Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Tom_Back

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    297
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

19 Neutralus

Apie Tom_Back

  • Rangas
    Newbie
    Newbie
  • Gimtadienis 1996.06.26

Kontaktai

  • Discord
    pavlik8827

Informacija apie narį

  • Miestas
    Panevėžys
  • Lytis
    Vyras

Žaidėjo informacija

  • Administratorius
    Nenustatyta
  • Darbas
    Medikas

Profilio peržiūros

4.255 profilio peržiūros
  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Sharan_Galaxy Pažeidimo aprašymas: Free mute nežinau už ką uždėjo iš lempos... Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  2. . Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Sharan_Galaxy 2. Kaip buvo čytinama: Kenkia serveriui bei žaidėjams 3. Įrodymai (būtina): https://imgur.com/a/Nm3xMOW 4. Papildomi komentarai (nebūtina): -
  3. [18:21:14] {339900}> [VIP] Tom_Back(7): Šarans sampe atsiimki už realybė? [18:21:34] {339900}> [VIP] Sharan_Galaxy(12): tu *keiksmai* normaliai parasyk :DDDD [18:21:37] {339900}> [VIP] Sharan_Galaxy(12): nesuprantu ka tu rasai [18:21:40] {339900}> [VIP] Sharan_Galaxy(12): individe :DDw
  4. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Sharan_Galaxy Pažeidimo aprašymas: Free mute uždėjo Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  5. Žaidėjo Vardas_Pavardė, kuris padarė pažeidimą?: @Sharan_Galaxy Kokį pažeidimą padarė žaidėjas?: Free mute Pažeidimo įrodymai:
  6. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Pijus Yuyerns Pažeidimo aprašymas: Pasakė nori prikolo ir mute užmetė ir parašė prikolas Pažeidimo įrodymai (foto/video):
  7. Registracijos į varžybas anketa Jūsų Vardas_Pavardė: Tom_Back Ar turėsite galimybę būti prisijungęs renginio vykimo laiku: Taip
  8. Sakyčiau dėl liko gyventi nelabai skaitosi trečias žaidėjas. Ir dar nesimato kad butų to komanda panaudojas, tad galim sakyti kad ne siskaito..
  9. Vardas_Pavardė serveryje: Tom_Back Pasiūlymo aprašymas: Užklausa dėl to leisti ar ne arba. Tiesiog padaryti komanda tooff nes būna kad kažkas atsikelia sušaudo arba kažką kitą padaro. Pasiūlymo nauda serveriui: mažiau būtų nesamoniu Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os):
  10. Vardas_Pavardė serveryje: Tom_Back Pasiūlymo aprašymas: Jeigu į KMA nutempę auto galėtu rodyti varda pavarde kas nutempė nes. dabar kai nutempe tiesiai iš iakštelės ir ibūgina tiesiai į sieną. Pasiūlymo nauda serveriui: Žaidėjams būtu lengviau. Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os):
  11. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tom_Back Kurios dienos užduotį atlikote: Ketvirtadienio Atliktos užduoties įrodymai: Kokį prizą turėtumėte gauti: 30 kreditų ir 13,000e.
  12. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Tom_Back Kurios dienos užduotį atlikote: Trečiadienio Atliktos užduoties įrodymai: https://imgur.com/a/fYIaCA9 Kokį prizą turėtumėte gauti 50 kreditų ir 15,000e.
  13. Visų pirmą aš nežinau kad čia dar reik užpildyti man naujiena buvo.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.