Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Gintare_Smk

Kur esu dingusi ir ką veikiu? #Lygkamįdomu

Recommended Posts

Sveiki draugai ir nelabai, aš ir vėl čiaa. ;) 

Skaitykit tik jei neturit ką veikt, nes kitu atveju tik sugaišit laiką:) 

Visai neseniai gavau klausimą "kada naujas blogas?" (sw Pinoki). Nu ir ką, manau rimtai jau senokai kažką besireiškiau čia, o ir šiaip kaip apmirę visi, retai kada sulauksi kažko naujo blogų skiltyje. Tai kodėl gi man vėl nesugaišinus jums kelių minučių ir neparašius kažkokių pievų? Negi man gaila? Tačiau sustojau ties pirmųjų žodžių rašymu. Apie ką rašyt? Apie servą ar again apie savo gyvenimą, jei galėčiau jį šitaip vadinti? Nes rimtai dar nelabai žinau kas jums įdomu. Tai vaa, ten kažkur apačioje palikit atsiliepimą bei įdėjų ką gero papasakot galėčiau kitą kartą (jei toks bus), iš anksto ačiūū labai. :) 
  Ir vis tiek neapsisprendžiau apie ką rašyt, lol (moteriškė blem). Tai viską po biškii pabandysiu aptart. Na, pirmenybę teiksiu servui. Tai vaa, šiaip į servą labaai retai beužsuku, nes tingiuu, o ir šiaip laiko nelabai turiu. Palikau PD pavą ir nuo to laiko sampas buvo mano retai aplankoma stotelė. Kad jau prakalbom, tai PD pavą turėt sekėsi sakyčiau gana gerai, komanda beveik visada buvo pilna ir apmokyta, kuo aš labai džiaugiuosi. Labai dvejojau ar imt tą pavą ar ne, iš pradžių net atsisakiau, tačiau vis dėlto, nusprendžiau dar kartą išbandyt savo jėgas teisėsaugininkų valdžioje. Žinoma, po paskelbimo, jog nauja pd pav siemkė, prasidėjo stumimaii, kad prinardžiau, prisiunčiau nudes ir panašiaii. But guess what, manęs nė kiek nenustebino, kadangi čia juk yra kažkas keisto, jei pana gauna aukštesnes pareigas. Bet spėkit iš vieno karto kam yra pofik kas ką kalba. :D  Dabar pagalvojus, apie servą nelabai ką ir bežinau :D  Nu ką žinau, tai tik tiek, kad Monstr DPKT, o kas direktoriai, pavaduotojai, tai net neklauskit... :D  Apie naujas taisykles ar kažkokius pakeitimus, tai iš vis žalia esu, neskaičiau nieko :x Nu bet spėsiu dar. Kažkada turbūt vėl pradėsiu dažniau serve apsireikšt, bet kada tai bus, tai dar neaišku.
-_-

Nuu o dabar apie mano gyvenimėlį. Tai praeitam bloge rašiau, jog šiais mokslo metais planavau pradėt lankyt dramą arba futbolą. Tačiau kaip visada- aš planuoju, o Dievas juokiasi. Dramos būrelio šiais metais neliko, nes mūsų šulė yra ubagai ir nesugeba jo išlaikyt, o su futbolu gavosi taip, jog nesusidarė mergaičių komanda. Nors planai ir nepasiteisino, tačiau džiaugiuosi pradėjusi lankyti tinklinį ir Europos klubą(organizuojam mokyklinius renginius). Tinklinyje, kaip naujokei, sekasi ganėtinai geraai. Netgi į varžybas vežasi tam, kad suoliuką pašildyčiau^^ (nors porą kartų buvau ir į aikštę išėjusi:)). Aj jo, neseniai perkėlė mane į didžiųjų šokius (ten kur 10-tokai, 12-tokai), tai aš tokia pagrandukė jaučiuos, bet nieko. Gal ir nebūčiau sutikus eit dar ir prie didžiųjų šokt, beet varysim į dainų šventę (kas meet e?:)), tai noras atsisakyt dingo kažkaip:)) Su mokslais viskas čiki piki, nenudegradavau dar kol kas. O šiaip namuose nieko gero neveikiu, tik mokaus, žiūriu serialus ir auginu šiluminį sluoksnį sau ant pilvo (kad žiemą nenušalčiau).^^

Nu vatt lapkričio 25 buvau su klase išvažiavus į Kauną, nieko gero nenuveikėm, tik žinomaa smagu buvo sutikt pora berniukų iš servo^^ Tony_Vercetti ką tu, moli?:)) Šiaip realybėj žmonės daug fainesni, labai malonu bendraut ne per laidą, nors ir ne tokie mandri :> vaa, verši, sakei sveika namo negrįšiu, bet nu lyg ir viskas geraii man:)) Pagailo bšk manęs, ane?:)) Ne o šiaip tai meetinsim dar kažkada, pasiilgau jau žn:P <3
Bet tai smagiaii, per pora savaičių sutikau 3 žmones iš servo, nicee taip^^ :D  Dar prieš kelias dienas buvau Kretingos "Sniego Gniūžtėj"(trijų dienų stovykla mokykloj), tai buvo žiauuriai fun. Ir tas trečias žmogutiss, kaip nekeista Justas_Ses (sw, greiti) :D  Vienoj grupelėj dar su juo buvom B). Nėra ans toks du*as kaip jūs sakot, fainas bąhuras.^^

Bšk miego trūko per tą SG, bet nieko. Iš 48 valandų miegojau tik 9, tai pirmadienį vietoj to, kad sėdėčiau apsnargliuotam mokyklos suole, miegojau kaip užmušta (mama leido). Už mažiau nei 2 savaičių Darbėnų "Sniego Gniūžtė" incomming :3.

