Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Alkoholiniai gėrimai N20

Recommended Posts

Alkoholiniai gėrimai galės būti parduodami tik asmenims, sulaukusiems 20 metų, prekybos alkoholiu laikas sutrumpintas (Darbo dienomis nuo 10h iki 20h, savaitgaliais 10h iki 15h), o alkoholio reklama bus visiškai uždrausta. Tokioms alkoholio prieinamumą ribojančioms įstatymo pataisoms trečiadienį posėdyje pritarė Vyriausybė. Už puses metų man pochuj realiai bus, o ką jūs manot? Mano nuomonė nieko čia nepakeis, kaip gėrė - taip gers, tik fun fact tas, kad jeigu 18-ikos tuoksies (kas yra legalu), per balių turėsit visi sultis kapot :D Logic is real. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Man jau nei rūpi nei ką,nusipirksiu vistiek galėsiu. Tik mane triggerina kad lietuviai tvarko ne tą,ką reikia,žiūri ne į tą pusę. Kažkaip,kur aukštas gyvenimo lygis tan alkoholizmo nėra, o kur tik skurdžiau gyvena, iškarto alkoholizmas atsiranda. Tai žiūri,ne ten kur reikia, tik pakazūchą padaryt kad kažką daro.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Darius_Blogizzz said:

Man jau nei rūpi nei ką,nusipirksiu vistiek galėsiu. Tik mane triggerina kad lietuviai tvarko ne tą,ką reikia,žiūri ne į tą pusę. Kažkaip,kur aukštas gyvenimo lygis tan alkoholizmo nėra, o kur tik skurdžiau gyvena, iškarto alkoholizmas atsiranda. Tai žiūri,ne ten kur reikia, tik pakazūchą padaryt kad kažką daro.

Kad jie daro tą kas jiems gerai o tas kas gerai gyvenojam tai jau dzin...

Redaguota . Redagavo Saska_Finazonik

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nežinau ar teisybė, bet girdėjau, kad nuo 2018 šitas šūdas įsigalios(o gal ir ne), tai dar px ištikro(bent manXD), bet šiaip tai pyzda šungrybiai ten sėdi valdžioj. Ir šiaip, ne vien dėl tokių sprendimų. Tas mokslų prailginimas irgi "geniali" mintis(nors realiai, tai man irgi ne taip svarbu, nes tik vienus metus kentėtXD). 

Bet, kaip man tokiam gėrovui, tai baisiau būtų, jeigu padarytų su teisėm tokį dalyką.

Ir šiaip tai Alkoholiniai*, o ne Alchoholiniai(wtfkrwxddd)

Redaguota . Redagavo Gytis_Malavicku

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

vis tiek nieko šitas įstatymas nepakeis. miestuose, kaip Vilniuj, gal ir suveiks šitas dalykas, tačiau ne kaimuose. pardavinės kaip pardavinėjo.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Geriau, gersiu ir žinau iš kur gaut

13 minutes ago, Gytis_Malavicku said:

kad nuo 2018 šitas šūdas įsigalios(o gal ir ne), tai dar px ištikro(bent manXD)

