Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Torin_Riverdale

Žodžiu, paskaitykit. Obviously, that was a long ride

Recommended Posts

100 ir daugiau dienų čia, RLS. OMG, tikrai, kad OMG. Minčių ir emocijų tiek daug, kad net nežinau, kaip viską pasakyti. Bet pabandysiu, paskaitykit, kam įdomus Torinas Riverdeilas:

Pradžia buvo įprasta – važinėjimas darbine transporto priemone, pinigų kaulijimas, noras užmegzti ryšius su žaidėjais, susirasti bendraminčių. Bet... Nei pažinčių,  nei žaidimo draugų dar neturėjau ilgai. Įsidarbinęs į mechanikus (beje, pirmas mano darbas serveryje su direktoriaus pakvietimu) gavau pasiūlymą užpildyti anketą į prižiūrėtojaus pareigas serveryje. Kodėl pasiūlė, manęs nepažinodamas? Gal todėl, kad būtų iš ko pasijuokt... O gal tiesiog, dėl nežinomų aplinkybių. Vedamas minties pildyti į pareigas, paklausiau administratorių ar verta pabandyti. Jesus, tokio negatyvaus antplūdžio nesitikėjau :D. Žodžiu, galvojo, kad man su galva negerai. Nu, Torinas yra Torinas, užėjo azartas ir noras parodyti, ką sugebu. Suprantama – užpildžiau. Ir joa, triumfavau atrankoje. Su 14,000 XP, WTF? Jauniausias prižiūrėtojas, XP atsžvilgiu, manau. Prasidėjo pagrindinis žaidimas...

Užėjęs į serverį jau su prižiūrėtojo privilegijomis – draugų antplūdis. Netikrų draugų, tiksliau. Visi prieš tai laikė mane kvailu, kad turėjau tokį norą – tapti prižiūrėtojumi. Tiesa, negatyvo buvo daugiau. Siauriapročiai nesuvokė, kad mano triumfas yra realus, kad esu geresnis nei jie, kurie žaidžia jau ilgesnį laiko tarpą. Atsiminkit, kad visada yra geresnių už jus, bet niekas nėra pasakęs, kad negali tobulėti ir siekti tapti geresniu. Gyvenimas tarsi olimpynės žaidynės – čempionais tapti gali ne visi. Nuu, o kas tampa čempionais? Žmonės, kurie deda daugiau pastangų už kitus. Nu blet, kas jums neleidžia dėti daugiau pastangų, noro, platesnio suvokimo. REALIZUOKIT save ten, kur Jums sekasi, nekiškit nosies ten, kur tiesiog, ne Jums. Klasėje esu neaplenkiamas biologijos srity, bet kalbant apie matematiką, velkuosi kone gale. Moralas – stenkitės labiau ten, kur jums sekasi.  Tad ir lyderiais stenkitės būti ten, kur įmanoma. Gyvenime niekada nebus, kad seksis visur ir visada. Tad belieka rinktis – komfortišką ir realia zoną, kurioj jausitės gerai. Dėl išėjimo iš komforto zonos – taip, tai reikalinga, tačiau šis žingsnis ne kiekvienam ir ne kiekvienas tą gyvenime ir padarys. Gerai, grįžkim prie prižiūrėtjo pareigų. Jau įsibegėjus su prižiūrėtojo pareigomis, pralenkiau visus prižiūrėtojus. Daugiausiai pagalbos prašymų padėti, nežmoniškas pasitikėjimas ir gerbimas manęs, kaip prižiūrėtojo. Dar ir aktyvumo rekordas kol kas priklauso man. Žodžiu, buvau išrinktas mėnesio prižiūrėtojumi. To neužteko – užpildžiau į Policijos direktoriaus pareigas, kur ir vėl triumfavau. Tiesa, šis žingsnis buvo neapgalvotas ir kvailas, todėl jau po 9 dienų direktoriavimo palikau pareigas. Prižiūrėjo pareigas taip pat palikau prieš mėnesį, juo išbuvau 86 dienas. Tiesa, buvau Tazo dešinioji ranka prižiūrint prižiūrėtojus. Irgi manimi pasitikėjo, Tazka.

