Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Disq_Warm

Dar vis naujokas, antras postas ir pnš. #5

Recommended Posts

You say goodbye, and I say hello :D
Gera muzikikė ( https://www.youtube.com/watch?v=rblYSKz_VnI )

Taigiii, sveikučiai visi RLS'iečiai, čia ir vėėėėėl aš Diskas (Disq_Warm) x) Good pravardė x)

Tai va, kaip sekasis, pastebėjau kad senai rašiau čia kažką, tai sugalvojau vėl parašyt, prisirinko pakankamai info apie ką rašyt, tj va x)

Kaaaaaaip sekasi?

Naujokėlis x)

Kaip laikas greit eina x) Va vasara atėjo, aš dar vis naujokas x)) Taiigi, stengiuosi kuo greičiau išlipt iš to statuso "Naujokas" nors senbuviam jau ir liksiu visą laiką naujokas, but anyway - atsibodo x( Vis kažką padarai - naujokas b**t nemoki daryt, ahuelina kažkoks vaiks su daugiau xp - naujokas k*v atėjas čia aiškina, ir visur tas naujokas... Užsip*skit, esu naujokas, bet tai nereiškia kad esu prastesnis nei jūs x)

Tai va, nuo paskutinios blog'o, "Naujokas" įsigyjo 2 lygio administratorių, pasiekė ~60'000 bendros patirties taškų, susirado draugų, kuriais gali pasitikėt, ir šiap, pradėjo labiau bendraut su visais. Įvyko nemažai po mano paskutinio blog'o, buvo ir pykčių, ir gerų akimirkų, ir postų palikimų, ir naujų gavimo, ir viskoo, viską pamatysit apačioje x) Tai kaaaaaip sekasis? A-HU-E-NAI! VASSAAAARRRRAAAA!

Naujokėlio postai x)

Taigi. Kaaaaip sekasis? Atėjo laikas kai teko atsisakyti teisėsaugos. Atsistatydinau iš pavaduotojo, jame išbuvau 9 dienas. Kodėl? Nes norėjau pabūvot mafijose, išlipt iš minuso ir nueit į pliusą /xp, bšk daugiau veiksmo norėjosi, ir pripažinsiu, veiksmo buvo daugiau. Visi DM mieste, per dieną 4-6 kartus jailę, nuolatinės /bega, /ita ir panašiai. Buvo Fuuuunn, bet mehh. Išėjau iš 2k /xp minuso, nuejau ~2k /xp pliuso. Mafijos - Ate, Teisėsauga - Ate, Neautralus darbe - Hello. Taxi'stas vėl. Dirbau pas Karolina taksistu, tai buvo pirmas mano darbas į kurį manę atviliojo Rikis_Elemo, sakė afigenas, ir pnš. Meh, pabuvau, pasikėliau xp, nuėjau į TRV. Ten sakė pinigai didžiuliai, trefkes, viskas irgy zjbs. Nepatiko, išėjau į teisėsauga. Planas buvo - pasikelti 30'000xp ir eiti pas Rikis_Elemo į RM, bet gavosi truputį kitaip, nuo 20k xp, pasikėliau iki 50k xp, gavau pavaduotoją, kur minimaliai 7d reik išbūt, išviso teisėsaugoje 12d išbuvau paskui kaip ir minėjau mafija, ir vėl taxi. hhwleIW.png. Antras postas, šitame stengsiuosi išbūt kuo ilgiau, ir kuo geriau atlikti savo darbą x) Kai buvau Armijos pavaduotojas, nemanau kad nuvyliau Aivarą ar visą teisėsauga savo vadovavimu, antraip to, buvau aktyvus, padedantis pavaduotojas, kuris savęs neišsikėlė ir stengiausi būt lygus su darbuotojais, tik ne tokiais atvėjais kai ateiną į darbą toki kaip Avydas_Kent. Ahuelina ahuelina, paskui sako: tu man nevadovausi, px kad tu pawas, man vadovas Aivaras. Zjbs, p* taip xD Tai va, dabar esu taksis pavaduotojas, padėsiu Rikiui kiek galėsiu x)

Dar truputis iš teisėsaugos ir mafijos, prisimenant jas x)

NxxmLXg.png

0Q70xjf.png

q25nZKb.png

zSaHaA2.png

ZsJE0yM.png

ZvvIjXh.png

WKgggJn.png

Na ir kaip visada, ant galo noriu labai padėkoti šiems žmonėms:

1. @The Dude
2. @The_Duszgas
3. @The_Vodkius
4. @Aivaras_Russia
5. @Rikis_Elemo
6. @Jonas_Pain
7. @Martis_James
8. @Darius_Troll
9. @Siaip_Sau
10. @Simas_Pinokis
11. @Haris_Csgo
12. @Senpai_Hentai
13. @Lady_Luck
14. @Lauras_Pro
15. @Gytis_Malavicku

16. @Tom_White
17. @Benas_Master
18. @Domantas_Browse

siVsyKC.png
Norit dar? Rašykit komentaruose!
Nori nuomonės kitame blog'e? Susisiek žaidime arba forume, ir ji bus parašyta!

Redaguota . Redagavo Disq_Warm

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, The_Vodkius parašė:

Geras bloga's laik olveis, gavai taxi pav'ą nebereikės mums kariauti ;* 

Thx, of kors <3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Disq_Warm parašė:

Girdėjau nickus maišai xD

Parodau į kokius konfiskavimo kiekius turi lygiuotis. ;] 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Tadas_Black parašė:

Sunku naujokui čia? Įdomu iš ties kaip elgiasi su naujokais :D

Atvirai? Visai ne xD visi draugiškai padeda isivažiuot, pataria, pamokina, jokių pykčių beveik xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Disq_Warm parašė:

Atvirai? Visai ne xD visi draugiškai padeda isivažiuot, pataria, pamokina, jokių pykčių beveik xD

Nu tada labai gerai, nes anksčiau tj pii būdavo, gal keičiasi žmomės ir pradės elgtis kaip tikri žmonės :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Smagu buvo skaityti, + rep! :)  

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

33 minutes ago, Eligijus_Nike parašė:

Mldc buvai armuhos pav's :D padėjei Speeder į vandenį istumt

Daba 4 sultanus kontroliuoju, galim vėl pastumdyt xDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandų, Disq_Warm parašė:

Šaunuolis, geras blog'as, sekmės serveryje :)

Redaguota . Redagavo Mantas_Sviderskas
Visą blogą cituot ne per daug, tau, atrodo?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.