Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ridas

Kur gi eisime toliau?

Recommended Posts

Sveiki,

Jau daugiau nei metus nieko nekūriau savo blogo skiltyje, atėjo laikas šiek tiek detaliau papasakoti kas vyksta projekte ir kur bandysime keliauti toliau...

IRL

Per metus kažko įspūdingo kuo galėčiau pasidalinti su jumis kaip ir nėra :ddd Daug kas ir taip žino, bet trumpai:

• mečiau studijas MRU, perstojau į LTVK teisės ir teisėsaugos institucijų programą. Pagrindinė priežastis buvo ta, jog savarankiškai išsilaikyti studijuojant nuolatinėse studijose man nelabai pavyko. Studiuojant ištęstinėje studijų programoje randu laiko ir sau, ir darbui, ir mokslams, tad tai yra visai cool.
  • pakeičiau kelis darbus, apsistojau dabar barboroj ir džiaugiuosi, kad čia man ne tik patinka, bet ir alga padori pagaliau.
  • išsiskyreu su boba, bet susitaupiau mašinai - iš pradžių nusipirkau ketvirtą guolį, kai subyrėjo, iš tėvo nupirkau forduką - bent jau turiu ratus, nors ir šūdinus, bet džiaugiuosi, kad už savo sutaupytus pinigus tą pasiekiau. Jei dar draudimo kaina būtų normali, o ne 600e/metam tai būtų iš vis pasaka......
  • papildžiau savo irl sutiktų žmonių iš rls sąrašą, tik jau nebelabai atgaminsiu su kuo būtent per tuos metus susipažinau.

rls

O čia jau skaudesnė tema.

• Atėjo dar viena vasara, kuri šįkart pasijautė labiau nei kitos, kadangi karantino laikotarpiu turėjome labai išaugusį žaidėjų skaičių, kuris kelias savaites net laikėsi taip, kad vienu metu žaidė ir virš 100 žaidėjų.
  • Turėjom atnaujinimų bangą, šiek tiek pristabdytą 3.7.2 versiją, tačiau apskritai paėmus visus metus modifikacijoje atsigavome labai stipriai. Taip, darbo dar yra labai daug ir jau kai kurių sistemų tikriausiai niekad nebepavyks atnaujinti, tačiau džiaugiuosi, jog nepraradome visiškos motyvacijos dirbti toliau jūsų visų labui.
  • reformavom komandos struktūrą, daugelį stričių apjungėme ir to pasekoje bandėme efektyvinti darbą. Dariau apklausą komandos viduje dėl šios idėjos, tai ji pasidalinti į dvi dalis, vieni mano, jog idėja pasiteisino, kiti ja stipriai abejoja. Man asmeniškai dabartinė sistema yra geresnė, tik minusas tame, jog komandos nariai vis dar bijo eiti į kitas sritis, pvz. papeikimų tikrinimas pagrinde yra tik Svidersko, kaip ir 4 lygio administratorių priežiūrą. Gal su laiku tai pasikeis dar?
  • Bandėme atgaivinti pagalbininko pareigas, tačiau idėją prisvilo ir nelabai ta pareigybė kažką projekte per tą laiką keitė. Kažkiek galbūt komandai buvo paprasčiau ir greičiau kreiptis į kitą žmogų, nei mane, tačiau pačių žaidėjų tai nepalietė, per gimtadienį projekto nibent.

atsisveikinimai :(

Labai liūdna, kad įpratus dirbti su komandos nariais ateina laikas jiems pasakyti ate. Man rods absoliučiai visi nariai buvę komandoj yra priimti manęs jau nuo tų laikų, kai buvau pagalbininkas, čia gal kokie 2016ieji. Gal kas patikslins?

Šią savaitę sudie tarėme net keturiems komandos nariams: Domis_Bass, The_Smecher, Dzioraldas_Golden ir Alfred_Pennyworth. Palikimo/nušalinimų priežasčių nedatalizuosiu, jei jie norės apie jas prabils patys. Gal puiki proga sukurti blogą hehe?

