantų šepetėlį akcentavau, o suprast, ką turėjau omeny, reikia perskaityti, o ne permest akim xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

suprantu ką norėjai pasakyt, kalbant apie minimalistinius ir paprastus dalykus labai puikiai tą akcentuoja filmas American Beauty, kuris yra mano TOP 20 matytų filmų sąraše, apie kurį jau rašiau.

O kalbant apie kažkokia motyvacija ir rutinos keitimą, taaaaaai....nežinau ar tai skaitosi, bet aš vis renku visokį š aplink save - tai kokias dėžes, tai kartoną likusį nuo dovanų pakavimo popieriaus, tai laidus kokius ar ką, nes galvoju kad kažkada man jų prireiks ar kada nors sumąstysiu kažką iš jų padaryt, kažką praktiško, naudingo, žodžiu DIY projektą kokį :D

Dar taip pat žiauriai mėgstu kažką daryti, statyti, kurti, tvarkyti - jei kažkas sulūžta, visada bandau tvarkyt, iki paskutiniųjų, nepasiduodu niekada :D jei vieną dieną sumąstau, kad reikia prailgintuvą pritaisyti prie sienos nenaudojant vinių ar medvarščių - tai bandysiu tai padaryti, kažkaip, bet padaryti. Jei sugalvoju, kad kambariui reikia lempučių Kalėdų sezonui - tai nupirksiu lemputes ir jas iškabinsiu kambaryje. Jei sugalvoju kad reikia naujo avataro ar parašo - ieškosiu, googlinsiu, derinsiu, pats piešiu, pats gifą padarysiu iš klipo, nepasiduosiu. Žodžiu, kažką daryti, statyti, kurti, tvarkyti :D  

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Tazas_Romero said:

suprantu ką norėjai pasakyt, kalbant apie minimalistinius ir paprastus dalykus labai puikiai tą akcentuoja filmas American Beauty, kuris yra mano TOP 20 matytų filmų sąraše, apie kurį jau rašiau.

O kalbant apie kažkokia motyvacija ir rutinos keitimą, taaaaaai....nežinau ar tai skaitosi, bet aš vis renku visokį š aplink save - tai kokias dėžes, tai kartoną likusį nuo dovanų pakavimo popieriaus, tai laidus kokius ar ką, nes galvoju kad kažkada man jų prireiks ar kada nors sumąstysiu kažką iš jų padaryt, kažką praktiško, naudingo, žodžiu DIY projektą kokį :D

Dar taip pat žiauriai mėgstu kažką daryti, statyti, kurti, tvarkyti - jei kažkas sulūžta, visada bandau tvarkyt, iki paskutiniųjų, nepasiduodu niekada :D jei vieną dieną sumąstau, kad reikia prailgintuvą pritaisyti prie sienos nenaudojant vinių ar medvarščių - tai bandysiu tai padaryti, kažkaip, bet padaryti. Jei sugalvoju, kad kambariui reikia lempučių Kalėdų sezonui - tai nupirksiu lemputes ir jas iškabinsiu kambaryje. Jei sugalvoju kad reikia naujo avataro ar parašo - ieškosiu, googlinsiu, derinsiu, pats piešiu, pats gifą padarysiu iš klipo, nepasiduosiu. Žodžiu, kažką daryti, statyti, kurti, tvarkyti :D  

Kabiniesi už visko įmanomo. Ačiū už minučių pasidalijimą xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.