Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ridas

2017 Kalėdos kartu su RLS!

Recommended Posts

2 minutes ago, Adomaz_Gfx parašė:

atiduok man modą ****

o šiaip tai visiems linkiu nesirgt, nu nes *keiksmai*

karnavalas e

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Realiai norėčiau tiktais vieno,kad būčiau išbrauktas iš grubaus blisto, nes pripažinau “tukstančių“ kartų savo klaidą,kad negalima naudotis “aim“. Būk geras seneli :/ atleisk gi. :/:/ 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kalėdų seneliuk, mano norai kuklūs, žemiški ir įveikiami:

☆ prašau nuimti man darbo įspėjimą, nes @Daniel_Rus, tas piktas dėdė, nenuims. Aš, Katerinka, pripažįstu savo kaltę, be drk leidimo pasinaudojau PD staigteliu ir taip pažeidžiau darbo taisykles. Koks velnias mane nešė prie tų sraigtų.. :D(gun)

☆ labai noriu, kad manęs nekalbintų ir man nerašinėtų naudojantys "keiksmus" ir kitas šlykštynes siūlantys pimpagalviai. p.s. jei toks nesi, asmeniškai nepriimsi. Patys pagalvokit, nepažįstamas žmogus tau pasiūlo savo daikčiuką ir visai nepagalvoja, kad aš galiu su juo visai ką kita nuveikti.. "tu tikrai nori, kad tavo dešrelę supjaustyčiau kaip kučiukus, pamirkyčiau aguonų piene ir sukiščiau tau į burną?!?! Juk pats siūleisi.. džiaukis, kad per Kučias nevalgome mėsos o.o Siaubas, tokie žmonės išlaisvina mano žvėrelį.. fu kaip negerai, pati savęs bijau (rolleyes)

☆ seneliok, čia tik tarp mūsų.. neduok visiems cj skin'o.... nu pats pagalvok, visi bus vienodi.. Paskui pamatysi, užsimanys betmeno ar žmogaus voro skin'o.. neduok (theft):D

Beje, rls eglė gražesnė net už Kauno eglę. Gražių švenčių, pukučiai :D<3

Redaguota . Redagavo Katerina_Petrova
  • Patinka 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

noriu šalto volfiuko iš Kalėdų senelio ir žinoma naujos VVP sistemos(I think I forgot????)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mielas kalėdu seneli šiais metais buvau labaj geras tad norėčiau pinigų arba kreditų arba kokios nors geros car pvz kai infernus ačiū.

Redaguota . Redagavo Antanas_Peleda

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mielas Kalėdų Seneli šias metais buvau labai geras ir šia proga norėčiau skino 14id,vilos,duneride(arba kokios nors kitos unikalios masinos).;)

Redaguota . Redagavo Edvinas_Petraitis

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Labiausiai noriu daugiau normalių žaidėjų ir mažiau tų, kurie pastoviai verkšlena.. (rolleyes) Taip pat, daugiau FTB „Bullet“ transporto priemonių! (Nes pastoviai peštynės vyksta dėl jų (theft))

Redaguota . Redagavo Annie_Dawson

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mielas kalėdų seneli :) norėčiau, kad d0nt'as nepatingėtų ir padarytų, kad vėl skinus būtų galima įdėti į namus. :)

O šiaip norėčiau CJ skino.

Btw. Padaryk d0nt'ai tu tą atnaujinimą, kad sistema leistų įdėti skiną į namą. :)

Redaguota . Redagavo Drift_Maihem
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.