Tai, kad tau 2018 ne 20 metų bus, tai vstk negalėsi pirkt xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Hujne, nes Lietuvių valdžia nesupranta, kad vienintelis būdas gydyti alkoholizmą, narkomaniją ar bet kokią kitą priklausomybę - šalinti poreikį, o ne pasiūlą. Puikiausi du pavyzdžiai - prohibicijos era JAV, kuomet buvo uždrausta prekyba stipriais alkoholiniais gėrimais. Pasekmė buvo mafijų iškilimas per burbono ir viskio kontrabandą, o žmonės kaip gėrė taip gėrė. Ai nu, dar FTB spec. į tą kontrabandą nuodų pripildavo, kad žmonės nenorėtų gert stiprių gėrimų :):):) http://www.slate.com/articles/health_and_science/medical_examiner/2010/02/the_chemists_war.html. Kitas ahujenas pavyzdys - Karas su narkotikais, "War on Drugs". Šitas ant tiek nenusisekęs, kad galima knygą parašyt, bet esmė kad visi už mažus kiekius gavo neproporcingas bausmes, jaunimui sugadintas gyvenimas, narkotikų kokybė prastėja, milijonai karteliams, civiliai Meksikoj žūsta, kalėjimai perpildyti, milijardai išleisti veltui ir t.t. Aišku mūsų Lietuvėlė neprilygsta JAV, bet tokie draudimai bus izi moni - pigesnis alkoholis iš Lenkijos ar Latvijos, make naminukė great again, alkoholio vartojimas niekur nedings. Judama visiškai priešinga kryptimi, nes taip lengviau ir pigiau, nei spręsti socialines problemas ir bandyti gerinti žmonių gyvenimą. Geras video priklausomybes tema: https://www.youtube.com/watch?v=ao8L-0nSYzg . Žodžiu, hujne xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Blaivininkai mat atsirado. Teisingai ir pasakei - kas gėrė, tas ir gers :D

Jeigu dabat 14-kiniai traukė jacką už kampų, tai ir dabar trauks. Pažintys viską daro..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Tom_White said:

Už puses metų man pochuj realiai bus, o ką jūs manot?

Vopšė p... :D

Pritariu jog tai visiškai nieko nepakeis, babūsės gi praturtės su pramagonu, o jei ir ne tai lenkija ne per toliausiai, čia kad daunai kovoja su vėjo malūnais tai jokios naudos nedaro, tik dar labiau blogina situaciją.

Gėriau, geriu ir gersiu.

P.s. pVyO0FI.png Kaip jum tai?

Redaguota . Redagavo Donatas_Vait
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 3 valandas, Mantas_Sviderskas said:

Geriau, gersiu ir žinau iš kur gaut

Tai, kad tau 2018 ne 20 metų bus, tai vstk negalėsi pirkt xD

Nu bet tu ir genijus :) 07 mėnesį man sueina 18, tai dar iki 2018 man lieka 5 mėnesiai, tai galiu pilt kožną dieną už parduotuvės, tik noro ir pinigų reikia.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 20 valandas, Gytis_Malavicku said:

Nu bet tu ir genijus :) 07 mėnesį man sueina 18, tai dar iki 2018 man lieka 5 mėnesiai, tai galiu pilt kožną dieną už parduotuvės, tik noro ir pinigų reikia.

Pf, dvylikmetis ar net jaunesnis prie mano akių šale pardės čiešino kažkokį bomžioką paimt cyzų ir sidrioką :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Donatas_Vait said:

Pf, dvylikmetis ar net jaunesnis prie mano akių šale pardės čiešino kažkokį bomžioką paimt cyzų ir sidrioką :D

Tai tame ir esmė, kad jei pačiam neparduos, nueini, sušaudai cyzą draugeliui su nuo neplovimo juodu snukiu ir suveiks ir dar gerų žodelių gausi už cyzukę xD 

Redaguota . Redagavo Gytis_Malavicku

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 4/14/2017 at 19:15, Gytis_Malavicku said:

Tai tame ir esmė, kad jei pačiam neparduos, nueini, sušaudai cyzą draugeliui su nuo neplovimo juodu snukiu ir suveiks ir dar gerų žodelių gausi už cyzukę xD 

tai px jei nuo 2018 išleis, tai man ten pusmetį tik palaukt ir vėl pilsim abu :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nesamonė įstatymas bet man dzin vistiek metų cenzas negalioja o dėl laiko nueisim ankščiau užsipirkt

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 6 valandas, Kučė_Bora said:

tai px jei nuo 2018 išleis, tai man ten pusmetį tik palaukt ir vėl pilsim abu :D

Nelabai pergyvenu žn :D visada radom būdų kaip prasisukt, tai ir čia gerai bus xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Gytis_Malavicku said:

Nelabai pergyvenu žn :D visada radom būdų kaip prasisukt, tai ir čia gerai bus xD

Vistiek Laima parduos :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.