Labai dėkoju šiems keturiems žmonėms už jų darbą projekte. Smecheris pareigose išbuvo daugiau nei tris metus be sustojimo, Džioraldas sugebėjęs kartą suklysti būdamas DPKT parodė, kad tai nebuvo jo pabaiga ir galiu pripažinti, jog tapo vienu geriausiu projekto komandos nariu, DP, pagalbininku. Į komandą labai greit įsiliejęs Alfred'as projekte tapo tas, kuris su mumis tarsi nuo pradžios. Labai liūdna, be šių žmonių projekte tikrai nebus geriau..

o tai kajp db su updejt?

Kadangi šiuo metu projekto skripterio nebeturime, atnaujinimai kažkurį laiką sustos. Bandžiau ieškoti naujo žmogaus kuris galėtų jį pakeisti, tačiau nesėkmingai, tad kurį laiką projektas tikriausiai bus be koduotojo. Viliuosi, jog kritinėmis situacijomis mums padės d0Nt'as ar Alfredas, kai už atskirus darbus sumokėsiu atskirai, nebūnant projekto komandos nariais.

Ateityje jei vis dar neatsiras žmogus, sistemas pirksiu pagal projekto galimybes.

Kada nauji zmones i komanda?

Netekus tiek komandos narių nusprendėme naujų į jų vietą nerinkti. Šiuo metu serveryje nežaidžia tiek daug žaidėjų, jog mums reikėtų tiek daug komandos narių. Apskritai jų ir taip visą laiką turime gan daug.

E RITKA SUDA MALI GAL PATS LEAWE DARYK =DD

Tiesa sakant svarsčiau, vis dar svarstau apie tai. Turėjau minčių projektui ieškoti naujo savininko, kuris galbūt dar galėtų kažką pakeisti projekte, tačiau bijau, kad tas žmogus nesugriautų to, ką per tiek laiko pasiekėme.

Praradau tą motyvaciją ir aš, nėra aplink žmonių kurie bandytų tą motyvaciją pakelti, o dirbti per prievartą niekas juk nemėgstame. Visi nori pokyčių, visi nori naujovių, įdomybių, renginių, tačiau nebėra tas amžius kai žmonės/žaidėjai patys imtųsi tos iniciatyvos dirbti projekto labui - deja aš jos irgi nebeturiu tokios, kokia buvo prieš pora metų.

Nežinau kaip bus toliau, galbūt norint padėti projektui reikėtų rasti pakaitalą man pačiam...

---------------

Tikiuosi į pagrindinius jūsų klausimus atsakiau, jei kas dar neaišku, ar turite papildomai ko paklausti, prašau - atsakysiu. Atrodo norėjau tiek daug visko parašyti, tačiau minčių visiškai nebėra, o galbūt nematau tam prasmės? Oh well.

• Patinka 9
  • Cha Cha 2
  • Pasimetęs (-usi) 2
  • Liūdnas (-a) 9
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

14 minutes ago, Ridas parašė:

pvz. papeikimų tikrinimas pagrinde yra tik Svidersko

https://imgur.com/a/YVWWCeq tu gal maušpetri nebenusipežėk alio?

sad dėl palikusiu žmoniu ir praspirtųjų, o šiaip nk naujo nepasakei, good blog doe

• Cha Cha 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

12 minutes ago, Ridas parašė:

• Bandėme atgaivinti pagalbininko pareigas, tačiau idėją prisvilo ir nelabai ta pareigybė kažką projekte per tą laiką keitė. Kažkiek galbūt komandai buvo paprasčiau ir greičiau kreiptis į kitą žmogų, nei mane, tačiau pačių žaidėjų tai nepalietė, per gimtadienį projekto nibent.

gal i vieta pastacius motyvuota ciuva, turinti rlsui nauju ideju, nebijanti atlikt sprendimu be taves, si vieta butu svarbiausia srv grandis kelianti zaideju skaiciu? nebutinai rlsietis, vasara prie projekto lengviau pritapt naujam zmogui, nes mazesne bendruomene btw

arba duok man ir issiurbiam paskutinius eurus is to srv, skirstomes.

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

gal i vieta pastacius motyvuota ciuva, turinti rlsui nauju ideju, nebijanti atlikt sprendimu be taves, si vieta butu svarbiausia srv grandis kelianti zaideju skaiciu? nebutinai rlsietis, vasara prie projekto lengviau pritapt naujam zmogui, nes mazesne bendruomene btw

arba duok man ir issiurbiam paskutinius eurus is to srv, skirstomes.

nėra tokio žmogaus. NĖRA.

