Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Naujasis Grove Street gaujos bosas !

Recommended Posts

ghetto

Sveiki, po Gabio staigaus pareigų palikimo teko išrinkti naująjį Grove St. gaujos bosą. Nesitikėjau tokių rinkimų, o kodėl, pamatysit apačioje. 

hc8rmDl.png 

Anketų - 3.
Atmesta už taisyklių pažeidimus - 0.
Kandidatai - 1.

hc8rmDl.png

(1) – Montis_Fresh. Realiai dar neteko skaityt anketos, kuri atrodytu kaip draugo pasakojimas, be jokių makaronų, kaip „padedu naujokam 24/7, būnu kieme 24/7, turiu daug veiklos, labai mldc esu, bet serve pralošiu po 500min į day“. Idėjos visiškai skyrėsi nuo tų banalių žodžių junginių „nenuvilti dpkt, prabūt 19metų direktoriumi, aktyvi komanda, archyvas, 100proc“ ir kiti š. Skaitydamas karts nuo karto pasitikrindavau, ar tikrai skaitau anketą į direktoriaus postą, o ne kokią Messenger žinutę. Labai gerai ir kokybiškai viską aprašei, iškarto matosi, kad esi subrendęs žmogus. Patiko tavo mąstysena, požiūris, ne kiekvieną dieną tenka garbė tai skaityti, feelsgoodman. Dauguma turėtu paimti pavyzdį iš tokio tipo anketos ir požiūrio į žaidimą, nustot ašarotis dėl kiekvieno nukritusio saldainio, pradėti gerbti priešą, mokėt pralaimėti, nes kitaip liksit tokiais, kaip Fanas. Daug netuščiažodžiavęs Sveikinu tave tapus naujuoju Grove Street gaujos bosu ! Tikiuosiu garbingos tiek iš tavęs, tiek iš @Tonny_Corleone!

Naujasis Grove Street gaujos bosas - Montis_Fresh !

Prikabinu anketą, jei kam įdomu patobulėt. 

Paslėpti turinį

Sveika, tauta, taip pat, sveikas, DPKT nary Tom_White. Esu Mantas, šiuo metu serveryje žinomas kaip Montis_Fresh, bet, tiek virtualiai, tiek realiai, visi šaukia Mončiu.  Projekte esu manau kaip ir dauguma, su pertraukomis, su account'ų keitimais ir visais kitais niuansais, bet bendrai, atsiradau čia daugmaž 2012-2013 metais, tiksliai nepasakysiu. Bet, žinoma, nesu "žalias, naujas" ir t.t. Anksčiau dar buvau žinomas kaip "Bronius_Kadagys". Ne per seniausiai (tai būtų savaitė, dvi atgal) grįžau į projektą su dideliais siekiais. Trumpai apie mane: man 20, šiuo metu gyvenime ilsiuosi nuo mokslų, o aiškiau, įstojau į koledžą, pasiėmiau akademines ir tiesiog dirbu. Esu grynakraujis Kaunietis, gyvenau savo gimtąjame mieste gana ilgą laiką, vėliau su šeima persikėlėme į Druskininkus, o šiuo metu dirbu, ir pasibaigus akademinėms atostogoms, kitais mokslo metais tęsiu studijas Vilniuje. Didžiausi laisvalaikio pomėgiai, dalykai, kuriems jaučiu aistrą - žinoma, sportas. Salė, kašis, MMA. Taip pat autosportas - Drift'as, car projektai. (Ir taip, vairuoju RWD). Esu komunikabilus, rimtai žiūrintis į svarbius dalykus, bendraujantis, nepritrūkstantis humoro jausmo, atsakingas "bąhuras". Esu žaidęs SA:MP įvairiuose serveriuose, bet žinoma, likau ištikmas RLS projektui, kuris išlikęs labiausiai prie širdies, ir neplanuoju nieko keisti.

Mano XP lentelė: 99ba1ae17f2741a218ef2d2b229e1570435.png. Taip, UZI. Su šiuo account'u pražaista ne tiek daug, kiek anksčiau, beet, visgi ne colt'as. Ilgalaikė šaudymo patirtis, judėjimo įgūdžiai, manau atsispindės zonų metu, ir problemų dėl to visiškai nekils.  Projekte nebuvau užėmęs aukštesnių, rimtesnių pareigų, nes tiesiog nenorėdavau apsiimti, pritrūkdavo laiko, nenorėdavau jausti įtampos, kad nepavyks, nes tiesiog turiu per mažai laiko skirti būtent tam. O dabar viskas pasikeitė, ir, kaip tik, vos grįžęs į projektą, tapau Grove Street pavaduotoju, jau buvau ypač rimtai nusiteikęs, kupinas "stambiais" ateities planais, ir, vakar, kaip žinote, direktorius Gabis_Plaipa atsistatydino dėl laiko stokos, todėl, GS liko be valdžios. Sužinojęs tai, sužinojęs, kad galiu konkuruoti į aukščiausią - direktoriaus postą labiausiai prie širdies esančioje gaujoje,  ėmiau dar labiau degti noru grąžinti senuosius mafijų, gaujų laikus į šį projektą ir kurstyti puikią atmosferą, grąžinti tas įsimintinas akimirkas. Su aktyvumu pas mane bėdų tikrai nėra, šiuo metu, grįžus į Rls, darbo dienomis projektui pavyksta skirti daugmaž nuo 200-400+ min., o savaitgaliais, žinoma, kiek mažiau.