Palikęs prižiūrėtojo pareigas galvojau – viskas, tai mano kryžkelė, kurios metu privalau pasukti atgal į realybę, vengti žaisti kompiuterinius žaidimus, kabintis į gyvenimą, vis dėlto, 18 buvo ant nosies. Nelemtas Tado pasiūlymas tapti DPKT nariu (manau, kad ir vėl rekordas buvo, su beveik 300k XP gavau pareigas). Kodėl aš sutikau, nesuvokiu, nes jau tuomet žinojau, kad Rugsėjo mėnesį privalėsiu palikti komandą. Mokslai – man buvo visada pirmoje vietoje. Todėl laiką, kurį galėčiau skirti ruošimuosi egzaminams, skirti žaidimui – man nepriimtinas. Tad jau supratot, kad palieku projektą VISAM laikui. DPKT nariu pabuvau neilgai, bet spėjau parašyti analizes, kurios jau nusiplenė haštagu – pasiilgusiems skaityti. Mano sprendimai, mano akimis, buvo teisingi. Naujos pareigos – nauji priešai. Kiek nepasitenkinimo už DPKT veiksmus buvo, nors tai nebuvo mano sprendimai. Nu, bet ką padarysi. Atsiklausiau „riterių“ tragikomedijų ir toliau dariau tai, kas buvo teisinga. Jau buvau sakęs neatėjau čia tam, kad visiems įtikčiau ar patikčiau. Turiu savo nuomonę, savo požiūri į skirtingus dalykus. Todėl kiekvienas, kuris šaudavo replikas ir pamąstymus apie mano darbą, kuris visiškai nebuvo argumentuotas, padėdavau į vietą. Kartais per aštriais žodžiais ir veiksmais, bet pastatymas į savo vietą buvo neišvengiamas. Jei jis skaito, tai supranta, kad kalba apie jį. „Bandos“ žmonių yra ir Jūsų projekte. Tarkim, visiems žinomas DPKT narių sprendimas – nušalinti pavaduotoją už įžeidžiančius žodžius kitai mafijai. O siaube, kokie mes neteisingi. Žinot, kas juokingiausia? Serveryje, forume visi rodė savo „aukšta intelektą“ varydavi ant DPKT ir komandos. Po to rašo į asmenines žinutes facebook‘e – Atsiprašau, daugiau tai nepasikartos. Būk geras, jis nekaltas, nešalink jo. Prašau ateik į ts pasikalbėti. Nu wtf;DDDDDDDDD Tai jei stumiat,  tai stumkit, bet po to lyg niekur nieko neatsiprašinėkit ir nerašynėkit.

Ta proga, noriu pasakyti viską. Atverti žmonėms akis. Kreipiuos į Lithuania_Viski, kuri tokia achujena 20metė, žaidžianti samp‘ą, kad OMFG. Narrow-minded person, nieko asmeniško XDDDDD. Pradžioje jau galvojau, kad ji ta, su kuria verta bendrauti ir skirti laiko. Taip ir buvo, pradžioje viskas buvo gerai. Pokalbiai apie viską ir visus. Nuu, bet gale, mergužėlė, pasirodė visu gražumu. „Verkė“, kad nenuimu jai BLIST nemokamai, minėdama, kad kažkur kažkada davė namą ir mašiną. Atsimenat ką sakiau? NEŠALIŠKUMAS. Nu nieko, galvojau tą toleruosiu dar, bet kurv, pradėjo stumt. Normali 20metė pana taip elgtųsi? NEMANAU. Kodėl pabrėžiu amžių? Subrendęs žmogus taip neturėtų elgtis. Tikrai neturėtų. RLS komandos grupėję buvo pokalbis apie ją, visi buvo panašios nuomonės, o aš naiviai tikėjau, kad čia tik kalbos. DĖJA. Jau daugelis suprato, kas ji per viena. O tie, kurie aklai su ja bendrauja – nesuprato ir nesupras.

