Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

The_Smecher

Kodėl būtent RLS?

Recommended Posts

yo yo, sveikii visi, su jumis sveikinasiii ir vėėl Theeeeeee_Smecherrr

nene :D

Sveikii visi ir vėl skaitantys mano naująjį blogą, šiandieną jis bus šiek tiek kitoks nei buvo senasis, noriu jums papasakoti kodėl pasirinkau RLS ir ką per šiuos nuostabius 4 metus čia nuveikiau. Praeito blogo nuorada;

Vaaaažiuojamm

Kaip aš atradau RLS projektą;

Šį projektą atradau per savo klasioką - Karolis_Winston, labaiii gerai nepamenuuu, bet pasistengsiu truputi papasakoti. Prieš gerus 4 metus, abu buvome mokykloje, kiek pamenu tuo metu buvo pertrauka ir mūsų kalbėjimo tema buvo kompiuteriniai žaidimai kuriuos žaidžiame. Kalbėjomes apie įvairius žaidimus ir tada jis man pasiūlė pradėti žaisti SAMP. Pripažinsiu; aš SA-MP'o nemėgdavau, nežinau kodėl xdd. Na pamaniau okay, reiktu išbandytiii. Tą dieną kaip grįžom po pamokų, susiskambinom per skype, atsisiunčiau SAMP'ą (gta jau turėjau, nes buvau perėjęs tuo metu gal 4 kartus xdd) ir užsiregistravau į RLS. 

Kodėl pasirinkau tokį keistą vartotojo vardą The_Smecher? Tiesa sakant man tas žodis "Smecher" gražiai atrodė bei žaisdamas transformice (jo tą žaidimą su peliukais kur reikia sūri nunešti į urvą) buvau vienas iš labiau žinomų tų lietuvos pro bootcamperiu ar /room racer owneriu:D žaisdamas transformice labai dažnai turėjau priešą vardu - Smecher, nežinau kodėl, bet nukopijavau jo slapyvardį ir dabar labai daug kur jis man prikibo "o sw smečai, ką tu xdd". 

Prisiminus tas pirmas mano dienas kaip užsiregistravau į RLS projektą o jėėz... Pamenu serveryje tuo metu (vakarop) žaidė apie 100 žaidėjų, buvau kažkur SF mieste netoli policijos bazės, visur tamsu, aš kaip debilas per y čhetą rašau zdarow ką jūs, gal galit pavešt, nors px ,kad niekas nemato, nes prie manęs nieko nėra xDD, bet jo aš buvau dar kiddo, 12 metų jei ne 11 xdd, četinu su savim, visiem px, galvoj kas čia per daunelis rašinėjas su savim, drg netur xDD, damn good memories. Bet jo, toliau laikui einant pradėjau po biški visko išmoktiiii.

Pirmas darbas su pakvietimu;

Mano pirmasis darbas su pakvietimu kiek pamenu buvo taxi, man rodos pas Svaika_Badboy. Pzzzz pamenu tada atrankoj gal 30 žmonių buvooo, o aš tada velnys mažas buvauu ir nesugebėjau patekt iš pirmo karto "Svaika_Badboy(69): ATMESTAS! Sadd ir toliau dirbau RC išvežiuotuuu:((. Tą dieną turėjauuu jau keleta draugų, jų nicknames nepamenuuu tik pamenu tai jog mano tas draugas pakliuvo pas Svaiką ir prašėė jo jog duotu man dar vieną šansą, bet svaikos atsakymas buvo HELL NO! Kitą dieną, vykstant vėl atrankai į taksi, aš nenuleidauuu rankų ir vėl bandžiauuu patektii ir pagaliau fucking važinėti su normalesne tačke, uždirbt daugiau šaibu ir atrodyt kietesniu, gi dirbu darbe su pakvietimu kas dabar yra įprasta kiekvienam žaidėjui (ė pl aš tau rls5 tu man pakv, ok? ok tuoj. "Jūs kviečiamas įsidarbinti į taxi firmą", dq ė, np, jei norėsi rang, parašyk, padoneitinsi, pakelsiu galėsi su sultan važinėt". Spėkit ką.. Smečas pagaliau dirba taxi!! OMG pamenu kiek tada laimės kelnėse buvoo.. Per dieną pralošdavau gal po 300 minučių, važinėdavau su taxu, klausinėdavau visų gal pavežt ir pnš, čia buvoo man kažkas WOW, net užsireginau forumee, savo paraše pasirašiau "Pasiekimai: Dirbu taksi *keiksmai*". Išdirbęs taxi apie mėnesį laiko, bandžiau įstoti į PD pas Franky_Lord, damn.. Pamenu jis liepė atsisiųst TS, visi sako TS, o aš net nenutuokiu kas yra, per trefkes visi tupia, stoja, šoka, o aš žiūriu ir kartoju veiksmus, įspėjimus renkuu ir tada somehow išmokino mane atsisiųst ts, pzz koks nevykėlis buvau prisiminus tas dienas.. xddd

