Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Katerina_Petrova

N-14

Recommended Posts

Pati nevartoju alkoholio, nerūkau, negarinu, „nepešu“, nesileidžiu, sveikai maitinuosi, sportuoju (apleidau šį reikalą, rudenį žadu sugrįžti į rinką), esu už sveiką gyvenimo būdą, geras emocijas ir taiką. Todėl tai, kas parašyta žemiau šio sakinio, NĖRA skatinimas vartoti ar kitaip nusikalsti.  

Man reikia gangsterio, kuris mane mylėtų labiau nei kiti..

Kad visada man atleistų..

Važinėtų ir mirtų kartu su manimi,

Ir darytų tai, ką gangsteriai daro..

Moku susimauti lygioj vietoj ir iš tos vietos išlipti sausa, nesuvokiu – ar tai sėkmė, ar velniškas atsitiktinumas. Bet pradėkim nuo pradžių :D Kaip pastebėjote grįžau į armiją, bet ir ten NEsugebėjau įsidarbinti prieš tai neatsisėdusi. Palikau medikų darbą ir informavau būsimą vadą, kad beliko susirinkti savo daiktus (krosinį ir buffalo) ir persikraustyti į kareivines. Su krosiniu sugebėjau pasiekti tik dalį tikslo, kai ant kelio pasimaišė buvęs ftb darbuotojas Marozas Energy. Nu tu „kurmi“ – instinktas bėgti užvaldo, nors tu ką. Gal praeitam gyvenime buvau kokia antilopė ar gazelė ir nuolat bėgau nuo liūtų. Žodžiu, PAGAVO. O jau gėda, būsima tssg‘os darbuotoja važiuoja darbintis į armiją ir eilinį kartą sėda į kalėjimą. Marozai Energy, ačiū, kad tada nuvarei mano krosinį į busimą darbovietę. Beje! Atsėdėjau ne tik paskutinį savo “sroką”, bet ir pasidariau pirmą „nakolkę“. Duosiu 1k tam, kuris atspės, kur ją pasidariau, ir 20k, kuris pasakys, ką tokio mielo ir gražaus pasidariau xDDD Padėsiu, tai ne katė ir tikrai ne ant papų :DDD joo... darotės nuspėjami :DDD, bet padarėlis gyvas :DDD

ŽAIDIMO TAISYKLĖS: jei domina pinigai, siųskit žinutę arba susiraskit mane žaidime, į komentarus NErašykit. Po 5 dienų duosiu tikslesnę užuominą ir mušiu kainą per pus xDDD

Pirmas tris dienas armijoje, galvojau, nusišausiu: plikos sienos ir tvora - nežemesnė nei kalėjimo sienos, kolegų nebuvo, vadas pasirodydavo retai, jaučiausi tokia vieniša ir dar prispausta teisėsaugos taisyklių. Baisesnio kalėjimo negalėjau net išsivaizduoti. Jau trečią dieną vos nepraradau darbo, neatsilaikiau pagundai su Torin lipti ant stogų ir stoti į TB gaujos pusę kovai prieš GS. Buvo nerealiai smagu!!! Tik vieno dalyko gailiuosi.. Tuo metu Grove Street bosas buvo Samperis Dry, Jis tikrai turėjo teisę parašyti man „grubų“. Jei būtų parašęs, nebūčiau drįsusi pykti, juk pati kalta. Sampi, jei būčiau žinojusi, kad tuo metu išgyveni tikrai ne kokius laikus, prieš tave nebūčiau pakėlusi ginklo. Skaičiau tavo atsistatydinimo laišką ;( manau, per lengvai pasidavei, pasiilgau tavęs..