POZITYVO, TORINAAAAI. Tai va, esu dėkingas, kad tos 100 dienų projekte neprailgo dėl žmonių, kaip: Jeremy_Lin, Marcius_Kill, Tazas_Romero, Tadas_Black, Rytis_Gun, Lithuania_Viski (pradžioj buvai nuostabi draugė, bet...). Mano žmogus – Jeremis Linas, nu blio, brother from another mother. Kada mes neradom bendros kalbos? :) Žodžiu, susitiksim mes, manau.  Marčius – bratan irgi, apie ką tik nekalbėjom, ko tik nematėm, susitiksim Rudenio vidury. Tazas – DIEVAS, mano fanai žinokit, kad čia mano žaidimo influenceris. Tadas – nuostabus žmogus, šiltas ir teisingas, laikyk kardaną. Žiūrėk, gerą DPKT išsirink. Ryti – O Ryčka Ryčka, tu mldc, būk savim, dirbk savo prižiūrėtojo darbą kuo geriau.  Jei kažką užmiršau paminėt, atsiprašau. Taigi, myliu visus Jus, kad ir ką padarėt: blogo ir gero. Visokių žmonių yra, visokių ir reikia.

TOLERANCIJOS CHEBRAAAAAA

*Žmogus, parašęs forume asmenine žinute savo siekius serveryje, gaus infernus mašiną (pirmas normalus siekio aprašymas)

Prizas įteiktas žaidėjui Benas_Master

*Pirmas žaidėjas, kuris parašys, kada pradėjau žaisti RLS, gaus kokaino (keli šimtai bus)

Kokainas įteiktas Kaspiux_Meow

*Pirmas žaidėjas, kuris parašys esę apie mano visą žaidimo laikotarpį, gaus 600k serverio valiutos.

Pinigai perduoti Rytis_Gun 

Redaguota . Redagavo Torin_Riverdale
  • Patinka 10
  • Dėkingas (-a) 1
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

<3<3-_-<3 

Ate myl <3 

pradėjai žaist balandžio 24 xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Čia geras buvo :DDD 

Nežadu net atsisveikint, žinau kad palaikysim ryšį. :) (Wtf tik 100 dienų praėjo? :DD Reikėjo pakeist title į ''How to get DPKT in 100 days.)

Sėkmės bratka. B)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jo gerai, davai... :)Jagerio tik nepamiršk, prieš išeidamas xD

O jei rimtai, gaila.. pabendravom, šūdų prisiuntinėjom per messangerį, bet px :D sėkmės moksluose

Redaguota . Redagavo Lukas_Cola

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Davai seniukai, turėjau visada kažkokį iš niekur nieko "good feeling" apie tave, dar nuo tada kai su 14k xp daviau prižiūrėtoją. Visi rašė ir komentavo kas čia per naujokas, iš kur jis čia, kam čia davei priž ir t.t. O jūs va pažiūrėkit. 

Tikiuosi dar kažkada pasirodysi projekte, reikia tokių žaidėjų kaip tu čia. Neslėpsiu, kad jeigu ne Tado pasiūlymas į DPKT tau, tai būčiau pasiūlęs užimti mano pareigas, ankščiau ar vėliau. Dažnai nesusirašinėdavom, bet būtų smagu palaikyti kontaktą. Sėkmės tau moksluose ir gyvenime. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 4 valandų, Marcius_Kill parašė:

Čia geras buvo :DDD 

Nežadu net atsisveikint, žinau kad palaikysim ryšį. :) (Wtf tik 100 dienų praėjo? :DD Reikėjo pakeist title į ''How to get DPKT in 100 days.)

