Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ridas

Anoniminis papeikimas - Pink_Nightmare

Recommended Posts

1. Peikiamo komandos nario Vardas_Pavardė?: Pink_Nightmare
  2. Peikiamo komandos nario pareigos?: Serverio prižiūrėtojas
  3. Komandos nario nusižengimo paaiškinimas?: Buvo užblokuota The_Duszgas paskyra dėl žaidimo palengvinančių programų - INV. Pateiktuose įrodymuose aiškiai matomai žaidėjas yra šaudomas, BET nėra patikrinimas jo ping'as per TAB, kas yra privaloma gaudant tokį čyterį, nes bet kada ir bet kam taip gali atsitikti su PINGO sukilimu. Pateikus Juozui šiuos įrodymus, šiandien serverio prižiūrėtoja Pink_Nightmare patvirtino įrodymus, nes dabar pagal pateiktus įrodymus, jų neužtenka.
  4.  Įrodymai, patvirtinantys komandos nario nusižengimą?: 
    ,

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kaip matau tada vyko bankas ir žaidėjas tiesiog bėgiojo ir tuo galimai naudojosi (jei ping) ir jei tuo naudojasi jis taip pat gali gauti ban'a ,bet jei taip yra žaidėjui  ,kad problemos su ping tai kodėl negali jis tiesiog atsijungti geriau būtų gavęs  24h ban'a arba negautų jokio ban'o.. Na jis galimai buvo čyteris arba tiesiog naudojosi tuo , aš manau ,kad ban'as yra teisingas

• Patinka 3
  • Cha Cha 10

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Labai ačiū už eilinį anoniminį, jau net pasiilgau. Aišku, visiem pasitaiko problemų su internetu, kurios sugriauna žaidimo kokybę ne tik pačiam žaidėjui, bet ir aplinkiniams. Tokiu atvėju, pastebėjus, ar turint tokias problemas, geriausia išeitis yra padaryt relogą ir tuo nesinaudot. Dažniausiai paprasti žaidėjai tuo naudojasi dėl objektų nekrovimo, o šiuo atvėju matome banko grobimą. Su tokiomis problemomis, tikrai nevertėtų dalyvauti jokiam grobime ir tuo labiau nedaryti žalos aplinkiams. Jeigu čia nėra čytinimas, bent jau interneto problemos išnaudojimas, kurį nėra taip sunku išspręsti, bet išvadų iš pačio žaidėjo nematome. 

Taip pat noriu priminti, kad žaidime yra komanda, su kuria galiu visad atblokuoti. Jeigu yra nesutikimų su banu, tereikia parašyti man asmenine žinute, kurioje išsiaiškinsim visą situacija ir kol galiausiai rasim alternatyvą;)

• Patinka 5
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

47 minutes ago, Fixas_Hyper parašė:

Kaip matau tada vyko bankas ir žaidėjas tiesiog bėgiojo ir tuo galimai naudojosi (jei ping) ir jei tuo naudojasi jis taip pat gali gauti ban'a ,bet jei taip yra žaidėjui  ,kad problemos su ping tai kodėl negali jis tiesiog atsijungti geriau būtų gavęs  24h ban'a arba negautų jokio ban'o.. Na jis galimai buvo čyteris arba tiesiog naudojosi tuo , aš manau ,kad ban'as yra teisingas

O gal žaidėjui iki to momento problemų su internetu tiesiog nebuvo? Ką jis išnaudojo? Teisėsaugos 500 ak kulkų? Reikia įvertinti ir faktorių kad yra įmanoma žmogui sukelti interneto strigimą, jo pilnai neatjungiant, o žmogui pastebėti kad jis stringa irgi trunka laiko, manau banas buvo labai skubotas, nes žalos (apart išnaudotų kulkų) tiesiog nėra. Žaidėjas mano manymų turėtų būti atblokuotas. :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

O gal žaidėjui iki to momento problemų su internetu tiesiog nebuvo? Ką jis išnaudojo? Teisėsaugos 500 ak kulkų? Reikia įvertinti ir faktorių kad yra įmanoma žmogui sukelti interneto strigimą, jo pilnai neatjungiant, o žmogui pastebėti kad jis stringa irgi trunka laiko, manau banas buvo labai skubotas, nes žalos (apart išnaudotų kulkų) tiesiog nėra. Žaidėjas mano manymų turėtų būti atblokuotas. :)