Pirmasis pavaduotojo postas;

Mano pirmasis pavaduotojo postas buvoo pas geraiii žinomą senbuvį - Žilvį_Gang. Tuo metu kaip man pasiūlė priimti pavaduotojo pareigas, aš buvau truputėli šoke, galvoju.. srsly smeč? pagaliau atėjo tavo vienas normalesnių momentų pasireikšti? bet ar verta imti pavaduotoją, o dar mafijos.. kai nieko nemokii.. nieko nesi turėjęs panašaus? hell yeah! Tada žinoma man vyko šiokia tokia apklausėlė kurią darė Žilvis, viską šoviau iš galvos, kad tik gaučiau tą fucking pavaduotoją and guess what? I GOT IT! Damn.. Pavaduotoju išbuvau mėnesį laiko!! Būčiau buvęs turbūt ir metus, bet Žilvis buvooo labai neaktyvus ir jis tiesiog norėjo man perleisti pareigas, bet tuo metu buvo draudžiama perleisti teisėsaugos, mafijų direktoriaus pareigas.. Na žinoma bandžiau pildyti į direktorių RM, bet nepaėjo, nes buvau 13 metų vaix, bet su 16kinio balsu.. (sw pinoki)

Pirmasis smečo dyriks;

Savo pirmąjį direktorių realiai nepamenu iš ko gavau xDD, bet jis buvo ilgiausias direktorius kuriame išstenėjau būti - THEEEE BALLAS! Spėkit ką - Smeč kariavo prieš Šikna, du draugeliai. Joo.. Pamenu kaip vykdavo zonos xddd pes smečą susirinkę visi tokie newbiee feisai, pirmą kart matyti RLS, nu buvo ten draugelių keli pas mane kurie bandė man padėt, Tuktuks, Mafiozas, Coco (kuris turbūt iškilo RLS gavęs pavaduotoją tada pas mane TB) joo tos zonos.. Tie prisiminimai.. Zonoj išliek tas kuris tur geresnius čytus - Jei paimi zoną, laimi ją, tada sveikinu, bet jei šikną ją nor atsimt (kas buvo įprasta) tada nedavažiuosi iki zonos ir iš oro mirsi xDDD (aimai, pro aimai, afk ghostai, spreadai, b2, keybindai, gamespeedai..) Su viskuom žaidėm, bet nžn kodėll.. Buvoo Smagu prisiminus tas dienas xdd (smečas per vieną zoną po 3/4 unbanus nusiperk, po mėnesio motina pis į galvą ,nes saskaita parėjo susimokėt 70€) wp smeč xDD

Dabartinės mano užemamos pareigos;

Na ką.. Atėjom turbūt prie pačios nuobodžiausios dalies.. Mano dabartinės užemamos pareigos. Šiuo momentu manau RLS'e užemu daugiausiai pareigų, nežinau, gal kas ir užem daugiau, bet nežinau kas xdd Šiuo metu esu forumo moderatorius, RLS TeamSpeak Vyr. Administratorius, Teisėsaugos Pajėgų Vadas, direktorius bei serverio čyterių prižiūrėtojas, toks jausmas wtf smeč, 10kl, kalbėjims, PUPP'ai, o tu RLS'ui savo puse gyvenimo atiduodi. Joo truputi nepasižymiu aktyvumu serveryje - daugiausiai po 200 prabeldžiu, bet čia manau normalu kadangi armija jau laikosi 2 mėnesį labaiii aktyviaii, viskas vyksta kaip sviestu sutepta. Realiai RLS'ui esu atsidavęs 100 %, niekados nesu užsibuvęs kokiam kitam serveryje, visi čia mano SAMP'o draugaii, pažįstami, teko su keleta susitikti realiai - Jaška, Lilė iksdd, Emilis, Briusas, Donce, Costello, Hipas bei daug kitųų.. Praleidom tikraii daug įdomių akimirkų, prižvengėmm, pasikalbėjom apie RLS EKONOMIKĄ IR MAFIJOZĄ, so yeah.. RLS always be in my HEART

sr dėl klaidų, greit rašiau, nebuvo ką veikt xdd

ačiū kas skaitėt

* smeč *

• Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Pelkiu_Vanda said:

idomiai seip, gers xD 

jei visą perskaitei reiškias tu turi geležinius keušius, ė, nes žn kitiems tai svarbiausia pafripostint xDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 13 valandas, The_Smecher said:

jei visą perskaitei reiškias tu turi geležinius keušius, ė, nes žn kitiems tai svarbiausia pafripostint xDD

perskaičiau, nebuva ką veikt xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Šaunumėlis, gera rašliava.

Laukiam naujų blogų su dar įdomesnėm temom.

P.S. @Respektas_Respektas O KADA TAWO BLOGAS?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Lengvai ir įdomiai susiskaitė, vietose net susijuokiau xD

Nebereikia to Respės, jo blogų tuštumą tu ką tik užpildei! B)

Redaguota . Redagavo Cynthia_Hand

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 11 valandas, Ridas_Rls said:

Šaunumėlis, gera rašliava.