Taigi, pasivaikščiojimai stogais papildė mano kišenes koksu, o draugystės su „mafukais“ – žole. Iš tos vienatvės laisvalaikį leisdavau su tuo metu dirbusiais pd ir ftb darbuotojais (berods.. jūs taip dažnai keičiat darbus, sunku susigaudyti). Pitbull Terjerai, Cheat Inlave‘ai, ar prisimenat pasivažinėjimą žalia mašinyte apsvaigus nuo žolės? Broom, broom :DD ir kai jos pritrūkom, no way.. Cheat... pirmą kartą matau žmogų, kuris taip žavisi visais „cheat‘ais“ – esi pardavęs sielą „čytams“ xDDD

Linux Kill, dabar supranti, kodėl aš negaliu būti armijos PAV‘as.. Taigi, kareivius paversčiau chaosą keliančiais narkomanais. O aš saviems labai atlaidi, visais įmanomais būdai ieškočiau galimybių kaip iš bėdos ištraukti savo žmogų. Be to... šiame žaidime aš dar neradau savo vietos, nežinau, kur noriu būti ir su kuo noriu būti.. Jau laikas išbandyti ir mafijos mašinytes :DDD gal ten atrasiu savo vietą.. Linux, būkim sąžiningi patys prieš save, juk ne tu turėtum prašyti manęs būti pavaduotoja.. Aš ieškau stiprių žmonių, o tu protingas vaikis, viską puikiai suprasi, mua :* my Kill ;)

Skaičiau Cynthia Hand ir Andriaus Crazy blog‘us. Ypatingai žavi Cynthian atsidavimas rls servui. Gal laikui bėgant ir aš tai pajusiu, juk dar esu šviežiena.

Ką gi.... Cynthios blog‘as pradėjo... o Andriaus - sukalė paskutinius vinis į Dovio Elemo karjeros karstą. Bet jūs, saulytės, žiauruliai tokie xDDD Ypač patiko tų, alia... tokių neutralių žmogučių komentarai, tipo „aš nieko neturiu prieš Dovį“, bet „pyst“ iš visų jėgų plaktuku į galvą. Aš taip pat jam turiu priekaištų dėl jo vadovavimo, BET!!! Kad ir koks jis bebūtų, kol Dovis yra armijos direktorius, tol su juo eisiu iki galo. Tik kritus jo galvai būsiu laisva. Neįvardinsiu tu bailių, kurie pamatę, kad ateina nauja stipri cn ar rm galva meta teisėsaugą ir bėga jungtis prie stipresnių. „Oj.. dabar teisėsaugai bus šakės – verkia ant viso team speak..“ Kaip baisu.. Susiimk ir kovok iki galo, perėjęs į kitą pusę stipresniu netapsi, parsidavėli tu. 

Pradėjo lįsti mano stilius, gal jau laikas apsiraminti ir man :DDDD

Tiesiog nemėgstu pasitraukti, ypač erzina kai likus 5 ar 3 min. tssg traukiasi iš kovos prieš mafiją ar gaujinius... Kodėl pasiduodat?? Ar taip sunku numirti ir vėl prisikelti dar 3 minutes?? Mums taip trūksta vienybės, teisėsaugos direktoriai turėtų palaikyti ir skatinti savo darbuotojus, o ne žeminti ar vadinti „daunais“, jei tik sėkmė nusigręžia nuo mūsų. Žeminimas nepadės kolegai nei geriau kovoti su priešu, nei geriau pilotuoti hydros. Jei Banginis sakė, kad gali hydrą pilotuoti kaip KAMIKADZIS, tai tegu ir varo kaip kamikadzis, bent mafijos stogus pravalys, o kas žino, gal netyčia viską išsprogdins :DD Didžioji dalis bijo kažko imtis, nes nenori būti išvadinti nevykėliais. Geriau patirti nesėkmę nei visai nieko nedaryti. Kiek žinau, Coco Elemas irgi neturi didelės komandos gaujinių, tačiau tai jam nesutrukdo daryti sąjungų su rusų mafija. Jei Cocis savo komandą priverstų kovoti sąžiningai, tai visai būtų nerealu. Beje, Coco Elemo, ačiū už suorganizuotą pasimatymą, seniai buvau mačiusi Torin, miss you T ;)*