Kadangi įrodymuose, daugelio iš nusikalstamų narių dėmėsys yra sutelktas tik į šį teisėsaugininką, pagal tai galim spręst, kad kiti jo komandos nariai yra jau mirę ir nieks negali žinot kokios žalos grobime jis pridarė iki šio laiko. Vietoj to, jog jis visą laiką bėgiojo, paprasčiausiai galėjo padaryt relogą ir tuomet įvertint tolimesnius savo veiksmus, bet apart to žaidėjas ir toliau tempė laiką grobime, kuris dažnai gali būt svarbus:)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

Kadangi įrodymuose, daugelio iš nusikalstamų narių dėmėsys yra sutelktas tik į šį teisėsaugininką, pagal tai galim spręst, kad kiti jo komandos nariai yra jau mirę ir nieks negali žinot kokios žalos grobime jis pridarė iki šio laiko. Vietoj to, jog jis visą laiką bėgiojo, paprasčiausiai galėjo padaryt relogą ir tuomet įvertint tolimesnius savo veiksmus, bet apart to žaidėjas ir toliau tempė laiką grobime, kuris dažnai gali būt svarbus:)

Atsidaryk pateiktus įrodymus ir įsižiūrėk, ar matai nors vieno mafiozo slapyvardį, kuris pasinaudojo šio 11 sekundžiu dėmesiu, nes bent jau aš matau tik teisėsaugą. O į tavo relog "argumentą" tinka ir fixui parašytas komentaras. 

Jei iki cbug čia tokie sprendimai, tai po atnaujinimo čia bus dar įdomiau matau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

Atsidaryk pateiktus įrodymus ir įsižiūrėk, ar matai nors vieno mafiozo slapyvardį, kuris pasinaudojo šio 11 sekundžiu dėmesiu, nes bent jau aš matau tik teisėsaugą. O į tavo relog "argumentą" tinka ir fixui parašytas komentaras. 

Jei iki cbug čia tokie sprendimai, tai po atnaujinimo čia bus dar įdomiau matau.

Neseniai atsikėliau, my bad, sumaišiau puses su teisėsauga ir mafija, ten viskas turi būt labiau atvirkščiai mano paaiškinime:D Bet still, daugiau nekomentuosiu, kadangi viską parašiau pirmam komentare, + su registracijos savininku jau kaip ir aptarta viskas, tad telieka laukt galutinio sprendimo man.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tiesiog tiek Pinko, tiek Fixo komentavimas sukelia juoką šioje situacijoje. Pradėsim nuo to, kad užblokavus šia paskyrą @The_Vodkiusnuėjo pakalbėti su pačiu Juozu dėl šito užblokavimo. Kas buvo atėjus, Dovydui, pakalbėt? Smithas pradėjo išsipisinėt ir sakyt, man p*, aš užblokavau, išsiaiškins kiti, tiesiog su tokiu požiūriu į į jo užblokavimus, keista, kad Pink'as nesigilino į įrodymus, ir tiesiog patvirtina, nes kažkokiais būdais TEISĖSAUGA patyrę žalą. Vaizdo įraše matyti, kad mafijos narių nebuvo aplinkui, tik tai The_Duszgas paskyra iš mafijos pusės, rimtai? Patirta ir padaryta žala? Tiesiog bėgiojimas ir tiek, joks atsišaudymas, joks maišo nešimas ir panašiai. Kiek aš lošiu samp'ą visada tokius užblokavimus patvirtindavo jei būdavo normalus ping'as, o kas dabar? Patvirtinti įrodymai, kad tiesiog į lakstantį žmogų sušaudyta nemažai kulkų ir dėtas banas, jūs rimtai? Jokio pingo stebėjimo, nieko. O jei būtų pažiūrėjas pingą, manau nenorėdamas pašalinti mafijos narių skaičių :) būtų tiesiog iškickinęs iš serverio ir tiek.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Feat_Thompson parašė:

Tiesiog tiek Pinko, tiek Fixo komentavimas sukelia juoką šioje situacijoje. Pradėsim nuo to, kad užblokavus šia paskyrą @The_Vodkiusnuėjo pakalbėti su pačiu Juozu dėl šito užblokavimo. Kas buvo atėjus, Dovydui, pakalbėt? Smithas pradėjo išsipisinėt ir sakyt, man p*, aš užblokavau, išsiaiškins kiti, tiesiog su tokiu požiūriu į į jo užblokavimus, keista, kad Pink'as nesigilino į įrodymus, ir tiesiog patvirtina, nes kažkokiais būdais TEISĖSAUGA patyrę žalą. Vaizdo įraše matyti, kad mafijos narių nebuvo aplinkui, tik tai The_Duszgas paskyra iš mafijos pusės, rimtai? Patirta ir padaryta žala? Tiesiog bėgiojimas ir tiek, joks atsišaudymas, joks maišo nešimas ir panašiai. Kiek aš lošiu samp'ą visada tokius užblokavimus patvirtindavo jei būdavo normalus ping'as, o kas dabar? Patvirtinti įrodymai, kad tiesiog į lakstantį žmogų sušaudyta nemažai kulkų ir dėtas banas, jūs rimtai? Jokio pingo stebėjimo, nieko. O jei būtų pažiūrėjas pingą, manau nenorėdamas pašalinti mafijos narių skaičių :) būtų tiesiog iškickinęs iš serverio ir tiek.