Manau, kad esu išskirtinis tuo, kad niekada neskirstau žmonių į skirtingus tipus, luomus. Manuo nuomone ir akimis visi esame vienodi ir lygūs. (puikus pavyzdys iš mano gyvenimo, pacituosiu "kolegos" žodžius, kuriuos jis pasakė vykstant "Kudo" stiliaus varžyboms, sužinojęs, kad jam reikės kovoti prieš daug vyresnį, "didesnį" ir geresnį priešininką: "O kuo jo dantys kitokie?". Kas tuo užsiima, arba domisi, pagaus mintį). Todėl, su beveik bet kokio amžiaus žmonėmis bendrauju taip pat pagarbiai, lygiai. Juk būna ir 13-14-mečių, kurie yra pakankamai subrendę, mąsto atitinkamai ir su jais galima bendrauti visiškai taip pat, kaip su lygiu sau. 

Mano pagrindiniai tikslai, kuriuos noriu įgyvendinti GS gaujoje, būtų: svarbiausia, kad komandoje vyrautų vienybė, nekiltų konfliktų, ginčų tarpusavyje, kad visi elgtumės kaip su sau lygiais žmonėmis, sutartume. Tuomet viskas turėtų vykti sklandžiai, kai suprasime vieni kitus "iš pusės žodžio", tuomet, šimtukas laikysis reguliariai. Žinoma, komandą rinksiu ypač atsakingai, jei kandidantuos tas žmogus, su kuriuo neteko susidurti, visų pirma, bandysiu tą žmogų pažinti. Svarbiausia, ką žiūrėsiu, tai šaudymo, judėjimo įgūdžiai, taip pat "kokso šniojimo" kovos metu įgūdžiai, ir visi kiti svarbūs dalykai. Manau, colt'us priimsiu tik pačiu kraštutiniausiu atveju, kai nebus kitos išeities. O jei bus galimybė, stengsiuosi komandą "lipdyti" iš savų žmonių, kuriais pilnai pasitikiu, ir žinau, ko jie yra verti. Taip pat vykdysiu dažnas treniruotes. Vykstant zonoms, to jau nebepavadinsi treniruote. (Padedant kitoms mafijoms grobti iš dalies galima pavadinti kaip ir treniruote, bet, to taip pat neužteks). Taip pat, dėl aktyvumo, stengsiuosi palaikyti beveik pastovų ryšį su komandos nariais (ne tik serveryje), kad nepraleistų zonų, ar kitų svarbių dalykų, ir panašiai. Manau, kad yra privalu turėti vieni kitų kontaktus, bei palaikyti ryšį, kad pagerinti aktyvumą. Taip pat, dažnai skirsiu gaujos nariams premijas, už "švariai" atliktus darbus, kad tai dar labiau juos paskatintų tapti aktyvesniais. Pagrindinis kriterijus, kaip manau daugumai, man nėra tam tikras kiekis pražaistų minučių. Man svarbiausia yra pastangos ir iniciatyva. Juk gerai pasirodyti zonose, grobimuose ar kitoje gaujos veikloje galima ne tik per 60 minučių, bet ir per mažesnį laiką. Svarbu, kad gaujos nariai žinotų savo vietą, savo pareigas ir taisykles, kurių turi laikytis. Motyvacija - taipogi vienas iš svarbesnių motyvų. Labai svarbu yra nenuleisti rankų, kad ir kaip nepasiseka tam tikra veikla. Pavyzdžiui, tikrai nereikia pralaimėjus zoną tuo nusivilti, nuleisti rankas ir sakyti "viskas, daugiau neimsiu tų zonų, čia nesąmonė, jie per stiprūs" ir panašiai. Nesėkmės atveju kaip tik reikia susiimti ir grįžti į kitą grobimą su trenksmu, su naujomis jėgomis, įrodyti, kad galime būti stipresni nei kažkada. Neskaitant to, visada tinkamai atsižvelgsiu į gaujos narių nuomonę apie mūsų, bei mano, kaip direktoriaus vykdomą veiklą ir veiksmus. Taip pat, manau tikrai atsiras ir naujų idėjų, kokius pokyčius galima įvesti norint pagerinti ir sustiprinti gaujos veiklą. Trumpiau, nei vienas neliks neišgirstas, į visų nuomones bei komentarus bus atitinkamai atsižvelgta. Ir žinoma vienas iš svarbesnių dalykų, tai rinktis naujus darbuotojus itin atsakingas, kruopščiai juos patikrinus, ir, jei įsidarbinti pavyksta, tuomet kurį laiką juos pastebėti.

