Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

The_Smecher

žadėtas blogas

Recommended Posts

Sveiki visi! Skaitantys tą mano žadėtąjį blogą, (kurį turėjau parašyt malyg prieš 3/4 dienas), bet buvo tam tikrų priežasčių dėl kurių negalėjau tą padaryti tą vakarą, naktį (yo smeč, žinom mes tas tavo priežastis - sėdėjai nolifinai csgo ir negalėjai parašyt, ane) no, buvo nesenai rimtų kivirčų su panele, krepšinis, per kurį kiekvieną vidurnaktį namo grįžtu prisprogęs alaus bei paskutinės vasaros dienos.. uhh *nekalbėk apie mokyklą ąsil, bo pakasiu pamatęs*

Visų pirmą manau blogą pradėsiu ties savo pareigomis, pasiteisinimais kodėl savo pareigas atlieku neaktyviai, so yeah.

[pati neįdomiausioji dalis aaaaaaaaaaa]

Kaip ir visi žinot jog projekte esu vis dar komandos dalis - globalus forumo moderatorius (3+ mėnesio, sudėjus su paprastu moderatoriumi tai - virš pusės metų) bei teamspeak serverio vyriausias administratorius (beveik 7 mėnesius). Šiuo metu forume labai mažai laiko praleidžiu - dažniausiai tai būna tas vadinamasis "kimaras" kada užsuku į jį. Kaip ir sakiau, draugai, krepšinio draugiškos varžybos, kaip gi smečas be alaus, panelė su kurią jau netoli 5 mėnesių huh and other shit. Forumo globalaus moderatoriaus pareigų nežadu dar palikti ilgai. Visas tas suaktyvėjimas manau prasidės rugsėjo mėnesį, pradėsiu ir vėl daugiau skirti laiko prie kompiuterio, visgi prasidės mokslai, šiaip tai dar tik 11 klasė, kuri nemanau ar bus sunki, tad manau teks praleisti daugiau laiko namuose nei su draugais blūdyti iki 3 nakties ir grįžti namo smirdant alum xd. Dėl teamspeak - pusės metų progą monstras leido atsipūsti ir neatlikti savo pareigų tam tikrą laiką, tad ačiū jam už tai, kad būdamas savininku, atlieka mano pareigas (csgo b00st supranti gi) tad manau savo šią neįdomią blogo dalį ir užbaigsiu tuo šūdų.

[kaip sekasi, kaip išsilaikiau per vasarą, ką įdomaus nuveikiau, keliavau]

Realiai galiu pripažinti jog ši vasarą yra viena iš šudiniausių per mano nugyventus 17 su puse metų, oras bjaurus, na dabar kažkiek pagerėjo, veiklos irgi mažai susikūriau.. Turbūt jei ne panelė su kuria susidėjau prieš 4 mėnesius ir 8 dienas, tai manyčiau jog tai buvo vasarą iš kuriuos jokios naudos - tik sėdi, guli, valgai, pamėtai į kaši, išgeri alaus ir repeat. Na ,bet žinot kaip ten būna kai susirandi panelę - skiri dėmesio, nepastebi kaip bėga dienos, pykstiesi, susitaikai, patiri įdomių nuotykių [čia ne apie n18] ir t.t. Realiai šią vasarą daug kažko nenuveikiau - buvau kaip ir beveik visi - Palangoje, pripažinsiu, išsimaudžiau pirmą kartą ežere gal prieš pusantro mėnesio xdd niekad neatradau geros dienikės xd, bet iš Lietuvos išvažiavęs šį kart niekur nebuvau. (prisiminus aną vasarą - Vokietija, Estija, Latvija, Lenkija, Olandija, UK, Turky.)

Amm pradedant ties tuo klausymų "kaip sekasi" tai manyčiau visai neblogai.. Kaip sakoma gyvenu, mažiau laiko praleidžiu prie kompiuterio, stengiuosi susikurti įdomios veiklos ar bent į ją įsijungti.

