Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Matthew_Kiwi

Free ban by The_Smecher

Recommended Posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Matthew_Kiwi
  2. Administratoriaus Vardas_Pavardė serveryje: @The_Smecher
  3. Blokavimo priežastis:inv
  4. Blokavimo įrodymai(būtina): https://www.youtube.com/embed/txhULjzTK88
  5. Papildomi komentarai(nebūtina): Prisijungiu į žaidimą, nuvažiuojam į zona, sukilo pingas, žiūriu man visus afk rodo https://imgur.com/a/My1iBBU  iškart pagalovjau apie atsijungimą, tačiau galvojau palauksiu gal atlagins, kadangi nenorėjau bano už relog'ą zonoj, pradėjau filmuot, žiūriu išmetė The server is restarting, prisijungiu iš naujo - banas už inv.  https://www.youtube.com/watch?v=_v4qlVWDLso&feature=youtu.be
  6. Gali net nesakyt,  jog lagina - tai nežaisk, BET viskas buvo gerai, kol neatvažiavau į zona, tik pradėjau šaudyt - visi afk, prisijungiu - banas už inv, būčiau cheat'us naudojęs, tikrai nebūčiau kai debilas lakstęs ir jum žalos nedaręs.
  7. btw, atsiblokavau panadojęs savo kreditus, kadangi niekas 4 dienas nei patvirtino, nei atmetė. 
Redaguota . Redagavo Matthew_Kiwi

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Soo, ką mums daryt reikėjo? Leist lakstyt tau?=DD vien už tai, kad į tave šaudom, tau paspaudus esc ar panašiai, mus iškickina už invisible ir plius procentai nekyla. Informuok ts papokindamas, jog lagino, niekas neblokuos.

• Patinka 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, The_Smecher parašė:

Soo, ką mums daryt reikėjo? Leist lakstyt tau?=DD vien už tai, kad į tave šaudom, tau paspaudus esc ar panašiai, mus iškickina už invisible ir plius procentai nekyla. Informuok ts papokindamas, jog lagino, niekas neblokuos.

Būtų užtekę pažiūrėt į tab lentelę, jog aš su 1k pingu lakstau, net per video, kurį pateikei matosi, kai Aivaras į mane šaudo, o po sekundės aš atsidūriau prie kiškio (užlagino dar labiau ir teleportas idk)

Jo, būtinai pokinsiu, kai net nespėjus nuleist žaidimo baninat :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

28 minutes ago, Matthew_Kiwi parašė:

Būtų užtekę pažiūrėt į tab lentelę, jog aš su 1k pingu lakstau, net per video, kurį pateikei matosi, kai Aivaras į mane šaudo, o po sekundės aš atsidūriau prie kiškio (užlagino dar labiau ir teleportas idk)

Jo, būtinai pokinsiu, kai net nespėjus nuleist žaidimo baninat :D

Pacituosiu dar kartą ką sakiau.

37 minutes ago, The_Smecher parašė:

už tai, kad į tave šaudom, tau paspaudus esc ar panašiai, mus iškickina už invisible ir plius procentai nekyla.

Nebesivelkim į diskusijas, tysm

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.