Sėkmės bratka. B)

How to get Priž in 5 days. ;) Mano istoriją žinai, kalbėjom ne kartą ir ne du XDDDDDDD. Nesuprantu, kaip tau neatsibodo mano "pamatau, nepatinka - sakau tiesiai šviesiai". Čia kentėjai ar kaip? :D Aš jau dabar taupau pinigus tavo sutiktuvėms ;) Tai kur ten sakei eisim baliavot?

prieš 4 valandų, Lukas_Cola parašė:

Jo gerai, davai... :)Jagerio tik nepamiršk, prieš išeidamas xD

O jei rimtai, gaila.. pabendravom, šūdų prisiuntinėjom per messangerį, bet px :D sėkmės moksluose

Jageris jau kuprinėj, beliko susitikt, Coca Cola :D 

23 minutes ago, Tazas_Romero parašė:

Davai seniukai, turėjau visada kažkokį iš niekur nieko "good feeling" apie tave, dar nuo tada kai su 14k xp daviau prižiūrėtoją. Visi rašė ir komentavo kas čia per naujokas, iš kur jis čia, kam čia davei priž ir t.t. O jūs va pažiūrėkit. 

Tikiuosi dar kažkada pasirodysi projekte, reikia tokių žaidėjų kaip tu čia. Neslėpsiu, kad jeigu ne Tado pasiūlymas į DPKT tau, tai būčiau pasiūlęs užimti mano pareigas, ankščiau ar vėliau. Dažnai nesusirašinėdavom, bet būtų smagu palaikyti kontaktą. Sėkmės tau moksluose ir gyvenime. 

Atėjęs į projektą neplanavau nieko. Neturėjau jau iš anksto užsibrėžtų tikslų, nusistatymų. Jei ne tie, kurie mane menkino ir "nurašė" dar net neparašius man anketos, dabar nebūčiau čia, kur esu. Pirmosios dienos iš tiesų buvo sunkios, senbuvių neapykanta jautėsi. Kiek bandymų mane pakišti. Pameni, pirmąją ataskaitų savaitę pateikiau po kelias nuotraukas ir kėliau jas per part.lt, nes jų buvo ant tiek mažai. Ką galėjau padaryti? Niekas nenorėjo mano pagalbos, net vengdavo manęs, nepasitikėdavo. Iki dabar negaliu suprasti, kaip priverčiau žaidėjus pakeisti apie mane nuomonę. Su kiekviena savaite vis augo ir augo nuotraukos, ir aktyvumas. Net po 100 nuotraukų įkeldavau, kur arčiausias konkurentas turėdavo apie 50 (jo, peržiūrėdavau visada visų aktyvumus ir nuotraukas) :D. Gal todėl, kad pasitempčiau ir visiems parodyčiau, kad naujokas neturi būti prastesnis už senbuvius. Dėl DPKT pareigų, tai nežinau, kodėl priimiau pasiūlymą. Nežinau ir dabar. Belieka tik tikėtis, kad per nelyg nenuvyliau žaidėjų, komandos narių, kurie dėjo į mane viltis. Tazka, vien į forumą kartas nuo karto užeisiu pažiūrėt, kaip gyvuoji TU ;) Vis dėlto, visada jaučiaus kaip "vaikas" prieš tave. Buvai mano mokytojas, iš kurio išmokau tiek daug, kad net neabėjočiau, kad ir tu prisidėjai prie mano sėkmės projekte. Rimtai. Čia tu tas vienas iš bendraminčių, apie kuriuos kalbėjau savo "bloge". Saugokit Tazkąąą, žmonės. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kazhkoks luzeris sugebejo viska gaut per 100 dienu,o as kaip labsardukas koks,nieko..... Jk ofc. Draugiskas zmogus esi, sad, kad neteko biski dar daugiau pabendraut. DABAR GALESIU METYT STAR TAU IR NEGAUT BLIST LOL XDDDDDDDDDDD