• Pasimetęs (-usi) 1
  • Liūdnas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Andrius_Crazy parašė:

@Smith_Juozas tave kviecia seni

deje. absoliučiai nei vienas RLSietis šiuo metu nesusitvarkytų su tokiom pareigom, sad, bet true :) 

• Pasimetęs (-usi) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O yra ką tvarkytis kai serve 30on? Buvo toks žmogus bet jis negavo pilnos laisves kurios norėjo ir here we are

• Patinka 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

10 minutes ago, Darius_Blogizzz parašė:

O yra ką tvarkytis kai serve 30on? Buvo toks žmogus bet jis negavo pilnos laisves kurios norėjo ir here we are

Visada yra ką tvarkytis, būtų tvarkomąsi, galbūt būtų didesnis on nei 30. "pilnos" laisvės suteikti deja, bet neįmanoma, nes ta laisvė užsibaigia kredų užsimetimais ant fake acc :) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

7 minutes ago, Ridas parašė:

Visada yra ką tvarkytis, būtų tvarkomąsi, galbūt būtų didesnis on nei 30. "pilnos" laisvės suteikti deja, bet neįmanoma, nes ta laisvė užsibaigia kredų užsimetimais ant fake acc :) 

Nu cia zinai depends, sori hejteris kazhkoks as

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 5 valandų, Andrius_Crazy parašė:

@Smith_Juozas tave kviecia seni

senis konkrecioj pensijoj is kurios mazai sansu grizt

biski sad jei sitas sudservis mirs nojoke,todel jeigu truks penkiolikos euru ant hosto sumesiu nesinervuok Ridas ant zvano bunam bychinas

SVARKE nepalik komandos dabar viskas ant tavo peciu! = DD

• Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 5

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

20 minutes ago, Smith_Juozas parašė:

senis konkrecioj pensijoj is kurios mazai sansu grizt

biski sad jei sitas sudservis mirs nojoke,todel jeigu truks penkiolikos euru ant hosto sumesiu nesinervuok Ridas ant zvano bunam bychinas

SVARKE nepalik komandos dabar viskas ant tavo peciu! = DD

Mldc seni, prisidėsiu prie tavo aukų ir aš 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Servas laikės ant senbuvių, kurie nors ir būdami paprasti žaidėjai padarydavo žaidimą daug įdomesnį ir unikalų, išsiskiriantį nuo kitų lietuviškų serverių, tačiau kai tu jiems jau atsibodai - jie išėjo. Dabar pagrinde žaidžia 2006 net yra 2010 metų gimusių vaikų auditorija, ir servas nebeišsiskiria niekuo nuo *reklama.lt* ar snarglyno.

Gal jeigu į kokį five m pereitų RLS gal kažkoks stebuklas įvyktų :D

• Patinka 7

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandų, Benas_Offensive parašė:

Servas laikės ant senbuvių, kurie nors ir būdami paprasti žaidėjai padarydavo žaidimą daug įdomesnį ir unikalų, išsiskiriantį nuo kitų lietuviškų serverių, tačiau kai tu jiems jau atsibodai - jie išėjo. Dabar pagrinde žaidžia 2006 net yra 2010 metų gimusių vaikų auditorija, ir servas nebeišsiskiria niekuo nuo *reklama.lt* ar snarglyno.

api koki five m kalbam kad puse su low pc mano manimudar sumazetu nebent labai daug nauju prieitu is pacio gta 5rp

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Gaila labai geri komandos nariai buvo šie asmenys pagarba jiems

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

PayPale turiu 95centus jei reiks irgi uzmesiu

prieš 8 valandų, Benas_Offensive parašė:

Jo pritariu daug vaikų:)) todėl ir nebėra tokiu žmonių, kurie kažką norėtų patys daryti, nes kaip ir visi žino, šiuolaikiniams vaikams viską ant lėkštutės paduot. 

Jo zn aš pac vaix

Redaguota . Redagavo Ray_Allen

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 17 valandų, William_Hard parašė:

api koki five m kalbam kad puse su low pc mano manimudar sumazetu nebent labai daug nauju prieitu is pacio gta 5rp

nenoriu reklamuot, bet tu nueik ir paziurek kiek vien lietuvisku serveriu ir zaideju yra, o dar paziurejus kiek siuo metu zaidzia five m - bus apie 90 tukstanciu zmoniu

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.