Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Bws_Nivalit

The Dude

Recommended Posts

18 minutes ago, Bws_Nivalit parašė:

Corlė - užblokuotas už durų buginimą, banas atmestas. Žinom, kad ši nerašyta taisyklė nėra apibrėžta, bet kodėl tada vieni žaidėjai būna užblokuoti už tokius banus, o kiti atblokuoti? Galim pasvert Samperio ir Corlės banus. Samperio - https://streamable.com/evfe1j, Corlės - https://streamable.com/xgutli, na ir kuom šitie banai skiriasi? Nes man tai situacijos identiškos ir niekuo nesiskiriančios. Ar Samperiui kreditai nors buvo grąžinti už unbaną tada? Jei Corlės vietoj būtų ne Dudės draugelis, ne CN pavaduotojas, ne 4 lygio administratorius, ar jis būtų atblokuotas? Aš manau, kad ne.

čia jau dėl šito Džiorai ppk rašyk XD

Redaguota . Redagavo Carl_Morreti
Pamiršau žvengą dadėt srr

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Sveikas, dėl Offensivo, tai čia buvo mano sprendimas, jeigu aš jį priėmiau neteisingai -  tam yra komandos nario papeikimas ir jis bus patikrintas Džioraldo. Joks čia draugų ištraukimas nėra susijęs su tuo :) 

O dėl ko atblokavau Offensiva - Jeigu kur ofise, tai nėra, nes šaudė iš nugaros bei galėjo užbėgti iš šono  ir būna animacijos susigliūčina šaudyme pačiam, tai unbaninau aš jį. Plius tą patį buvau fytui padaręs, kai šoviau kūlką, bet jis jau buvo ten beveik kaip ir kambarį, kur fiziškai man kitaip nebuvo įmanoma jam šauti kūlkos.  Tiesiog animacijos grybą užpjovė ir viskas, o aš tiksliai žinau, kad silent'o nenaudojau. 

Corle - vpš ne į temą xdd, rašyk Džioraldui, nžn  dėl ko tu man šita kiši xddd

Save užblokavau, nes norėjau, mačiau kaip Darius tai darė, tai norėjau ir aš tai pabandyti. Ar po 2 kartų aš toliau dariau tai? Ne.

Čia toks dalykas kaip ' pasirodymas prieš kitus' ar 'dėmesio stoka' pas mane nėra tokio dalyko, nes neturiu prieš ką rodytis. Ne kaip kažkas šiame serveryje bandė rodytis prieš 1 žaidėją. Pirštais nebadysim, žn.. 😬

' Nes mano laikais, kai tokias pareigas turėdavau, serverio prižiūrėtojai už tai įspėjimus gaudavo ir būdavo šalinami pasikartojus situacijoms' Tavo laikų čia nebėra, mano laikais išvis tokie kaip tu būdavo užbaninami, tai žinai.. Aš nekišu savų laikų, tai nemanau ar čia kažkam įdomūs tavo laikai :D . 

Ir ar aš kažkam pakenkiau tai darant? Tai visiškai dariau dėl savęs, užsiblokavau būnant mažam kiekiui žaidėjų serveryje, niekam nepakenkiau, o tau matyt užgavau kelis jausmus ir čia bėgi papeikimus rašyt.

Jo, pripažįstu, pasiėlgiau sakykim ''NEGRAŽIAI'',  bet aš asmeniškai nesureikšminu šito dalyko, nežinau kodėl tu įj sureikšminai labai jau stipriai.

Tai tiek iš manęs. Laukiam Džioraldo sprendimo. :/ 

Toliau į gilias diskusijas landžioti nežadu.

Redaguota . Redagavo The_Dude
  • Patinka 6
  • Cha Cha 2
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

37 minutes ago, Bws_Nivalit parašė:

Corlė - užblokuotas už durų buginimą, banas atmestas. Žinom, kad ši nerašyta taisyklė nėra apibrėžta, bet kodėl tada vieni žaidėjai būna užblokuoti už tokius banus, o kiti atblokuoti? Galim pasvert Samperio ir Corlės banus. Samperio - https://streamable.com/evfe1j, Corlės - https://streamable.com/xgutli, na ir kuom šitie banai skiriasi? Nes man tai situacijos identiškos ir niekuo nesiskiriančios. Ar Samperiui kreditai nors buvo grąžinti už unbaną tada? Jei Corlės vietoj būtų ne Dudės draugelis, ne CN pavaduotojas, ne 4 lygio administratorius, ar jis būtų atblokuotas? Aš manau, kad ne.