Redaguota . Redagavo Neiviz_Extra

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Benas_Offensive parašė:

Taip ir neatsiuntei mano klaidu anketos taksi direktoriaus, kurio prasiau pries savaite :/

Tik žaidėjams, kurie nepateko į TOP5 buvo analizuojamos anketos asmeninėmis žinutėmis. Užėmei 4 vietą, esi aprašytas. Ko dar nori, ką? ;)

Redaguota . Redagavo Torin_Riverdale

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Visi čia taip gražiai rašo kiek pastebėjau. Perskaitęs tavo blogą susidariau dar blogesnę nuomonę apie tave :D:D:D. Žmogus kuris beveik visose situacijose iškelia ir laiko save teisingu. Kaip ir kaikurie žaidėjai, džiaugiuosi, kad atsisakei dpkt posto ir negadinai toliau serverio :D. O vat kam reikėjo ant Živilės užstumt išvis nesuprantu.. Atrodo turi metų ir proto, bet roastini kaip 13-kinis vaikas :D:D. Fsio dw db, adios.

• Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Net širdy sopa, kad perspektyvūs žaidėjai palieka projektą ir tuo pačiu džiugu, kad ir yra ir RLSiečių, sugebančių susidėlioti savo prioritetus, žaidimo nekeliant į viršų. 

Nors ir mums neteko susidurti ar bendrauti, noriu padėkoti už tavo darbą projektui, tikiuosi, kadanors teks ir mums pabendrauti. 

Sėkmės. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

22 minutes ago, Torin_Riverdale parašė:

Tik žaidėjams, kurie nepateko į TOP5 buvo analizuojamos anketos asmeninėmis žinutėmis. Užėmei 4 vietą, esi aprašytas. Ko dar nori, ką? ;)

Tiesiog buvau paprases issamesnes analyzes, ir tu atsakei, kad kai grisi i namus man atsiusi...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Realiai Torin atrodė kaip ir rašė Ridas perspektyvus žaidėjas, kuris tikrai turėjo "šviesią" ateitį serveryje, net ir man taip atrodė. Realiai visi ts'e (Žmonės kuriuos jis vadino elitu), džiaugėsi kad jis gavo DPKT, ne dėl to kad jis dirbo TB ir galės gaut kažkokią paramą iš DPKT, bet dėl to kad matėsi kad jis žmogus su gera mastysena. Bet gavus jam DPKT, jis pasirodė visu šviesumu, Gyčio situacija iš dalies suprantama, žmogus parašė per /d įžeidžiančiai ir pnš. gerai davėt išsipirkt isp. Gabiui ir pasakėt nušalint, jis neklausė ir dėl to jis buvo nušalintas nuo drk, bet vstk Gyčio drastiškai šalint dėl suknisto /d, nebuvo tikslo. Kai žmogus sedėjo su Corleonėm (sv), čytino, kenkė projektui, bet gavęs pav'ą pas gabi visiškai pasikeitė, jokių banų ar pnš. Dar prajuokino kai tu coco norėjai nušalint dėl įrd kai šaudė 3 žmonės iš toli. Pašnekėjus su tavim, tiesiog aišku buvo, kad patekai į viršų dviveidiškai bendraudamas su kitais, nes paklausus apie visą situaciją per /sms, pradėjai šnekėt kaip tu šitą serverį pakeisi, kad tau niekas "ant galvos nešiks" (tavo žodžiai) ir daviai suprast kad ir coco dar pašokinėjus kris iš direktoriaus posto. Nekalbu net apie Marčius_Kill (tavo bff), vieną dieną per ts šneki nrml su juo, kitą dieną paprašai /to baudą duot parašo kad jau px man ant jūsų visų. Keista kaip atsiranda tokių dviveidžių. Sėkmės tau gyvenime ;)

