Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Recommended Posts

uyygqMj.jpg

Tikrai visi esame galvoje ką veiksime po moklsų, ką studijuosime, kuom užsiimsime gyvenime.

Ši tema skirta žaidėjams kurie gali/nori pasidalinti savo patirtimi, savo planais ateityje ar kaip jie pasirinko savo kelią ir kur to kelio ieškoti.

Už gfx dėkoju - @Turbo_Butch

Redaguota . Redagavo Lauras_Pro
  • Patinka 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nuolatos motyvas ateičiai buvo siekis tobulėti, kažką kurti, keisti, daryti pokyčius. Mintys, kur studijuosiu, keitėsi keletą kartų, bet tai yra normalu. Svarbiausia išbandyti kuo daugiau sričių ir ieškoti tos, kur tu jausiesi laimingas. Net jeigu tai atrasi būdamas 25 metų. Pasiimti akademines atostogas, gap year ir savanoriauti, keliauti ar įstoti ir po metų perstoti kažkur kitur, nes supratai, kad tai - ne tau. To nereikia bijoti ir niekas dėl to nepeiks. Nebūsit vieni, kurie tai padarysit. Bet juk tai dėl savęs darote.

Asmeniškai kiekvieną dieną keliu sau klausimą: "ką noriu daryti, kaip, kodėl". Ir nesvarbu, kad tos mintys keičiasi dažnai, bet reflektuoti apie save yra reikalingas dalykas. Manau, kad po bakalauro studijų seks magistro siekiai, bandysim įsisukti į socialinę sferą, kas ir yra mano tikslas. Bet tikrai neabejoju, kad jis dar ir dar keisis.

To ir linkiu visiems. Kad keistųsi tol, kol atrasit savo.

Redaguota . Redagavo Dzioraldas_Golden
  • Patinka 8

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveiki. Savo draugų ir pažįstamų rate dažnai girdžiu, jog daugelis dar nėra atradę savęs, savo pomėgių ir užtikrintai nežino, kokia veikla juos trauktų ateityje. Mano laimei esu iš tų žmonių, kurie su šia problema nesusiduria, kadangi savo pomėgius yra atradę ir žino, kaip juos pritaikyti ateityje. Prieš galbūt tris arba keturis metus mane stipriai pradėjo traukt renginių technika, t.y garsas (mikrofonai, kolonėlės, miksavimo pultai), šviesos (led'iniai šviestuvai, dmx'iniai pultai ir pnš.). Pradėjau labiau orientuotis į renginių garso sritį, kadangi ten turiu daugiau įgūdžių ir pats darbas man ten labiau patinka. Po kelių mėnesių pradėjau dirbti mokykloje su garso technika, po kiek laiko ir kultūros centre, įgavau daug praktinių žinių, taip pat gavau daug galimybių dirbti su profesionalia įranga. Šiuo metu žinoma viskas sustoję ir gilinti savo žinių bagažo neturiu galimybių, na bet yra kaip yra. Tad kalbant apie savo studijas, esu nusižiūrėjęs keletą studijų programų, susijusių būtent su šia sritimi, tik reikia dar pilnai apsvarstyti, kur man bus geriau ir naudingiau. Bet idėją ir tam tikras žinias turiu, tad sunkiausia padaryta, lieka tik kelias detales apgalvot ir nepadaryti klaidos.

• Patinka 5

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveiki, šiuo metu mokausi 10 klasėje. Dešimtoje klasėje tenka priimti sunkius gyvenimo sprendimus, paprasčiau sakant turiu pasirinkt dalykus, kuriuos norėčiau mokintis 11 ir 12 klasėse. Šitie sprendimai tikrai nėra lengvi, kadangi turi apsispręsti galutinai ką nori studijuot, bei ką ateityje nori dirbti. Pats asmeniškai neesu galutinai  apsisprendęs, tačiau po truputį deliojuosi savo planus, renkuosi dalykus, kurių man prireiks stojant į norimą universitetą. Savo gyvenimą norėčiau siet su technologija, trumpiau tariant kompiuterine techinika, nes man tai atrodo ateities mokslas ir man tai patinka. Pradėjau mokintis programavimą nuo šių mokslo metų, šiuo metu mokausi C++ pirmo lygmens, nes supratau, kad būtent mūsų mokykloje nerimtai žiūrima į šią sritį.