lyg pareigu turejas bet vistiek nesugebi iziuret kad corle iejo suvartojas kai turejo full hp o samperis low, kai jau i ji kulka buvo nutaikyta ir vienos truko xDDDDDDDDDDDDDD

o del offensivo nzn kiek tokiu prikolu buvo ir kiek atmesta buvo nes kiek pingas, tiek ir pats sampas ziauria senas geim su daug bugu xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Patinka 1
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

42 minutes ago, Bws_Nivalit parašė:

Dėl šito pats norėčiau įsiterpt. Tai blokavimą buvau gavęs tuo laikotarpiu kai dar tiksli bausmė apie durų buginimą nebuvo apibrėžta. Aš, kaip ir visi kiti, gaudavo banus už bet kokį kiekį įėjimų/išėjimų pro duris, pvz. https://streamable.com/4kj85b. O Tonny_Corleone blokavimą gavo porą valandų prieš taisyklės atsiradimą. Manau, kad prieš atblokavimą buvo pokalbis su Džioraldu, nes tiek Dude tiek Tonny papeikime pasakė, jog reikia kreiptis į jį. Kalbat apie kreditų kompensaciją už tai, kai save atsiblokavau, aš nei jos reikalavau, nei gavau. Vėl pasikartosiu, kad tada, kai mane užblokavo nebuvo tiksliai apibrėžtos taisyklės bausmėse, o dabar yra, tad nemanau, jog turėjau gauti kažkokią kompensaciją. Tai tiek manau.

Redaguota . Redagavo Samperis_Dry
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Bws_Nivalit parašė:

grn xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Čia tiek laimes, kai dp fondą išpyzdini? :D

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nėra teisinga visos kaltės užkrauti The_Dude a.k.a darželinukų išganytojui. Džioraldas pats palaimino ne kartą tokį komandos nario(-ių) elgesį ko pasekoje turime ką turime. Jeigu ponui kuris nusipirko projektą rūpėtų žaidimo kokybė ir lygybė tai galimai sankcijos būtų taikomos asmeniui pavarde Golden, kuris ir įgyvendino idėja pramušti 0 kompetencijos viskam turinti bičiuli dėl kurio ir kyla chaosas projekte 24/7 . Kadangi matome dažnas akcijas vykstančias čiulpk šlepa laimėk dviratį, iš to galima susidaryti įspūdį, kad savininkui rūpi tik komercija bei noras pabėgti nuo košmarų kada gi pagaliau atsipirks tas RLS taškas LT dalykas.

• Patinka 8
  • Dėkingas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

12 minutes ago, Carl_Morreti parašė:

Čia tiek laimes, kai dp fondą išpyzdini? :D

buvo uz ka vadinas

9 minutes ago, Hyper_Darkness parašė:

Bwsas tau geriau patylėt apie šališkumą, šitoj vietoj tikrai nespindėjai būdamas dp :D

gaila kad papeikimo nei vieno negavau uz saliskuma

3 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

siauliu mafija rimtas dalykas, uz ta papeikima bus atoveiksmis tikrai bwsai

@Kentuks_Papajuksypises kibira dalampacki kaip sakoma, apgins

• Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

7 minutes ago, Andrius_Crazy parašė:

siauliu mafija rimtas dalykas, uz ta papeikima bus atoveiksmis tikrai bwsai

KALBANT APIE ATOVEIKSMĮ:

https://streamable.com/a5q4v5

https://streamable.com/vxipv4

https://streamable.com/w11lhj

@The_Dudeperduok linkejimus rconiniam bratuhai ELKAI. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

BRING BACK BELLARUS TO SERVER MADAFAKAS

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

ai jo apie saliskuma nesnekekit kai blatata saika komandoj buvo primint kas vyko? XDDDDDDDD

2 minutes ago, Mark_Bellarus parašė:

KALBANT APIE ATOVEIKSMĮ:

@The_Dudeperduok linkejimus rconiniam bratuhai ELKAI. .

ka tu cia keli cia sharino screena ir snekejom bbz tokie ir ird, 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

4 minutes ago, Mark_Bellarus parašė:

KALBANT APIE ATOVEIKSMĮ:

@The_Dudeperduok linkejimus rconiniam bratuhai ELKAI. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

BRING BACK BELLARUS TO SERVER MADAFAKAS

meh, užblokuotas jau.. 🙄

• Patinka 1
  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

18 minutes ago, Bws_Nivalit parašė:

buvo uz ka vadinas

gaila kad papeikimo nei vieno negavau uz saliskuma

Apsimesim, kad kai tu buvai DP pareigose nežinojai jog su tavim kartu šaudė 3 Rcon'o direktoriai: @Mark_Bellarus;@Deima_Deima;@Mafioz_Elpatrone😁

Ir nesakyk. kad nežinojai, nes pokalbiuose visi kartu tai šnekėjot 🤨

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

15 minutes ago, Gameris_Ltupro parašė:

ai jo apie saliskuma nesnekekit kai blatata saika komandoj buvo primint kas vyko? XDDDDDDDD

Apie blatata saika nieko arba gerai. Tai, kad raminames.

