Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Naujasis Armijos direktorius !

Recommended Posts

planes

Sveiki, šiandien buvo renkamas Armijos direktorius. Anketų susilaukiau nemažai, ir kas svarbiausia - labai daug naujų veidų, kas yra gan smagu. Kuriems įdomu kokias klaidas darėte, ar kodėl nepatekote prie kandidatų - AŽ. 

jiFFUYG.png

Anketų - 10.

Atmesta už taisyklių pažeidimus - 1.

Kandidatai 2.

jiFFUYG.png

Pagrinde liko 2 kandidatai, abu patyrę teisėsaugoje, su rišliomis, geromis anketomis, puikiai suprantantys savo darbą, todėl atskirai kažką komentuoti apie juos būtų itin sunku. Turbūt visi suprantat, kad tie kandidatai yra Smečas ir Russia. Abu turi minusų savo praeityje, vienas prisidirbęs ties čytinimu, bendradarbiavimo su fakekilleriu, kitas su aktyvumu, nuotraukų padirbinėjimu. Teisėsauga dabar labai sunkioje padėtyje – 3 sritys, */20, todėl direktorius turi būti ypač atsakingas, kad galėtu „traukti“ silpnesnias sritis. Apsispręsti buvo ypač sunku, dėl to ir rinkimai nusitęsė ((jei pora valandų po temos užrakinimo dar nėra analizės, vadinasi aš sėdžiu su kavos puodeliu ir galvą laužau)), aišku, prie to prisidėjo perliukai, kuriuos rasite apačioje, kaip sakant – tokių gerų senai kada buvau gavęs. Tai va, grįžtant prie armijos direktoriaus. Russia stebiu labai senai... Labai, trust me. Jis yra toks žmogus, kuris likęs vienas vistiek kovotu iki galo, jam nesvarbu ką apie jį mano, jis eina savo keliu ((geri bruožai)), hateriai tik paskatina kiltį į aukštumas, bet. Bet bet bet... Ta situacija dėl Vikarijaus ir fakekill numušė tavo respectą, kurį turėjai pas mane, kuris tau kiša koja vos ne kiekvienuose rinkimuose, todėl Smečeriui neprabuvus dvi savaites – galėsi įrodyti man ir kitiems, kad pasikeitei. Geeerai, o dabar – PERLIUKAI! Gero skaitymo !

jiFFUYG.png

Perliukai:

• kuri suteiktų man daryti geresnes atrankas ar padaryti kokybiškesnes atrankas
  • Armija- tai puiki teisėsaugos sritis kuri turi labai puikiai išugdytus kovotojus ((gauni drk ir jau 20/20 teama pilna kovotojų))
  • palaikyti tvarką keliuose ((šiaip kelių prižiūrėtojai tam yra))
  • Armija - teisėsaugos sritis valanti San Fierro miesta ((ARMIJA IR KELIŲ PRIŽIŪRĖTOJUS PAVADUOJA, IR KELIŲ VALYTOJUS :DDDDDDDDDD))
  • esu perkalęs darbą teisėsauga ((su plaktuku kiaurai))
  • Man labiausiai būti pav armijos pas direktoriu Simas_Rexxas ((sakinys 18-mečio, abituriento))
  • Armija – tai asmenys
  • tardo asmenius kurie nusižengė taisyklėmis ((primena Ameriką – viršiji greitį, tai su bananu atvanoja))
  • bendradarbiauja su savo gerais bičiuliais , tai būtu Policijos Departamentu , F.T.B bjūru bei S.W.A.T (Bet S.W.A.T yra laikinai užaldytas darbas,bet vistiek ji pridėjau prie bičiuliu,nes gi vistiek ji teisėsaugos sritis). ((TIESIOG :DDDDDDDDDDDDDDDDD))
  • Armijos bus rituna tokia: 
  • Bus padarytos 3 eilutės. Kai visi padarysime 3 eilutes , F.T.B bjūras bėgs pirmi į mūšio kara ir pradės šaudyti , po 5 min. bėgs armijos darbuotojai ((bsk ilgai teks ftb vilkint laiką, o tas mūšio karto tai nuskambėjo kaip gladiatorių laikai))
  • Kai išminuosime bomba męs pasikviesime viršutinius asmenius ((tipo kur ant pečių sėdi, virš visų))
  • bet FTB,PD,Armijos direktorius turės pasiimti sau tinkanti transporta , kad visi tilptu į transporto priemone ((su autobusu į grobimą))

DPKT komanda, gero vakaro.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Krč paskaičiau perliukus ir man to užteko, nes žinojau kad Smečas bus drk :D Sveikinu

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

čia į perliukus, tai čj pusė robertuxo anketos suėjo ane

jis ble nei analizių nežiūri jaučiu :D:D net nežiūri kas drk

Ai jo, svkn, nepadirbinėk fotkių daugiau ok

Redaguota . Redagavo Gytis_Malavicku

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

PAMOKA KAIP GAUTI DIREKTORIŲ:

PIRMA - ĮSIDĖTI REAL LIFE FOTO SU TOM_WHITE

ANTRA - LAUKTI KOL UŽDĖS DIREKTORIŲ

---

Sveikinu Smecherį

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, The_Smecher said:

swkn smeč gl

Svkn ,kebaba pastatei tada ar ką ,kad gavai? Kappa

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Black_Devil said:

Svkn ,kebaba pastatei tada ar ką ,kad gavai? Kappa

benzina užpyliau žn

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Swkn, Auk didutis buk sveikutis.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.