Gavus blokavimą ir žinant padarytą klaidą, reik kalbėtis ne su administratoriumi, kuris užblokavo, o su komandos nariais, kurie turėtų priimt galutinį sprendimą. Ar man kažkas iki šio laiko buvo pranešta? Tikrai ne. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

16 minutes ago, Pink_Nightmare parašė:

Gavus blokavimą ir žinant padarytą klaidą, reik kalbėtis ne su administratoriumi, kuris užblokavo, o su komandos nariais, kurie turėtų priimt galutinį sprendimą. Ar man kažkas iki šio laiko buvo pranešta? Tikrai ne. 

Kartais susitarus su administratoriu dėl padarytos klaidos užblokuojant jis tiesiog nepateikia įrodymu ir tiek, bet nuėjus pradėjo išsipisinėt, tai tada palikom ir jums likusi darbą atlikti. Kas būtų pakeitę, jei būtume pradėja aiškinti savo tiesas tau? Jei mes dabar tau jos nepaiškinam ir kliedi savo, kad tai kenkė teisėsaugai banko metu. KAIP jis galėjo kenkti jei nieko be teisėsaugos tiesiog nėra? 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Feat_Thompson parašė:

Kartais susitarus su administratoriu dėl padarytos klaidos užblokuojant jis tiesiog nepateikia įrodymu ir tiek, bet nuėjus pradėjo išsipisinėt, tai tada palikom ir jums likusi darbą atlikti. Kas būtų pakeitę, jei būtume pradėja aiškinti savo tiesas tau? Jei mes dabar tau jos nepaiškinam ir kliedi savo, kad tai kenkė teisėsaugai banko metu. KAIP jis galėjo kenkti jei nieko be teisėsaugos tiesiog nėra? 

Kadangi šiuo metu yra parašytas man papeikimas dėl mano padarytų sprendimų, esu priversta su jumis dalintis savo tokiom mintim, kurios turėtų nulemt galutinį papeikimo atsakymą. Kas būtų pasikeitę? Supratus visą situacija (kurią paaiškinot tik dabar, parašę papeikimą), būčiau manau atblokavus ir paprasčiausiai būtume susitarę, kad kitam kartui pats darytum išvadas pamatęs tokias problemas, arba kitą kartą gautas blokavimas būtų priimtas:)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Iš dalies šis acc man priklauso, tai ir aš čia pakomentuosiu.

Visų pirma tai noriu pasakyt, kad čia atėjom ne kenkt vieni kitiem, o išsiaiškinti tiesą, nes būtų išties nesąžininga kaip Juozas pasakytų "palaidoti" paskyrą dėl interneto trikdžių.

Visų antra tikrai nėra protinga baninti žaidėją už kaip supratau INV, nepatikrinus jo ping bent per tab lentelę. Jei įsigilinus į patį video matosi tikrai keistos animacijos tiek šokant per mašiną, tiek šaudant kulkos nedaro žalos, nors animacija rodo, kad iššauna.

Visų trečia, taip, galėjo atsijungti, bet ne iš kart gali pastebėti, kad tau užkilęs pingas, tuo labiau, kad grobimui didelės žalos nebuvo padaryta.

Iš visų pusės, tiek iš užbaninto, tiek iš blokuotojo, tiek iš patvirtinusios yra paskubėjimo, bei klaidų, mes su Pink jau kaip ir viską aptarėm, kad nenorim mes jai kenkt, nusiskundimų neturime ,tiesiog atblokuotos paskyros, bei kitą kartą viską aptarinėsim ne čia, o asmeninėse žinutėse. (coffee)

Redaguota . Redagavo The_Vodkius
Su gimce Jozai!!!!!
  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Feat_Thompson parašė:

Pradėsim nuo to, kad užblokavus šia paskyrą @The_Vodkiusnuėjo pakalbėti su pačiu Juozu dėl šito užblokavimo. Kas buvo atėjus, Dovydui, pakalbėt? Smithas pradėjo išsipisinėt ir sakyt, man p*, aš užblokavau, išsiaiškins kiti,

Nei tu žinai ką mes kalbėjom ,nei tu pasakok iš trečių lupų. Jo klausimas buvo ar žmonės naudoja 2020 metais INV, tai koks klausimas toks ir atsakymas buvo. Manęs nebestebina kai nešant maišą žmogus su 10HP išgyvena 5 sniper kulkas.

