Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Rokas_London

Peikiu Gytis_Janke

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė):@ Gytis_Janke
  2. Pažeidimo aprašymas: Užtildė mane, be priežasties, gavau 60 min mute, tik nežinau nei už ka nei kodėl.
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://www.part.lt/perziura/87c6a86cf11c00c51d02a55b9710412057.png
  4.  
Redaguota . Redagavo Rokas_London

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas Rokai, nepaisant to, kad esi melagis ir daugeliui direktoriui nardai, pasakodamas tikrovės neatitinkančių faktų, tu ateini į foruma parašyti man papeikimo už tai, kad stumi ant mano šeimos narių, įrodymai: https://imgur.com/a/p4wKLRx

Redaguota dabar. Redagavo Gytis_Janke

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Gytis_Janke parašė:

Labas Rokai, nepaisant to, kad esi melagis ir daugeliui direktoriui nardai, pasakodamas tikrovės neatitinkančių faktų, tu ateini į foruma parašyti man papeikimo už tai, kad stumi ant mano šeimos narių, įrodymai: https://imgur.com/a/p4wKLRx

Redaguota dabar. Redagavo Gytis_Janke

Kurioj vietoj yra įžeidimas ? /"Prašyk savo mamos " Čia skaitomas yra įžeidimas ? Neatitinka realybęs žmogau. Na čia nuspręs administraciją.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Rokas_London parašė:

Kurioj vietoj yra įžeidimas ? /"Prašyk savo mamos " Čia skaitomas yra įžeidimas ? Neatitinka realybęs žmogau. Na čia nuspręs administraciją.

Tu norėdamas mane pašiepti rašai, kad aš savo mamos paprašyčiau doneito, nors kaip pats gerai žinai nesu vaikas ir esu nepriklausomas nuo tėvų, todėl įvertinus šį faktą, papeikimas turi būti atmestas ir bausmė duota yra teisinga, ačiū už dėmesį.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai nes tu man parašiai padoneitink, o aš atsakau tuo pačiu, tačiau parašydamas jog paprašyk savo mamos, ir aš nežinau su ko tu gyveni todėl parašiau paprastai paprašyk savo mamos. O tu dėjai mute už net ne įžeidimą o už elementarų teiginį. Todėl bausmė yra neteisingą ir privalai būti nubaustas įspėjimu.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kiekvienas tai traktuojame skirtingai, tačiau mutinti nereikėjo. Negaliu ir įspėti administratoriaus, tačiau pasikartojus situacijai bet kuriam asmeniui - bus baudžiamas įspėjimu.

Redaguota . Redagavo Linux_Kill

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.