Atvirai sakau, armijoj buvo surinkta gera komanda: Saulius Vasiliauskas, Gedas Keleivis ir Puff Daddy – be galo aktyvūs. Dėl Gedo įkyrumo esu net gavusi žinutę iš kažkurio mafuko, maždaug: „padėk, Gedas neatsikabina, užkniso“ xDDD dirbo berniokas išsijuosęs xDDD tai daug gero pasako apie Gedą Keleivį, kaip apie darbuotoją, nu o apie mane.. tai nelabai ką.. :D BET, aš nepadėjau! Paguodžiau žmogų ir pasiūliau pasiduoti. The Smuras – aktyvus, kantrus ir draugiškas. Senpai Hentai grobimų metu geba išbūti santūrus, nesiblaško kaip klykianti mergiotė ir dar kitus priverčia susikaupti. Blue Whale – daug šneka, mažai daro, bet ir iš jo galima žmogų padaryti, būtų geras šnipas. Nepyk, Banginuk, tu man juokutį sukeli (klyksmas) xDDDDDD Karolis Exotic gerai pilotuoja tą stebuklingą HYDRĄ, gaila, retai prisijungia ;/ Tadas Black – karalius be karūnos, kartais užsuka į armiją kažką... paveikti... Forumo komentaruose visi tik primaigėt su klaviatūra: „Dovis giliai įnėręs Tadui“ :DDDD O tai JŪS??? Jei galėtumėt, tai visus Juodžiaus galus nulaižytumėt, jezz... žmogučiai. Aišku, lengva man šnekėti, aš nei pav‘as, nei drk... kas mane sustabdys, nebent šiuo metu Elemo gali kažką pasakyti. Tadai! Tadai Black, perskaitau visas tavo direktorių apžvalgas, jos tikrai labai geros, matosi, kad atsakingai atrenki žmones, įsigilini į jų anketas. Uppss... dabar ir AŠ įnėriau... omg... ar pajėgsiu išnerti... plaukti išmokau, bet nardyti nelabai :DDDD

Taigi, ką norėjau tuo pasakyti, pasikėlęs berniok. Moki ir gali surinkti į savo komandą puikius žmones, tik nemoki kiekvieno šio žaidėjo stiprybių paversti mirtinu ginklu kovoje prieš mafijas ir gaujinius. Kur matyta, kad kareiviai patys vedasi sau trefkes ar iš nuobodulio gaudo vieni kitus? Šie žmonės gali padaryti daug, tik su jais reikia užsiimti. Šiuo metu dalis minėtų kareivių nubyrėjo, tad linkiu sėkmės prižiūrint naujai susidarančią komandą.

Šakės, kiek dar nepasakiau, bet tekstas jau ir taip per ilgas ;/

Ir vėl nieko apie save nepapasakojau, o planavau tai padaryti. Kai galvoju apie jus, visai pamirštu save.

Sorry, kad praeitą kartą neatsakiau į komentarus, pasistengsiu pasitaisyti.

Einu skaityti The Smecher blog‘o ;)  

Su meile, Jūsų KATinĖlis

Redaguota . Redagavo Katerina_Petrova
  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Coco Elemas irgi neturi didelės komandos gaujinių klysti xD

Patiko blogs skaitės nblg bet kaip adoms sake per daug samp = ryl life

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mixed emotions. Kiekvieno RLS'iecio kasdienybę parašei į "įdomesnį blogą" bet tbh sutiksiu su Adomu, per daug į sampą įsijautus ar perteiki jį taip. Cynthia tapo akujenna serverio panelė ne dėl blog'u (nors blogai awesome) o dėl savo puikaus bendravimo, labai fainos asmenybės. Nori tapti RLS'o SUPER STAR? Rodyk savo fainą asmenybę.

Bet stilius ir formatas - labai fainas ir easy skaitomas. TIesiog pernešk jį į kitą sritį. Biški apie save papasakok, apie savo gyvenimą, asmenybę etc.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

12 minutes ago, Darius_Blogizzz parašė:

Mixed emotions. Kiekvieno RLS'iecio kasdienybę parašei į "įdomesnį blogą" bet tbh sutiksiu su Adomu, per daug į sampą įsijautus ar perteiki jį taip. Cynthia tapo akujenna serverio panelė ne dėl blog'u (nors blogai awesome) o dėl savo puikaus bendravimo, labai fainos asmenybės. Nori tapti RLS'o SUPER STAR? Rodyk savo fainą asmenybę.

Bet stilius ir formatas - labai fainas ir easy skaitomas. TIesiog pernešk jį į kitą sritį. Biški apie save papasakok, apie savo gyvenimą, asmenybę etc.

Tikrai nenorėčiau tapti antra Cynthia, manau servui pakanka vienos tokios kaip ji. Ir Super star nemokėčiau būti.. nežinočiau ką su tuo daryti. Man tik patinka rašyti. Ačiū už patarimus (angel) manau, pravers.

