Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Cola

Kas toliau?

Recommended Posts

Sw ol. Gan senai rašiau čia ką nors, todėl why not kažką parašius xD

Prieš beveik mėnesį OFICIALIAI baigiau vidurinę mokyklą, tačiau NEC nusprendė sužlugdyti mano visus planus ateities, bet aš visada randu išeitį. Visada su klasiokais "varydavom" ant profkinių, kad ten adaptai yra ir pnš. Tačiau labai įdomi ironija mane pasiglemžė, kad pats mokinsiuosi Kauno Technikos Profesiniame Mokymo Centre. (@Ignas_Omnyką tu savaitgaliais? :))Kodėl būtent ją? Na jei atvirai, mane visada domino orlaiviai(lėktuvai) ir visada savo gyvenimą bandžiau sieti su aviacija ir visagalis Google atrado to ko aš ieškojau, kad nieko neveikčiau visus metus ir laukčiau egzamino. Technikos mokykloje kokią specialybę pasirinkau, tai būtu Orlaivių remontininkas. Mano manymu, tai specialybė, kuri tikrai pravers ateityje, ypač kai svajonė iki šiol išliko būti karo lakūnu. Kas dar patiko, kad ši specialybę ne bet kuriam. Į ją tik gali patekti, kurie yra baigę vidurinę mokyklą. Pamatęs tai, aš kiek apsidžiaugiau, nes sužinojau, kad būsiu ne tarp kažkokių 6-okų ir 10-okų, bet su suaugusiais žmonėmis, kurie kaip ir aš, ko gero, neišlaikė vieno ar antro egzamino ir neleidžia laiko veltui.

Bendrabučiai... xdd na ačiū Dievui, kad yra giminaičių Kaune, kurie neleis man ten būti. Nors jei ir būčiau studentas, su tuo ir susitaikyčiau, tai ką aš pamačiau. Vienintelis pliusas kurį mačiau tame barake, tai būtu kačialka. xD Mokinsiuosi pusantrų metų ir po jų vėl turėsiu perlaikyti egzaminus ir mėginti toliau įstoti ten kur norėjau - Karo Akademija.

Per daug neišsiplėsiu, nes žinau, kad čia yra mažai žmonių, kurie skaito iki galo blogus ar net jiems nėra įdomus(jei apie servą kalbi, tai didelė karvių banda atsiranda). Bet jei iki čia perskaitėte, esate mldc. O šiaip, šio blogo prasmė yra tokia:

Noriu pasakyti, kad neieškokite visada kaltesnių už save, nes tu pats esi atsakingas už save ir savo ateitį. Jei jau kažkas nepavyko, ieškok išeities, nes išeitis visada yra bet kokiose situacijose. Ir svarbiausia, nenustokite tikėti.

Karoče davai kenty, su jumis buvo Lukas Cola ir iki greito

Btw, būtu smagu, jei užduotumėte klausimų, nes planuoju padaryti Q&A vidosiuką. Bus fun :)

Redaguota . Redagavo Lukas_Cola
  • Patinka 6
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

aš mldc nes iki galo perskaičiau 8) tai krč tik kaune būdamas neužgerk su omniu ;d

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

20 minutes ago, Gabis_Plaipa parašė:

Kaip supratau,neišlaikei egzamino, tai būtent kurio?

Matkes ir lietuvių valstybinio. Pritrūko labai mažai realiai kad išlaikyt :D Matkei vieno taško o lietuvių trijų.. :/ 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Taip, taip „nespjauk į šulinį, nes paskui gali tekti ir pačiam iš jo gerti“  :D oj ta senolių išmintis – kaip pirštu į akį. Nemanau, kad profesinėse mokyklose taip blogai, kai kurios turi netgi labai gerų profesijų, pvz. tavo pasirinktoji, juk žmonių, kurie supranta, kaip pataisyti lėktuvą, tikrai yra mažai.

Kas liečia „adaptus“, jų visada buvo, yra ir bus. Žinoma į profesines daugiau tokių „fainuolių“ susirenka, bet nereikia dėl jų labai pergyventi, jie dažniausiai būna tik mokyklų sąrašuose, praktiškai nelanko pamokų. O kam jiems tie mokslai??? Juk jie ir taip „kieti“ XDDD „da gi jie čia mokysis... pff.. ir „rabatekom“ jie tikrai nebus“ xDDD Žodžiu, pasigauna rajoninę su juodais antakiais per visą veidą, papeša gaidžio, razboruos sudalyvauja ir gyvenimas gražus. Koks skirtumas, kad tie patys adidas treningiukai ir iphone vogti.