• Patinka 10
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Bws_Nivalit parašė:
  1.  

Pasismaginimai - 6jYvXs0.png

Ar čia normalu ir toleruotina? Dude, jei tavo 4 lygio administratorius sau lban'us išrašinėtų tu jam nieko nesakytum? Nes mano laikais, kai tokias pareigas turėdavau, serverio prižiūrėtojai už tai įspėjimus gaudavo ir būdavo šalinami pasikartojus situacijoms. @San_Aivarasar netiesa? Dėmesio trūkumas, ar norėjimas prieš kažką pasirodyt?

Nieko asmeniško, tiesiog norėčiau sulaukt atsakymų, kas, kodėl ir kaip.

Tiesa

- dude 

Redaguota . Redagavo San_Aivaras

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

53 minutes ago, Gameris_Ltupro parašė:

pridurkas.

• Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

56 minutes ago, The_Dude parašė:

meh, užblokuotas jau.. 🙄

koks skirtumas, elka nauja acc gaves toliau bazarinat ir sampeli kapojat 
image.png.056466efc7b7dc472db494a2db7162c2.png

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Luke_Walker parašė:

koks skirtumas, elka nauja acc gaves toliau bazarinat ir sampeli kapojat 
image.png.056466efc7b7dc472db494a2db7162c2.png

Gal ir gavo, nežinau dar už kurį žaidžia 😒

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, The_Dude parašė:

Gal ir gavo, nežinau dar už kurį žaidžia 😒

Nebejuokink xDDD 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 15 valandų, Luke_Walker parašė:

Nebejuokink xDDD 

Dar viens atsirado Einšteinas, tai tu galvoji, kai aš ateinu į kanalą, jis iškart man sako: o, dude, plz nebanink, as zaidziu uz ta ir ta acc? 😂😂😂😂. Nesvaik

Redaguota . Redagavo The_Dude
  • Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

labas visiems.Labai geras Draugelis Dude esi, iš didžiosios net, bet kartais jau uspisa žiūrėt į durnus veiksmus. Iš klaidų nesimokoma. Dbr kątik šjp pamačiau Thee_Drugs ban, įrd nėra pateiktų, bet patvirtinta. Hardo banas -  ar tai buvo naudojama /skin ar /fskin, ką žinau iš kur turėjai suprast. /fskin nekeičia animacijų, kuris yra leidžiamas. Iš pabėgimo ir šuolio supratai, kad čia /skin. Keista. Beno banas atmestas, be svarių įrodymų, be jokio kito pavyzdžio, tik iš patirties ,,man taip buvo". Taip gi nesidaro. 

Respectas už tai, kad draugų neožini bet būdamas tokiose pareigose, visi taip darėm ir darom. Čia yra faktas, ir visokie Doviai Kold, Hyperiai, Elkos kurie šūdus čia rašinėjat, net nerašinėkit, nes dropina baisiai nuo jūsų iq. Družokų visada gelbėjimas, visi taip darom, bet ne taip akivaizdžiai. 

TIK TIEK DUDE, ESU BRATUHA, MLDC DRAUGAS, NIEKO BLOGO TAU NENORU. 1 ISPĖJIMAS NURAMINS VISUOMENĘ IR VAROM TOLIAU. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Ray_Allen parašė:

Beno banas atmestas, be svarių įrodymų, be jokio kito pavyzdžio, tik iš patirties ,,man taip buvo".

jis atmetė, nes tiek jam tiek kitiems pasitaikė ta pati situacija tam pačiam grobime, o ne kažkada 2016 metais :DD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

17 minutes ago, Lauris_Sweet parašė:

pridurkas.

tu tai seneliumbai cj su savo pirda i avarija patekai, nes po tavo frm zinuciu man pradeda vistytys smegenu vezys, neberasyk, aciu.

• Cha Cha 7

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Benas_Offensive parašė:

jis atmetė, nes tiek jam tiek kitiems pasitaikė ta pati situacija tam pačiam grobime, o ne kažkada 2016 metais :DD

Kokia situacija? Kokios tos situacijos priežastys? Susibuginusios animacijos? Kaip? KAIP gali susibuginti animacijos, kad nubėgus į kitą kambarį imasi hp? :DD Cmon seniukai, iš pradžių žiūrėjau video, ir sakiau kitiems, kad čia jo dėl lag. Bet kad tu čia iš nugaros lesei, tu čia jau buvai seniai atėjęs, tad jau seniai visus užkrovė ir šitas faktorius atmestas 100proc. Niekada legit nežaidei, ir nežaisi. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.