Nu žodžiu, nebėra žodžių, laikas pabaigt vėjus rašyt čia. Kaip tik tuoj į tinklinio trefkę :D  Kai reikia per lietuvių parašyt porą pastraipų, tai vos 200 žodžių išspaudžiu, o čia žiūrėk jau 700 kažkur. :) 

Ačiū už dėmesį tiems, kurie iki čia daskaitėt, nu ir aišku tiems, kurie skaitėt kas antrą eilutę.

https://imgur.com/a/W4UY6 čia kai neturi ką veikt ir nori pasigirt savo skillais.

Pridėkit į snapchatąą- gintarez03 :D 

Siemkė

Redaguota . Redagavo Gintare_Smk
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Simas_Pinokis parašė:

Helau helau naiss blogaz ė exdy <3

nu dėkuii :P pavasariss artėjaa ė :D 

Dabar, Tom_White parašė:

aš veganas 

Tai tau cepelinų net nesiūlysiu ;) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Benas_Master parašė:

Opa Gintareee labs gers blogs ;p 

opaa, dėkui, Benaii :D 

3 minutes ago, Saška_Finazonik parašė:

@Tony_Vercetti jaunesnes patinka? ;D sw gers blokas

nu ko iškart taip :D labass, dq ;) 

Dabar, Lukas_Zip parašė:

Puikus blogas Gintare

ačiūū! ;) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

11 minutes ago, Barrio_Guerilla parašė:

sv seniukai seniai matyta, malonu, kad sugrįžai xD 

Labutiss, aww! ^^ 

2 minutes ago, Jahseh_Onfroy parašė:

dink vel tiktai 

Ko pikts

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Msw_Lukas parašė:

OMG TIE PIRŠTAI <3 labai patiko 

Turbūt vienintelis dalykas, kuriuo galiu didžiuotis :D Malonuu ^^ 

Dabar, Tony_Vercetti parašė:

plbm

p.s nk gero, kita kart labiau pasistenk ;)

Dėl tavęs, tai būtinai:))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

8 minutes ago, Ignas_Omny parašė:

Dėl blogų jo, retai juos rašo, o taip patinka skaityti ką čia kiti rašo:( 

Viena pagrindinių priežasčių, kodėl retai kažkas rašo čia, tai turbūt ta, kad nesugalvojam ką rašyt :D Bet nieko, gal atsigaus blogų skiltis kadanors-_-

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kada į Šilute ? :) 
O taip tai px visai blogas, kažin ar sesiauskas jau labai normalus, negalėčiau sutikt xddd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Andrius_Crazy parašė:

O taip tai px visai blogas, kažin ar sesiauskas jau labai normalus, negalėčiau sutikt xddd

Kada pas mane? :) 

Per laidą mes čia visi mandresni :D o taip tai realybėj su juo viskas normaliaii :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

10 minutes ago, Gintare_Smk parašė:

Viena pagrindinių priežasčių, kodėl retai kažkas rašo čia, tai turbūt ta, kad nesugalvojam ką rašyt :D Bet nieko, gal atsigaus blogų skiltis kadanors-_-

Ką rls supratau, kad čia visiems greitai viskas atsibosta, nes blogai atsirado vien dėl manęs, kad buvusiam savininkui rašiau ir sukūrė juos, tada visi rašė aktyviai, nes naujas dalykas, reikštis galima ir pnš, o po to liko vienetai kur rašė, iki šiol geriausias blogeris rls tai Tazas B)

Redaguota . Redagavo Ignas_Omny

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Lukas_Monstr parašė:

hqdefault.jpg

geras blogas seni

ačiūū DPKT

1 minute ago, Ignas_Omny parašė:

Ką rls supratau, kad čia visiems greitai viskas atsibosta, nes blogai atsirado vien dėl manęs, kad buvusiam savininkui rašiau ir sukūrė juos, tada visi rašė aktyviai, nes naujas dalykas, reikštis galima ir pnš, o po to liko vienetai kur rašė, iki šiol geriausias blogeris rls tai Tazas B)

nu taaip, Tazas tai jau nepakeičiamasxD^^

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

35 minutes ago, Lietuvos_Fanas parašė:

Įdomiai tu čia visai, man patiko!

Malonu! ;) 

3 minutes ago, Samp_Dovis parašė:

Geras Blogas :)

Dėkui :) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

susitiksim darbėnuose(theft) 

prieš 2 valandų, Andrius_Crazy parašė:

@Gintare_Smk realybei irgi svepluoju ane 

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Justas_Ses parašė:

susitiksim darbėnuose(theft) 

@Gintare_Smk realybei irgi svepluoju ane 

Turbūt susitiksim, nes katik sužinojau, kad gali nepaeit išzyzt tėvų kad išleistų :D :( o šiaip nee, nešvepluoji lyg ir xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.