Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Briusas_Pro

Naujasis T.R.V direktorius !

Recommended Posts

5ef2918c8657b00af96ceff1c2e90ea3950.png

Sveiki, šiandien buvo renkamas T.R.V. direktorius. Apsispręst nebuvo lengva, todėl reikėjo papildomo laiko, papildomai analizuoti galimus variantus ir pasirinkti geriausią.
jiFFUYG.png

Anketų - 7.

Atmesta už taisyklių pažeidimus - 0.

Kandidatai - 2.

jiFFUYG.png

Vilius_Unsafe (2) - "tas vadovavimas nebuvo tokio pobudžio, koks yra paprastame darbe, nes mano visi postai yra nusikalstamose frakcijose" būtent dėl to tavęs neskiriu direktoriumi, nes kažkodėl manau, kad tau greit atsibostų vadovaut darbui kuriam tikrai nereikia daug vadovavimo, nėra veiksmo, viskas labai greit tau nusibostų, bet vėl gi, čia tik spėjimai, gal tau tiek judrūs, tiek sėslesni darbai tinka, vadovavimui - nežinau, bet spėjimas mano liekas toks.

Hipster_Limon (1) - Viskas anketoje dėstoma nepriekaištingai, kiekvienas klausimas atsakytas pilnai ir protingai, nėra per daug prirašyta nereikalingų dalykų, nėra ir per daug. Nėra labai lengva rast tą viduriuką - aprašyt viską ką nori, išdėstyt mintis ir nepadaugint su teksto kiekiu. Iš visos anketos labiausias nustebino būsimos idėjos. Labai lauksiu visų idėjų įgyvenidimo, tikiuosi tai nebuvo tik melas anketoje.

Galutinį sprendimą lėmė tai, jog direktoriumi skiriu asmenį turintį man patinkančias idėjas, serveriui naudingas idėjas, darbą paįvairinančias idėjas, negana to - keletos jų apima ir kitus darbus. Kitų pildančiųjų atsakymai nebuvo tragiški. Žmonių, kurių nepaminėjau anketos buvo OK, išsiskyrė tiek anketomis, tiek patirtimi fūristuose tik du asmenys - jie ir tapo kandidatais.

DPKT komanda.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.