17 minutes ago, Benas_Master parašė:

Coco Elemas irgi neturi didelės komandos gaujinių klysti xD

Patiko blogs skaitės nblg bet kaip adoms sake per daug samp = ryl life

:D:D pasenusios mano žinios..

Okis, ačiū

30 minutes ago, Adomaz_Gfx parašė:

kažkaip labai perdedi SAMP'ą, lyg šis žaidimas būtų realybė :D 

Rašau apie tai, ką matau ir girdžiu. Niu taip, spalvas sutirštinau geeerokai :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Paširdelinsiu šitą, pavadinčiau šita rašinėlį vos ne kaip dienoraščiu su įsimintinais įvykiais:DD

Šiaip nesilankau serveryje, bet smagu buvo paskaityt įvairiausius nutikimus ir šiaip nuomones:))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Būti mergina serveryje yra paprasta. Nereikia dėti pastangų, kad išsiskirtum, pagalbos sulauksi greit ir iš kelių žmonių, o bendrauti atsiras ne vienas ir ne du norintys, kai tuo tarpu, atėjusiems naujokams su priešinga lytimi yra kur kas sunkiau "prasimušti" ir įgyti pranašumą tarp kitų žaidėjų. Žinoma, konkurencija - juk dar tokių pat žaidžia keli dešimtys, o merginų skaičių galima ant rankos pirštų suskaičiuot xD Tu jau esi unikali žaidėja - būk savimi ir tiek, panašios asmenybės, net neabejoju, jog čia nerasi. 

Grįžtant prie blog'o, smagu, jog turi savitą braižą ir apskritai skiri laiko rašymui, galbūt daugiau žmonių susidomės ir paseks tavo pavyzdžiu. Nesupratau pagrindinės teksto minties - apie vieną kalbi pradžioje, apie kitą pabaigoje. Dėl minčių dėstymo, kurios pas tave labai šokinėja viena nuo kitos, sunkiai skaitėsi visas blog'as. Suprantama, jog nori perteikti visas emocijas, o jos pas tave veržte veržiasi, tačiau palik fantazijos ir skaitytojui. Mano nuomone, kur kas įdomiau skaityti nuoseklų tekstą, be "paliktų eilučių", pavyzdžiui, tiems žaidėjams, su kuriais artimiau bendrauji - juk auditorija platesnė nei Torin ar Dovis, kuriam pastarosiomis dienomis visi skiria gerokai per daug dėmesio xD 

Tai tik mano nuomonė, o jeigu nori gero pavyzdžio, skaityk Tazo blogus, kuriame gausu ironijos, sarkazmo ir buitinių (SAMP) subtilybių.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Skaitau, skaitau, skaitau, skaitau, bet kaip sampas, taip sampas, geriau savo kasdienybę papasakok, sampas jau ir taip ikyrėjęs visiems ir iščiulpes smegenis visas iš šio daugelio serverio žaidėjų. :)

Bet šiaip faina jog daliniesi savo įspūdžiais ir gan gausiai. Iki sekančio karto ;)

51 minutes ago, Cynthia_Hand parašė:

Būti mergina serveryje yra paprasta. Nereikia dėti pastangų, kad išsiskirtum, pagalbos sulauksi greit ir iš kelių žmonių, o bendrauti atsiras ne vienas ir ne du norintys, kai tuo tarpu, atėjusiems naujokams su priešinga lytimi yra kur kas sunkiau "prasimušti" ir įgyti pranašumą tarp kitų žaidėjų.

Ir todėl ne vienas apsimetinėdavo ar dar vis apsimeta tuo kuo nėra :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandų, Katerina_Petrova parašė:

tipo „aš nieko neturiu prieš Dovį“, bet „pyst“ iš visų jėgų plaktuku į galvą.

Mano žodžiai,opa! xD Savo nuomonę išsakiau, gal ji ir buvo rūsti ir tokia negailestinga, bet tai buvo tiesa (atsimerkit, jeigu nepastebit to). Ne iš blogos valios, tiesiog tikėjausi, kad pamatęs kitų nuomonę, jis bent trupučiu pasikeis,bet... 