Redaguota . Redagavo Bruno_Fernandes
  • Patinka 7
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveiki, pasidalinsiu mintimis ir aš. Savo ateitį planavau jau senokai, manau tai ir buvo didžiausia mano klaida. Esu spontaniška asmenybė, labai nemėgstu planuoti, tačiau ateitis, mano samprata - per daug svarbi mano gyvenime. Noriu studijuoti mediciną. Noriu būti stomatologas arba specializuotos srities chirurgas(bendroji baaaisiai netraukia, kadangi matau, kaip vargsta mano tėtis, tokio krūvio niekaip nepakelčiau). Žinau, kad ateities planai sudėtingi, tačiau vistiek to noriu. Klaida buvo tame, jog nuo pat mažens mąsčiau apie šią sritį, ir jeigu atvirai - niekur kitur savęs neįsivaizduoju. Liūdna tai, kad jeigu nepasiseks - neturiu variantų kur ką toliau daryti. Galbūt karininku?? Mano galva, svarbiausia žinoti ko nori ir to siekti. Nebijoti darbo bei krūvio, tačiau reikia nepamiršti ,,apskaičiuoti" ir savo psichologinių bei fizinių limitų. Mielai norėčiau pabendrauti su asmenimis, kurie jau turi kažkiek gyvenimiškos patirties, kurie gali patarti kaip ir kur stoti, kurie galbūt net yra pasirinkę medicinos kryptį ir turi argumentuotų atsakymų į tam tikrus klausimus.

Redaguota . Redagavo Linux_Kill
  • Patinka 5

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Niekada negalvojau ir nemanau kad mano sritis yra mokytis, ateityje sėdėti prie popierių ofise, siekti aukštumų ar kažko panašaus aš neištverčiau. Manau darbas yra tas kuris turi fizinį krūvį, išsilavinę žmonės žinoma uždirba daugiau turėdami aukštesnio lygmens atestatus jiems darbą susirasti yra žymiai lengviau. Tačiau susiklosčius nepalankioms mano gyvenimo aplinkybems, nematau savęs kažkur aukščiau siekiančio aukštesniųjų mokslų. Faktas, gal tai tik dabartis o ateitis atneš kita susiprastima ir vers mane persigalvoti. Mano kai kurie šeimos nariai iškeliavo i anapus dėl to, nes jie atidavė visa save i savo profesija, tetis policijos, diedukas ugnegesnio. Ir kiekvieno iš jų laidotuvėse susidarė būrys žmonių, kurie kalbėjo tik apie jų padarytus gerus darbus, išgelbėtas gyvybes, suteikta pagalbos ranką... 

Nenoriu savęs kelti kuo aukščiau, tačiau tėvai, manau visi turi didžiuotis savo vaikais, visada gyvenime svajojau, išgelbėti kam nors gyvybę, kadangi pats buvau ant mirties slenksčio, budamas 12  metu buvau užpultas šuns, aviganio, kuris tesiog mane būtų suvalgęs jei ne tas žmogus kuris gyveno gretimai, veide buvo 8 siūlės ir iki šiol išlikę randai, buvo laiko klausimas kiek man dar reikėjo laiko kad nebūčiau išgyvenęs nes su greitąją vežė jau be sąmonės nes buvau neblogai apkramtytas :DAtvirai kalbant, aš ne katinas kuris turi 9 gyvybės, bet jau taip išeina kad viena gyvybę praradau, ir turiu kažkam atsiliginti tuo pačiu. Po mokslų žadu stoti į ugniagesius ir įvykdyti savo kaip ir svajonė suteikti šansą dar kartą žmogui išgyventi. Logiškai mąstant sėdėti ramiai ofise ir tvarkyti dokumentus yra viena, tačiau lieti prakaitą ir įveikti baime, tai yra kas kitka. Ne kekvienas žmogus manau galėtų išdrysti save investuoti i šią profesiją.. Žmogus manau turi save investuoti ir kažką padaryti nuostabaus kad išėjus iš šio pasaulio jį kasnors dar atsimintu ir geru žodžiu užtartu ;)