Kalbant konkrečiai apie šitą situaciją,  jūsų reikalavimas buvo TAB lentelės su ping. Visu pirma tai laginimas beveik visada pasireiškia iš anksto atsiliekant timestamp, objektų nekrovimo ir t.t.  Man peržiūrint video susidariau nuomonę, kad žaidėjas atliko per daug sąmoningų veiksmų todėl ir pasirinkau teisę baninti.

53 minutes ago, The_Vodkius parašė:

nes būtų išties nesąžininga kaip Juozas pasakytų "palaidoti" paskyrą dėl interneto trikdžių.

Banas banui nelygus, jei ir paliks galioti banui, tai nebūtų logiška nei full ban, nei blist. Tiesiog pamoka susimokėt 500 kreditų ir kita kartą nežaist per mobiliuosius duomenis ar su Laplandijos IP.

• Patinka 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Smith_Juozas parašė:

Banas banui nelygus, jei ir paliks galioti banui, tai nebūtų logiška nei full ban, nei blist. Tiesiog pamoka susimokėt 500 kreditų ir kita kartą nežaist per mobiliuosius duomenis ar su Laplandijos IP.

Nesupratau apie kokias pamokas kalbam. Baninta už INV - kaip matau iš pasisakymų viskas krypsta į pripažinimą, kad žaista švariai, bet su aukštu ping. Nemanau, kad žaidimo su aukštu ping kaina 4e, tuo labiau kai žalos padaryta minimaliai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, The_Vodkius parašė:

Nesupratau apie kokias pamokas kalbam. Baninta už INV - kaip matau iš pasisakymų viskas krypsta į pripažinimą, kad žaista švariai, bet su aukštu ping. Nemanau, kad žaidimo su aukštu ping kaina 4e, tuo labiau kai žalos padaryta minimaliai.

Tai čia jūsų argumentai, kad buvo aukštas ping. Atsakiau savuoju, kad susimokėtumėt.

Su AirBrk skraidantys naujokai irgi nedaro žalos, bet baudžiami vienodai.

Redaguota . Redagavo Smith_Juozas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Smith_Juozas parašė:

Tai čia jūsų argumentai, kad buvo aukštas ping. Atsakiau savuoju, kad susimokėtumėt.

Su AirBrk skraidantys naujokai irgi nedaro žalos, bet baudžiami vienodai.

Įrodymai pateikti viršuje dėl INV atitinka paaiškinimą dėl ping, nes jie yra tiesiog silpni. Nematau prasmės toliau tuščiažodžiauti. Laukiam ir tikimės geriausio :-) 

Ir beje čia ir yra pagrindinis skirtumas, nes čia čytų nerasta, skirtingai negu kaip pas naujokus.

Redaguota . Redagavo The_Vodkius
Dadejauu

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 3 valandų, The_Vodkius parašė:

Įrodymai pateikti viršuje dėl INV atitinka paaiškinimą dėl ping, nes jie yra tiesiog silpni. Nematau prasmės toliau tuščiažodžiauti. Laukiam ir tikimės geriausio :-) 

Ir beje čia ir yra pagrindinis skirtumas, nes čia čytų nerasta, skirtingai negu kaip pas naujokus.

Pats kaltas reikėjo relogą iškart daryt, o ne pradžioj dar šaudyt ir paskui bėgiot. O kiek žinau jeigu užlaggina tai rodo, kad visi nueina afk( o jei ir nerodo, kad afk tai iš tavo perspektyvos kai šaudei į kitus turėjo nesiimt hp) tai ir taip turėjai suprast, kad relogą reikia daryt, o ne toliau bėgiot ir šaudyt. Pats esu ne viena baną gavęs už tai kuris buvo patvirtintas čia irgi ne išimtis, kad nespėjai susiprast, jog reikia relogą daryt.

• Patinka 3
  • Pasimetęs (-usi) 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Komandos narė pati paliko projekto komandą dėl to papeikimas netenka prasmės - tema rakinama.

• Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.