[Girlfrienddd]

*nu tai pasakok smečai, kaip ten einas, a gavai pist*

xdd Jei rimtai tai žinot, normaliose santykiuose tai nėra svarbu, kaip sakoma bus laiks, bus ir vaix xdd, su panelę nuo vakar vakaro sekasi vėl puikiai.. ;d tūrbūt čia dar viena iš priežasčių kodėl nerašiau blogo, nes pastarąsias dienas pykomės labai su ja, viskas vos nebuvo priėję prie išsiskyrimo, dėl ko - nepasakosiu. Bet šiaip realiai tai džiaugiuosi "pakabinęs" tokią panelę, klauso, šiaip realiai tai jaunesnė už mane virš metų (zjbs kai jaunesnė žinot, išsiauklėt pagal save gali), realiai yra visai kitokia nei dauguma dabartinių 21a panelių - plotai, tūsai, alko, vienos nakties nuotykiai ir repeat. Čia tokie dalykai pas mus neegzistuoja - tik progos - gimtadieniai ar kokios nors šventės (bet ir tai retai). Bet šiaip tai žiauriai džiaugiuosi, nes ji yra viena iš priežasčių kodėl ši vasara yra ne pati šūdiniausia, žmogus leidžiantis pajusti laimės, meilės, šilumos džiaugsmą. Vieniems gal tai per sampą sandkingas, vila ar verslas xdd, o kitiems tai šeima, draugai, panelė. So yeahh, viskas einasi gerai, pykčiai neišvengiami - bet tik per juos pradedam susiprasti ir vertinti tai ką turim, manau užteks ir tiek apie mus.

[smeč, kode neimi drk kokia nors, su*istume tssg arba pasiimk va ftb drk, duosi pav, per*isim lop*s]

Nah guys, nereikia, vasara, reikia paskutines dienas išnaudoti tinkamai, bet kada nors, ateityje manau prigrėbsiu kokį direktorių, o dabar mažiausias noras pūti prie kompiuterio tokioj dušnybėj.

ačiū kas iki galo skaitėt šitą shitblogą, dar susimatysim!

cya later!

smeč 

• Patinka 4
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Mantas_Sviderskas parašė:

Galiu suveikt, jei jau labai nori ;)

Šį kartą nepasinaudosiu jūsų paslaugomis :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2d54eff2078bedc978abfc8271db0df325.PNG

Labas ir tau :\

Pirmiausia, sveikinu jau tiek laiko užimant pareigas, dėl kurių tu vis dar sugrįžti čia. Visų antra, visiškai pritariu dėl šiemetinės vasaros - nei 5, nei 9 xD O visų trečia, kiek daliniesi nuotraukom per tokias platformas, kaip Instagram, ir mintimis, išgyvenimais šiame blog'e, labai aiškiai akcentuoji merginos svarbą savo gyvenime, tad linkiu, kad ta laimė neišblėstų iš tavo gyvenimo. Pykčiai tik suartina! 

Redaguota . Redagavo Cynthia_Hand
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ne tokiose vietose apie paneles sneketi, bet nevermind. By the way, sveikinu su 5 menesiais, nors pagal mane tai nera daug :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Realiai galiu pripažinti jog ši vasarą yra viena iš šudiniausių per mano nugyventus 17 su puse metų, 

šiaip tai žiauriai džiaugiuosi, nes ji yra viena iš priežasčių kodėl ši vasara yra ne pati šūdiniausia

Bšk apsispresk ė ir einam cs

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Cynthia_Hand parašė:

2d54eff2078bedc978abfc8271db0df325.PNG

Labas ir tau :\

Pirmiausia, sveikinu jau tiek laiko užimant pareigas, dėl kurių tu vis dar sugrįžti čia. Visų antra, visiškai pritariu dėl šiemetinės vasaros - nei 5, nei 9 xD O visų trečia, kiek daliniesi nuotraukom per tokias platformas, kaip Instagram, ir mintimis, išgyvenimais šiame blog'e, labai aiškiai akcentuoji merginos svarbą savo gyvenime, tad linkiu, kad ta laimė neišblėstų iš tavo gyvenimo. Pykčiai tik suartina! 

Paspaudžiau širdutę, džiaugiuos, kad nesilanko RLS forume, nes iš pavydumo galėtu ir gerklę perkasti.. ups xdd bet šiaip didelis dėkui!

58 minutes ago, Darius_Blogizzz parašė:

Ne tokiose vietose apie paneles sneketi, bet nevermind. By the way, sveikinu su 5 menesiais, nors pagal mane tai nera daug :D 

žinoma, tik sėklos iš kurių viskas auga:D bet kaip gi namas be pamatų ?:D

24 minutes ago, Benas_Master parašė:

Realiai galiu pripažinti jog ši vasarą yra viena iš šudiniausių per mano nugyventus 17 su puse metų, 

šiaip tai žiauriai džiaugiuosi, nes ji yra viena iš priežasčių kodėl ši vasara yra ne pati šūdiniausia

Bšk apsispresk ė ir einam cs

Ta prasme jei ne ji, tai vasara būtų ant tiek fucked up, kad ne tas žodis.. xdd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

4 minutes ago, Tazas_Romero parašė:

reik ta tavo pana sutikt

blė šovėm bokštą 5l ant beveik dvėjų, pz bšk man

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.