Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tom_White

Naujasis gifku ir neperšaunamų liemenių dalintojų vadas !

Recommended Posts

tv movies cheezburger remake ambulance GIF

Sveiki, šiandien buvo renkamas Medikų darbo direktorius. Gal dėl to, kad seniai nebuvo rinktas medikų direktorius, o gal dėl kitų priežasčių, rinkimai buvo tiesiog terrible. Ypač nesupratau tokių žmonių, kurie yra įaugę veiksmo žmonės: gaujos, mafijos, teisėsauga, net yra man asmeniškai sakę, kad jeigu ne veiksmai (tuo metu zonos), net nesijungtu į sampą, pildo į MEDIKŲ direktoriaus postą. Darbą, kuris turi labiausiai monotonišką rutiną ir nieko neveikimą. Arba dar geriau. Turi mafijos / teisėsaugos patirties 200‘000 + ir rašo, kad medikai jiems visada patiko, nors medikų patirties nesiekia 10‘000. Cool ane. Tokį žmogų išrinkus jau galim pradėt skaičiuot dienas kada dės į neaktyvumą arba atsisakys neprabuvęs savaitės. Manau supratot kam čia buvo adresuota. Gerai, einam prie terrible mini apžvalgos.

jiFFUYG.png

Anketų - 12.
Atmesta už taisyklių pažeidimus - 2.
Kandidatai - 3.

jiFFUYG.png

(3) – Skanus_Varsketis. Sveikas, Domantai ! Keista, kad direktoriaus pareigas įsivaizduoji vien nuobaudomis, taip atrodo, kad domiesi iškarto kas bus už nusižengimus, o ne ką reikia daryti būnant direktoriumi. Labai didelį minusą gavai dėl idėjų. Rašai, kad turi daug, bet nei vienos man nepasakai. Jeigu jau pildai į direktoriaus pareigas – rašai viską, maksimumą, o ne mįsles dėlioji, kad maždaug „NU JEI DOSI DRK TAI PAMATYSI PAC XDD“. Neatsakytas 7 klausimas.

(2) – Rytis_Gun. Sveikas, Ryti ! Skaitydamas tavo šabloną labai nustebau, kad tikrai puikiai mąstai, atsakai į klausimus, todėl pagal idėją turėjai tapti direktoriumi, bet. Tavo aktyvumas yra labai prastas, pasidomėjus apie tave šiek tiek iš aplinkinių – visi pamini tavo nuolatinį neaktyvumą, kas ir nulėmė tau šiuose rinkimuose antrąją poziciją. Jeigu Deividas neišbus savo poste 14-a dienų – jis atiteks tau.

(1) – Deividas_Linkess. Sveikas, Deividai! Rytis tave gerokai aplenkė anketa, + tai, kad nesupratai 5-ojo klausimo, o į 13-ą visiškai neatsakei. Pasidomėjus apie tave šiek tiek daugiau, pastebėjus žaidime, tavo pranašumas tapo didelis aktyvumas ir pritapimas. But still, minusų turi dar daug, todėl juos tau užpildyti manau padėtu Ryčio pareigos pavaduotojo poste ir jūs taptumėt tikrai nebloga komanda! Taigi, sėkmės tau pirmame poste ir sveikinu !

Nu ir viena kita eilutė, kurią galima pavadinti šiokiu tokiu perliuku:

• 4. Kaip įsivaizduojate direktoriaus pareigas? :Gana gerai
  • 5. Kaip palaikysite savo aktyvumą ir motyvaciją? : Motyvacija, kažin ar kada man jos trūktu nes, visada mane motyvuoja tėvai 
  • 9. Į ką atsižvelgsite rinkdamiesi pavaduotoją? Į aktyvumą,kaip dirba ar prijiama iškvietimus,ar suaina su kolegom,ar nėra naras. (( bl = D ))
  • 9. Į ką atsižvelgsite rinkdamiesi pavaduotoją? Į aktyvumą , griežtumą , elgimasi bei kokie pas jį yra nėrvai , ar įmanoma jį palaužti. (( nukrw:DD ))
  • 8. Ar taikysite treniruotes? Jei taip – kokias, bei kokia nauda iš jų? :Taip taikysiu. nauda iš jų bus, kad žaidėjai gauti gera reakcija
  • Aš bučiau lyderis bučiau aktyvesnis už savo darbuotojus ir atjunkčiau žaidima paskutinis (( kaip priklauso ))

DPKT komanda.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

prieš 13 valandas, Tom_White said:

5. Kaip palaikysite savo aktyvumą ir motyvaciją? : Motyvacija, kažin ar kada man jos trūktu nes, visada mane motyvuoja tėvai 

prieš 13 valandas, Tom_White said:

Aš bučiau lyderis bučiau aktyvesnis už savo darbuotojus ir atjunkčiau žaidima paskutinis (( kaip priklauso ))

omgomgomgomgom:D:D::D:D:D:D::D:D:D:d;:D:D:D

Sveikinu, sėkmės pareigose!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

25 minutes ago, Tom_White said:

• Aš bučiau lyderis bučiau aktyvesnis už savo darbuotojus ir atjunkčiau žaidima paskutinis (( kaip priklauso ))

Geriausias :D:D

Sveikinu ir linkiu sėkmės būnant direktoriumi.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

"Aš bučiau lyderis bučiau aktyvesnis už savo darbuotojus ir atjunkčiau žaidima paskutinis (( kaip priklauso ))"

ez drk

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Tom_White said:

Aš bučiau lyderis bučiau aktyvesnis už savo darbuotojus ir atjunkčiau žaidima paskutinis

xddd kimarintu serve kol vienas liktu, kokių 2 nakties, aktyvumas būtų 10h, kaip tu jo neišrinkai?????

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Tom_White said:
  • Taip taikysiu. nauda iš jų bus, kad žaidėjai gauti gera reakcija

Sitas tai žudikas ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sveikinu ;DDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tas apie palaužimą renkant pav, tai *keiksmai* XDDDDDDDD

Maždaug renki pav ir pisi jam protą, kol *keiksmai* pasiunčia tave XDDDD

"ai ce sitas palauzemas netinka"

Sveikinu krč xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.