Rimtai esi Vilnietis ir atvažiuoji į mano miestą... okay.........

Čia įmanoma samp‘ą pažaisti realybėje: Petrašiūnų „Šilas“ (parduotuvės pavadinimas) nežinau kiek kartų per metus sprogsta, o šančiniai vakarais migruoja į centrą ieškoti tik jiems patiems suprantamų linksmybių xDD  FARAI. Kaunas: „gautas pranešimas dėl avarijos prie geležinkelio tilto. Greitosios medicininės pagalbos medikai prašo pagalbos, nes negali apžiūrėti galimai nukentėjusio jaunuolio..“

Kita medalio pusė – miestas labai keičiasi, gražėja, net per savo langus matau vykstančias naujas statybas. Rasi čia visko ne mažiau nei Vilniuje, tik reiks priprasti prie kauniečių „mandrumo“ xDDD

P.s. karo lakūnas – jėga jėgelė!!! Turi nuostabią svajonę, SIEK JOS!!!!! Sėkmės.

Jei ne paslaptis, kuriame rajone gyvena tavo giminės?

Redaguota . Redagavo Katerina_Petrova

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

50 minutes ago, Katerina_Petrova parašė:

Taip, taip „nespjauk į šulinį, nes paskui gali tekti ir pačiam iš jo gerti“  :D oj ta senolių išmintis – kaip pirštu į akį. Nemanau, kad profesinėse mokyklose taip blogai, kai kurios turi netgi labai gerų profesijų, pvz. tavo pasirinktoji, juk žmonių, kurie supranta, kaip pataisyti lėktuvą, tikrai yra mažai.

Kas liečia „adaptus“, jų visada buvo, yra ir bus. Žinoma į profesines daugiau tokių „fainuolių“ susirenka, bet nereikia dėl jų labai pergyventi, jie dažniausiai būna tik mokyklų sąrašuose, praktiškai nelanko pamokų. O kam jiems tie mokslai??? Juk jie ir taip „kieti“ XDDD „da gi jie čia mokysis... pff.. ir „rabatekom“ jie tikrai nebus“ xDDD Žodžiu, pasigauna rajoninę su juodais antakiais per visą veidą, papeša gaidžio, razboruos sudalyvauja ir gyvenimas gražus. Koks skirtumas, kad tie patys adidas treningiukai ir iphone vogti.

Rimtai esi Vilnietis ir atvažiuoji į mano miestą... okay.........

Čia įmanoma samp‘ą pažaisti realybėje: Petrašiūnų „Šilas“ (parduotuvės pavadinimas) nežinau kiek kartų per metus sprogsta, o šančiniai vakarais migruoja į centrą ieškoti tik jiems patiems suprantamų linksmybių xDD  FARAI. Kaunas: „gautas pranešimas dėl avarijos prie geležinkelio tilto. Greitosios medicininės pagalbos medikai prašo pagalbos, nes negali apžiūrėti galimai nukentėjusio jaunuolio..“

Kita medalio pusė – miestas labai keičiasi, gražėja, net per savo langus matau vykstančias naujas statybas. Rasi čia visko ne mažiau nei Vilniuje, tik reiks priprasti prie kauniečių „mandrumo“ xDDD

P.s. karo lakūnas – jėga jėgelė!!! Turi nuostabią svajonę, SIEK JOS!!!!! Sėkmės.

Jei ne paslaptis, kuriame rajone gyvena tavo giminės?

Na tikėkimės viskas bus tvarkoje xDD

Šiaip krikšto tėvas nežinau kur, nes jisai pasistatė nuosavą namą :D o senelis Dainavos rajone, visai šalia "Draugystė parko" jei taip jūs jį vadinat xDD

Redaguota . Redagavo Lukas_Cola

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

8 minutes ago, Lukas_Cola parašė:

Na tikėkimės viskas bus tvarkoje xDD

Šiaip krikšto tėvas nežinau kur, nes jisai pasistatė nuosavą namą :D o senelis Dainavos rajone, visai šalia "Draugystė parko" jei kaip jūs jį vadinat xDD

Rašiau jau, kad savas būsi metus su puse xDD ir taip draugystės parku vadinam :D

Redaguota . Redagavo Ignas_Omny

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

xDDDD biški downgrade, iš Vilniaus į Kauną. Nebuvo tokios profesijos VGTU? Gal ten pilotavimas, nepamenu :D sėkmės I guess, tiek moksluose tiek auginant barzda xdd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.