• Patinka 4

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveiki, šiuo metu mokausi vienuoliktoje klasėje, tačiau apie savo ateitį pradėjau svajoti labai anksti ir prie to praleidau tikrai nemažai laiko. Žinoma, planai vis keitėsi, galvojau apie buvimą šeimos gydytoja, advokate ar dar kokia renginių vedėja, tačiau prieš kelerius metus radau labiausiai dominančią sritį- rinkodarą. Nuo to laiko daug domėjausi marketingu, pradėjau šiek tiek mokytis, ieškojau universiteto, kuris man labiausiai patiktų. Galvojau ir apie studijas užsienyje, tačiau bijau atkąsti per daug, tad man tinkamesnis variantas atrodo studijuoti Lietuvoje, o į užsienį kažkuriam laikotarpiui išvykti pasinaudojant mainų programa. Šiuo metu esu suplanavusi studijuoti globalią rinkodarą Vilniaus universitete ir nemanau, jog šis noras stipriai pasikeis per likusius metus. Po bakalauro studijų galimai tęs magistrantūros studijos, o tada jau sunku pasakyti, kur atsidursiu x) 

Redaguota . Redagavo Gintare_Smk
  • Patinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

planuoju uzmest 3kavalkas topsporte, jei paeis padvigubint tai tada jau 6kavalkas, o jei nepaeis pasikart

Redaguota . Redagavo Dzioraldas_Golden
kreipkis, jeigu virvės nerasi
  • Patinka 2
  • Dėkingas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveiki, esu jau baigusi praeitais metais 12-a klasių, na ir iki šiol nesu atradusi savęs kur galėčiau save realizuoti. Domina labai daug sričių ir jos visos nėra susijusios į vieną, mano sritys visiškai kertasi. Domina ir verslas, dizainas, apskaita, ekonomika, lietuvių filologija, ir dar daug visokiausių sferų, bet nei vienoj dabar nesu. Taip pasisuko gyvenimas, jog dabar mokausi „ikimokyklinį ugdymą“. Pabaigusi šią specialybę, faktas stosiu toliau ir nepamesiu mokslų, per šį karantino laikotarpį bandau atrasti save tiksliai kur galėčiau būti. Galbūt toliau eisiu su vaikų sritimi, galbūt pasirinksiu vėl visai kitą sritį, atsakymo dar neturiu. Taigi ką galėčiau jums visiems pasakyti, tai bandykit atrasti save, rinkitės tai ko labiausiai norit, apsvarstykit visas galimybes, kad paskui nesigailėtumėt, o visada po mokyklos galite pasiimti laisvus metus apgalvojimui. Sėkmės tiems, kurie dar baiginėja mokyklą ir bando atrasti save. 

Redaguota . Redagavo Nina_Yoo
  • Patinka 1
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

as dabar sedziu namie ir ruosiuos stot i darbo birza nes duoda saibu ten xaliavai

Redaguota . Redagavo Turbo_Butch
  • Cha Cha 6

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

siuo metu mokausi antroje klasėje kartu su Mad_Franklin, esame neisskiriami klasiokai bei draugai. Tikiuosi ateityje kartu uzvaldysime pasauly!!! (klaseje ir nesneka nemoka)

Redaguota . Redagavo Pro_Mode
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.