Laukiam naujų blogų su dar įdomesnėm temom.

P.S. @Respektas_Respektas O KADA TAWO BLOGAS?

tada kada skrudžas forume parašys SVEIKI VISI, SORI BUVAU BIŠKI NEAKTYVUS, PRADĖSIU TIKRINTI SKUNDUS, BET TADA BUS AI PL GI AŠ NEBE ADMIN XDDD

prieš 8 valandas, Cynthia_Hand said:

Lengvai ir įdomiai susiskaitė, vietose net susijuokiau xD

Nebereikia to Respės, jo blogų tuštumą tu ką tik užpildei! B)

Nuuuu labai malonuu!

prieš 4 valandas, Jason_Harris said:

Puikiai skaitėsi, tikrai buvo įdomu :)

Ačiū už gerą rytą!

enjoy!

prieš 4 valandas, Darius_Blogizzz said:

Nu va,ryte su kava buvo ką paskaityti nors,nei panas fb laikinti ;/ xD 

Smeč blog omg, bobos palauks xddd 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

"nes buvau 13 metų vaix, bet su 16kinio balsu.. (sw pinoki)"

Sw sw siaip mano pirms pavs 12 metu bet sueis laukiam daugiau zinai blogu idomiai ce skaitesi

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

agi a rimtai pakvietimą gavai padonatinęs? ble drąsus vaikis buvau tuo metu xdd.  Taxi laikai ahueni bvo, pamenu dar Žalgiris_Best su adminu getint pastoviai kebrantus turėdavo :D. tais laikais turbūt vienintelis drk kuris vietoj ts skype naudodavau :DD naic blog

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

41 minutes ago, Svaika_Badboy said:

agi a rimtai pakvietimą gavai padonatinęs? ble drąsus vaikis buvau tuo metu xdd.  Taxi laikai ahueni bvo, pamenu dar Žalgiris_Best su adminu getint pastoviai kebrantus turėdavo :D. tais laikais turbūt vienintelis drk kuris vietoj ts skype naudodavau :DD naic blog

nene, čia pasakiau kaip dabar yra (ė pl aš tuoj tau iš mamos prasiųsiu, pakviesk tik mane, ok tuoj) xddd nedoneitinau aš tada niekam, pamenu iki tol kol 70k xp turėjau nebuvau net vip nusipirkęs xdd damn good times buvo taxi :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandas, Simas_Pinokis said:

"nes buvau 13 metų vaix, bet su 16kinio balsu.. (sw pinoki)"

Sw sw siaip mano pirms pavs 12 metu bet sueis laukiam daugiau zinai blogu idomiai ce skaitesi

Aš čia nuo 10m lošiu ,px vpš :D 12m pirmas drk px  (2015metai :D):DDDD Nice blogas!! Laukiu daugiau :] 

Redaguota . Redagavo Black_Devil

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Neturėjau ką veikti - pamačiau blogą , ir atsirado kas veikt, bšk paskaičiau.

Mldc.. Įdomiai čia

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 5 valandas, Sasha_Bogrov said:

Žiauriai gerai! Įdomiai tikrai skaitėsi, keep it up ;)

Dėkui, stengsiuosi!

prieš 4 valandas, Rocky_Bolboa said:

Neturėjau ką veikti - pamačiau blogą , ir atsirado kas veikt, bšk paskaičiau.

Mldc.. Įdomiai čia

Rofl "bšk paskaičiau" XDDD

ačiū, ė

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jo sv esu karoč žinoms kap Povils-Lietuvis arba jeuneusias gaujų dėrėkė (gal net visiškai jauneuses dėrėkė serve) ir man karoč buva 11 metų GET REEEKT KIDD XDDDDD gal 12 nžn.

Tai yra pirmas ir paskutinis blogas kurį skaitysiu :). Šaunuolis tap ir toleu xD Skaičiau, nes nedėsiu +rep for free

Redaguota . Redagavo Povilas_Lietuvis
aš myliu medžius

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

10 minutes ago, Povilas_Lietuvis said:

Jo sv esu karoč žinoms kap Povils-Lietuvis arba jeuneusias gaujų dėrėkė (gal net visiškai jauneuses dėrėkė serve) ir man karoč buva 11 metų GET REEEKT KIDD XDDDDD gal 12 nžn.

Tai yra pirmas ir paskutinis blogas kurį skaitysiu :). Šaunuolis tap ir toleu xD Skaičiau, nes nedėsiu +rep for free

omg tas tavo parašas, čia grn old memories, ne paskutinis tavo skaityts, skaitysi ir daugiau :)))))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, The_Smecher said:

omg tas tavo parašas, čia grn old memories, ne paskutinis tavo skaityts, skaitysi ir daugiau :)))))

:)) kai zona vyko 2h omg pasiilgau to laikų XDD (Nors grynai *keiksmai* neseniai jie buvo) Dar atsimenu visi spreadus naudoju niekas nebanino. Dabar ožiai priž ir drk xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.