Patinka man tavo blog'us skaityt, retokai kada paskaitau tokias įdomiai išreikštas mintis (tazai kur tavo blogai *keiksmai*?) , įdomiai išreikštą serverio kasdienybę, nors kartais ir perdėtą xd.

Karoce laukiu tavo kito blogo

dq uz demesi

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nesvarbu kiek pas Coco gaujinių yra, svarbu jų patirtis ir įgūdžiai, kas pasiteisina grobimuose. Ką tu turi omenį? TB nesąžiningai kovoja? 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kiek neįprastas blogo formatas, kas suteikia gero šarmo. Nesvarbu, kad tai sampas, bet subjektyvi nuomonė ir žvilgsnis kito akimis šioje situacija duoda didelį pliusą. 

Teisėsaugoje tikrai trūksta daugiau motyvacijos iš vadovų ir apskritai savimotyvavijos, kuri ir formuoja tą bendrą motyvaciją, tad tai svarbu siekiant užtikrinti sėkmingesnį dalyvavimą veiklose.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Įdomiai čia, jeigu neknisant proto ar neįžeidžiant nieko tai primeni man protingo miesto wu lt savininką 2017 pradžios žaidėjai supras xdddd, o apie tb tai arba pilnai neįskaitei arba tiesiog neįsisavinai informacijos gaujų veikloje, mes ir neturim turėti žmonių kurie aktyvūs ar turėtų jų aktyvių kaip tavo minėti Gedai_Keleiviai visokie, mes turim turėti kokybiškus asmenis su žinoma 70k mafijos/gaujos /xp (ak-47) ir vartojimo įgūdžiais (ne gargalyne tu netinki), nematau aišku kaip coco žaidžia bet jei jis jau stipriai naudotu čytus tai direktorius pačius pirmus banintu patikėk iš patirties šneku, nežadu ten ieškot gaujų pavyzdžių daug tau, kadangi nesi ten dirbus numesiu vieną ir manau suprasi "Gaujų žaidimą". https://imgur.com/a/nxCrt P.S. Mikrafoną turi? Įdomu ar tiek daug per ts šneki, kaip per forumą rašai :D:D:D:D

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 11 valandų, Gabis_Plaipa parašė:

Mano žodžiai,opa! xD Savo nuomonę išsakiau, gal ji ir buvo rūsti ir tokia negailestinga, bet tai buvo tiesa (atsimerkit, jeigu nepastebit to). Ne iš blogos valios, tiesiog tikėjausi, kad pamatęs kitų nuomonę, jis bent trupučiu pasikeis,bet... 

Patinka man tavo blog'us skaityt, retokai kada paskaitau tokias įdomiai išreikštas mintis (tazai kur tavo blogai *keiksmai*?) , įdomiai išreikštą serverio kasdienybę, nors kartais ir perdėtą xd.

Karoce laukiu tavo kito blogo

dq uz demesi

Man patinka drąsiai ir argumentuotai nuomonę reiškiantys žmonės. Todėl taip ir toliau, Gabi ;)
Žinai, aš irgi turiu visokių baimių, kurios mane varžo. Pvz., atrodo rašau ir tuo pačiu galvoju, kaip neįžeisti žmonių, bet tuo pačiu išlikti savimi.. Dalis žaidėjų, perskaitę mano rašlevas, galvoja, kad esu labai įsitraukusi į žaidimą ir labai rimtai į viską žiūriu.. Viską rašau crazy stiliumi, nežinau, kaip ten galima įžvelgti kažką rimto - man tai lengvi, vienos akimirkos pasvaičiojimai :D Moralas tame, nežiūrėkit į tai per daug rimtai (gaming)  Ir taip, medų kabinu šaukštais, ne šaukšteliais <3

prieš 15 valandų, Karolis_Ispanas parašė:

Nu jo, skaitau dabar ir kažkaip su ta pačia mintimi :D

Tekstas be emocijos yra tik raidžių kratinys <3

Nepriimk to už gryną pinigą.. šiuo metu žmonės labiau naudojasi elektronine valiuta, taigi ir pinigai vis rečiau suvokiami kaip realūs.
Tai tik rašinys (thx)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Geras blogas :D Tik bšk melavai, kad nerūkai, daviau 5g žolės free, tai iš karto sutraukei.

Turiu 4g žolės, jei nori pirk kaip tau už 30e prastūmsiu xD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.