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aham... Simai (coffee) turbūt pirmą kartą į tave kreipiuosi tavo tikruoju vardu. Kai šiandien pamačiau, kad palieki projektą, nenustebau. Kažkaip žaidimą "gėrei" dideliais gurkšniais.. ir, atrodo, persisotinai. Mokslai, moksliukai... kai šiandien keletas braukė ašarėlę dėl rydienos, nes į shulę reiks eit.. aš laukiu mokslų. Va čia tai azartas, kai turi išlaikyti nemokamą studijų vietą esant tokiai konkurencijai. O kur dar darbelis, kurį kažkaip reiks suderinti su mokslais. Čia nežinau, ar pavyks..

Mane nustebino, kad tikrai turi, kaip sakai, daug tavęs nemėgstančių žmonių.. aišku, mes ne daug bendravom, bet man nepasirodei nei piktas, nei pasikėlęs, tuo labiau kvailas. 

(shower) aš su tavimi neatsisveikinu, nes niekada negali žinoti, kada ir kur vėl sutiksi tą patį žmogų.

Su mokslais tu susitvarkysi, tau palinkėsiu kai ko kito:

1. Ne tik siek tikslų, bet ir mėgaukis pačiu procesu. Nes pasiektas tikslas suteikia tik trumpą džiaugsmą.

2. Atsiribok nuo tavęs nemėgstančių ar kitaip tave sumenkinti bandančių žmonių. Čia jų problemos, kad jiems tu nepatinki. Neeikvok jiems savo energijos. Bet ir pats nemenkink kitų.

3. Ir nelaikyk pykčio :/.  Pyktis naikina tik mus pačius. Skaičiuok savo gyvenime gerus žmones, tuos, kuriuos pvz. paminėjai savo laiške. Ir pamiršk tuos, kurie neverti tavo dėmesio.

Ką gi, Torin.. tave teko pažinti tik virtualiame pasaulyje, siunčiu tau oro bučinį ir nueinu nesumindoma samp'o žole ;)<3 iki, aplankyk mane, nes pasiilgsiu.

Redaguota . Redagavo Katerina_Petrova
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Seniuk,man ne 20 o 19 ;) (matosi kad su matematika nedraugauji). Gaila kad laikai save tokiu protingu ir nesuprantu kad žmogus žaidime ir real life skiriasi. Netiki? Maloniai kviečių arbatos i baraka, jei ne PM galiu parašyta nickus su kuo iki šiol iš rls palaikau ryšius ne FB ar sms o real ( vienas net netycia tapo mano bx) <3galėsi pasiklausti kokia ta DVIDESIMTMETE VISKI ;) kai ddaugėja metu, tas žaidimas būna reikalingas tik pakimarint ir pabludint ;) neatejau čia ieškoti draugu, tuo labiau kažkam įtikti (pvz tau xDDDDD kuris dėl viršesnio žmogaus dėmesio CJ plikas per Gedimino prospektą perbegtu xDDDDD visad gyreis va tas anas man ta ir ana sake nes norėjai pasirodyti kad jie i tave kreipia dėmesy o i kitus ne) ;) mldc kad nebezaisi sampo nes pamenu kaip verkdavai dėl -repu ir bijojai jų kaip velnias kryžiaus :DDDDDDD jau gal pailsesi ir ateisi i sveika protą :DDDDD siulyciau nesusireiksmint nes čia zaidimas. Pradžioj buvai visai px, bet kuo toliau tuo daugiau sudo veises tavo primadoniskoj galvoj (nzn gal šūdu fabriką atidarei). Tikiuosi neesi toks sudas kaip pasidarei žaidime bėgant laikui  #prayfortorinas

P.S. čia viskį nein prisijungti per savo nes PC paskolinau kambariokei o su jibana plansete viska taiso ir nein slaptika Vest  (matej kokia gerasirde) ;) nesistengiau rašyt be klaidų nes normalios rašybos nenusipelnė į. ;) #duok dieve vaikams smegenų 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.