Apie direktoriaus taisykles: žinoma, visos jos yra teisingos ir apgalvotos, su kiekviena taisykle sutinku pilnai, bet, kadangi yra reikalaujama, išskirsiu mano manymu daugiau svarbias taisykles. Taigi, kaip svarbiausias elgesio taisykles išskirčiau pirmą ir antrą, penktą, septintą, aštuntą ir dešimtą. Kadangi šiam darbui jos yra reikalingos labiausiai.

Forumo, priskyrimų taisyklės: žinoma, pirmoji taisyklė. Kalbant apie antrą ir trečią, manau, kad tai reikėtų padaryti iškart. Ketvirtoji taisyklė taip pat svarbi kaip ir pirma. Taipogi septinta, bei devinta taisyklės.

Direktorių postų perleidimo taisyklės: tai būtų antroji, trečioji, ketvirtoji ir penktoji taisyklės.

Atrankų, darbo veiklos taisyklės: pankakamai svarbios mano manymu: antroji, ketvirtoji, penktoji, septintoji, aštuntoji, devintoji, dešimtoji ir paskutinioji taisyklės.

Aktyvumas, kitos taisyklės: pirmoji, antroji, šeštoji, su septintąja nelabai sutikčiau, kadangi, kai yra reikalas, esu garantuotas, kad darbuotojas būtinai praneš, kada yra reikalingas atstatymas. Bet žinoma, tai yra pakankamai svarbu. Tai tiek apie taisykles.

Puikiai žinau, kokio atsakingo, bei aukšto posto siekiu, žinau, kad reikės įdėti pakankamai daug pastangų norint susitvarkyti su šiomis pareigomis, išsilaikyti tiek poste, tiek palaikyti gaujos veiklą stabilia ir kokybiška , užtikrintai vykdyti savo pareigas, siekti užsibrėžtų tikslų, vystyti šią veiklą. Esu visiškai pasirengęs, motyvuotas, ir stengsiuosi atiduoti tam visą save! 

Žodžiu, gera atmosfera, vienybė, jėga, aktyvumas, dalyvavimas, aršumas - Grove Street 4 Life!

Dėkoju už jūsų laiką, 

Su pagarba, Montis_Fresh

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikinu Monti, linkiu kuo didžiausios sėkmės, kovojant prieš The Ballas !

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

@Tom_White skaudžiai čia pasakyta " Dauguma turėtu paimti pavyzdį iš tokio tipo anketos ir požiūrio į žaidimą, nustot ašarotis dėl kiekvieno nukritusio saldainio, pradėti gerbti priešą, mokėt pralaimėti, nes kitaip liksit tokiais, kaip Fanas " :(:(

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Tonny_Corleone said:

Sveikinu, Monti. tegu laimi geriausias xD

prapisi,nes tu negereuses

P.s Sveikinu,Monti! Rodyk ką moki!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Gabis_Plaipa said:

prapisi,nes tu negereuses

P.s Sveikinu,Monti! Rodyk ką moki!

Tigi žn, aš nevikelis. Map* vistiek nušalins grt už 8 dienų

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

6 minutes ago, Rocky_Bolboa said:

@Tom_White skaudžiai čia pasakyta " Dauguma turėtu paimti pavyzdį iš tokio tipo anketos ir požiūrio į žaidimą, nustot ašarotis dėl kiekvieno nukritusio saldainio, pradėti gerbti priešą, mokėt pralaimėti, nes kitaip liksit tokiais, kaip Fanas " :(:(

tiesa sako maugly:))

Sveikinu, Monti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Didžiausi sveikinimai! Buvo malonu skaityti anketą tavo Mončiau. Sėkmės su GS ir tikime, kad gang war'ai bus lygūs ir no bullshit.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

42 minutes ago, Tom_White said:

Dauguma turėtu paimti pavyzdį iš tokio tipo anketos ir požiūrio į žaidimą, nustot ašarotis dėl kiekvieno nukritusio saldainio, pradėti gerbti priešą, mokėt pralaimėti, nes kitaip liksit tokiais, kaip Fanas.

Čia priskaitysiu kaip perliukus :DxD swkn monti

31 minutes ago, Danillo_Karpiz said:

tiesa sako maugly:))

Sveikinu, Monti.

ė ejni į žaidimą? aj jo

Redaguota . Redagavo Jeremy_Anthem

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Oj dėkuj pacaniokai už gražius žodžius, dėkuj White'ui, ir visiems kitiems. Žodžiu, jei atvirai tai labai mažai tikėjausi, kad pavyks. Pamačiau situaciją, pamačiau, kad turiu šansą kandidatuoti, prisėdau, pasėdėjau, po poros minučių gavau įkvėpimą, išsiliejau, ir dabar grįžau ir žiūriu op! Pasimatysim zonose, su kitais kitur prasilenksim. Dar kart dėkuj ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

good luck & have fun!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.